تظاهرات گسترده صهیونیست‌های ساکن تل آویو برای مطالبه آتش بس غزه دبیر کل حزب الله لبنان: قادر به شکست رژیم اسرائیل هستیم بزرگداشت شهدای هفتم تیر و شهدای اقتدار در مشهد برگزار شد تمجید سخنگوی وزارت امور خارجه از ارکستر سمفونیک تهران شهادت ۷۲ زن و کودک ایرانی بر اثر حمله رژیم اسرائیل سفیر ایران در چین: هیچ واهمه‌ای از مذاکره نداریم پیام رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران به مناسبت سالروز بمباران شیمیایی سردشت تاکید پزشکیان بر اهمیت مردمی‌سازی امنیت عامل خرابکاری در بندرانزلی بازداشت شد (۷ تیر ۱۴۰۴) صدراعظم آلمان: ترامپ به تدریج از پوتین فاصله می‌گیرد سفر نتانیاهو به آمریکا با هدف بررسی عادی‌سازی روابط با برخی کشور‌های عربی دستگیری ۵ نفر از عاملان تشویش اذهان عمومی در رودسر گیلان (۷ تیر ۱۴۰۴) رژیم صهیونیستی جنوب لبنان را هدف قرار داد (۷ تیر ۱۴۰۴) ادارات دزفول در روز دوشنبه (۹ تیر ۱۴۰۴) تعطیل خواهند بود صهیونیست‌ها از خوشبینی ترامپ در مورد آتش‌بس در غزه غافلگیر شدند تکرار ادعا‌های ضد ایرانی ترامپ درباره حمله به فردو موشک‌های ایران پشتوانه ۹۰ میلیون جمعیت را به همراه دارد ارتش پاکستان از کشته شدن ۱۴ نفر از عوامل دخیل در حمله انتحاری امروز خبر داد بن‌بست مذاکرات تجاری آمریکا با کانادا تکذیب درگیری مسلحانه مرزبانان با متجاوزان در مرز‌های غربی و شرقی (۷ تیر ۱۴۰۴) وزیر دفاع ایران از ناوشکن پیشرفته «کایفنگ» چین بازدید کرد سردار قاآنی: موفقیت‌ها ادامه دارد دستگیری ۶۳ نفر از متجاوزان به کشور طی ۲۴ ساعت گذشته (۷ تیر ۱۴۰۴) سخنگوی وزارت خارجه از آلمان خواست مسئولیت خود در قبال برنامه سلاح‌های شیمیایی رژیم صدام را بپذیرد وزیر کار: دشمنان ناگزیرند رویکرد خود را نسبت به ملت ایران تغییر دهند حمله قسام به اشغالگران صهیونیستی با موشک یاسین ۱۰۵ (۷ تیر ۱۴۰۴) روسیه: تهدید داعش در افغانستان نگران‌کننده است
سرخط خبرها

پیام مهم واشنگتن به تل‌آویو در خصوص ایران و حزب الله

  • کد خبر: ۲۴۹۴۳۹
  • ۱۶ شهريور ۱۴۰۳ - ۲۳:۲۰
پیام مهم واشنگتن به تل‌آویو در خصوص ایران و حزب الله
رسانه‌های صهیونیستی گزارش داده‌اند مقام‌های آمریکایی از رژیم صهیونیستی خواسته‌اند با حزب‌الله و ایران تنش‌زدایی کند.

به گزارش شهرآرانیوز، کانال ۱۳ تلویزیون رژیم صهیونیستی گزارش داده مقام‌های آمریکایی به اسرائیل هشدار داده‌اند نیروی دریایی ایالات متحده که در منطقه مستقر شده نمی‌تواند «تا ابد» از اسرائیل محافظت کند.

طبق گزارش این رسانه صهیونیستی این پیام در بحبوحه شدت گرفتن تنش‌ها میان اسرائیل با حزب‌الله و ایران برای تل‌آویو ارسال شده است.

پیام مهم واشنگتن به تل‌آویو در خصوص ایران و حزب الله

مطابق این گزارش، ایالات متحده با ارسال پیامی به اسرائیل خاطرنشان کرده لازم است تنش‌ها با ایران و حزب‌الله کاهش پیدا کند «زیرا ناو‌های هواپیمابر آمریکا قادر به استقرار تا ابد در منطقه نخواهند بود.»

رژیم صهیونیستی بعد از ترور فواد شکر، از فرماندهان حزب‌الله و اسماعیل هنیه، رهبر حماس در تهران در حالت آماده‌باش به سر می‌برد.

حزب‌الله لبنان برای تلافی اقدام تروریستی اسرائیل حدود دو هفته پیش حملات موشکی سنگینی به مواضع رژیم صهیونیستی انجام داد، اما تل‌آویو هنوز احتمال می‌دهد حملات دیگری در راه است.

بعد از حملات موشکی و پهپادی حزب‌الله وزارت دفاع آمریکا مدت استقرار دو ناو هواپیمابر ایالات متحده آمریکا در منطقه را تمدید کرد.

لوید آستین، وزیر دفاع آمریکا چندین بار بر تعهد کشورش برای حمایت از اسرائیل در برابر تهدید‌ها از جانب ایران و حزب‌الله تأکید کرده است.

ناو هواپیمابر «تئودور روزولت» از اوایل ماه جولای به منطقه اعزام شده است. پنتاگون علاوه بر این اواسط ماه آگوست هم ناو «آبراهام لینکلن» را به منطقه اعزام کرده است.

روز گذشته رسانه‌ها گزارش داده بودند لوید آستین با همتای اسرائیلی خود «یوآو گالانت»، وزیر جنگ رژیم اسرائیل تماس گرفته و با وی درباره اوضاع در مرز فلسطین اشغالی و لبنان رایزنی کرده است.

جمهوری اسلامی ایران اعلام کرده که رژیم صهیونیستی بایستی منتظر خون‌خواهی شهید هنیه باشد. تهران با وجود درباره نوع و زمان این حملات اظهارنظر نکرده است.

کربی:کاخ سفید بیانیه‌های مقام‌های ایران را جدی می‌گیرد

هفته گذشته «جان کربی»، سخنگوی شورای امنیت ملی کاخ سفید ضمن تأکید بر تعهد واشنگتن برای حمایت از تل‌آویو گفت که کشورش تهدید‌های ایران علیه اسرائیل را جدی می‌گیرد.

او در مصاحبه با کانال ۱۲ تلویزیون رژیم صهیونیستی گفت که پیش‌بینی احتمال حمله از سوی ایران دشوار است، اما کاخ سفید بیانیه‌های مقام‌های ایران را جدی می‌گیرد.

کربی گفت: «ما معتقدیم که آنها هنوز آماده‌اند که در صورتی که بخواهند حمله انجام دهند. به همین دلیل است که ما وضعیت استقرار نیروهایمان در منطقه را تقویت کرده‌ایم.»

رژیم صهیونیستی اسماعیل هنیه را بامداد ۱۰ مردادماه در تهران ترور کرد. این عملیات در حالی انجام شد که هنیه برای شرکت در مراسم تحلیف رئیس‌جمهور مسعود رئیسی به تهران سفر کرده بود.

کربی گفته بود: «پیام ما به ایران ثابت است، ثابت بوده است و ثابت باقی خواهد ماند. نخستین پیام این است که این کار را نکنید.»

وی اضافه کرد: «هیچ دلیلی برای تشدید تنش‌ها وجود ندارد. دلیلی برای کلید زدن احتمالی یک جنگ منطقه‌ای تمام‌عیار وجود ندارد.»

او در ادامه گفت: «پیام دوم این است که ما آماده خواهیم بود که در صورت وقوع چنین اقدامی از اسرائیل دفاع کنیم.»

چند هفته پیش رسانه آمریکایی ای‌بی‌سی گزارش داده بود که آمریکا و اسرائیل نگران از پای درآمدن شبکه پدافند هوایی اسرائیل در اثر حملات انبوه موشکی ایران و حزب‌الله است.

برخی از مقام‌های رژیم صهیونیستی هم از احتمال پاسخ ایران ابراز نگرانی کرده‌اند. «ران کوچاو»، فرمانده سابق نیروی هوایی رژیم صهیونیستی در مقاله‌ای که چند روز پیش به صورت اختصاصی برای یک مجله بریتانیایی نوشته بود از اسرائیل خواسته و کشور‌های غربی خواسته طرح خود برای دفاع از این رژیم در برابر آنچه «تهدیدات چندلایه» خوانده شده متحول کنند.

کوچاو نوشته بود با آنکه موشک‌های بالیستیک در ابتدا اصلی‌ترین تهدید بودند، اما «عملیات‌های موشکی ایران و روسیه در ماه‌های اخیر نشان داده‌اند که تهدید‌های معاصر موشک‌های بالستیک، موشک‌های کروز، پهپاد‌ها و راکت‌ها را با یکدیگر ترکیب کرده و یک فضای تهدید چندلایه ایجاد می‌کنند.»

او همچنین هشدار داده بود که «پیشرفت‌های کیفی در سیستم‌های هدایتی به معنای ان است که قابلیت‌هایی نظیر موشک‌های بالیستیک که سابق بر این به صورت کور عمل می‌کردند الان می‌توانند تأسیسات نظامی را هدف قرار دهند. به عنوان مثال حمله اخیر ایران به اسرائیل قادر بود یک پایگاه خاص را هدف قرار دهد.»

ایالات متحده آمریکا در روزهیای گذشته دو ناوگروه هواپیمابر و همچنین یک اسکادران از جنگنده‌های اف‌۲۲ را به منطقه منتقل کرده است.

منبع: فارس

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->