نقض قوانین بین المللی؛ رژیم صهیونیستی پیکر شهدا را به خانواده‌ها نمی‌دهد پاسخ ایران به رژیم صهیونیستی و افزایش محافظان فرزند نتانیاهو در آمریکا افشاگری عفو بین‌الملل درباره جنایت جنگی در غزه با بمب‌های آمریکایی از اشتباهات عملیاتی ارتش اسرائیل تا رخنه نیروهای قسام به پایگاه‌های اسرائیل کاخ سفید: ایران آماده حمله به اسرائیل است فیلم کامل صحبت‌های رئیس جمهور در نخستین دیدار هیئت دولت با رهبر معظم انقلاب فیلم کامل بیانات رهبری در دیدار با رئیس جمهور و اعضای هیئت دولت چهاردهم آمریکا علیه یک نفر به اتهام ارسال قطعات هواپیما به ایران اعلام جرم کرد انتقاد عارف از کیفیت خودرو‌های داخلی و شرایط پیش فروش خودرو جهاد اسلامی فلسطین: نتانیاهو به دلایل شخصی و سیاسی، مانع توافق آتش‌بس می‌شود سفیر اتریش به وزارت خارجه احضار شد تاکید استاندار خراسان رضوی بر تامین نیازمندی‌ها و خدمات اطراف حرم مطهر رضوی در دهه آخر صفر کاهش ساعت کار ادارات بوشهر فردا چهارشنبه (۷ شهریور ۱۴۰۳) پزشکیان: در مقابل هر ظلمی در هر نقطه‌ای می‌ایستیم آمار تازه از تلفات نظامی ارتش رژیم صهیونیستی | قریب به ۶ هزار سرباز عراقچی: سیاست خارجی باید بتواند برای اقتصاد کشور کمک حال باشد حمله پهپادی مقاومت عراق به هدف حیاتی در حیفا (۶ شهریور ۱۴۰۳) «احمد علی موهبتی» معاون وزیر کشور شد نتانیاهو: برای بازگرداندن گروگان‌ها باید حضور نظامی در غزه داشته باشیم ادعای ارتش رژیم اسرائیل درباره آزاد کردن یک اسیر پزشکیان مدال طلای ایران در المپیاد جهانی نجوم را تبریک گفت
سرخط خبرها

هاشمی‌ طبا: از مجلس یازدهم نباید انتظار اقداماتی ویژه و منحصر به فرد داشت!

  • کد خبر: ۲۴۹۴۹
  • ۰۶ ارديبهشت ۱۳۹۹ - ۱۷:۵۷
هاشمی‌ طبا: از مجلس یازدهم نباید انتظار اقداماتی ویژه و منحصر به فرد داشت!
برآیند انتخابات اخیر و مجلس آتی که از خرداد ماه شکل می‌گیرد، نشان می‌دهد که اگرچه مجلس شورای اسلامی جایگاه مهمی در مناسبات کشور دارد اما از این مجلس نباید انتظار اقداماتی ویژه و منحصر به فرد داشت.

به گزارش شهرآرانیوز، مصطفی هاشمی‌طبا در روزنامه اعتماد نوشت: برآیند انتخابات اخیر و مجلس آتی که از خرداد ماه شکل می‌گیرد، نشان می‌دهد که اگرچه مجلس شورای اسلامی جایگاه مهمی در مناسبات کشور دارد اما از این مجلس نباید انتظار اقداماتی ویژه و منحصر به فرد داشت. 

همین تحلیل از اقدامات آتی مجلس یازدهم باعث می‌شود که  جایگاه ریاست آن نیز چندان که باید و شاید همچون دوره‌های پیشین از اهمیت بسزایی برخوردار نباشد.  احتمالا با توجه به شخصیت مجلس یازدهم همچنین شرایط کشور مجلس به عنوان قوه قانون‌گذار اقداماتی معمول انجام خواهد داد، طرح‌هایی به تصویب می‌رساند و لوایحی که از دولت روانه مجلس می‌شود را با درجاتی از تغییرات مصوب می‌کند. در واقع کار قانون‌گذاری را به صورت معمول پیش خواهد برد.

در این شرایط نیز نقش ریاست مجلس شورای اسلامی آنقدرها پررنگ نخواهد بود. در واقع به نظر نمی‌رسد که مجلس پیش‌رو در مسائل مهم کشور تاثیرگذار باشد.  در این مدت گمانه‌زنی‌هایی در مورد ریاست مجلس یازدهم مطرح بوده است. از برخی افراد به عنوان کاندیداهای احتمالی کرسی ریاست سخن به میان آمده است و شاید هم در اذهان و افکار عمومی یکی بر دیگری ترجیح داده شده اما این کرسی احتمالا آنچنان که باید و شاید موثر نخواهد بود.

مجلس یازدهم با اکثریت مطلق اصولگرا تشکیل می‌شود؛ اصولگرایانی که بخش عمده‌ای از آنان یا بیشتر به لفاظی و سخنرانی مشغول هستند یا به اصولی توام با پرخاش سیاسی اعتقاد دارند. اغلب به مسائل به صورت عمیق ورود نمی‌کنند و با نگاهی سطحی بیش از هر چیز به لفاظی مشغول‌اند. همچنین به نظر نمی‌رسد که راه‌حلی برای اداره کشور آن هم در شرایط امروز داشته ‌باشند.

منبع: اعتماد

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->