تصادف اتوبوس با تانکر حامل سوخت، جان ۹ نفر را در زاهدان گرفت (۳ دی ۱۴۰۳) سقط عمدی جنین سبب نارسایی دهانه رحم می‌شود افزایش تولید شیرخشک رژیمی برای کودکان زیر ۲ سال توصیه‌هایی به بیماران کلیوی ناشی از دیابت پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (دوشنبه، ۳ دی ۱۴۰۳) | صدور هشدار سطح نارنجی آلودگی هوا برای شهر‌های بزرگ و صنعتی مشهد، سکونتگاه یک میلیون و ۳۵۰ هزار حاشیه‌نشین | ۸۵ درصد اراضی بازآفرینی مشهد، موقوفه هستند کلاهبرداری با شگرد ارائه تسهیلات | شناسایی ۱۰۰ مال‌باخته تاکنون (۳ دی ۱۴۰۳) آیت‌الله علم‌الهدی: خدمت به مجاوران باید تشکیلاتی و مستمر باشد قتل زن هنرمند توسط راننده‌اش در مشهد مقابل کلانتری + عکس معرفی ۲ ویتامین که به کاهش وزن کمک می‌کنند غذا‌های کنسروی در چه شرایطی کشنده هستند؟ حکم ریاست ۱۸ دانشگاه کشور تأیید شد افزایش ۵۰ درصدی حقوق بازنشستگان کشوری در سال ۱۴۰۴ | نحوه اجرای متناسب‌سازی در سال آینده چگونه است؟ نفوذ سامانه بارشی از غرب کشور از جمعه | آلودگی شدید هوای مشهد و ۹ شهر دیگر (۳ دی ۱۴۰۳) وزارت بهداشت: مردم هنگام آلودگی هوا در فضای باز تردد نکنند یک سرماخوردگی ساده با درمان میلیونی! «جنین» غیر از خدا پناهی ندارد وضعیت ارز دارو در سال ۱۴۰۴ چگونه خواهد بود؟ هشدار هواشناسی درباره آلودگی هوای مشهد در روز‌های دوشنبه و سه‌شنبه (۳ و ۴ دی ۱۴۰۳) سهم مردم از هزینه‌های درمان بین ۳۰ تا ۵۰ درصد است | بدهی ۹۴ هزار میلیارد تومانی وزارت بهداشت زن معتاد مدعی شد: قابله نوزادم را بعد زایمان دزدید «فاطمه» و «زهرا» پرتعدادترین نام دختران در ایران در حادثه سقوط هواپیما گردشگری در برزیل ۹ نفر کشته شدند+تصویر نابینایی ۹ نفر در بیمارستان چشم‌پزشکی نگاه| سه نفر از کادر درمان تعلیق شدند نشست «نقش قانون عفاف و حجاب در پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی» در مشهد برگزار شد حجاب یک مسئله تمدنی و وجه تمایز ما با دنیای غرب است روماتیسم مفصلی ریسک بیماری‌های قلبی را افزایش می‌دهد معاون دادستان مرکز خراسان رضوی: بیش از ۵۰ درصد طلاق‌ها ناشی از بی‌حجابی و بی‌بندوباری است ۱۵۰ دستگاه تلفن همراه سرقتی در مشهد کشف شد (۲ دی ۱۴۰۳) حق حبس در نکاح چیست و چه آثاری دارد؟ اصول رانندگی در زمان یخبندان و لغزندگی جاده | لغزندگی و رانندگی سقوط مرگبار بالگرد آمبولانس در ترکیه + فیلم
سرخط خبرها

رعایت این ۵ نکته را تا پایان قرنطینه فراموش نکنید

  • کد خبر: ۲۴۹۵۱
  • ۰۶ ارديبهشت ۱۳۹۹ - ۱۸:۱۹
رعایت این ۵ نکته را تا پایان قرنطینه فراموش نکنید
توصیه‌های بهداشتی تنها برای چند هفته اول شیوع بیماری کرونا نبود. ما باید تا پایان دوران قرنطینه و حتی پس از کشف واکسن، برخی از نکات بهداشتی را همچنان رعایت کنیم و با تماس با افراد پرخطر جان خود و خانواده‌مان را به خطر نیندازیم.

 به گزارش شهرآرانیوز، پس از گذشت هفته‌ها از شروع قرنطینه و توصیه برای ماندن در خانه، هوای خوب بیرون مردم را وسوسه کرده تا از خانه خارج شوند. جای تعجبی ندارد که همه به دنبال راهی برای پایان دادن به این اوضاع باشند. همچنان‌که شاهد شیوع بیشتر ویروس در شهرها و کشورهای مختلف هستیم، این پرسش به ذهن‌مان متبادر می‌شود که چه زمان زندگی به حالت عادی بازخواهد گشت.

 

«cnet» گزارش می‌دهد که بازگشتن به زندگی نرمال چندان هم ساده نیست. باید بدانیم درست است که دولت‌ها تصمیم گرفته‌اند سختگیری‌ها را کمتر کنند، اما هنوز اطلاعاتی از رفتاری که باید در طولانی‌مدت انجام دهیم نداریم و به همین خاطر است که باید تا پایان قرنطینه به نکات زیر توجه کنیم:

 

از شستن دست‌ها خسته نشوید

 

شستن دست ها

 

البته که شما بهداشت روزانه‌تان را رعایت می‌کنید، اما کاهش سختگیری‌ها نشانه آن نیست که این دوران به پایان رسیده است (حتی اگر واکسن این بیماری نیز کشف شود). یادمان باشد که هدف از توصیه‌ برای ماندن در خانه و شستن دست‌ها این است که بیمارستان‌ها در شرایط بحرانی قرار نگیرند و خطر ابتلا به علائم شدید نیز کاهش یابد. خوشبختانه شستن دست‌ها به عادتی خوب تبدیل شده و باید این عادت حتی بعد از تماس با افراد و سطوح مختلف نیز ادامه پیدا کند.

 

 عجله‌ای برای دیدن افراد در معرض خطر نداشته باشید

 

کرونا

 

هیچ چیز لذت‌بخش‌تر از این نیست که با پایان قرنطینه از منزل خارج شویم و دوستان صمیمی‌مان را در آغوش بگیریم؛ اما شاید این کار به صلاح آنان نباشد. ممکن است قوانین مربوط به قرنطینه حتی پیش از کشف واکسن آسان‌تر شود و کسانی که دچار بیماری شده یا در معرض خطر هستند محافظت شوند.

 

تست واکسن کرونا در حال آزمایش است و گفته می‌شود ساخت آن حداقل تا یک سال طول خواهد کشید. البته این بدان معنا نیست که نمی‌توانید عزیزان‌تان را تا یک سال دیگر ببینید. تست‌های آنتی‌بادی که هم‌اکنون موجود است به شما نشان خواهد داد که در معرض خطر بیماری کرونا هستید یا خیر.

 

توصیه می‌شود کسانی که در گروه‌های پرخطر قرار دارند فاصله را با دیگران حفظ کنند تا از شیوع بیشتر این ویروس جلوگیری شود. شما و خانواده‌تان باید این کار را انجام دهید و وضعیت خود را ارزیابی کنید.

 

برای رفتن به سفر خارج از کشور برنامه‌ریزی نکنید

 

سفر

 

بسیاری از مردم اکنون که در خانه هستند برای روزهایی که قرنطینه پایان یابد برنامه‌ می‌چینند و لیستی از مکان‌هایی که تاکنون نرفته‌اند تهیه می‌کنند؛ اما هنوز برای برنامه‌ریزی بسیار زود است.

 

چنان‌که سازمان بهداشت جهانی اعلام کرد، هواپیما سوار شدن به دلیل گردش هوا و سیستم تهویه آن کاری خطرناک است. علاوه بر این بسیاری از کشورها نیز پروازها را لغو کرده‌اند و رفت‌وآمد ممکن نیست. می‌دانید که سرعت شیوع این ویروس بسیار بالاست و از طریق سرفه و عطسه منتقل می‌شود، پس اگر به کشور دیگری بروید و در آنجا به کرونا منتقل شوید، ناچارید که در کشوری غریب در قرنطینه بمانید و معلوم نیست کِی بتوانید به خانه برگردید.

 

ماسک‌ها را کنار نگذارید

 

ماسک

 

نمی‌خواهیم ناامیدتان کنیم، اما هنوز هم ممکن است موج دیگری از بیماری دوباره پا بگیرد و موارد جدیدی از آن به وجود آید، چنان‌که این اتفاق در هنگ‌کنگ و سنگاپور افتاد. وقتی زمان مناسبش برسد همگی آزادانه می‌توانیم به زندگی عادی خود ادامه دهیم ولی بیایید واقع‌بین باشیم زیرا نمی‌دانیم چه اتفاقی در آینده رخ خواهد داد؛ پس ماسک‌ها را در دسترس قرار دهید و حتماً از آنها استفاده کنید.

 

مهمانی برگزار نکنید

 

توصیه‌هایی که برای رعایت فاصله‌گذاری اجتماعی شده یک دلیل مشخص دارد و آن کاهش سرعت شیوع ویروس از افرادی است که با آنها در تماس هستیم. برگزار کردن جشن یا مهمانی در فضای بسته بسیار خطرناک است و ممکن است یک نفر باعث بیماری چندین انسان شود. بهتر است در این دوران از رفتن به مهمانی بپرهیزید و جان خود و خانواده‌تان را در خطر نیندازید.

منبع: اعتمادآنلاین

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->