انفجار مین در سردشت یک مصدوم بر جای گذاشت (۱۳ فروردین ۱۴۰۴) آیا رژیم غذایی پرنمک خطر ابتلا به افسردگی را افزایش می‌دهد؟ زنان باردار در ماه‌های آخر بارداری تا حد امکان از رانندگی خودداری کنند برقراری ۷۲۸۰۰۰ تماس با اورژانس در نوروز توصیه‌های ایمنی برای سیزده بدر | در این مکان‌ها مستقر نشوید تصادف‌های صبح سیزده‌بدر در مشهد؛ ۱۴ مصدوم در دو حادثه رانندگی (۱۳ فروردین ۱۴۰۴) معرفی ۲۲ هزار مرکز غیر بهداشتی به مراجع قضایی ۱۳ فروردین، بهانه‌ای برای آشتی با طبیعت است | مشهد، پرچمدار ترویج فرهنگ احترام به طبیعت باشد جان باختن ۷۴۷ مسافر نوروزی در ۱۸ روز استقرار ۳۹ آمبولانس و موتورلانس در بوستان‌های خراسان‌رضوی (۱۳ فروردین ۱۴۰۴) گذراندن زمان در طبیعت، فواید بسیاری در حفظ سلامت روان دارد تولد نوزاد با وزن حدود ۴کیلو و ۹۰۰ گرم در قوچان  (۱۳ فروردین ۱۴۰۴) ورود سامانه بارشی جدید از جمعه (۱۵ فروردین ۱۴۰۴) ۱۳ فروردین، از افسانه پوریم تا جشن طبیعت ماهی های قرمز را فردا در رودخانه ها رها نکنید!+ویدئو تردد از تهران به شمال ممنوع شد (۱۲ فروردین ۱۴۰۴) مقصران سانحه واژگونی اتوبوس کرمان _ مشهد شناسایی شدند ماجرای فرود اضطراری هواپیمای کویتی در فرودگاه زاهدان چه بود؟ ترافیک سنگین در جاده‌های شمال (۱۲ فروردین ۱۴۰۴) شمار جان‌باختگان ناشی از تصادفات در نوروز ۱۴۰۴، به ۷۰۴ نفر رسید (۱۲ فروردین ۱۴۰۴) پایان گروگان‌گیری پدر آیسان اسلامی بلاگر معروف پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی برای ۱۲ و ۱۳ فروردین ۱۴۰۴ یک کنشگر محیط زیست: مردم در سیزده‌به‌در، جز ردپا چیزی در طبیعت باقی نگذارند آغاز موج بازگشت مسافران نوروزی | احتمال اعمال محدودیت‌های مقطعی در محور‌های شمالی پیش‌بینی بارش باران قابل ملاحظه در برخی نقاط کشور (۱۲ فروردین ۱۴۰۴) کاهش ۱۵ درصدی آمار فوتی‌ها در تصادفات نوروزی خراسان رضوی (۱۱ فروردین ۱۴۰۴) سه تصادف پیاپی در خراسان رضوی با ۱۶ مصدوم | ۲ مصدوم با بالگرد به بیمارستان منتقل شدند (۱۱ فروردین ۱۴۰۴) توضیحات رئیس پلیس راهور فراجا درباره حادثه اتوبوس کرمان-مشهد آمار تلفات زلزله میانمار از ۲ هزار نفر عبور کرد بازگشایی دوطرفه جاده کرج - چالوس (۱۱ فروردین ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

تولید آب نبات و آدامس ضد آلزایمز توسط پژوهشگر مشهدی

  • کد خبر: ۲۵۰۰۷۴
  • ۱۹ شهريور ۱۴۰۳ - ۲۰:۱۹
تولید آب نبات و آدامس ضد آلزایمز توسط پژوهشگر مشهدی
پژوهشگران دانشگاه علوم پزشکی مشهد، پارک علم و فناوری سلامت و دانشگاه فردوسی مشهد در یک طرح مشترک توانستند بر اساس ۲ نانو ذره، داروی مکمل در قالب آدامس و آب بنات و اخیرا شربت را برای پیشگیری، درمان و کاهش علائم بروز آلزایمر تولید کنند و به گفته آنها فرم پاستیل آن نیز به زودی تولید خواهد شد.

به گزارش شهرآرانیوز، پژوهشگر دانشگاه فردوسی و دانشگاه علوم پزشکی مشهد و مجری این طرح روز دوشنبه در این خصوص گفت: ما در این پروژه مشترک، مکمل دارویی برای پیشگیری و درمان آلزایمر با بهره‌گیری از ماده مؤثره گیاهی و در قالب نانو ذرات حاوی فرآورده‌های طبیعی نانوذرات "فنکول" و "کوئرستین" را اختراع و به تولید رساندیم که این داروی مکمل به صورت آب نبات و آدامس تولید می‌شود و تولید این دارو با فرم شربت نیز در دستور کار ما قرار دارد.

دکتر ماریا بیهقی افزود: این فرمولاسیون در گام نخست برای تولید دارو با فرم آدامس و آب نبات استفاده شد ولی از آنجایی که این دارو‌ها بیشتر برای افراد سالمند تجویز می‌شوند، این فرمولاسیون رابه صورت شربت تبدیل کردیم که دارای خواص درمانی است.

وی ادامه داد: این داروی مکمل، علاوه بر درمان و پیشگیری از آلزایمر، به پیشگیری از سرطان‌های دهان، مری و معده، از بین بردن سلول‌های سرطانی، بهبود علائم آلرژی، کاهش التهاب و آزادسازی ترکیبات هیستامین در واکنش‌های حساسیتی، کنترل قند خون، جلوگیری از عفونت، جلوگیری از بیماری‌های عصبی و کمک به پیشگیری از بیماری‌های قلبی و کاهش فشار خون بالا، افزایش سیستم ایمنی بدن و کاهش سوزش پوست کمک می‌کند.

پژوهشگر دانشگاه فردوسی مشهد در خصوص عملکرد این دارو در بدن گفت: ۲ نانو ذره استفاده شده در این دارو موجب مهار یک سری ژن‌ها می‌شود، به این صورت که از سن ۴۵ تا ۶۵ سالگی به ویژه برای افرادی که در خانواده آنها بیماری آلزایمر وجود دارد، احتمال مبتلا شدن آنها به این بیماری بیشتر می‌شود چرا که در این افراد در سن ۴۵ تا ۶۵ سالگی ژن‌های APP و MAPT فعال می‌شوند.

بیهقی افزود: استفاده از این داروی مکمل موجب کاهش یا مهار این ژن‌ها می‌شود و در نتیجه این پروتئین که بر روی نورون‌ها اثرگذار هستند، مانع از کد کردن آنها می‌شود.

وی ادامه داد: در مرحله کارآزمایی بالینی ۳۰ فرد مبتلا به بیماری آلزایمر مورد مطالعه قرار گرفتند که این افراد دارای حرکات رفتاری و تنش‌های رفتاری و عصبی بوده و خواب کافی نداشتند و با مصرف این دارو، این حرکات بهبود یافت.

پژوهشگر دانشگاه فردوسی مشهد با بیان این که این دارو یک داروی آنتی اکسیدانی قوی است گفت: نتایج آزمون‌های بالینی نشان داد که با مصرف این دارو لرزش دست‌های بیماران مبتلا به پارکینسون بهبود و رفتار‌های عصبی آنها نیز کاهش یافت.

بیهقی افزود: توصیه می‌شود افراد دارای سابقه ابتلا به آلزایمر در خانواده از این مکمل مصرف کنند که نحوه مصرف آن این گونه است که افراد مبتلا به این بیماری باید روزی ۲ بار از این آب نبات استفاده کنند و آب نبات باید بین پنج تا هفت دقیقه مکیده شود که در این مدت نانو مواد دارویی به صورت آهسته در بدن رهاسازی می‌شود.

وی مصرف فرم شربت این دارو را روزی دوبار به میزان پنج سی. سی. عنوان کرد و ادامه داد: افرادی که می‌خواهند برای پیشگیری از این دارو مصرف می‌کنند، باید ۲ بار در هفته از این دارو مصرف کنند.

مجری این طرح گفت: این دارو در حال طی کردن مجوز‌های لازم از سوی سازمان غذا و دارو است.

دانشگاه علوم پزشکی مشهد با دارا بودن بیش از ۹ هزار دانشجو و افزون بر ۲۵ هزار نیروی بهداشتی و درمانی، اکنون به عنوان قطب پزشکی شمال شرق کشور مطرح است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->