فصل چهارم «زخم کاری» چگونه به پایان می‌رسد؟ + فیلم جعفر یاحقی: استاد باقرزاده نماد پیوند فرهنگ و ادب خراسان بود رئیس سازمان تبلیغات اسلامی کشور: حمایت از مظلومان غزه و لبنان گامی در مسیر تحقق عدالت الهی است پژوهشگر و نویسنده مطرح کشور: اسناد تاریخی مایملک شخصی هیچ مسئولی نیستند حضور «دنیل کریگ» در فیلم ابرقهرمانی «گروهبان راک» پخش «من محمد حسن را دوست دارم» از شبکه مستند سیما (یکم آذر ۱۴۰۳) + فیلم گفتگو با دکتر رسول جعفریان درباره غفلت از قانون انتشار و دسترسی آزاد به اطلاعات در ایران گزارشی از نمایشگاه خوش نویسی «انعکاس» در نگارخانه رضوان مشهد گفتگو با «علی عامل‌هاشمی»، نویسنده، کارگردان و بازیگر مشهدی، به بهانه اجرای تئاتر «دوجان» مروری بر تازه‌ترین اخبار و اتفاقات چهل‌وسومین جشنواره فیلم فجر، فیلم‌ها و چهره‌های برتر یک تن از پنج تن قائمه ادبیات خراسان | از چاپ تازه دیوان غلامرضا قدسی‌ رونمایی شد حضور «رابرت پتینسون» در فیلم جدید کریستوفر نولان فصل جدید «عصر خانواده» با اجرای «محیا اسناوندی» در شبکه دو + زمان پخش صفحه نخست روزنامه‌های کشور - پنجشنبه ۱ آذر ۱۴۰۳ فیلم‌های سینمایی آخر هفته تلویزیون (یکم و دوم آذر ۱۴۰۳) + زمان پخش حسام خلیل‌نژاد: دلیل حضورم در «بی‌پایان» اسم «شهید طهرانی‌مقدم» بود نوید محمدزاده «هیوشیما» را روی صحنه می‌برد
سرخط خبرها

روز سینما تبریک ندارد!

  • کد خبر: ۲۵۰۴۲۵
  • ۲۱ شهريور ۱۴۰۳ - ۱۵:۳۴
روز سینما تبریک ندارد!
انجمن صنفی منتقدان و نویسندگان سینمای ایران به مناسبت روز ملی سینما، بیانیه منتشر کرد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ انجمن صنفی منتقدان و نویسندگان سینمای ایران به مناسبت روز ملی سینما ۲۱ شهریورماه بیانیه‌ای منتشر و مسایل روز سینمای ایران را مورد بررسی قرار داد. متن بیانیه بدین شرح است:

روز ملی سینماست، اما روزگار سینما چیزی جز روایت یک تراژدی نیست. سال‌هاست که این روز به جای آنکه بهانه‌ای برای جشن و سور باشد تا از شکوه و شکوفایی سینما بگوییم، اما قلم‌مان به بیانیه‌ای در سوگ سینما می‌چرخد. امسال، اما روز ملی سینما در میانه انتقال قدرت و تغییر دولت قرار گرفته و چشم‌های سینماگران به این امید نشسته تا شاید قصه‌ای از دلخوشی‌های هرچند اندک را در مدیریت و سیاست‌گذاری‌های سینمایی شاهد باشد تا حاصلش را بر پرده سینما و رضایت مخاطب ببیند.

 تا حال سینما باز خوب شود و نه روز سینما که روزگار سینما به شکوه و شوکت اش برگردد. سال‌هاست که ما اهل قلم و نقد از ابتذال و انسداد در سینما گفتیم و روز ملی سینما را بهانه‌ای کردیم برای بیان درد آن. از ورشکستگی سینما و دل شکستگی سینماگران گفتیم، نوشتیم و فریاد زدیم.

حالا که وزارت فرهنگ و ارشاد در آستانه روز ملی سینما در حال پوست انداختن و انتخاب مدیران تازه و سیاست‌های جدید است اعلام می‌داریم که بهترین تبریکی که می‌توان به سینما داد تمهید و تدبیری راهگشاست برای عبور سینما از بحرانی که به بحری طویل تبدیل شده است. کاش سیاست‌گذاران سینماشناسی کنند و با تغییر و تحولاتی امیدبخش، امید را به سینمای در حال احتضار و بیمار برگردانند. تا روزگار سینما سیاه است، روز سینما تاریک است و تبریک ندارد.

منبع: برنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->