فصل چهارم «زخم کاری» چگونه به پایان می‌رسد؟ + فیلم جعفر یاحقی: استاد باقرزاده نماد پیوند فرهنگ و ادب خراسان بود رئیس سازمان تبلیغات اسلامی کشور: حمایت از مظلومان غزه و لبنان گامی در مسیر تحقق عدالت الهی است پژوهشگر و نویسنده مطرح کشور: اسناد تاریخی مایملک شخصی هیچ مسئولی نیستند حضور «دنیل کریگ» در فیلم ابرقهرمانی «گروهبان راک» پخش «من محمد حسن را دوست دارم» از شبکه مستند سیما (یکم آذر ۱۴۰۳) + فیلم گفتگو با دکتر رسول جعفریان درباره غفلت از قانون انتشار و دسترسی آزاد به اطلاعات در ایران گزارشی از نمایشگاه خوش نویسی «انعکاس» در نگارخانه رضوان مشهد گفتگو با «علی عامل‌هاشمی»، نویسنده، کارگردان و بازیگر مشهدی، به بهانه اجرای تئاتر «دوجان» مروری بر تازه‌ترین اخبار و اتفاقات چهل‌وسومین جشنواره فیلم فجر، فیلم‌ها و چهره‌های برتر یک تن از پنج تن قائمه ادبیات خراسان | از چاپ تازه دیوان غلامرضا قدسی‌ رونمایی شد حضور «رابرت پتینسون» در فیلم جدید کریستوفر نولان فصل جدید «عصر خانواده» با اجرای «محیا اسناوندی» در شبکه دو + زمان پخش صفحه نخست روزنامه‌های کشور - پنجشنبه ۱ آذر ۱۴۰۳ فیلم‌های سینمایی آخر هفته تلویزیون (یکم و دوم آذر ۱۴۰۳) + زمان پخش حسام خلیل‌نژاد: دلیل حضورم در «بی‌پایان» اسم «شهید طهرانی‌مقدم» بود نوید محمدزاده «هیوشیما» را روی صحنه می‌برد
سرخط خبرها
پوستر‌هایی از بیماری آنفولانزای اسپانیایی در ژاپن ۱۰۰ سال پیش

اوضاع آن‌قدرها هم تغییر نکرده

  • کد خبر: ۲۵۰۴۹
  • ۰۷ ارديبهشت ۱۳۹۹ - ۱۶:۵۳
اوضاع آن‌قدرها هم تغییر نکرده
تقریبا ۱۰۰ سال پیش، همه‌گیری سال ۱۹۱۸، که به آنفولانزای اسپانیایی نیز شناخته می‌شد، جهان را از پا در آورده بود و یک‌سوم مردم جهان آلوده شده بودند.
شهرآرانیوز؛ با وجود مسافرت‌های کمتر درمقایسه‌با امروز و هم‌چنین جزیره‌ای‌بودن ژاپن، این کشور از این بیماری مصون نبود؛ بنابراین دفتر «بهداشت مرکزی» ژاپن برای آموزش مردم و جلوگیری از شیوع بیشتر بیماری دفترچه راهنمایی منتشر کرد که به تعریف آنفولانزا و چگونگی مقابله با آن می‌پرداخت.

بخش زیادی از این دفترچه ۴۵۵ صفحه‌ای حاوی اطلاعاتی بود از وضعیت بیماری و نمودار‌ها و متن‌هایی که تعداد آلودگی‌ها و نشانه‌هایش را نشان می‌داد. این برنامه همچنین شامل اقداماتی بود که مردم باید برای مقابله با آنفولانزا و جلوگیری از شیوع آن انجام می‌دادند.
 
 
اوضاع آن‌قدرها هم تغییر نکردهچهار قانون مقابله با آنفولانزا

در تصویر بالا چهار قانون برای جلوگیری از شیوع بیماری مشخص شده‌است:

اولین قانون: دور ماندن که اساسا تعبیر ساده‌تری است از «فاصله‌گذاری اجتماعی»

قانون دوم: «پوشاندن دهان و بینی».

قانون سوم: «واکسینه شدن» 

قانون چهارم: «غرغره کردن».

اما نکته قابل‌توجه پوستر‌هایی است که در آن زمان در سراسر کشور ژاپن توزیع می‌شده‌اند. نگاه کردن به این پوستر‌ها نشان می‌دهد که چیز زیادی از ۱۰۰ سال پیش تا االان تغییر نکرده است.

 
اوضاع آن‌قدرها هم تغییر نکرده

این پوستر نشان می‌دهد که اگر بدون پوشاندن دهان سرفه کنیم بیماری پخش می‌شود.


انتشارات «هیبونشا» این دفترچه راهنما را در سال ۲۰۰۸ دوباره منتشر کرد و باتوجه‌به شیوع بیماری کرونا آن‌ها یک نسخه سیاه و سفید از کتاب آماده کرده‌اند و تا ۳۰ آوریل به‌صورت رایگان در اینترنت منتشر می‌کنند.
 

اوضاع آن‌قدرها هم تغییر نکرده

این پوستر نشان می‌دهد افرادی که علائم بیماری دارند باید در اتاقی جداگانه قرنطینه شوند

 
اوضاع آن‌قدرها هم تغییر نکرده

این پوستر نشان می‌دهد اگر واکسینه شوید ویروس دیگر نمی‌تواند درون بدن شما زندکی کند

 
اوضاع آن‌قدرها هم تغییر نکردهاین پوستر استفاده از ماسک برای جلوگیری از شیوع بیماری را توصیه می‌کند
 
اوضاع آن‌قدرها هم تغییر نکرده

پوستر سمت چپ توصیه می‌کند هنگام بیرون‌آمدن از خانه ماسک استفاده کنید و هنگام رسیدن به خانه غرغره کنید

پوستر سمت راست، نور خورشید را نوعی ضدعفونی‌کننده و واکسیناسیون برای پیشگیری از بیماری توصیه می‌کند.


منبع: spoon-tamago
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->