یکصد و بیست و نهمین حراج شمش طلای مرکز مبادله ایران (۲۰ مهر ۱۴۰۴) برگزار می‌شود + جزئیات آغاز پرداخت خسارت‌های برق خانگی از آبان ۱۴۰۴ معاون اقتصادی استاندار: تحقق رشد اقتصادی خراسان رضوی نیازمند ۷۰۰ همت سرمایه‌گذاری جدید است حباب سکه به ۷ میلیون تومان رسید (۱۷ مهر ۱۴۰۴) بررسی قیمت امروز خودروهای داخلی و خارجی (۱۷ مهر ۱۴۰۴) | بازار خودرو ترمز برید؟ + جدول نتایج قرعه کشی و برندگان ایران خودرو (۱۷ مهر ۱۴۰۴) + لینک مشاهده نرخ سود بین‌بانکی ثابت ماند (۱۷ مهر ۱۴۰۴) قیمت گوشت گوساله در مشهد یک میلیون تومان شد (۱۷ مهر ۱۴۰۴) + جدول ۷۵ درصد بار وام ازدواج روی دوش ۶ بانک | ۵۴۱ هزار نفر هنوز در صف هستند اعلام قیمت جدید انواع موبایل در بازار (۱۷ مهر ۱۴۰۴) | پرچمدار اپل چند؟ + جدول معاون وزیر جهادکشاورزی: محصولات کشاورزی ایران به ۸۰ کشور جهان صادر می‌شود اعلام زمان واریز یارانه مهر ۱۴۰۴ | رقم واریزی بیشتر شد؟ ۳۸ میلیارد دلار ارز صادراتی در ۷ سال گذشته به کشور بازنگشته است | متخلفان اعلام شدند بررسی چالش‌های انرژی و تقویت زیرساخت‌های گاز در سی‌وسومین اجلاس شورای اسلامی استان خراسان رضوی هشدار سازمان امور مالیاتی: خودداری از صدور صورت‌حساب الکترونیک، یعنی فرار مالیاتی پیش‌بینی نرخ دلار و طلا با کاهش تنش‌ها در منطقه | رقم‌های باورنکردنی در انتظار طلا حذف شرط سپرده در پیش‌فروش خودرو، تقاضای کاذب در بازار ایجاد کرد (۱۷ مهرماه ۱۴۰۴) هشدار بهروزآذر درباره فراموشی ارزش‌های خانوادگی در دنیای رسانه‌زده زعفران تربت‌حیدریه آخر هفته چند قیمت خورد؟ (۱۷ مهر ۱۴۰۴) هشدار بانک مرکزی به مردم: هیچ تشکل یا کانونی مجوز نظارت بر صندوق‌های قرض‌الحسنه ندارد توسعه شبکه گاز مشهد با هدف پایداری و رعایت الزامات پدافند غیرعامل | گازرسانی رینگ جنوبی شهر تا پایان امسال به بهره‌برداری می‌رسد + فیلم یارانه نانوایان مشهدی از جنگ ۱۲روزه تاکنون، واریز نشده است آینده برق ایران در گرو کنترل ماینر‌ها کاهش مشارکت اقتصادی در خراسان رضوی | نرخ بیکاری استان در تابستان ۱۴۰۴، به ۵.۳ درصد رسید   آرامش در غرب آسیا، نرخ دلار در ایران را کاهش داد (۱۷ مهر ۱۴۰۴) کمیابی و گرانی برنج، دست‌پخت متولیانی است که نظارت بر بازار را رها کرده‌اند | غیب‌شدن برنج به دست محتکران آتش‌بس در غزه؛ کاهش قیمت در بازار جهانی نفت (۱۷ مهر ۱۴۰۴) ۱۰ کارشناس، آینده بازار مسکن را پیش‌بینی کردند (۱۷ مهر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

۵ میلیون بسته معیشتی ۳۵۰ هزارتومانی برای نیازمندان/ پرداخت وام یک‌ میلیونی به جاماندگان

  • کد خبر: ۲۵۰۵۹
  • ۰۷ ارديبهشت ۱۳۹۹ - ۲۰:۲۳
  • ۱
۵ میلیون بسته معیشتی ۳۵۰ هزارتومانی برای نیازمندان/ پرداخت وام یک‌ میلیونی به جاماندگان
وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی از آماده سازی ۵ میلیون بسته معیشتی ۳۵۰ هزارتومانی برای نیازمندان خبر داد.

به  گزارش شهرآرانیوز، محمد شریعتمداری، وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی در جلسه ویدئو کنفرانس با مدیران و کارکنان آموزش فنی و حرفه ای استانها با بیان اینکه ملت ایران در مقابل تهدیدها مقاومت بالایی دارد و می تواند تهدیدها را به فرصت تبدیل کند، اظهار کرد: در جریان شیوع کرونا ۱۳۸۰ مرکز با همکاری ۸۹۴۰ نفر از همکاران در حال تولید اقلام بهداشتی مورد نیاز مردم هستند که تا به حال ۱۲ میلیون و ۸۵۵ هزار عدد ماسک توسط سازمان فنی و حرفه ای تولید شده است. همچنین ۳۳۳ هزار و ۱۸۷ تولیدکننده موفق به تولید ۳۲۶ هزار و ۶۹۳ عدد سایر اقلام بهداشتی و بیمارستانی شده اند.

شریعتمداری همچنین با اشاره به پیش بینی ها مبنی بر رشد اقتصادی منفی ۱۰ درصدی در منطقه گفت: در سایر مناطق جهان نیز رشد اقتصادی منفی خواهد شد که طبیعی است ایران هم از این شرایط متاثر باشد بر این اساس لازم است تمام تلاش خود را برای حفظ و بهبود شرایط اقتصادی و تولید به کار بگیریم.

مقابله با کرونا ممکن است به سبک زندگی تبدیل شود

وزیر کار و رفاه اجتماعی در ادامه با توصیه به رعایت فاصله گذاری اجتماعی و دقت شخصی برای در امان ماندن از ابتلا به ویروس کرونا، بر ضرورت فرهنگ سازی در این زمینه با همکاری صداوسیما تاکید کرد و افزود: توصیه های فرهنگی برای مواجهه با شرایطی که حتی ممکن است به یک سبک زندگی جدید تبدیل شود ضرورت اساسی است.

شریعتمداری با اشاره به ظرفیت فضای مجازی در حوزه های آموزشی گفت: با استفاده از ابزارهای گوناگون سازمان فنی و حرفه ای باید به سمتی رفت که هیچ ساعت خالی در برنامه های این سازمان وجود نداشته باشد.

وی با اشاره به اقشاری که در حداقل شرایط نیازمندی ها قرار دارند، ادامه داد: این افراد غیر از مددجویان بهزیستی و کمیته امداد امام خمینی(ره) هستند که از طریق پایگاه اطلاعات اقتصادی ایرانیان و پایگاه اطلاعات رفاه ایرانیان انتخاب شدند و ماهیانه بین ۲۰۰ تا ۶۰۰ هزار تومان دریافت می کنند که این مبلغ مجموعا ماهیانه در حدود ۳۵۰ میلیارد خواهد بود که در ماه مبارک رمضان دو برابر هم خواهد شد.

  ۵ هزار میلیارد تومان بودجه برای بیمه بیکاری

وزیر کار و رفاه اجتماعی با بیان اینکه برای حفظ اشتغال موجود یک وام ۱۲ درصدی در نظر گرفته شده ادامه داد: این وام جمعا مبلغی در حدود ۵۰ هزار تومان خواهد بود که به شرط حفظ اشتغال موجود تا پایان سال جاری در اختیار بنگاه هایی قرار خواهد گرفت که نیازمند به منابع هستند. از طرف دیگر حدود ۵ هزار میلیارد تومان برای کمک به صندوق بیمه بیکاری در نظر گرفته شده که با تایید هیئت های تشخیص در سطوح استانی از طریق سازمان تامین اجتماعی این پرداخت ها صورت خواهد گرفت.

شریعتمداری همچنین ادامه داد: با کمک نهادهای انقلابی نزدیک به ۵ میلیون و ۱۰۰ هزار بسته معیشتی توسط سپاه پاسداران، ستاد اجرایی فرمان امام (ره)، آستان قدس رضوی و هلال احمر در طول ماه مبارک رمضان در اختیار نیازمندان قرار خواهد گرفت که در کنار اینها امیدواریم بتوانیم یک سبد معیشتی را هم در اختیار مددجویان بهزیستی و کمیته امداد امام خمینی(ره) قرار دهیم. 

 

آماده سازی پنج میلیون بسته معیشتی ۳۵۰ هزارتومانی برای نیازمندان

 

وزیر کار و رفاه اجتماعی همچنین در حاشیه این مراسم با اشاره به استفاده از امکانات سازمان فنی و حرفه ای در سراسر کشور برای تولید اقلام بهداشتی اظهار کرد: تعاونی ها و شرکت های تابع سازمان تامین اجتماعی و صندوق بازنشستگی کشوری نیز با تغییر خطوط تولید خود اقدامات خوبی را در جهت تامین اقلام بهداشتی و حتی دارویی انجام داده اند.

وی با اشاره به مشکلات موجود در مسیر مهارت افزایی ادامه داد: برخی از این مشکلات در همین جلسه و با ایجاد تمرکز در سیاستگذاری آموزش های سازمان فنی و حرفه ای در سطح وزارتخانه حل و فصل شد. از سوی دیگر قرار شد تا با تشکیل زودهنگام شورای عالی مهارت های فنی و حرفه ای این جلسات در سال جدید به صورت هفتگی برگزار شود.

شریعتمداری با اشاره به تشکیل شورای همکاری نهادهای انقلابی ، حمایتی و تصمیمات اخذ شده در این جلسه اظهار کرد: قرار شد تا همه از یک بانک اطلاعاتی واحد استفاده کنند به نحوی که اگر قرار است کمکی به افراد نیازمند تقدیم شود این کمک ها به همه آنها ارائه شود و کسانی جا نمانند. در مجموع بیش از پنج میلیون بسته معیشتی توسط این نهادها و با کمک خیرین و مردم در حال آماده سازی است. این بسته ها بیشتر شامل مواد غذایی و کالا به ارزش هر بسته ۳۰۰ تا ۳۵۰ هزار تومان خواهد بود.

پرداخت وام یک میلیون تومانی به جاماندگان تا پایان هفته

وی با اشاره به کمک های دولتی در شرایط کرونایی در قالب تسهیلات قرض الحسنه بیان کرد: این تسهیلات به میزان ۲۵ هزار میلیارد تومان در قالب وام های یک میلیون تومانی به ۱۷ میلیون و ۷۰۰ هزار نفر پرداخت شده است. همچنین تلاش می شود تا پایان این هفته به ۵ میلیون و ۱۸۳ هزار خانوار باقی مانده که پیامک های آنها دریافت شده است نیز این تسهیلات ارائه شود.

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی اضافه کرد: علاوه بر اینها ستاد اجرایی فرمان امام (ره)، یک میلیون بسته غذایی، آستان قدس رضوی، ۴۴۵ هزار بسته حمایتی_معیشتی، هلال احمر ۲۵۰ هزار بسته و بنیاد مستضعفان ۵۰۰ هزار بسته را تا نیمه اول ماه مبارک رمضان به دست نیازمندان خواهند رساند.

 براساس گزارش مرکز روابط عمومی اطلاع رسانی وزارت کار و رفاه اجتماعی، شریعتمداری در پایان با اشاره به ایجاد سامانه های مختلف برای دریافت کمک های خیرین اظهار کرد: کسانی که در قضیه کرونا خدمات قابل قبولی را ارائه کنند بر اساس قانون می تواند به عنوان هزینه های مالیاتی در نظر گرفته شود.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۰۸:۳۸ - ۱۳۹۹/۰۲/۱۶
0
1
چطور متوجه میشیم که جز این بسته حمایتی معیشتی هستیم .....ممنون
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->