پیش‌بینی قیمت طلا و سکه (یکشنبه، ۱۹ اسفند ۱۴۰۳) پیش‌بینی قیمت ارز و دلار (یکشنبه، ۱۹ اسفند ۱۴۰۳) پیش بینی بورس (یکشنبه ۱۹ اسفند ۱۴۰۳)| بازار سرخ‌پوش می‌ماند؟ وزیر جهاد کشاورزی: عرضه کالا‌های تنظیم بازاری در ۴ روز آینده آغاز می‌شود (۱۸ اسفند ۱۴۰۳) قیمت قطعی و مشخصات ۸ مدل خودرو عرضه شده در طرح واردات خودرو (۱۸ اسفند ۱۴۰۳) گزارش بانک مرکزی از تامین ۶۳ میلیارد دلار ارز برای کالا‌های اساسی و بازرگانی بسته حمایتی وزارت صمت از واحد‌های تولیدی ابلاغ شد (۱۸ اسفند ۱۴۰۳) صادرات ۷۰ تن داروی دامی به افغانستان از ابتدای سال تاکنون (۱۸ اسفند ۱۴۰۳) افشاگری از پشت پرده کباب‌کوبیده‌های ارزان‌قیمت قیمت امروز خودرو‌های خارجی و مونتاژی چه تغییری کرد؟ (۱۸ اسفند ۱۴۰۳) قیمت امروز خودرو‌های داخلی (۱۸ اسفند ۱۴۰۳) | شاهین ۳۲ میلیون تومان گران‌تر شد قیمت امروز گوشت و مرغ در مشهد (۱۸ اسفند ۱۴۰۳) | رشد دوباره قیمت گوشت گوساله در کمتر از یک هفته قرارداد طرح فشارافزایی میدان مشترک پارس جنوبی به امضا رسید (۱۸ اسفند ۱۴۰۳) آغاز پیش‌فروش محصولات سایپا از روز دوشنبه (۲۰ اسفند ۱۴۰۳) + جزئیات عضو کمیسیون امور داخلی مجلس: مواضع آژانس نسبت به فعالیت هسته‌ای کشورمان غیرمعقول است تمهیدات سوخت‌رسانی برای نوروز ۱۴۰۴ بورس روی دور ریزش! | گزارش وضعیت بازار سهام (۱۸ اسفند ۱۴۰۳) هیدلند: فروشنده انواع پمپ دنده‌ای هیدرولیک فروش بلیت پرواز‌های داخلی با نرخ مصوب در تعطیلات نوروز ۱۴۰۴ آیا مزایای رفاهی کارگران دوباره مشمول مالیات شد؟ رشد شدید قیمت طلا و سکه در مشهد (۱۸ اسفند ۱۴۰۳) تکذیب خبر حذف کلیه معافیت‌های حقوق کارکنان و کارمندان سقوط قیمت بیت‌کوین پس از دستور اجرایی ترامپ (۱۸ اسفند ۱۴۰۳) قیمت امروز ارز، طلا، سکه و ارز دیجیتال (۱۸ اسفند ۱۴۰۳) | صعود دلار به کانال ۹۱ هزار تومان یک پیش‌بینی مهم از آینده قیمت نفت هشدار درباره ناترازی انرژی در سال‌های آینده زیان خریداران طلا و سکه سنگین شد (۱۸ اسفند ۱۴۰۳) پیش‌بینی تأمین و توزیع ۷۰۰ تن میوه و ۷ تن خرمای تنظیم‌بازار در خراسان رضوی  آنچه مردم درباره کالابرگ الکترونیکی باید بدانند
سرخط خبرها

۵ میلیون بسته معیشتی ۳۵۰ هزارتومانی برای نیازمندان/ پرداخت وام یک‌ میلیونی به جاماندگان

  • کد خبر: ۲۵۰۵۹
  • ۰۷ ارديبهشت ۱۳۹۹ - ۲۰:۲۳
  • ۱
۵ میلیون بسته معیشتی ۳۵۰ هزارتومانی برای نیازمندان/ پرداخت وام یک‌ میلیونی به جاماندگان
وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی از آماده سازی ۵ میلیون بسته معیشتی ۳۵۰ هزارتومانی برای نیازمندان خبر داد.

به  گزارش شهرآرانیوز، محمد شریعتمداری، وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی در جلسه ویدئو کنفرانس با مدیران و کارکنان آموزش فنی و حرفه ای استانها با بیان اینکه ملت ایران در مقابل تهدیدها مقاومت بالایی دارد و می تواند تهدیدها را به فرصت تبدیل کند، اظهار کرد: در جریان شیوع کرونا ۱۳۸۰ مرکز با همکاری ۸۹۴۰ نفر از همکاران در حال تولید اقلام بهداشتی مورد نیاز مردم هستند که تا به حال ۱۲ میلیون و ۸۵۵ هزار عدد ماسک توسط سازمان فنی و حرفه ای تولید شده است. همچنین ۳۳۳ هزار و ۱۸۷ تولیدکننده موفق به تولید ۳۲۶ هزار و ۶۹۳ عدد سایر اقلام بهداشتی و بیمارستانی شده اند.

شریعتمداری همچنین با اشاره به پیش بینی ها مبنی بر رشد اقتصادی منفی ۱۰ درصدی در منطقه گفت: در سایر مناطق جهان نیز رشد اقتصادی منفی خواهد شد که طبیعی است ایران هم از این شرایط متاثر باشد بر این اساس لازم است تمام تلاش خود را برای حفظ و بهبود شرایط اقتصادی و تولید به کار بگیریم.

مقابله با کرونا ممکن است به سبک زندگی تبدیل شود

وزیر کار و رفاه اجتماعی در ادامه با توصیه به رعایت فاصله گذاری اجتماعی و دقت شخصی برای در امان ماندن از ابتلا به ویروس کرونا، بر ضرورت فرهنگ سازی در این زمینه با همکاری صداوسیما تاکید کرد و افزود: توصیه های فرهنگی برای مواجهه با شرایطی که حتی ممکن است به یک سبک زندگی جدید تبدیل شود ضرورت اساسی است.

شریعتمداری با اشاره به ظرفیت فضای مجازی در حوزه های آموزشی گفت: با استفاده از ابزارهای گوناگون سازمان فنی و حرفه ای باید به سمتی رفت که هیچ ساعت خالی در برنامه های این سازمان وجود نداشته باشد.

وی با اشاره به اقشاری که در حداقل شرایط نیازمندی ها قرار دارند، ادامه داد: این افراد غیر از مددجویان بهزیستی و کمیته امداد امام خمینی(ره) هستند که از طریق پایگاه اطلاعات اقتصادی ایرانیان و پایگاه اطلاعات رفاه ایرانیان انتخاب شدند و ماهیانه بین ۲۰۰ تا ۶۰۰ هزار تومان دریافت می کنند که این مبلغ مجموعا ماهیانه در حدود ۳۵۰ میلیارد خواهد بود که در ماه مبارک رمضان دو برابر هم خواهد شد.

  ۵ هزار میلیارد تومان بودجه برای بیمه بیکاری

وزیر کار و رفاه اجتماعی با بیان اینکه برای حفظ اشتغال موجود یک وام ۱۲ درصدی در نظر گرفته شده ادامه داد: این وام جمعا مبلغی در حدود ۵۰ هزار تومان خواهد بود که به شرط حفظ اشتغال موجود تا پایان سال جاری در اختیار بنگاه هایی قرار خواهد گرفت که نیازمند به منابع هستند. از طرف دیگر حدود ۵ هزار میلیارد تومان برای کمک به صندوق بیمه بیکاری در نظر گرفته شده که با تایید هیئت های تشخیص در سطوح استانی از طریق سازمان تامین اجتماعی این پرداخت ها صورت خواهد گرفت.

شریعتمداری همچنین ادامه داد: با کمک نهادهای انقلابی نزدیک به ۵ میلیون و ۱۰۰ هزار بسته معیشتی توسط سپاه پاسداران، ستاد اجرایی فرمان امام (ره)، آستان قدس رضوی و هلال احمر در طول ماه مبارک رمضان در اختیار نیازمندان قرار خواهد گرفت که در کنار اینها امیدواریم بتوانیم یک سبد معیشتی را هم در اختیار مددجویان بهزیستی و کمیته امداد امام خمینی(ره) قرار دهیم. 

 

آماده سازی پنج میلیون بسته معیشتی ۳۵۰ هزارتومانی برای نیازمندان

 

وزیر کار و رفاه اجتماعی همچنین در حاشیه این مراسم با اشاره به استفاده از امکانات سازمان فنی و حرفه ای در سراسر کشور برای تولید اقلام بهداشتی اظهار کرد: تعاونی ها و شرکت های تابع سازمان تامین اجتماعی و صندوق بازنشستگی کشوری نیز با تغییر خطوط تولید خود اقدامات خوبی را در جهت تامین اقلام بهداشتی و حتی دارویی انجام داده اند.

وی با اشاره به مشکلات موجود در مسیر مهارت افزایی ادامه داد: برخی از این مشکلات در همین جلسه و با ایجاد تمرکز در سیاستگذاری آموزش های سازمان فنی و حرفه ای در سطح وزارتخانه حل و فصل شد. از سوی دیگر قرار شد تا با تشکیل زودهنگام شورای عالی مهارت های فنی و حرفه ای این جلسات در سال جدید به صورت هفتگی برگزار شود.

شریعتمداری با اشاره به تشکیل شورای همکاری نهادهای انقلابی ، حمایتی و تصمیمات اخذ شده در این جلسه اظهار کرد: قرار شد تا همه از یک بانک اطلاعاتی واحد استفاده کنند به نحوی که اگر قرار است کمکی به افراد نیازمند تقدیم شود این کمک ها به همه آنها ارائه شود و کسانی جا نمانند. در مجموع بیش از پنج میلیون بسته معیشتی توسط این نهادها و با کمک خیرین و مردم در حال آماده سازی است. این بسته ها بیشتر شامل مواد غذایی و کالا به ارزش هر بسته ۳۰۰ تا ۳۵۰ هزار تومان خواهد بود.

پرداخت وام یک میلیون تومانی به جاماندگان تا پایان هفته

وی با اشاره به کمک های دولتی در شرایط کرونایی در قالب تسهیلات قرض الحسنه بیان کرد: این تسهیلات به میزان ۲۵ هزار میلیارد تومان در قالب وام های یک میلیون تومانی به ۱۷ میلیون و ۷۰۰ هزار نفر پرداخت شده است. همچنین تلاش می شود تا پایان این هفته به ۵ میلیون و ۱۸۳ هزار خانوار باقی مانده که پیامک های آنها دریافت شده است نیز این تسهیلات ارائه شود.

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی اضافه کرد: علاوه بر اینها ستاد اجرایی فرمان امام (ره)، یک میلیون بسته غذایی، آستان قدس رضوی، ۴۴۵ هزار بسته حمایتی_معیشتی، هلال احمر ۲۵۰ هزار بسته و بنیاد مستضعفان ۵۰۰ هزار بسته را تا نیمه اول ماه مبارک رمضان به دست نیازمندان خواهند رساند.

 براساس گزارش مرکز روابط عمومی اطلاع رسانی وزارت کار و رفاه اجتماعی، شریعتمداری در پایان با اشاره به ایجاد سامانه های مختلف برای دریافت کمک های خیرین اظهار کرد: کسانی که در قضیه کرونا خدمات قابل قبولی را ارائه کنند بر اساس قانون می تواند به عنوان هزینه های مالیاتی در نظر گرفته شود.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۰۸:۳۸ - ۱۳۹۹/۰۲/۱۶
0
1
چطور متوجه میشیم که جز این بسته حمایتی معیشتی هستیم .....ممنون
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->