جعفر یاحقی: استاد باقرزاده نماد پیوند فرهنگ و ادب خراسان بود رئیس سازمان تبلیغات اسلامی کشور: حمایت از مظلومان غزه و لبنان گامی در تحقق عدالت الهی است پژوهشگر و نویسنده مطرح کشور: اسناد تاریخی مایملک شخصی هیچ مسئولی نیستند حضور «دنیل کریگ» در فیلم ابرقهرمانی «گروهبان راک» پخش «من محمد حسن را دوست دارم» از شبکه مستند سیما (یکم آذر ۱۴۰۳) + فیلم گفتگو با دکتر رسول جعفریان درباره غفلت از قانون انتشار و دسترسی آزاد به اطلاعات در ایران گزارشی از نمایشگاه خوش نویسی «انعکاس» در نگارخانه رضوان مشهد گفتگو با «علی عامل‌هاشمی»، نویسنده، کارگردان و بازیگر مشهدی، به بهانه اجرای تئاتر «دوجان» مروری بر تازه‌ترین اخبار و اتفاقات چهل‌وسومین جشنواره فیلم فجر، فیلم‌ها و چهره‌های برتر یک تن از پنج تن قائمه ادبیات خراسان | از چاپ تازه دیوان غلامرضا قدسی‌ رونمایی شد حضور «رابرت پتینسون» در فیلم جدید کریستوفر نولان فصل جدید «عصر خانواده» با اجرای «محیا اسناوندی» در شبکه دو + زمان پخش صفحه نخست روزنامه‌های کشور - پنجشنبه ۱ آذر ۱۴۰۳ فیلم‌های سینمایی آخر هفته تلویزیون (یکم و دوم آذر ۱۴۰۳) + زمان پخش حسام خلیل‌نژاد: دلیل حضورم در «بی‌پایان» اسم «شهید طهرانی‌مقدم» بود نوید محمدزاده «هیوشیما» را روی صحنه می‌برد مراسم گرامیداشت مقام «کتاب، کتابخوانی و کتابدار» در مشهد برگزار شد (۳۰ آبان ۱۴۰۳)
سرخط خبرها

فراخوان جایزۀ ادبی «نقد زرین» منتشر شد

  • کد خبر: ۲۵۰۶۲۱
  • ۲۴ شهريور ۱۴۰۳ - ۰۹:۲۲
فراخوان جایزۀ ادبی «نقد زرین» منتشر شد
سومین دورۀ جایزۀ دوسالانۀ «نقد زرین» یادنام عبدالحسین زرین‌کوب فراخوان داد.

به گزارش شهرآرانیوز، انجمن علمی نقد ادبی ایران با همکاری و حمایت شماری از انجمن‌‏های علمی مردم‌‏نهاد و مراکز دانشگاهی، با هدفِ حمایت و تشویق پژوهش‌های اصیل انتقادی و جریان‌ساز که با رویکرد مدرن به متون ادب فارسی و در قالب مقاله تألیف شده باشند، سومین دورۀ جایزۀ دوسالانۀ نقد زرین را در اسفند ۱۴۰۳ برگزار می‌کند.

نخستین و دومین دوره در اسفند ۱۳۹۹ و ۱۴۰۱ برگزار شد. از عموم پژوهشگران دعوت می‌شود مقالات چاپ ‏شدۀ خود را که دارای شرایط شرکت در فرایند جایزه است، به دبیرخانۀ دائمی جایزه به نشانی jazarrinkub@gmail.com  ارسال کنند.

علاقه ‏مندان جهت دریافت اطلاعات بیشتر به وبگاه رسمی انجمن به نشانی  http://anjomannaghd.ir/ مراجعه کنند.

شرایط شرکت در جایزه:


الف. چارچوب شکلی و زمانی: مقالات چاپ‏ شده در بازۀ زمانی سال‏های ۱۴۰۱و ۱۴۰۲در نشریات علمی دانشگاهی و سایر مجلات معتبر.
ب. شاخص‌های مقالات برتر:
· صورت‏بندی متفاوت و جدید از مباحث نظری نقد یا بازخوانی متمایز متن‏ها با هدف نظریه‌پردازی در زمینۀ نقد ادبی معاصر؛
· بازخوانی نظریه‌‏های نقد کلاسیک غربی و شرقی؛
· معرفی نظریه‏‌های مغفول قدیم و جدید؛
· برابرخوانی مفاهیم نقد: درون‏‌فرهنگی و برون‏‌فرهنگی؛
· پیشنهاد روش‌های از آنِ خود کردن نظریه‌‏ها، مفاهیم و کاربست آن‏ها؛
· تبیین تاریخی نقد ادبی: دگردیسی و گسست.

یادآوری مهم: مقالات برخوردار از ویژگی‌های «اصالت در یافته‌ها، دقت و انسجام، روش متقن و شفافیت در نگارش، و جامعیت در منابع و شاخصیت در نتایج» در اولویت بررسی قرار خواهند گرفت.

پ. میزان جایزه: تندیس و لوح تقدیر انجمن و جایزۀ نقدی به مقالۀ برگزیدۀ نخست تا سوم.
ت. فرایند داوری: دبیر جایزه،  ابراهیم خدایار، عضو هیئت مدیرۀ انجمن و دانشیار دانشگاه تربیت مدرس؛ معاون علمی جایزه، سیدعلی قاسم‏زاده، عضو هیئت مدیرۀ انجمن و استاد دانشگاه بین‌‏المللی امام خمینی (ره) قزوین و دبیر اجرایی جایزه، حسن گوهرپور، منتقد و شاعر و عضو انجمن علمی نقد ادبی ایران است. مقالات برای ارزیابی به مجموعه‌‏ای گسترده از داوران متخصص سراسر ایران در کارگروه‌‏های تخصصی تشکیل‏‌شده از سوی انجمن ارسال و پس از دریافت نتایج و جمع‏‌بندی، نامزدهای دریافت جایزه در صحن هیئت مدیرۀ انجمن انتخاب خواهند شد.
ث. حامیان: انجمن علمی نقد ادبی ایران برای حمایت از معرفی اندیشۀ انتقادی ملیِ نهفته در میراث ادب فارسی و گسترش آن به مراکز علمی همسو در ایران و جهان، از همۀ نهادهای علمی ـ فرهنگی و مراکز دانشگاهی برای مشارکت در این رویداد علمی دعوت به همکاری می‌‏کند.
ج. حامیان و همکاران ویژه: دانشگاه‌‏های تربیت مدرس، لرستان و بین‌‏المللی امام خمینی (ره) قزوین
چ. مهلت ارسال مقالات: ۱۵ دی ۱۴۰۳

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->