افشای یک پرونده اخاذی؛ دختر جوان در دام تهدید انتشار فیلم خصوصی! دستگیری ۵ نیروی پیمانی شرکت برق مشهد| کشف راز سرقت از پست برق با یک دستکش جامانده! شکار غیرمجاز سه گونه ارزشمند در تربت‌حیدریه| شکارچی به دام افتاد افشای فساد دارویی؛ سکوت مسئولان در قبال جعل نسخه‌های پزشکی برای یک داروی کمیاب درگیری ماموران شهرداری با فروشندگان در قزوین؛ متهمان احضار و تفهیم اتهام شدند هشدار قانونی برای انتشار تصاویر خصوصی دیگران در فضای مجازی؛ از جریمه‌های میلیونی تا زندان جاده کندوان یکطرفه شد + جزئیات (۱۰ شهریور ۱۴۰۴) یوزپلنگ ایران، به احتمال زیاد قدرت زادآوری را از دست داده است آزمایش ژنتیک چیست و چرا باید انجام دهیم؟ تولیت آستان قدس رضوی: موفقیت‌های علمی جوانان ایرانی، مایه افتخار ملت و خاری بر چشم دشمنان است آیا کاشت مو دائمی است یا احتمال ریزش مجدد وجود دارد؟ آغاز انتخاب رشته کنکور از فردا (۱۱ شهریور ۱۴۰۴) پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (دوشنبه، ۱۰ شهریور ۱۴۰۴) | مشهد آخر هفته گرم می‌شود چند بار در هفته حمام کنیم تا دچار ریزش مو نشویم؟ هدایت بیماران به داروخانه خاص تخلف قانونی است زنگ خطر «سرخک» در شمال کشور واکسن آنفلوانزا برای بیماران خاص رایگان است وضعیت وخیم سد‌های مهم کشور | آب ۱۳ سد کمتر از ۱۰ درصد! زلزله شهداد کرمان را لرزاند (۹ شهریور ۱۴۰۴) افشاگری مدیرعامل تأمین اجتماعی: گروهی ناحق امتیاز گرفتند و حالا صدایشان بلند شده!| بازنشستگی پیش از موعد؛ ظلم به بیمه‌پردازان یا حق بازنشستگان؟ کودک گمشده تهرانی با تلاش پلیس سبزوار پیدا شد (۹ شهریور ۱۴۰۴) دفترچه انتخاب رشته آزمون سراسری منتشر شد + جزییات دبیرکل ستاد مبارزه با موادمخدر: ایران با «بحران کمبود تریاک» برای داروهای ضروری مواجه است خسروپناه: آمیخته کردن آسیب‌های اجتماعی با دعواهای سیاسی خیانت به کشور است | دخانیات سالانه جان ۶۰ هزار ایرانی را می‌گیرد درخشش دانش آموزان ایرانی در نمایشگاه علوم و اختراعات آمریکا با کسب ۱۳ مدال کشف بیش از نیم کیلو طلا در هنگ مرزی تایباد (۹ شهریور ۱۴۰۴) کشف ۷۵ کیلوگرم مواد مخدر در گناباد (۹ شهریور ۱۴۰۴) واکنش دادستانی قزوین به ماجرای ضرب و شتم دستفروش توسط مأموران سد معبر شهرداری یوز آسیایی دوباره در طبس دیده شد (۹ شهریور ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

کمبود آمبولانس و استرس همراهان، دلایل اصلی درگیری با تکنسین‌های اورژانس

  • کد خبر: ۲۵۰۶۳۳
  • ۲۴ شهريور ۱۴۰۳ - ۰۹:۵۵
کمبود آمبولانس و استرس همراهان، دلایل اصلی درگیری با تکنسین‌های اورژانس
سخنگوی سازمان اورژانس کشور، کمبود آمبولانس، فرسودگی ناوگان و تأخیر در رسیدن به محل حادثه را از مهم‌ترین دلایل بروز خشونت و درگیری همراهان بیماران با تکنسین‌های اورژانس دانست. همچنین مصرف مواد مخدر و الکل در برخی مواقع، باعث افزایش این تنش‌ها می‌شود.

به گزرش شهرآرانیوز، بابک یکتاپرست در خصوص دلایل درگیری برخی همراهان بیماران با تکنسین‌های اورژانس توضیحاتی ارائه کرد و به عوامل اصلی این موضوع پرداخت. او تأکید کرد که کمبود آمبولانس به دلیل فرسودگی و تعداد کم خودرو‌ها از جمله عواملی است که باعث تأخیر در رسیدن به محل می‌شود و این موضوع گاهی موجب بروز رفتار‌های خشونت‌آمیز از سوی همراهان بیماران می‌گردد.

وی با اشاره به مسئله درگیری و ضرب و شتم تکنسین‌های اورژانس، بیان کرد: «متاسفانه ضرب و شتم نیرو‌های اورژانس موضوعی جدید نیست و همکاران من در سراسر کشور با این مشکل روبرو هستند و در شرایطی که برای نجات جان بیماران تلاش می‌کنند، بار‌ها با خشونت مواجه می‌شوند. در طول یک سال، حداقل ۲۰ مورد از این اتفاقات رخ می‌دهد و متاسفانه همکاران من در این حین آسیب می‌بینند.»

 یکتاپرست ادامه داد: تکنسین‌های اورژانس تنها کادر درمانی هستند که خارج از محیط‌های امن بیمارستانی یا درمانگاهی به ارائه خدمات درمانی می‌پردازند. در شرایط اضطراری داخل بیمارستان‌ها، امنیت به دلیل وجود نیرو‌های امنیتی، حراست و پلیس بهتر حفظ می‌شود، اما تکنسین‌های اورژانس در هر زمان از شبانه‌روز و در هر مکان، بدون هیچگونه حمایت امنیتی و ایمنی به مأموریت‌های خود اعزام می‌شوند.

او با اشاره به پیچیدگی‌های این حرفه افزود: تصور کنید که هر لحظه از شبانه‌روز، پرسنل اورژانس ممکن است به مأموریت‌های خطرناک در مناطق مسکونی، باغ‌ها یا محل‌های دیگر اعزام شوند و بدون هیچ تدابیر امنیتی فقط برای نجات بیماران یا حادثه‌دیدگان اقدام کنند.

یکتاپرست توضیح داد: عمده‌ترین دلیل درگیری همراهان بیمار با تکنسین‌های اورژانس، تأخیر در رسیدن به محل است. به‌دلیل استرس بالای همراهان بیمار در شرایط بحرانی، تأخیر اندک در رسیدن آمبولانس باعث بروز خشونت می‌شود. به عنوان مثال، در استان گیلان موردی داشتیم که بلافاصله پس از رسیدن آمبولانس، همراهان بیمار به تکنسین‌ها حمله کردند، زیرا تصور می‌کردند آمبولانس دیر رسیده است.

وی اضافه کرد: تمامی آمبولانس‌های ما در طول مسیر تحت نظارت هستند و نمی‌توانند از مسیر مشخص خود خارج شوند. همچنین عواملی مانند مصرف مواد مخدر و الکل در مراسم‌هایی مانند عروسی‌ها نیز در برخی موارد باعث درگیری می‌شود. برای مثال، در یک عروسی در گیلان تعدادی از افراد پس از مصرف مواد مخدر به نیرو‌های اورژانس حمله کردند.

 یکتاپرست با اشاره به شکایات قضائی در خصوص حملات فیزیکی به تکنسین‌ها، گفت: "برای تمامی افرادی که به عوامل اورژانس حمله می‌کنند، پرونده قضایی تشکیل می‌شود. بسیاری از تکنسین‌ها دچار آسیب‌های جدی مانند شکستگی بینی، دست و پا می‌شوند. ما امیدواریم یک شعبه قضائی ویژه برای رسیدگی سریع‌تر به این شکایات تشکیل شود. "

وی در پایان به کمبود آمبولانس در کشور اشاره کرد و اظهار داشت: "در سراسر کشور، حدود ۵ هزار آمبولانس فعال وجود دارد که از این تعداد، ۳۰۰۰ دستگاه فرسوده هستند. این وضعیت باعث تأخیر در رسیدن به محل حادثه می‌شود. امیدواریم با برنامه‌ریزی وزارت بهداشت و خرید ۲۰۰۰ دستگاه آمبولانس جدید، این مشکل برطرف شود. "

منبع: سلامت نیوز

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->