چه تفریحاتی در هتل پرسپولیس شیراز منتظر شماست؟ تعداد موزه‌های کشور به ۱۰۰۰ مورد افزایش می‌یابد؟ مسیرهای دسترسی به هتل زندیه شیراز چه بخوریم تا کم‌حافظه نشویم؟ معرفی تصفیه آسا، نمایندگی دستگاه تصفیه آب در اصفهان درباره خطرات استفاده از تلفن همراه برای زنگ بیدارباش جریمه ایجاد آلودگی صوتی چقدر است؟ هشدار سازمان غذا و دارو در خصوص واکسن Prevenar ۲۰ | این واکسن در ایران قاچاق است کادر درمان در آستانه فرسودگی | سلامت مردم در خطر است بلیت پرواز عتبات عالیات گران نشد| نرخ بلیت رفت و برگشت به نجف ۱۴ میلیون تومان دریافت تأییدیه سلامت روان شرط صدور پروانه اشتغال روان‌شناسان است پیش بینی هواشناسی بندرعباس امروز (۱۴ بهمن ۱۴۰۳) | تداوم ناپایداری‌های جوی و دریایی تا اواسط هفته دانشگاهیان فردا (۱۵ بهمن ۱۴۰۳) با آرمان‌های بنیان‌گذار انقلاب اسلامی تجدید میثاق می‌کنند حس امنیت در کودکان چگونه آسیب می‌بیند؟ | لحظه‌های امن دنیای کودکانه آیا کودکان هم دچار پوکی استخوان می‌شوند؟ اعضای جوان سبزواری ۷ زندگی را نجات داد (۱۴ بهمن ۱۴۰۳) دختر نوجوان مرگ مغزی در مشهد به ۶ بیمار زندگی دوباره بخشید (۱۴ بهمن ۱۴۰۳) ایران موفق به تولید دارو‌های سل‌تراپی و ژن‌درمانی شد پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (یکشنبه، ۱۴ بهمن ۱۴۰۳) | افزایش آلاینده‌ها در شهر‌های بزرگ و صنعتی قاچاقچی مواد مخدر در دامداری به دام افتاد متناسب‌سازی حقوق هیچ‌کدام از سه گروه بازنشستگان کشوری، لشکری و تأمین‌اجتماعی کامل انجام نشده است (۱۴ بهمن ۱۴۰۳) صدور بیش از ۳۳ هزار اخطاریه سدمعبر برای اصناف در مشهد طی ۱۰ماهه نخست ۱۴۰۳ | شهرداری مکلف به رفع سدمعبر است دادخواهی ۴۰۲ شهروند ایرانی از ۲ حادثه تروریستی در حرم شاهچراغ (ع) وزیر آموزش و پرورش: نظر آموزش و پرورش درباره تأثیر معدل در کنکور نادیده گرفته شد بخشنامه جدید تأمین اجتماعی درباره بازرسی از کارگاه‌ها منتشر شد (۱۴ بهمن ۱۴۰۳) رجزخوانی در فضای مجازی، انگیزه جنایت هولناک در مشهد شد کمک طرح فراموش‌شده داوینچی به کشف تونل‌های زیرزمینی ایتالیا پرداخت معوقات حقوق بازنشستگان تأمین اجتماعی معطل پول! علت طعم فلز در دهان چیست؟ کدام استان‌های کشور امروز بارانی است؟ (۱۴ بهمن ۱۴۰۳) تسکین دردهای مزمن مفصلی با مکمل طبیعی ایرانی برای اولین بار در کشور
سرخط خبرها

کمبود آمبولانس و استرس همراهان، دلایل اصلی درگیری با تکنسین‌های اورژانس

  • کد خبر: ۲۵۰۶۳۳
  • ۲۴ شهريور ۱۴۰۳ - ۰۹:۵۵
کمبود آمبولانس و استرس همراهان، دلایل اصلی درگیری با تکنسین‌های اورژانس
سخنگوی سازمان اورژانس کشور، کمبود آمبولانس، فرسودگی ناوگان و تأخیر در رسیدن به محل حادثه را از مهم‌ترین دلایل بروز خشونت و درگیری همراهان بیماران با تکنسین‌های اورژانس دانست. همچنین مصرف مواد مخدر و الکل در برخی مواقع، باعث افزایش این تنش‌ها می‌شود.

به گزرش شهرآرانیوز، بابک یکتاپرست در خصوص دلایل درگیری برخی همراهان بیماران با تکنسین‌های اورژانس توضیحاتی ارائه کرد و به عوامل اصلی این موضوع پرداخت. او تأکید کرد که کمبود آمبولانس به دلیل فرسودگی و تعداد کم خودرو‌ها از جمله عواملی است که باعث تأخیر در رسیدن به محل می‌شود و این موضوع گاهی موجب بروز رفتار‌های خشونت‌آمیز از سوی همراهان بیماران می‌گردد.

وی با اشاره به مسئله درگیری و ضرب و شتم تکنسین‌های اورژانس، بیان کرد: «متاسفانه ضرب و شتم نیرو‌های اورژانس موضوعی جدید نیست و همکاران من در سراسر کشور با این مشکل روبرو هستند و در شرایطی که برای نجات جان بیماران تلاش می‌کنند، بار‌ها با خشونت مواجه می‌شوند. در طول یک سال، حداقل ۲۰ مورد از این اتفاقات رخ می‌دهد و متاسفانه همکاران من در این حین آسیب می‌بینند.»

 یکتاپرست ادامه داد: تکنسین‌های اورژانس تنها کادر درمانی هستند که خارج از محیط‌های امن بیمارستانی یا درمانگاهی به ارائه خدمات درمانی می‌پردازند. در شرایط اضطراری داخل بیمارستان‌ها، امنیت به دلیل وجود نیرو‌های امنیتی، حراست و پلیس بهتر حفظ می‌شود، اما تکنسین‌های اورژانس در هر زمان از شبانه‌روز و در هر مکان، بدون هیچگونه حمایت امنیتی و ایمنی به مأموریت‌های خود اعزام می‌شوند.

او با اشاره به پیچیدگی‌های این حرفه افزود: تصور کنید که هر لحظه از شبانه‌روز، پرسنل اورژانس ممکن است به مأموریت‌های خطرناک در مناطق مسکونی، باغ‌ها یا محل‌های دیگر اعزام شوند و بدون هیچ تدابیر امنیتی فقط برای نجات بیماران یا حادثه‌دیدگان اقدام کنند.

یکتاپرست توضیح داد: عمده‌ترین دلیل درگیری همراهان بیمار با تکنسین‌های اورژانس، تأخیر در رسیدن به محل است. به‌دلیل استرس بالای همراهان بیمار در شرایط بحرانی، تأخیر اندک در رسیدن آمبولانس باعث بروز خشونت می‌شود. به عنوان مثال، در استان گیلان موردی داشتیم که بلافاصله پس از رسیدن آمبولانس، همراهان بیمار به تکنسین‌ها حمله کردند، زیرا تصور می‌کردند آمبولانس دیر رسیده است.

وی اضافه کرد: تمامی آمبولانس‌های ما در طول مسیر تحت نظارت هستند و نمی‌توانند از مسیر مشخص خود خارج شوند. همچنین عواملی مانند مصرف مواد مخدر و الکل در مراسم‌هایی مانند عروسی‌ها نیز در برخی موارد باعث درگیری می‌شود. برای مثال، در یک عروسی در گیلان تعدادی از افراد پس از مصرف مواد مخدر به نیرو‌های اورژانس حمله کردند.

 یکتاپرست با اشاره به شکایات قضائی در خصوص حملات فیزیکی به تکنسین‌ها، گفت: "برای تمامی افرادی که به عوامل اورژانس حمله می‌کنند، پرونده قضایی تشکیل می‌شود. بسیاری از تکنسین‌ها دچار آسیب‌های جدی مانند شکستگی بینی، دست و پا می‌شوند. ما امیدواریم یک شعبه قضائی ویژه برای رسیدگی سریع‌تر به این شکایات تشکیل شود. "

وی در پایان به کمبود آمبولانس در کشور اشاره کرد و اظهار داشت: "در سراسر کشور، حدود ۵ هزار آمبولانس فعال وجود دارد که از این تعداد، ۳۰۰۰ دستگاه فرسوده هستند. این وضعیت باعث تأخیر در رسیدن به محل حادثه می‌شود. امیدواریم با برنامه‌ریزی وزارت بهداشت و خرید ۲۰۰۰ دستگاه آمبولانس جدید، این مشکل برطرف شود. "

منبع: سلامت نیوز

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->