افتتاح نوزدهمین نمایشگاه تجهیزات پزشکی مشهد | حضور ۷۰ شرکت تولیدکننده تجهیزات پزشکی در نمایشگاه مشهد + ویدئو یارانه دهک‌های چهارم تا نهم واریز شد ‎+ فیلم وزیر صمت: مجوز برای ته‌لنجی‌ها و کولبران اعطا شد گذاشتن زباله دم در سیاره پیش‌فروش فیدلیتی با تحویل فوری از شنبه آینده (۳ آذر ۱۴۰۳) + قیمت و لینک ثبت‌نام بخشنامه جدید بانک مرکزی | معاملات بازار ارز تجاری از شنبه (۳ آذر ۱۴۰۳) عملیاتی می‌شود راهکار قانونی کارگران درقبال کارفرمایانی که با مرخصی آنان موافقت نمی‌کنند، چیست؟ ویدئو | اولین واکنش وزیر کار به واریزنشدن یارانه آبان‌ماه دهک‌های چهارم تا نهم هماهنگ‌کننده ملی بریکس جمهوری اسلامی ایران: ما می‌توانیم الگوی کشورمان را به سایر کشور‌ها صادر کنیم نرخ طلا و سکه در مشهد اعلام شد (یکم آذر ۱۴۰۳) علت واریز نشدن یارانه آبان ۱۴۰۳ چیست؟ + جزئیات ویدئو | وزیر کار: مشکل کارگران شرکتی در دستور کار دولت قیمت امروز دلار، طلا، سکه و ارز دیجیتال (یکم آذر ۱۴۰۳) | پرواز بیت کوین به کانال ۹۷ هزار دلار اهدای نشان «فداکاری» به خانواده‌های شهیدان پدافند هوایی از سوی فرمانده کل ارتش + تصاویر خودرو و مسکن دو آرزوی دست‌نیافتنی برای کارگران فروش سکه‌های حراجی به مرز ۵۰۰ هزار سکه رسید ماهی کیلویی چند؟ (یکم آذر ۱۴۰۳) + جدول قیمت هزینه سرویس و تعمیر پکیج در مشهد چقدر می‌شود؟ | بازار داغ، اما مشتریان ناراضی از خدمات افزایش ۵۰ تا ۲۰۰ میلیون تومانی قیمت انواع خودرو در بازار (یکم آذر ۱۴۰۳) ۱۱۷ هزار کلنی زنبور عسل در شهرستان مشهد سرشماری شد تأثیر افزایش قیمت کارخانه‌ای خودروسازان بر بازار آزاد چه بود؟ | رشد ۴۲ میلیونی قیمت خودرو در آبان ۱۴۰۳ یارانه نقدی آبان ۱۴۰۳ کی واریز می‌شود؟ + توضیحات سرپرست سازمان هدفمندی یارانه‌ها چه خبر از بازار مسکن؟ | تأثیر نوسانات ارزی محدود به خریداران مردد رفع موانع مالی خراسان رضوی در انتظار تصمیمات کمیسیون هماهنگی بانک‌ها هیچ ردیفی در بودجه برای افزایش یارانه‌ها پیش‌بینی نشده است | دهک‌بندی‌ها هر ۶ ماه یک‌بار گاز ادارات و اماکن عمومی پرمصرف تهران قطع خواهد شد قیمت امروز میوه و صیفی جات در مشهد (یکم آذر ۱۴۰۳) | شلغم کیلویی ۱۰ هزار تومان ثبت‌نام بدون قرعه‌کشی ایران‌خودرو از امروز (یکم آذر ۱۴۰۳) | تحویل ۶۰ روزه + لینک جزئیات فرایند طرح‌های جایگزینی و اسقاط خودرو‌های فرسوده اعلام شد + لینک سایت
سرخط خبرها

رواج پدیده دزدی بار از کامیون‌ها در جاده‌های کشور

  • کد خبر: ۲۵۰۷۰۸
  • ۲۴ شهريور ۱۴۰۳ - ۱۲:۳۳
رواج پدیده دزدی بار از کامیون‌ها در جاده‌های کشور
نایب رییس کانون انجمن‌های صنفی کامیونداران ایران گفت: در قرارداد بیمه مسئولیت مدنی متصدیان حمل و نقل آمده است که حتی سرقت جزیی هم باید مشمول بیمه شود، اما این بند از قرارداد به اجرا نمی‌رسد.

به گزارش شهرآرانیوز. جلال موسوی درباره رواج پدیده دزدی بار از کامیون‌ها در جاده‌های کشور اظهار داشت: جالب این است که در بزرگراه غدیر شبانه در حین حرکت کامیون، بار دزدی می‌کنند. اگر راننده از گذشته این تجربه و مهارت را داشته باشد و بعضا از آینه کامیون متوجه این دزدی بار می‌شود و می‌تواند با گرفتن ترمز یکباره در حین حرکت اجازه دزدی را ندهد.

وی ادامه داد: البته ممکن است در پروسه همین اقدام به راننده آن کامیون حمله شود و ابعاد این دزدی از خسارت مالی به خسارت جانی هم برسد.

نایب رییس کانون انجمن‌های صنفی کامیونداران ایران تاکید کرد: در جاده غدیر دزدی بار از کامیون‌های در حال حرکت بسیار شایع شده و بیمه هم خسارت ناشی از دزدی بار را نمی‌پذیرد و سوال این است که آیا نیروی انتظامی کشور توان کنترل بار دزدی‌ها در مسیر مشخص را ندارد؟ یا اساسا اراده‌ای برای کنترل و جلوگیری از این دزدی‌ها وجود ندارد.

موسوی گفت: مشکل بسیار مهمی که وجود دارد این است که در قرارداد بیمه مسئولیت مدنی متصدیان حمل و نقل آمده است که حتی سرقت جزیی هم باید مشمول بیمه شود، اما این بند از قرارداد به اجرا نمی‌رسد چراکه شرکت واسط از کاهش اعلام خسارت منتفع می‌شود  و در این باره ابهامات و سوء استفاده‌های زیادی وجود دارد. در نهایت خسارت از این دزدی از راننده گرفته می‌شود و بیمه خسارتی نمی‌پردازد.

وی افزود: موارد بسیاری دیده می‌شود که راننده برای استراحت و صرف شام در محلی توقف کرده در مدت زمان کمتر از ۳۰ دقیقه چادر کامیون را پاره و بار را به سرقت برده‌اند و در این دزدی‌ها میزان خسارت بیش از ۱۰۰ میلیون تومان بوده که بیمه ریالی از آن را نپذیرفته و جبران خسارت بر دوش راننده افتاده‌است و هر چه در این باره مذاکره می‌کنیم، اما نتیجه‌ای ندارد.

نایب رییس کانون انجمن‌های صنفی کامیونداران ایران با بیان اینکه پدیده دزدی بار در عمده جاده‌های کشور دیده می‌شود، اما در مسیر‌هایی مانند شمال به مازندران وقوع این اتفاق نادر است، اما در مسیر‌هایی مانند آزادراه غدیر و مسیر جنوب بسیار رواج دارد، ادامه داد: در این سرقت‌ها بار‌ها شاهد ضرب و شتم رانندگان و کمک رانندگان بودیم و اینکه با وجود صورت جلسه پلیس و آثار ضرب و شتم بیمه این خسارت را متقبل نمی‌شود، ظلم در حق رانندگان است.

وی درباره نحوه دزدی‌ها از کامیون‌های در حال حرکت اظهار داشت: بعضا دیده شده سرنشین خودروی نیسان با نردبان حین حرکت خود را به کامیون رسانده و با پاره کردن چادر یا باز کردن درب کامیون، بار را به سرقت می‌برند و به همان نیسان تخلیه می‌کنند.  

منبع: ایلنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->