درباره «سید مجتبی حسینی»، نویسنده کتاب «حضرت سکینه (س)؛ اسطوره ادب و عرفان» رفاقت با امام رضا (ع) کلید بهار معنویت | چگونه اندوخته‌های معنوی ماه محرم و صفر را حفظ کنیم؟ آغاز نهادینه‌سازی فرهنگ نماز از مدارس تاکید بر طرح و تصویب قوانین در راستای ایجاد زیرساخت‌های مربوط به مساجد نگهداری تابلوی تمثال امام رضا(ع) در موزه آستان قدس رضوی تکذیب شد تلاش برای تحقق مسجد تراز اسلامی | فعال‌سازی ۲۰ هزار مسجد در طرح «محراب» حکم شرعی آموزش شعبده چیست؟ مسجد جمکران میزبان هیئات مذهبی در روز شهادت امام حسن عسکری(ع) ساماندهی شعب موسسات قرآنی سراسر کشور تا پایان سال ۱۴۰۴ مدیرکل بنیاد شهید خراسان‌رضوی: خدمات شهرداری مشهد برای اشاعه نام شهدا بسیار ارزشمند است تاریخچه‌ای از توسعه حرم امام رضا علیه‌السلام در عصر «وزیرنظام» در دوره قاجار خودتان را بزنید به آن راه آقا! خورشید، پشت این پنجره است عنایت خاص امام رضا (ع) به شیخ حبیب‌ا... آثار، برکات و چرایی زیارت امام رضا (ع) | عهدی که با زیارت ادا می‌شود گزارشی از نمایشگاه عکس های حسن توکلی از حرم مطهر رضوی در نگارخانه فردوسی | با عکس هایم از حرم، زندگی کردم چایخانه‌های حرم رضوی؛ روایت ۲۰۰ خادم و هزاران فنجان چای برای زائران دروغ جدید معاندین درباره زیارتنامه برای رهبر انقلاب در حرم مطهر امام رضا(ع) مشهد میزبان کنگره بین المللی شعر پیامبر رحمت(ص) دارالشفای امام رضا (ع)، قدیمی‌ترین مرکز درمانی مشهد | وجود ۶۹ نسخه خطی از آثار زکریای رازی در مرکز اسناد آستان قدس رضوی
سرخط خبرها

معاون قرآن و عترت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در مشهد: فعالیت‌های قرآنی باید در صدر اولویت‌های فرهنگی کشور باشد

  • کد خبر: ۲۵۰۸۲۹
  • ۲۵ شهريور ۱۴۰۳ - ۰۹:۱۲
معاون قرآن و عترت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در مشهد: فعالیت‌های قرآنی باید در صدر اولویت‌های فرهنگی کشور باشد
معاون قرآن و عترت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی تأکید کرد: فعالیت‌های قرآنی باید به عنوان یکی از اولویت‌های اصلی در سیاست‌های فرهنگی کشور قرار گیرد.

الهام اسماعیلی | شهرآرانیوز، شبیر فیروزیان شامگاه گذشته، ۲۴ شهریور ۱۴۰۳، در اختتامیه ششمین جشنواره ملی «باران وحی» که به میزبانی مشهد در مجتمع شهدای سلامت مشهد برگزار شد، با اشاره به اهمیت ترویج فرهنگ قرآنی در جامعه، گفت: یکی از مسائل مهمی که کشور ما همواره با آن مواجه بوده و هنوز هم به نوعی هست، کم‌توجهی مدیران فرهنگی به مسئله قرآن کریم است. شاید دلیل این امر این باشد که فعالیت‌های قرآنی را یک فعالیت راهبردی مهم تلقی نمی‌کردند.

وی با یادآوری فرمایشات رهبر معظم انقلاب اسلامی در سال‌های گذشته ادامه داد: رهبر انقلاب بار‌ها تأکید کرده‌اند که فعالیت‌های قرآنی در کشور باید به عنوان یک فعالیت راهبردی شناخته شود. این مسئله بسیار مهم است که بفهمیم چرا اساس کار قرآنی در کشور یک کار راهبردی و مهم تلقی می‌شود. 

فیروزیان ادامه داد: مدیران فرهنگی ما اگر به همین مسئله توجه کنند و متوجه باشند که امر فعالیت قرآنی در کشور یک کار راهبردی است، بسیاری از فعالیت‌های فرهنگی‌شان را به سمت قرآن کریم جهت‌دهی خواهند کرد.

تأکید بر امیدآفرینی قرآن کریم

معاون قرآن و عترت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی با استناد به آیات و روایات قرآنی، به اهمیت امیدآفرینی در جامعه اشاره کرد و گفت: قرآن مملو از آیات امیدبخش است. قرآن به تعبیر‌های گوناگونی شادمانی و امید را به مؤمنان هدیه می‌دهد. در قرآن می‌خوانیم که «قرآن هدایتگر است و بشارت‌دهنده». کمترصفحه‌ای از قرآن را می‌توان یافت که در آن آیه‌ای امیدبخش وجود نداشته باشد. از داستان‌های قرآنی گرفته تا تعابیر مختلف، همگی پر از امید و بشارت هستند.

وی تصریح کرد که در این شرایط زمانی که جامعه به شدت نیازمند امیدبخشی است، هرگونه فعالیت قرآنی می‌تواند در همین راستا تلقی شود.

لزوم دوری از شیطان برای بهره‌مندی از قرآن

وی به اهمیت دوری از شیطان به منظور بهره‌مندی از مزایای قرآن اشاره کرد و افزود: قرآن کریم فرموده است '«فاذا قرأت القرآن فاستعذ بالله من الشیطان الرجیم». این آیه به ما می‌گوید که قبل از خواندن قرآن از شر شیطان به خدا پناه ببریم. این راهنمایی نه‌تنها برای خواندن قرآن بلکه برای تمامی لحظاتی که به دنبال بهره‌مندی از آموزه‌های قرآنی هستیم، کاربرد دارد. 

فیروزیان ابراز داشت: ملتی که می‌خواهد از آیات قرآن بهره‌مند شود باید تکلیفش را با شیاطین عالم مشخص کند. اگر عشق به خدا در دل‌ها باشد و از شیاطین عالم تبری جوید، بهره‌مندی از قرآن بسیار بیشتر خواهد بود.

استقامت مردم غزه به دلیل بهره‌مندی از قرآن

وی در ادامه با اشاره به استقامت و ایستادگی مردم غزه گفت: یکی از دلایل استقامت و روحیه والای مردم غزه بهره‌مندی‌شان از آیات قرآن است. مردم غزه در طی یک سال گذشته به‌کرّات ثابت کرده‌اند که در سختی‌ها به قرآن رجوع کرده و از آن امید و استقامت دریافت می‌کنند. این تجربه به‌وضوح نشان می‌دهد که فعالیت‌های قرآنی می‌تواند تاب‌آوری اجتماعی را بالا ببرد.

پیوند قرآن با هنر

فیروزیان در پایان، به اهمیت پیوند قرآن با فعالیت‌های هنری اشاره کرد و گفت: ما باید هرچه می‌توانیم قرآن را با فعالیت‌های هنری گره بزنیم. این پیوند می‌تواند تأثیرات عمیق‌تری بر جامعه داشته باشد و فرهنگ قرآنی را به شکلی زیباتر و جذاب‌تر به مردم معرفی کند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->