پیش‌بینی هواشناسی تا فروردین ۱۴۰۵ | زمستانی کم‌برف، بهاری نرمال در راه است طرح سرشماری گونه‌های نادر حیات وحش آغاز شد عوارض مصرف گُل در نوجوانان: از بی‌انگیزگی تا آسیب‌های مغزی | زنگ خطری که  جدی گرفته نمی شود گلایه مردم از نبود پزشکان متخصص سلامت در برخی از درمانگاه های مشهد| درمانگاه های خالی از متخصص! آغاز فاز صفر اجرای برنامه پزشکی خانواده در ۴ شهرستان | هدف‌گذاری پوشش یکپارچه شهر و روستا واکسیناسیون ۶۰ هزار قلاده سگ صاحبدار علیه هاری در خراسان رضوی صدور هشدار سطح زرد هواشناسی در خراسان رضوی در پی پیش‌بینی کاهش ۱۰ درجه‌ای دما (۷ آبان ۱۴۰۴) ایران در آستانه سالمندی جمعیت و چالش بزرگ نظام بیمه‌ای صدور هشدار هواشناسی سطح نارنجی در پی پیش‌بینی تشدید فعالیت سامانه بارشی در روز‌های آینده (۷ آبان ۱۴۰۴) چرا فشار خون در فصل سرد بالا می‌رود؟ ادعای معاون وزیر آموزش و پرورش: اجباری‌شدن پیش‌دبستانی، آمار تکرار پایه را کاهش می‌دهد پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (چهارشنبه، ۷ آبان ۱۴۰۴) | احتمال رگبار‌های پراکنده باران در برخی نقاط استان، از فردا معاون وزیر آموزش و پرورش خبر داد: افزایش شمار هنرستان‌های دخترانه عشایر | دوره‌های تربیت معلم همچنان ادامه دارد تکالیف وزارت علوم در حوزه حمایت از هوش مصنوعی مشخص شد نتایج متقاضیان رشته‌های بورسیه نوبت دوم کنکور ۱۴۰۴ اعلام شد (۷ آبان ۱۴۰۴) نقش والدین در استفاده صحیح فرزندان از گوشی‌های همراه چیست؟ | نشانه‌های اعتیاد به اینترنت در نوجوانان + راهکار‌ها ۸۳۰ تن انواع فرآورده خام دامی غیربهداشتی در خراسان رضوی توقیف شد (۷ آبان ۱۴۰۴) هشدار درباره تخلفات مالی در بیمارستان‌ها | پورسانت‌گیری و درآمدهای صوری در مراکز درمانی باید متوقف شود مأموریت موفق اورژانس ۱۱۵ فریمان در تسهیل زایمان مادر باردار داخل آمبولانس (۷ آبان ۱۴۰۴) چطور یک آلرژی خطرناک در کودکان را کاهش دهیم؟ دارو‌های امپرازول و پنتوپرازول را خودسرانه مصرف نکنید کشف ۱۲ تن برنج ایرانی احتکارشده در یکی از شهرستان‌های خراسان رضوی (۷ آبان ۱۴۰۴) خودمراقبتی، کلید سالمندی سالم و پویاست معاون پلیس آگاهی فراجا: از اردیبهشت تاکنون، بیش از ۶ هزار و ۳۰۰ حساب بانکی کلاهبرداران مسدود شده است (۷ آبان ۱۴۰۴) درخواست وزیر آموزش و پرورش از اعضای مجلس برای رفع مشکلات تبدیل وضعیت معلمان جریمه ۵۹۰ میلیارد ریالی یک شرکت تجاری در مشهد + جزئیات سارق، موبایل دزدی را به کلانتری خواجه ربیع مشهد فرستاد! معاون وزیر آموزش و پرورش هشدار داد: برخورد جدی با هرگونه هنجارشکنی در مدارس غیردولتی اجرای طرح هوشمندسازی بیمارستان‌های کشور از مشهد | اسناد کاغذی بیمه سلامت حذف می‌شود
سرخط خبرها

افزایش ۲۰ درصدی شیرخشک توزیعی به داروخانه‌های زیر پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد

  • کد خبر: ۲۵۰۹۲۶
  • ۲۵ شهريور ۱۴۰۳ - ۱۳:۵۱
افزایش ۲۰ درصدی شیرخشک توزیعی به داروخانه‌های زیر پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد
رئیس اداره دارو‌های طبیعی سنتی و مکمل و شیرخشک معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: میزان شیرخشک توزیعی به داروخانه‌ها ۲۰ درصد افزایش داشته و در حال حاضر شکایت مردمی بابت کمبود شیرخشک‌های رژیمی، معمولی و یارانه‌ای (کوپنی) نداریم.

به گزارش شهرآرانیوز، دکتر جواد دانایی‌باغکی، اظهار کرد: در ۵.۵ ماه ابتدای سال جاری تعداد یک میلیون و ۹۰۰ هزار قوطی شیرخشک معمولی با ثبت کدملی توسط داروخانه‌های تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد به متقاضیان تحویل شده است و این عدد در ۱۷ روز ابتدای شهریور ماه امسال به ۱۸۷ هزار و ۸۸۲ قوطی رسیده است.

وی اضافه کرد: همچنین در مرداد ماه امسال هم نسبت به تیر ماه سال جاری، ۱۵ درصد و نسبت به خرداد ماه همین سال ۲۰ درصد افزایش توزیع شیرخشک داشته‌ایم و در حال حاضر گزارشی مبنی بر کمبود در خصوص شیرخشک‌های رژیمی، معمولی و یارانه‌ای (کوپنی) دریافت نشده است. 

رئیس اداره دارو‌های طبیعی سنتی و مکمل و شیرخشک معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی مشهد افزود: در زمان مأموریت‌های دهه پایانی ماه صفر پیگیری‌های زیادی برای تأمین شیرخشک مورد نیاز این ایام انجام شد که به لطف خدا، زائران گرامی با مشکل نبود و یا کمبود شیرخشک در داروخانه‌ها مواجه نشدند.

دکتر دانایی‌باغکی با بیان اینکه در حال حاضر یکی از چالش‌های مهم در مصرف شیرخشک، اصرار بر مصرف نشان تجاری (برند) خاص یک نوع شیرخشک از سوی مصرف‌کنندگان است، خاطرنشان کرد: وقتی که خانواده‌ها دنبال یک نام و نشان خاص باشند ممکن است که تصور کنند شیرخشک نیست و یا کم است و معتقدیم که در این زمینه نیاز به فرهنگسازی و افزایش آگاهی عمومی هست تا در مواقع لزوم از نشان‌های تجاری (برند) جایگزین استفاده شود.

وی تأکید کرد: از آنجا که تفاوت محسوسی در فرمولاسیون و ماده اولیه انواع شیرخشک‌های معمولی وجود ندارد، والدین عزیز می‌توانند شیرخشک مورد نیاز کودک خود را از انواع نشان‌های تجاری موجود در بازار که همگی آنها مورد تأیید هستند تهیه کنند.

رئیس اداره دارو‌های طبیعی سنتی و مکمل و شیرخشک معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی مشهد ادامه داد: البته در همین زمینه و به منظور پیشگیری از سردرگمی خانواده‌ها و سهولت در دسترسی به شیرخشک‌های رژیمی و معمولی، متقاضیان می‌توانند با نصب نرم‌افزار موبایلی تیتک (TTAC) و یا مراجعه به سامانه mobile.ttac.ir از بخش کمبود دارو گزینه کمبود شیرخشک را انتخاب کرده و نام شیرخشک مورد نظر خود را نوشته و جستجو نمایند.

دکتر دانایی‌باغکی افزود: در زمان ورود به این صفحه و انجام جست‌وجوی مورد مد نظر لیست داروخانه‌هایی که اخیراً فرآورده مورد نظر را به فروش رسانیده‌اند نمایش داده می‌شود و بعد از تماس با داروخانه و اطمینان از موجود بودن آن فرآورده می‌توان آن محصول را در کوتاه‌ترین زمان و از نزدیک‌ترین مکان تهیه نمود.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->