افتتاح نوزدهمین نمایشگاه تجهیزات پزشکی مشهد | حضور ۷۰ شرکت تولیدکننده تجهیزات پزشکی در نمایشگاه مشهد + ویدئو یارانه دهک‌های چهارم تا نهم واریز شد ‎+ فیلم وزیر صمت: مجوز برای ته‌لنجی‌ها و کولبران اعطا شد گذاشتن زباله دم در سیاره پیش‌فروش فیدلیتی با تحویل فوری از شنبه آینده (۳ آذر ۱۴۰۳) + قیمت و لینک ثبت‌نام بخشنامه جدید بانک مرکزی | معاملات بازار ارز تجاری از شنبه (۳ آذر ۱۴۰۳) عملیاتی می‌شود راهکار قانونی کارگران درقبال کارفرمایانی که با مرخصی آنان موافقت نمی‌کنند، چیست؟ ویدئو | اولین واکنش وزیر کار به واریزنشدن یارانه آبان‌ماه دهک‌های چهارم تا نهم هماهنگ‌کننده ملی بریکس جمهوری اسلامی ایران: ما می‌توانیم الگوی کشورمان را به سایر کشور‌ها صادر کنیم نرخ طلا و سکه در مشهد اعلام شد (یکم آذر ۱۴۰۳) علت واریز نشدن یارانه آبان ۱۴۰۳ چیست؟ + جزئیات ویدئو | وزیر کار: مشکل کارگران شرکتی در دستور کار دولت قیمت امروز دلار، طلا، سکه و ارز دیجیتال (یکم آذر ۱۴۰۳) | پرواز بیت کوین به کانال ۹۷ هزار دلار اهدای نشان «فداکاری» به خانواده‌های شهیدان پدافند هوایی از سوی فرمانده کل ارتش + تصاویر خودرو و مسکن دو آرزوی دست‌نیافتنی برای کارگران فروش سکه‌های حراجی به مرز ۵۰۰ هزار سکه رسید ماهی کیلویی چند؟ (یکم آذر ۱۴۰۳) + جدول قیمت هزینه سرویس و تعمیر پکیج در مشهد چقدر می‌شود؟ | بازار داغ، اما مشتریان ناراضی از خدمات افزایش ۵۰ تا ۲۰۰ میلیون تومانی قیمت انواع خودرو در بازار (یکم آذر ۱۴۰۳) ۱۱۷ هزار کلنی زنبور عسل در شهرستان مشهد سرشماری شد تأثیر افزایش قیمت کارخانه‌ای خودروسازان بر بازار آزاد چه بود؟ | رشد ۴۲ میلیونی قیمت خودرو در آبان ۱۴۰۳ یارانه نقدی آبان ۱۴۰۳ کی واریز می‌شود؟ + توضیحات سرپرست سازمان هدفمندی یارانه‌ها چه خبر از بازار مسکن؟ | تأثیر نوسانات ارزی محدود به خریداران مردد رفع موانع مالی خراسان رضوی در انتظار تصمیمات کمیسیون هماهنگی بانک‌ها هیچ ردیفی در بودجه برای افزایش یارانه‌ها پیش‌بینی نشده است | دهک‌بندی‌ها هر ۶ ماه یک‌بار گاز ادارات و اماکن عمومی پرمصرف تهران قطع خواهد شد قیمت امروز میوه و صیفی جات در مشهد (یکم آذر ۱۴۰۳) | شلغم کیلویی ۱۰ هزار تومان ثبت‌نام بدون قرعه‌کشی ایران‌خودرو از امروز (یکم آذر ۱۴۰۳) | تحویل ۶۰ روزه + لینک جزئیات فرایند طرح‌های جایگزینی و اسقاط خودرو‌های فرسوده اعلام شد + لینک سایت
سرخط خبرها

رئیس سازمان بورس باید کت دربیاورد و از وزیر اقتصاد مطالبه کند | مراسم تودیع و معارفه رئیس جدید سازمان بورس آغاز شد (۲۷ شهریور ۱۴۰۳)

  • کد خبر: ۲۵۱۲۶۵
  • ۲۷ شهريور ۱۴۰۳ - ۰۹:۰۹
رئیس سازمان بورس باید کت دربیاورد و از وزیر اقتصاد مطالبه کند | مراسم تودیع و معارفه رئیس جدید سازمان بورس آغاز شد (۲۷ شهریور ۱۴۰۳)
مراسم تودیع و معارفه رئیس جدید سازمان بورس آغاز شد.

به گزارش شهرآرانیوز، عبدالناصر همتی، وزیر اقتصاد در آیین تکریم و معارفه روسای سازمان بورس و اوراق بهادار ضمن تقدیر از مجید عشقی رئیس سابق سازمان بورس، حکم حجت‌الله صیدی را به عنوان چهاردهمین رئیس سازمان بورس و اوراق بهادار تقدیم کرد.

او در این مراسم گفت: رئیس سازمان بورس باید کت دربیاورد و از وزیر اقتصاد مطالبه کند. یعنی خودش باید پای کار باشد و وارد عمل شود.

وی ادامه داد: امروز آمار‌های بانک مرکزی نشان می‌دهد که توفیق ما در این راستا خیلی مطلوب نیست و حتی بعید است به رشد چهار درصدی در پایان سال برسیم.

وزیر امور اقتصاد و دارایی اظهار کرد: بخش مهمی از تولید به بازار‌های مالی باز می‌گردد. کشور‌های مهم اقتصادی در دنیا به خاطر قدرت مالی بالا، توان تولید و رشد اقتصادی دارند، اما امروز ما درگیر هماهنگی‌های دولتی هستیم که این موضوع به حکمرانی غلط اقتصادی ما باز می‌گردد.

همتی در ادامه اظهار کرد: خوشبختانه با قانون جدید تامین مالی تولید و زیرساخت که به تصویب مجلس شورای اسلامی رسیده است هماهنگی نهاد‌های اقتصادی به صورت مطلوبی پیش‌بینی شده است.

وی ادامه داد: امروز ما به صورت جدی با کمبود سرمایه در بازار سرمایه روبرو هستیم و اگر قرار باشد اهتمام به بورس بازگردد باید عملکرد سازمان بورس مطلوب باشد.

وزیر امور اقتصادی و دارایی اضافه کرد: سازمان بورس سه وظیفه مهم دارد که یکی افشای کد‌ها است دوم این‌که سازمان بورس باید با فعالین بازار جلسات متعدد برگزار کند و وظیفه سوم به برخورد با فساد و شفاف سازی باز می‌گردد. امروز بسیاری از صاحبنظران و فعالین بازار سرمایه از عملیات‌های موجود در این بازار گلایه می‌کنند.

وی در رابطه با مشکلات تولید تصریح کرد: ما به چه جایگاهی در اهداف چشم‌انداز ۱۴۰۴ رسیده‌ایم. معنا ندارد وقتی که کمبود برق داریم تولید را متوقف کنیم. امروز دغدغه مدیران این است که آیا قطع برق خانه‌ها بهتر است یا قطع برق صنایع تولیدی و اینگونه است که امروز ۵۰ درصد از حاشیه سود شرکت‌ها کاهش یافته است.

همتی اضافه کرد: امیدوارم آقای صیدی در جایگاه خود محکم باشد و اجازه ندهد که تصمیمات تحمیلی بر بازار بورس اثر گذاشته و به اقتصاد لطمه بزند.

وزیر امور اقتصادی و دارایی تصریح کرد: امروز مشکلات اقتصادی کشور بسیار زیاد است و ما نیز با علم به این مشکلات وظایف را برعهده گرفته‌ایم. سازمان بورس نیز باید به مرکز اعتبار کشور تبدیل شود.

وی گفت: متاسفانه امروز تمام بار مالی تامین سرمایه بر دوش سیستم بانکی ناتراز است و متاسفانه با افزایش نرخ بهره در شبکه بانکی خروج سرمایه از بازار سرمایه بیشتر شده و حتی به ناترازی بانک‌ها نیز دامن زده است.

همتی اضافه کرد: در حالی که مهم‌ترین محل برای تامین مالی مولد بازار سرمایه است اما امروز 50 میلیون سهامدار داریم که متاسفانه فعالین این بازار بسیار کمتر از سهامداران این بازار است.

وزیر امور اقتصادی و دارایی در پایان به رئیس جدید سازمان بورس اشاره کرد و گفت: امیدوارم آقای صیدی در این مسئولیت جدید خود موفق باشد.

همچنین صیدی رئیس جدید سازمان بورس و اوراق بهادار در مراسم معارفه خودش گفت: به این دلیل با افتخار قبول کردم به بازار بورس بیایم چون اولا بنده در بازار سرمایه بزرگ شدم و آشنا هستم؛ دوما می‌دانستم ظرفیت‌های بازار بورس ظرفیت عظیمی است.

 

مجید عشقی رئیس سابق سازمان بورس و اوراق بهادار هم  امروز در مراسم معارفه مدیر عامل جدید سازمان بورس با ارائه گزارشی از عملکرد ۳ ساله خود گفت: اتفاقاتی که در این مدت رخ داد و کاهش حاشیه سود شرکت‌ها به نصف منجر شد، بر روند بازار سرمایه مؤثر بود.

وی ادامه داد: معاملات صندوق‌های سرمایه‌گذاری با هدف توسعه سرمایه‌گذاری غیرمستقیم از ۲۵ درصد به بیش از ۶۰ درصد افزایش یافته است. در این مدت بیش از ۳۰۰ مجوز جدید نهاد مالی با هدف انحصارشکنی و افزایش رقابت صادر شد و تعداد نهادهای مالی بورسی از ۷۰۰ نهاد به بیش از هزار نهاد رسید. در ۳ سال گذشته توزیع سود نقدی بین سهامداران ساماندهی شد.

با سود ۳۵ درصدی بانک‌ها، سرمایه‌گذاری در هیچ جای دیگری توجیهی ندارد

رئیس سابق سازمان بورس تصریح کرد: در این ۳ سال دستورالعمل حاکمیت شرکتی اصلاح شد اما هنوز راهی طولانی تا اعمال کامل این مقررات در پیش داریم. فقط اصلاح بند س قانون بودجه بیش از ۶ ماه وقت و انرژی مدیریت سازمان بورس را مصروف خود کرد و سهم بازار سرمایه از تأمین مالی به ۳۰ درصد افزایش یافته است. ساختار سهام عدالت به کلاف سردرگمی تبدیل شده است. اما با این حال تلاش کردیم مجامع سرمایه‌گذاری استانی برگزار و سهام عدالت آزاد شود.

وی گفت: نرخ گاز ۱۱ و نرخ برق بیش از ۲۰ درصد در این ۳ سال افزایش یافت. نرخ بهره هم به بیش از ۳۰ درصد رسید که با این نرخ هیچ سرمایه‌گذاری توجیه ندارد. نکته بعدی شکست هماهنگی بین دستگاه‌های دولتی بود که اثرات همه آن‌ها در عرض چند ثانیه بر بورس به شکل چند برابری مشاهده می‌شد.

به گفته عشقی، افزایش فاصله نرخ ارز در سامانه نیما با بازار آزاد هم موجب شد عملاً شرکت‌های بورسی به واردکننده‌ها یارانه بپردازند. اتفاقات سیاسی رخ داده در ۳ سال گذشته موجب شد ریسک سیستماتیک بورس به شدت افزایش یابد.

وی همچنین از وزیر اقتصاد به خاطر انتخاب صیدی تقدیر کرد و برای رئیس جدید سازمان بورس در بازگرداندن اعتماد به بازار سرمایه تقدیر و سپاسگزاری کرد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->