بامداد پرحادثه در خراسان رضوی | گازگرفتگی ۱۵ نفر در فریمان و درگز (۱۴ فروردین ۱۴۰۴) چرایی عدم دسترسی بیماران هموفیلی به فاکتور ۹ در تعطیلات نوروزی انجام بیش از ۵۴ هزار بازدید بهداشتی در مناطق زیر پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد  (۱۴ فروردین ۱۴۰۴) ۶ گیاه موثر در درمان التهاب مفاصل نشانه‌های داغ کردن مغز چیست؟ تأمین ۱۰۵ قلم کمبود‌های دارویی مورد نیاز بیمارستان‌ها در طرح سلامت نوروزی رئیس پلیس راهور مشهد: ترافیک در ورودی‌ها و خروجی‌های مشهد پرحجم، اما روان است (۱۴ فروردین ۱۴۰۴) آیا متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان از فروردین ماه ۱۴۰۴ اجرا می‌شود؟ تغذیه مناسب برای حفظ سلامت کلیه‌ها پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (۱۴ فروردین ۱۴۰۴) | تداوم روند افزایش دما تا فردا راهکار‌های پیشگیری و درمان گزیدگی‌های آزاردهنده امدادگران هلال احمر خراسان رضوی در ۱۹۶ حادثه نوروزی امدادرسانی کردند گذر اسکان نوروزی در مدارس خراسان رضوی از مرز نیم میلیون نفر جابه‌جایی نیم میلیونی مسافران در فرودگاه بین‌المللی شهید هاشمی‌نژاد مشهد در نوروز ۱۴۰۴ | افزایش ۱۰ درصدی پرواز‌ها تشخیص آلزایمر و میزان پیشرفت آن با آزمایش خون پیش‌بینی بارش باران در استان‌های غربی کشور (۱۴ فروردین ۱۴۰۴) حادثه در یک شهربازی تهران| ۳۱ نفر نجات پیدا کردند در پی حمله یک سگ ولگرد ۹ نفر در سبزوار مصدوم شدند پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (۱۳ فروردین ۱۴۰۴) | تداوم بارش‌های رگباری تا پایان هفته اسکان بیش از ۱۰۲ هزار زائر در فضا‌های آموزشی مشهد | آیا مدارس مشهد در روز شنبه (۱۶ فروردین ۱۴۰۴) تعطیل است؟ صدور هشدار سطح نارنجی هواشناسی کشور در پی تشدید بارش باران (۱۳ فروردین ۱۴۰۴) «اوتیسم»، درخودماندگی خاموش | از هر ۷۰ نوزاد، یک نفر به اوتیسم مبتلا می‌شود علت تعطیلی دانشگاه‌های یزد در روز‌های شنبه و یکشنبه (۱۶ و ۱۷ فروردین ۱۴۰۴) چیست؟ انفجار مین در سردشت یک مصدوم بر جای گذاشت (۱۳ فروردین ۱۴۰۴) آیا رژیم غذایی پرنمک خطر ابتلا به افسردگی را افزایش می‌دهد؟ زنان باردار در ماه‌های آخر بارداری تا حد امکان از رانندگی خودداری کنند برقراری ۷۲۸۰۰۰ تماس با اورژانس در نوروز توصیه‌های ایمنی برای سیزده بدر | در این مکان‌ها مستقر نشوید تصادف‌های صبح سیزده‌بدر در مشهد؛ ۱۴ مصدوم در دو حادثه رانندگی (۱۳ فروردین ۱۴۰۴) معرفی ۲۲ هزار مرکز غیر بهداشتی به مراجع قضایی ۱۳ فروردین، بهانه‌ای برای آشتی با طبیعت است | مشهد، پرچمدار ترویج فرهنگ احترام به طبیعت باشد
سرخط خبرها

برای داشتن دندان های سالم و سفید چکار کنیم؟

  • کد خبر: ۲۵۱۶۸۱
  • ۲۹ شهريور ۱۴۰۳ - ۰۹:۳۰
برای داشتن دندان های سالم و سفید چکار کنیم؟
سالم و سفید نگه داشتن دندان‌ها به‌ویژه با افزایش سن کار دشواریست، اما به گفته یک دندانپزشک، اشتباه رایجی وجود دارد که بسیاری از افراد مرتکب می‌شوند و این اشتباه می‌تواند باعث کدر یا زرد شدن دندان‌ها می‌شود.

به گزارش شهرآرانیوز، یک دندانپزشک مرکز مراقبت‌های دندانی «استتیک» (Aesthetique Dental Care) در انگلیس می‌گوید: قبل از شروع مسواک زدن بهتر است مسواکتان را خیس کنید. این کار کوچک باعث می‌شود خمیردندان راحت‌تر روی دندان‌ها پخش شود و آنها را بهتر تمیز کند. وقتی مو‌های مسواک را مرطوب می‌کنید، آنها نرم‌تر هم می‌شوند و هنگام مسواک زدن فشار کمتری به لثه‌ها و دندان‌ها وارد می‌کنند و از هر گونه تحریک یا آسیب جلوگیری می‌شود. بنابراین، به یاد داشته باشید که یک آب زدن سریع به مسواک می‌تواند در بهداشت دهان و دندان شما تفاوت بزرگی ایجاد کند.

به گفته او، مسواک زدن دندان‌ها به روش‌های خاصی مانند بدون آب یا بلافاصله بعد از صرف غذا‌های اسیدی، ممکن است به مرور زمان باعث شود دندان‌ها کمتر سفید به نظر برسند. استفاده از مسواک به صورت خشک ممکن است در از بین بردن لکه‌های سطحی خوب باشد، اما خمیردندان بدون آب خوب روی دندان‌ها پخش نمی‌شود و این امر کدر شدن دندان‌ها را به دنبال دارد.

مسواک زدن بلافاصله بعد از خوردن غذا‌های اسیدی هم می‌تواند به مینای دندان آسیب برساند. این کار لایه زردتر زیر مینای دندان را نمایان می‌کند و باعث می‌شود دندان‌ها زرد به نظر برسند. این موضوع نشان می‌دهد که مسواک زدن به روش صحیح و در زمان مناسب، کلید حفظ سفیدی و درخشش دندان‌ها است.

این دندانپزشک توضیح می‌دهد: اسید، مینای دندان را نرم می‌کند که باعث حساسیت دندان‌ها یا تغییر رنگ آنها می‌شود. برای جلوگیری از این آسیب احتمالی، بهتر است پس از خوردن غذا‌های اسیدی مدتی صبر کنید و بعد مسواک بزنید، تا مطمئن شوید که مینای دندان قوی و دندان‌ها هم سالم خواهند ماند.

رعایت روال روزانه نظافت دهان و دندان باعث می‌شود دهانی خوشبو و و دندان‌هایی سالم داشته باشید. برای این کار، روزی دو بار هر بار به مدت دو دقیقه دندان‌ها و لثه‌هایتان را مسواک بزنید و برای مبارزه با میکروب‌ها از محصولاتی مانند دهان‌شویه‌ها یا خمیردندان‌های ضد میکروبی البته به میزان مناسب و طبق دستورالعمل استفاده کنید. مراجعه منظم به دندانپزشک، تمیز کردن روزانه زبان و مراقبت از هرگونه ایمپلنت دندانی هم اهمیت بسیاری دارد.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->