جزئیات یک تفاهم‌نامه معیشتی ویژه بازنشستگان تامین اجتماعی اعلام شد | وام ویژه خرید اقساطی تا سقف ۱۵۰ میلیون فیش حقوقی شهریورماه ۱۴۰۴ بازنشستگان تأمین اجتماعی چه زمانی صادر می‌شود؟ طعم تلخ یک عادت تازه | روایتی از فرصت‌ها و چالش‌های افزایش مصرف قهوه در ایران اعترافات اعضای باند سرقت خشن در مشهد| فروش گوشی‌های آیفون سرقتی فقط ۱۰۰ هزار تومان! صفویه، سلطان جانمایی ایران در کریدور‌های تجاری و بین المللی هشدار جدی نسبت به پیامد‌های کاهش نرخ باروری در ایران قتل خونین دلارفروش ۷۲ ساله در آستارا محدودیت‌های ترافیکی در محورهای منتهی به مشهد در روز‌های آخر هفته زلزله ۶.۹ ریشتری در فیلیپین | کلیسای کاتولیک ویران شد + فیلم (۸ مهر ۱۴۰۴) ورود ۸۵ نوع مخدر جدید به چرخه اعتیاد جهان در ۵ ماه گذشته پاییز و سویه‌های جدید کووید صداهای بلند و نامتعارف، آسیب جدی و دائمی به گوش وارد می‌کنند | گوشتان را نخراشید علت انتشار دود غلیظ در آسمان امروز اهواز چه بود؟ (سه‌شنبه، ۸ مهر ۱۴۰۴) سخنگوی آموزش و پرورش: تلاش می‌کنیم توزیع شیر در مدارس را از مهر آغاز کنیم تمهیدات جدید سازمان تعلیم و تربیت کودک برای بهبود عملکرد کودکستان‌ها | استقرار کارشناسان آموزشی در سراسر کشور گزارشی از اشتباهات آزمایشگاهی و بررسی دلایل بروز آن | آزمایش در بوته آزمایش! نماینده مجلس: حق ۴۰۰ نفر از اساتید دانشگاه با بازنشستگی ناگهانی تضییع شد انتقاد احسان عظیمی‌راد به وزیر آموزش و پرورش: چرا به اعتراض داوطلبان آزمون کیفیت‌بخشی رسیدگی نمی‌کنید؟ کمبود ۱۰ درصدی پزشکان در طرح "پزشک خانواده و نظام ارجاع" دانشگاه علوم پزشکی مشهد| اعتبار ناکافی، مانع اصلی گسترش طرح در شهرهای پرجمعیت نرخ آزمون آیلتس افزایش یافت (۸ مهر ۱۴۰۴) وزیر آموزش و پرورش: تبیین دستاورد‌های موشکی، در ۳ کتاب درباره جنگ ۱۲روزه تدوین شده است کشف بیش از ۹۰ هزار لیتر سوخت قاچاق در سیستان و بلوچستان نفس‌های گرفته مردم مشهد | افزایش مراجعه به اورژانس‌ها در روز‌های آلوده انتقاد یک نماینده مجلس از اجرانشدن کامل قانون جوانی جمعیت فرار از صحنه دزدی با شگرد هالیوودی | عملیات «راپل» شکست خورد! ماجرای شایعه کشت خشخاش در کشور چه بود؟ شهاب‌سنگ ۲۱ کیلویی در موزه برج آزادی تهران به نمایش درآمد ساکنان مناطق پتروشیمی می‌توانند اهدای خون انجام دهند بی‌حسی پا‌ها از زانو به پایین را جدی بگیرید | زنگ خطر بیماری‌های عصبی و عروقی
سرخط خبرها

پایان دله‌دزدی‌های سارق پارکینگی در غرب مشهد

  • کد خبر: ۲۵۳۱۰
  • ۱۰ ارديبهشت ۱۳۹۹ - ۱۲:۱۷
پایان دله‌دزدی‌های سارق پارکینگی در غرب مشهد
عامل سرقت از ۶۰خانه در غرب مشهد دستگیر شد
مهدی قرآنی - اعلام ده‌ها فقره سرقت از پارکینگ‌های مسکونی در مناطق غربی شهر مشهد به سامانه فوریت‌های۱۱۰، کارآگاهان اداره مبارزه با سرقت پلیس آگاهی خراسان‌رضوی را بر آن داشـت تا پیگیری این پرونده را بر عهده بگیرند.


مجریـــان قانون با بررسی سرنــخ‌های به‌جامانده از متهمان این پرونده دریافتند که سارقان در ساعات پایانی شب وارد پارکینگ‌های مسکونی می‌شدند و به خودرو‌های پارک‌شده دستبرد می‌زدند. کارآگاهان اداره مبارزه با سرقت پلیس آگاهی در اقدام بعدی خود تصاویر دوربین‌های مداربسته ساختمان‌هایی را که متهمان به آن‌ها دستبرد زده بودند، بررسی کردند.


مشاهده تصاویر ضبط‌شده این دوربین‌ها دست یکی از سارقان این پرونده را رو کرد و ضابطان قضایی با در دست داشتن این سرنخ به ادامه تحقیقاتشان پرداختند. مجریان قانون با کنار هم قرار دادن قطعات به دست آمده از پازل این سرقت‌های سریالی، رد متهم شناسایی‌شده را زدند و سراغش رفتند.


این سارق سریالی سرانجام شامگاه دوشنبه در مخفیگاهش توسط مأموران پلیس آگاهی دستگیر شد. این مرد جوان به خیال اینکه با کتمان واقعیت می‌تواند از چنگ پلیس خلاص شود، موضوع سرقت از مجتمع‌های مسکونی غرب مشهد را رد کرد و مدعی شد که هیچ‌گونه خطایی از او سر نزده است، اما تفتیش خانه او و کشف تعداد درخور توجهی لوازم خانگی و تجهیزات خودرو شامل ضبط و پخش، دوربین مداربسته، ساعت‌های مچی، قفل کتابی، سوئیچ پراید و ریموت در پارکینگ، جعبه آچار و... دیوار انکارهایش را فروریخت.


این سارق سریالی که دیگر راهی جز بیان حقیقت پیش رویش نمانده بود، به حرف آمد و به ده‌ها فقره سرقت از پارکینگ مجتمع‌های مسکونی و خودرو اعتراف کرد. در تحقیقات بعدی این پرونده ۶۰مال‌باخته شناسایی شدند که همگی با حضور در فرماندهی پلیس آگاهی خراسان‌رضوی شکایت خود را علیه این متهم و همدستانش تنظیم کردند.


به گفته سرهنگ جواد شفیع‌زاده، فرمانده پلیس آگاهی خراسان‌رضوی، متهم این پرونده پس از تکمیل بررسی‌های اولیه به دادسرا معرفی شد و تحقیقات برای شناسایی همدستان او ادامه دارد.


سرقت مجازی از فروشنده موتور
درحالی کارآگاهان پلیس آگاهی استان به دله‌دزدی‌های یک سارق در مشهد پایان دادند که مأموران دایره تجسس کلانتری سناباد در عملیاتی غافل‌گیرانه دست یک سارق دیگر را برای قانون رو کردند.


ماجرای این پرونده از این قرار بود که فردی آگهی فروش موتورسیکلت خود را در یکی از سایت‌های واسطه‌گر منتشر می‌کند و بعد از چند روز فردی با او تماس می‌گیرد و خود را به‌عنوان خریدار موتور معرفی می‌کند. فروشنده با مرد ناشناس قرار می‌گذارد و بعد از گذشت ساعتی خریدار به سراغ او می‌رود. متهم به بهانه بررسی موتورسیکلت سوار آن می‌شود تا دوری بزند و بعد از رفتن به خیابان متواری می‌شود.
متهم در زمان سرقت وسیله مال‌باخته موتورسیکلت خود را جا می‌گذارد که در استعلام شماره پلاکش مشخص می‌شود آن هم به‌تازگی سرقت شده است.

مأموران دایره تجسس کلانتری ۱۵ پس از ردزنی شماره تماس متهم، او را که درحال حرکت در یکی از خیابان‌های مشهد بود، شناسایی و تعقیب کردند.
رئیس پلیس مشهد در این‌باره گفت: مأموران پس از هماهنگی با مقام قضایی و در اقدامی غافل‌گیرانه متهم را در مخفیگاهش دستگیر و موتورسیکلت شاکی را که در خانه‌ای دیگر قرار داشت کشف کردند.


سرهنگ صارمی‌ساداتی بیان کرد: سارق به‌دام‌افتاده سابقه کیفری نداشت و به جرمش اعتراف کرد. این مرد جوان پس از تشکیل پرونده در اختیار مقام قضایی قرار گرفت و تحقیقات پلیس برای کشف دیگر جرایم احتمالی او ادامه دارد.
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->