راه اندازی ۳۰ اورژانس اجتماعی در کشور | ایجاد بیش از ۵ هزار فرصت شغلی برای جامعه هدف بهزیستی ۶۳ کشته و ۲۹۰ زخمی در سیل مرگبار ایالت پنجاب پاکستان + فیلم (۲۶ تیر ۱۴۰۴) پیگیری برای ثبت جهانی روستای «مارین» (۲۶ تیر ۱۴۰۴) درباره بادکش درمانی که به یکی از رایج ترین روش های درمانی سنتی تبدیل شده است | درمان‌های آرام بخش افزایش اعتبارات حوزه میراث فرهنگی اردبیل (۲۶ تیر ۱۴۰۴) دفترچه سؤالات نوبت دوم کنکور ریاضی و علوم انسانی ۱۴۰۴ منتشر شد + لینک سوالات حق پرستاری مددجویان بهزیستی با اولویت سه دهک اول در حال پیگیری است ویدئو | مسئولیت‌پذیری و اقدام بموقع پرستاران شیرخوارگاه آمنه تهران پیش از بمباران رژیم صهیونیستی سارقان موتورسیکلت‌های تهران دستگیر شدند مستمری‌بگیران زن می‌توانند مستمری همسر خود را نیز دریافت کنند کلاهبرداری که همسر باردارش را روانه زندان کرد پیداشدن پیکرهای بیش از ۶۰ درصد شهدای جنگ ۱۲روزه، توسط نیرو‌های هلال‌احمر واریزی به حساب بازنشستگان صندوق ذخیره فرهنگیان (۲۶ تیر ۱۴۰۴) گرما این بیماری‌ها را تشدید می‌کند ممانعت از پوشش خبری کنکور سراسری ۱۴۰۴ در دانشگاه فردوسی مشهد + فیلم با این صبحانه قند خون خود را پایین بیاورید نقش مادر در تربیت فرزند و اشتباهات رایج مادران ۲ شرور به اتهام درگیری دسته‌جمعی در تهران دستگیر شدند (۲۶ تیر ۱۴۰۴) ابلاغ ۲۴ راهنمای تجویز دارو و پروتکل درمانی ثبت‌نام وام ازدواج فرزندان بازنشستگان با عقدنامه‌های ۱۴۰۲ تا ۱۴۰۴ قابل انجام است + جزئیات آیا لکه‌های سفید روی ناخن‌ها نشانه کم‌خونی است؟ کاهش ۵۲ درصدی طلاق در خانواده‌های دارای چهار فرزند به بالا اعتراض داوطلبان آزمون سمپاد درباره لو رفتن سؤالات آزمون ورودی به کجا رسید؟ چیزی به نام وِیپ ایمن وجود ندارد آیا چای و شکلات تلخ برای سلامت قلب مفیدند؟ دبیر اجرایی خانه کارگر مازندران، دولت باید بدهی سنگین خود به تأمین‌اجتماعی را پرداخت کند پذیرش دانشجوی دکترا در پردیس‌های دانشگاه تهران محدود می‌شود هدایت تحصیلی نهمی‌ها از فردا (۲۷ تیر ۱۴۰۴) آغاز می‌شود + لینک سامانه فواید شیرین یک میوه ترش برای قلب
سرخط خبرها
دبیر ستاد ملی مقابله با گرد و غبار:

مالچ‌پاشی آخرین مرحله برای تثبیت گرد و خاک است

  • کد خبر: ۲۵۳۲۶
  • ۱۰ ارديبهشت ۱۳۹۹ - ۱۳:۲۵
مالچ‌پاشی آخرین مرحله برای تثبیت گرد و خاک است
دبیر ستاد ملی مقابله با گرد و غبار گفت: از ۶میلیون هکتار عملیات مالچ‌پاشی در کشور فقط ۳۰۰هزار هکتار آن مالچ‌پاشی شده و این به آن معناست زمانی که هیچ راه‌حل دیگری وجود ندارد، از این روش استفاده می‌کنیم.
به گزارش شهرآرانیوز، علی محمد طهماسبی با اشاره به عملیات مقابله با گرد و غبار تاکید کرد: نوع عملیاتی که برای مقابله با گرد و غبار انجام می‌شود سه دسته است که شامل عملیات احیایی، اصلاحی و پیشگیرانه می‌شود و به طبع اولویت در بحث مقابله با گرد و غبار عملیات پیشگیرانه و اصلاحی در اولویت است و در موقع ضرورت به عملیات احیایی پرداخته می‌شود.

وی گفت: بر اساس آخرین مطالعات ۳۴/۶ میلیون هکتار مناطقی هستند که گرد و غبار تولید می‌کنند و در ۲۳ استان کشور واقع شده‌اند. از این وسعت ۶میلیون هکتار پهنه و تپه ماسه‌ای است، این تپه‌ها با اندازه ریزتر یقینا با حجم بسیار زیادی، امکان غبارخیزی دارند.


وی افزود: در ۳ سال گذشته از محل اعتبارات، اقدامات اجرایی در عملیات پیشگیرانه و اصلاحی انجام شد و اثرات بسیار خوبی داشت تا جایی که به‌طور محسوسی تعداد روز‌های غبارناک در کشور کاهش یافت و اثرات آن کاملا مشهود است و مردم نیز می‌توانند آن را احساس کنند.


طهماسبی درباره عملیات مالچ‌پاشی گفت: یکی از کار‌هایی که همواره بحث شده، علمیات مالچ‌پاشی است. این عملیات خودش هدف نیست بلکه یک وسیله است برای استقرار پوشش گیاهی. در واقع هدف ما از مالچ‌پاشی، توسعه و تثبیت بیولوژیک منطقه است، چون تحرک ماسه‌های روان باعث کنده‌شدن نهال‌ها به وسیله باد یا مدفون‌شدن در زیر ماسه‌ها می‌شود. پس برای استقرار آن از مالچ استفاده می‌شود که به تدریج تجزیه می‌شود و پوشش گیاهی آن منطقه رشد می‌کند.

دبیر ستاد ملی مقابله با گرد و غبار ادامه داد: از دیگر ویژگی‌های مالچ، حفظ رطوبت خاک است که باعث به وجود آمدن پوشش گیاهی خوبی در منطقه می‌شود که احشام منطقه نیز از آن بهره‌ می‌برند. از طرفی نهال‌های کاشته شده نیز در محل‌های خود مستقر و مستحکم می‌شوند.

وی گفت: در کشور حدود ۶میلیون هکتار عملیات احیایی انجام شده که منجر به ایجاد ۲/۵میلیون هکتار جنگل دست‌کاشت شده است. از این ۶میلیون هکتار فقط در ۳۰۰هزار هکتار عملیات مالچ‌پاشی انجام شده است، یعنی زمانی که دیگر هیچ راه‌حل دیگری نبود از مالچ‌پاشی استفاده کردیم.

وی خاطرنشان کرد: بسیاری از اهالی روستا و دام‌داران موافق مالچ‌پاشی هستند، زیرا منازل، جاده‌های مواصلاتی، اراضی کشاورزی و... در زیر گرد و غبار مدفون می‌شود و زندگی برای آن‌ها بسیار دشوار می‌شود.

طهماسبی تصریح کرد: درباره بیت کوصر در فروردین‌ماه از منطقه بازدید کردیم و این منطقه شرایطی دارد که باید مالچ‌پاشی شود و جالب اینجاست نواحی‌ای که سال گذشته در آنجا مالچ‌پاشی شده است، پوشش گیاهی مطلوبی دارد.

منبع: ایرنا
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->