زلزله زاهدان را لرزاند + جزئیات (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) برگزاری کلاس‌های آمادگی شروع مدارس ممنوع است | والدین گزارش کنند، با مدارس متخلف برخورد می‌شود حجت الاسلام والمسلمین علی‌‌اكبر الهى خراسانى دعوت حق را لبیک گفت  ۸۱ کودک شیرخوار در مراکز بهزیستی خراسان رضوی تحت مراقبت هستند | شیرخوارگاه خالی نشده است آخرین اخبار از آتش‌سوزی یک مجتمع تجاری در سبزوار | آتش مهار شد + فیلم (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) برنامه‌های آموزش و پرورش استان خراسان رضوی در راستای بهبود آموزش در مدارس شیوع بالای آرتروز زانو در بین ایرانی‌ها | کدام گروه‌های سنی در معرض خطر هستند؟ طرح جدید هلال احمر برای کمک به دانش‌آموزان نیازمند | توزیع بسته‌های لوازم‌التحریر در مناطق کم‌برخوردار بازنشستگان نفت، سهامدار پتروشیمی می‌شوند واکسن آبله‌مرغان موجود شد | آیا واکسن بزنیم یا نه؟ آیا کره‌های محلی برای طبخ غذا بهتر است و باعث افزایش چربی خون نمی‌شود؟ بی‌احتیاطی ۳ جوان به قیمت جانشان تمام شد | پا در رکاب چاه، جان در کمین مرگ فرمانده انتظامی سیب و سوران به شهادت رسید دستگیری قاتل پس از ۱۴ سال | انکار دسیسه زنانه برای قتل شوهر ۵ هزار شاکی منتظر تعیین تکلیف پرونده «موبایل موسوی» توصیه رئیس کل دادگستری خراسان رضوی به کارآموزان قضایی: با مردم مهربان باشید و از وسوسه‌های شیطانی دوری کنید سخنگوی آموزش و پرورش: هیچ اتفاقی مانع آغاز مدارس در اول مهر نمی‌شود پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (پنجشنبه، ۲۷ شهریور ۱۴۰۴) | هوای مشهد موقتاً گرم می‌شود یک کشته و ۲۰ مصدوم در تصادف اتوبوس محور تهران به مشهد (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) پیگیری جدی مجلس برای افزایش حقوق اعضای هیئت علمی دانشگاه‌ها مدیرکل امور زنان و خانواده استانداری خراسان رضوی: آمار مبتلایان به سرطان پستان در خراسان رضوی بالاست منشا ۴۰ درصد آلودگی هوای سرخس خراسان رضوی، ترکمنستان است عقیم‌سازی پشه‌ها برای مقابله با تب دنگی | ساکنان برج‌ها هم از پشه آئدس در امان نیستند مشهد، میزبان اولین کنگره بین‌المللی هوش مصنوعی و فناوری‌های سلامت در زنان و زایمان انتقاد معاون تربیت بدنی آموزش و پرورش به ساعت محدود ورزش مدارس و تحرک کم دانش‌آموزان هشدار در مورد خطرات چاقی در کودکان ادامه ثبت‌نام مدارس در پایه‌های هفتم و دهم | ثبت‌نام ۸۵ درصد دانش‌آموزان نهایی شده است تأمین ۳.۵ میلیون دوز واکسن آنفلوانزا تا نیمه اول آبان‌ماه
سرخط خبرها
سخن‌گوی انجمن صنفی دفاتر خدمات مسافرتی:

۱۰۰ میلیارد تومان خسارت به آژانس‌های مسافرتی تحمیل شده است

  • کد خبر: ۲۵۳۵۵
  • ۱۰ ارديبهشت ۱۳۹۹ - ۱۶:۴۶
  • ۱
۱۰۰ میلیارد تومان خسارت به آژانس‌های مسافرتی تحمیل شده است
سخن‌گوی انجمن صنفی دفاتر خدمات مسافرتی از خسارت ۱۰۰ میلیارد تومانی به آژانس‌های مسافرتی در قالب لغو پرواز‌ها و تور‌های مسافرتی داخلی و خارجی در نوروز ۱۳۹۹ خبر داد.
علی صمدی جوان/شهرآرانیوز، مجید فرقانی با اعلام این خبر افزود: خسارت به وجود آمده، هم آژانس‌ها را متضرر ساخته است و هم مسافران را؛ زیرا هتل‌ها، شرکت‌های هواپیمایی و برخی کارگزاران تور در کشور‌های مقصد از بازپرداخت وجوهات واریز شده خودداری می‌کنند.

فرقانی تصریح کرد: در شرایط کنونی، وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی به‌عنوان متولی صنعت گردشگری باید با وزرای گردشگری کشور‌های مقصد مذاکره و تبادل نظر کند تا بحران کنونی هرچه زودتر برطرف شود.

وی ادامه داد: گردشگری در برخی کشور‌ها در اختیار بخش خصوصی است؛ به‌طور مثال در کشور ترکیه، شرکت تورساپ متولی امر گردشگری است و بدین منظور، ما در سطح جوامع حرفه‌ای گردشگری یا انجمن‌های صنفی با طرف ترکیه‌ای مذاکره کرده‌ایم تا شرایط، بهتر مدیریت شود.

فرقانی ضرر‌های وارد شده به این بخش از صنعت گردشگری در استان را ۱۰۰ میلیارد برآورد کرد و افزود: این ضرر شامل بلیت هواپیما، هتل و دفاتر کارگزاری تور است که در قسمت بلیت‌ها، سازمان هواپیمایی کشوری (ایکائو)، مسئول رسیدگی به خسارت‌هاست.

فرقانی درباره زمان و چگونگی برگزاری تور‌های معوق از نوروز گفت: زمان برگزاری تور‌ها مشخص نیست و بستگی به شرایط کنونی دارد. اما درباره چگونگی برگزاری تورها، به‌ویژه درباره هزینه تور باید گفت اگر توافق ریالی میان مسافر و آژانس صورت گرفته باشد که تور به قیمت قبل برگزار شود، کارگزار تور موظف است بدون دریافت وجه اضافه تور را برگزار کند. در غیر این صورت برمبنای ارزش‌گذاری روز، نرخ تور تغییر خواهد کرد.

سخن‌گوی انجمن صنفی دفاتر خدمات مسافرتی درباره مرجع پرداخت خسارت تور به مسافران گفت: تور‌ها به دو صورت انحصاری و کارگزاری از آژانس مرجع به فروش می‌رسد؛ بنابراین و طبق قرارداد، مسئول فروش تور باید برای جبران خسارت به وجود آمده اقدام کند. انجمن صنفی نیز از همکاران خود خواسته است تا در راستای شفافیت بیشتر در شرایط کنونی، فهرستی از بدهکاری و بستانکاری خود آماده کنند تا بتوانیم با دریافت تسهیلات لازم از سوی دولت، بخشی از مشکلاتمان را برطرف کنیم.

گفتنی است، در تور‌های نوروزی امسال، کشور‌های ترکیه، امارات، مالزی، سنگاپور و ویتنام، مقاصد پردرخواست سفر برای ایرانیان بوده‌اند.
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
صلاح
Iran (Islamic Republic of)
۱۸:۱۳ - ۱۳۹۹/۰۲/۱۰
0
0
کدام دولته که بیاد از آژانسهای مسافرتی که از کرونا متضرر شده اند کمک کنه حمایت کنه وام بلا عوض بده کواون دولت ؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->