قطعی برق و کاهش ۴۰ درصدی تولید کاشی و سرامیک مدیرعامل توانیر: همکاری ایران و چین در طرح‌های انرژی گسترش خواهد یافت تعاونی ها؛ ظرفیت مغفول اقتصاد ایران | عدالت اقتصادی، اشتغال زایی و مردمی شدن اقتصاد با تعاونی‌ها نوری قزلجه: بخش کشاورزی رشد ۵.۶ واحدی داشته است افزایش قیمت دلار موقتی است جزئیات پیش‌فروش سکه مرکز مبادله اعلام شد بنزین سوپر با قیمت تمام شده به‌زودی عرضه می‌گردد چرا برق بعضی خانه‌ها هیچوقت قطع نشد؟ | پیگیری شهرآرانیوز برای چالش «فیدرها» در شبکه برق استان هشدار معاون وزارت کار: ۶۰ درصد کارگران ایران «حداقل مزد» می‌گیرند! قیمت‌های قطعی پیش‌فروش سکه مرکز مبادله اعلام شد| سکه تمام ۸۳ میلیون و ۲۰۰ هزار تومان ایران چک ۵۰ هزار تومانی با طرح جدید حرم حضرت امام رضا (ع) + عکس پیش‌بینی قیمت دلار پنجشنبه ۱۳ شهریور ۱۴۰۴ | دلار در کشاکش بازارساز و افزایشی‌ها، ۱۰۲ هزار تومانی شد پیش‌بینی قیمت طلا و سکه پنجشنبه ۱۳ شهریور ۱۴۰۴| افزایش اونس جهانی و دوراهی قیمت سکه تداوم ریزش قیمت خودرو‌های خارجی و مونتاژی (۱۲ شهریور ۱۴۰۴) + جدول قیمت امروز خودرو‌های داخلی (۱۲ شهریور ۱۴۰۴) | قیمت خودرو‌ها افت کرد ویدئو | منابع کالابرگ تامین شد | احتمال برداشت از فردا (۱۳ شهریور ۱۴۰۴) طرح حمایت از سرمایه‌گذاری برای تولید در مشهد مقدس تکمیل شد هیاهو برای هیچ | چرا وام ۲ میلیارد تومانی بانک مسکن به کار مردم نمی‌آید؟ رشد قیمت ران مرغ در مشهد | گوشت گوسفندی و گوساله چند؟ (۱۲ شهریور ۱۴۰۴) پرداخت وام مسکن ۲ میلیارد تومانی با سود ۹ درصد + جزئیات فراخوان وزارت کار برای ارائه تسهیلات ۱۰۰ میلیون تومانی به واحد‌های تولیدی پوشاک (۱۲ شهریور ۱۴۰۴) پیش فروش محصولات سایپا ویژه شهریور ماه ۱۴۰۴ + جزئیات رشد شارپی بورس برای سومین روز متوالی | گزارش وضعیت بازار سهام (۱۲ شهریور ۱۴۰۴) پرداخت بیش از ۹۴ هزار میلیارد تومان تسهیلات ازدواج، فرزندآوری و ودیعه مسکن (۱۲ شهریور ۱۴۰۴) ثبت بیش از ۵۰۰ میلیون رکورد اطلاعاتی در سامانه املاک و اسکان کشور توضیحات سخنگوی قوه قضائیه درباره ۱۳ کیلوگرم طلای توقیفی بابک زنجانی +فیلم قیمت امروز دلار، طلا، سکه و ارز دیجیتال (۱۲ شهریور ۱۴۰۴) | رنج منفی دلار در کانال ۱۰۲ هزار تومان ۶۰ هزار متقاضی خراسان رضوی در صف شبکه بانکی رکوردشکنی تاریخی انس جهانی | خرید کم‌سابقه بانک‌های مرکزی (۱۲ شهریور ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

۲۰ هزار کارگر کارگاه‌های مصنوعات طلا و نقره مشهد در معرض بیکاری/حباب ۱۵۰ هزار تومانی سکه

  • کد خبر: ۲۵۵۰۱
  • ۱۲ ارديبهشت ۱۳۹۹ - ۱۶:۲۸
۲۰ هزار کارگر کارگاه‌های مصنوعات طلا و نقره مشهد در معرض بیکاری/حباب ۱۵۰ هزار تومانی سکه
رئیس اتحادیه طلا و جواهر مشهد نسبت به بیکار شدن دست‌کم ۲۰ هزار کارگر فعال در کارگاه‌های مصنوعات طلا، جواهر و نقره مشهد در صورت ادامه کسادی بازار هشدار داد.
 
فروش طلا برای سرمایه‌گذاری در بورس

سعیده ساجدی‌نیا - محمدباقر معبودی‌نژاد در گفت‌وگو با شهرآرانیوز با اشاره به افزایش تقاضای فروش طلای مستعمل در بازار و تبدیل به نقدینگی برای ورود به بورس از سوی مشتریان، گفت: در روز‌های اخیر بیشتر با این دست از مشتری‌ها مواجه بوده‌ایم تا جایی که گاهی برای پرداخت مبلغ طلای خریداری شده با کمبود نقدینگی و وجه نقد مواجه می‌شدیم.

حباب ۱۵۰ هزارتومانی سکه
او افزود: کاهش سود بانکی و نگرانی نسبت به جهش تورمی در بازار، مردم را به سمت سرمایه‌گذاری در بورس و خرید سکه سوق داده است، به‌طوری که برخی برای ورود به بورس طلا و سکه‌های پس‌انداز خود را می‌فروشند و برخی دیگر نیز به خرید سکه تمام روی آورده‌اند که همین مسئله حباب ۱۵۰ هزار تومانی برای سکه رقم زده است.
معبودی‌نژاد با بیان اینکه همچنان تعداد فروشندگان طلا بیشتر از خریداران و سرمایه‌گذاران در این بازار است، گفت: متأسفانه در این بین کسی تمایلی به کار‌های ساخته طلا ندارد و کارگاه‌های طلا و نقره وارد سومین ماه تعطیلی خود شده‌اند و هنوز فعالیت‌های تولیدی آغاز نشده است.

کسادی علت تعطیلی دوباره در بازار رضا
رئیس اتحادیه طلا و جواهر مشهد با اشاره به ورود سالانه ۲۰ میلیون نفر زائر به مشهدالرضا(ع)، اظهار کرد: مشهد شهری زواری است و نقره یکی از اقلامی بوده که همیشه مورد توجه ویژه زائران بوده است و اکنون با توجه به کاهش ترددها، بازار نقره نیز با رکود بی‌سابقه‌ای مواجه شده، به‌طوری که بازار رضا به‌طور کامل سوت‌وکور است و تعدادی از کسبه که مجوز بازگشایی واحد‌ها را داشتند، بعد از چند روز بازگشایی به‌دلیل نبود بازدیدکننده دوباره اقدام به تعطیلی محل کسب خود کردند.

۲۰ هزار کارگر ساخت طلا و نقره در معرض بیکاری قطعی
او ادامه داد: کسادی بازار طلا و جواهر موجب شده که سفارشی به کارگاه‌های سازنده در اصفهان و تهران ندهیم. تنها بیش از ۴۰۰۰ کارگاه با میانگین دست‌کم ۲۰ هزار کارگر و بین ۳۰۰۰ تا ۳۵۰۰ کارگاه با میانگین ۱۵ هزار کارگر مشغول فعالیت بوده‌اند که حالا در معرض بیکاری هستند. این وضعیت در مشهد تا حدی متفاوت است و کارگاه‌های طلا شاید حدود ۱۵۰ واحد باشند که بیشتر کار‌های تعمیرات را انجام می‌دهند، اما بیش از ۲۰۰۰ کارگاه تولید نقره در مشهد فعالیت داشته‌اند که ۱۶ هزار کارگر از طریق فعالیت در این کارگاه‌ها معیشت خود و خانواده‌های زیرپوشش را تأمین می‌کرده‌اند.

درخواست کمک از دولت
معبودی‌نژاد اضافه کرد: اگر حمایتی صورت نگیرد، با خطر تعطیلی این کارگاه‌ها و اخراج شمار زیادی از کارگران مواجه خواهیم شد و درخواست می‌کنیم دولت تمهیداتی اتخاذ کند تا دست‌کم سهم ۳۰ درصدی سهم کارفرما برای بیمه کارگران مشمول بخشودگی به علت تعطیلی و رکود شود.
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->