«عصر داستان مشهد» به ایستگاه هفتاد رسید | نقد و بررسی «مرگ هوریشیو الجر» اثر «لیروی جونز» اجرای نمایش آیینی «رحل نی» در کوه‌پارک مشهد + زمان و آدرس «و سال دیگر وقتی بهار» در راه جشنواره جیفونی ایتالیا سریال اوشین دوباره به قاب تلویزیون بر می گردد + ساعت پخش و تکرار عاشورا؛ تمثالی از زیبایی | گذری بر ظرفیت‌های نقاشی قهوه خانه‌ای در واقعه عاشورا نقاشی عاشورایی سفارش‌بردار نیست چگونه با نویسنده تا کنیم که کارمان به کتک کاری نکشد؟! | نگاهی به کتاب «ویراستار خرابکار» کرول فیشر سلر نگاهی به ترجمه‌ای کهن از «صحیفه سجادیه» تصاویر خادمان حسینی در مشهد به نمایش درآمد معرفی نامزدهای جوایز امی ۲۰۲۴ + اسامی شاه‌‌نقش خسرو شکیبایی | به‌بهانه شانزدهمین سالروز درگذشت بازیگری که نقش‌هایش با خاطرات مردم گره خورده است صفحه نخست روزنامه‌های کشور - پنجشنبه ۲۸ تیر ۱۴۰۳ دلیل لغو جایزه نوبل ادبیات «آلیس مونرو» چه بود؟ نمایش «عامدانه، عاشقانه، قاتلانه» روی صحنه تئاتر شمایل می‌رود فیلم‌های سینمایی آخر هفته تلویزیون (۲۸ و ۲۹ تیر ماه ۱۴۰۳) + خلاصه داستان و بازیگران مایکل مان آرشیو «فراری» را آنلاین کرد فرهاد مشیری، هنرمند سرشناس، درگذشت + علت فوت «پلنگ آناتولی» برای شبکه نمایش دوبله شد
سرخط خبرها
تلویزیون دیجیتالی کتابخانه ملی راه‌اندازی شد

«راوک»، رسانه اسناد و کتابخانه ملی

  • کد خبر: ۲۶۰۴۳
  • ۱۷ ارديبهشت ۱۳۹۹ - ۱۲:۰۰
«راوک»، رسانه اسناد و کتابخانه ملی
تلویزیون سازمان اسناد و کتابخانه ملی ایران با نام اختصاری «راوک» راه‌اندازی شد.

شهرآرانیوز؛ به گزارش روابط عمومی سازمان اسناد و کتابخانه ملی ایران  با توجه به تاثیرگذاری رسانه‌های دیجیتال در دنیای امروز و ضرورت و اهمیت دوچندان آن در دوره فاصله‌گذاری اجتماعی جبری ناشی از ویروس همه‌گیر اخیر، این سازمان، «راوک» را به  اختصار حروف (رسانه اسناد و کتابخانه ملی) راه‌اندازی کرد.
«راوک»، آن‌طورکه از نام آن برمی‌آید قرار است پژواک شفافی از برنامه‌ها، مراسم، کلاس‌ها و کارگاه‌ها، تبادل و تعاطی آرا و فعالیت‌های ذیل آرشیو ملی و کتابخانه ملی باشد.
همچنین از طریق «راوک» مخاطبان و عموم مردم از آخرین نقطه‌نظرات و آرای کارشناسی صاحب‌نظران و دست‌اندرکاران و اقدامات و فعالیت‌های این سازمان و رویکرد و عملکرد مسئولان آن به شکل چندرسانه‌ای مطلع خواهند شد. 
علاوه‌براین، این شکل از «ارتباط چندرسانه‌ای»، براساس وظایف ذاتی و رسالت این سازمان، در خدمت اطلاع‌رسانی، حفظ و اشاعه میراث مکتوب، مستند و نیز میراث دیداری و شنیداری حافظه ملی ایرانیان قرار خواهد گرفت. 
راه‌های ارتباطی «راوک» به وسیله پادکست‌های خبری، سخنرانی، ویدیوها، کلیپ‌ها، موشن‌گرافیک و برنامه‌های تلویزیونی و ارتباطات و برنامه‌های کوتاه رادیویی خواهد بود.
«راوک» در مقطع کنونی در بستر وبسایت، شبکه‌های ارتباطی مجازی اینستاگرام، بله و سروش با درنظر گرفتن چشم‌انداز معین سازمان اسناد و کتابخانه ملی ایران به عنوان برجسته‌ترین قطب ساماندهی شبکه دانش در منطقه با اتکا به مجموعه‌ها و متخصصان فعالیت خود را از روز ۱۹ اردیبهشت همزمان با روز اسناد ملی و شب میلاد متبرک کریم اهل بیت امام حسن مجتبی(ع) آغاز می‌کند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->