استاندار خراسان رضوی: شهرداری مشهد در برگزاری جشنواره‌های باور و نشاط پیشگام است

  • کد خبر: ۳۶۹۶۰۶
  • ۱۰ آبان ۱۴۰۴ - ۲۱:۴۶
استاندار خراسان رضوی: شهرداری مشهد در برگزاری جشنواره‌های باور و نشاط پیشگام است
استاندار خراسان رضوی در حاشیه بازدید از «باغ مشهد» و جشنواره «طعم و رنگ پاییز» گفت: خوشحالیم که در این اتفاقات هم شهرداری مشهد پیشگام بوده و البته توقع هم از شهرداری مشهد همین است.

به گزارش شهرآرانیوز، غلامحسین مظفری، امشب (۱۰ آبان ۱۴۰۴) در حاشیه بازدید از «باغ مشهد» و جشنواره «طعم و رنگ پاییز» اظهار کرد: برای ایجاد این فضای بانشاط و پررونق، از شهرداری مشهد و سرمایه‌گذار بخش خصوصی تشکر می‌کنم. فضای خوب و بانشاطی را ایجاد کردند.

وی افزود: طبیعی است که در یک شهر بزرگ مثل مشهد با نزدیک به ۴ میلیون نفر جمعیت و البته تعداد بسیار زیاد زائر و مسافر، ایجاد چنین فضایی یک ضرورت و یک نیاز است. باید به هر میزان که بتوانیم این نیاز‌ها را برآورده کنیم تا نشاط و شادابی بیشتری در جامعه ایجاد شود.

استاندار خراسان رضوی خاطرنشان کرد: بخشی از این فضای طراحی‌شده می‌تواند به یک برند تبدیل شود و در کشور الگو باشد. امیدوارم که از همه این ظرفیت به‌خوبی استفاده شود و بخشی از بار گردشگری و حتی پذیرایی مشهد، در این مجموعه پاسخ داده شود.

وی تأکید کرد: باید دستگاه‌ها کنار هم قرار بگیرند و بهترین‌ها را برای شهروندان مشهدی و البته همه هموطنان و زائران و گردشگران عزیز فراهم کنند.

مظفری در پاسخ به پرسشی درخصوص ضرورت توسعه زیرساخت‌های گردشگری در مشهد نیز گفت: بخش عمده‌ای از زیرساخت‌ها را شهرداری فراهم کرده، ولی واقعیت این است که باید گردشگری را هم به‌مثابه بقیه حوزه‌های اقتصادی، با سرمایه‌گذاری بخش خصوصی تقویت کنیم و فضایی ایجاد کنیم که بخش خصوصی، رغبت برای سرمایه‌گذاری داشته باشند.

وی افزود: اگر بنا باشد در حوزه گردشگری سرمایه‌گذاری انجام شود، حتماً باید این کار اقتصادی باشد و بالطبع، باید همه دستگاه‌های اجرایی و متولیان امر در مجموعه دستگاه‌های دولتی کمک کرده و زیرساخت‌ها را فراهم کنند، مانعی ایجاد نکنند و اگر مانعی هم هست، برطرف کنند.

استاندار خراسان رضوی در ادامه و درخصوص برگزاری جشنواره «طعم و رنگ پاییز» نیز گفت: این جشنواره پاییزی، زیباتر از جشنواره بهاری است و این، به دلیل تنوع رنگ‌هایی است که ما در پاییز داریم. این جشنواره برای خیلی‌ها جذاب بود و خود من هم از حضور در آن و دیدن تنوع‌های ایجادشده لذت بردم.

وی افزود: تقریباً می‌شود گفت بهار را در پاییز می‌شد دید. فضایی کم‌نظیر در این مجموعه فراهم شده بود.

مظفری تأکید کرد: طبیعتاً این جشنواره‌ها می‌تواند یک فضای بهتر، مناسب‌تر و باکیفیت‌تر برای مردم فراهم کند. خوشحالیم که در این اتفاقات هم شهرداری مشهد پیشگام بوده و البته توقع هم از شهرداری مشهد همین است.

استاندار خراسان رضوی در پایان گفت: هیچ شهری نیست که این حجم از گردشگر و زائر و مسافر را داشته باشد. نیازمندیم که تنوع فضا و فعالیت‌ها و مخصوصاً جشنواره‌های متعدد داشته باشیم.

وی ادامه داد: البته همه این، وظیفه شهرداری نیست و همه دستگاه‌ها، همه ادارات مرتبط و حتی سازمان‌های مردم‌نهاد باید کنار هم قرار بگیرند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.