کارگاه تولید همبرگر تقلبی در توس مشهد پلمب شد (۴ مرداد۱۴۰۳) وزارت صمت: مجوزی برای افزایش قیمت محصولات ایران خودرو صادر نشده است رکورد مصرف برق کشور شکسته شد (۴ مرداد ۱۴۰۳) قیمت موبایل‌های سامسونگ و شیائومی (۴ مرداد ۱۴۰۳) بوی کهنگی پوشاک تاناکورا، تولیدکننده داخلی را خفه کرد | پُزِ کهنه طلا و سکه امروز در مشهد چند قیمت خورد؟ (۴ مرداد ۱۴۰۳) قانون سامان‌دهی مسکن چه تاثیری بر بازار گذاشته است؟ قطع برنامه‌های عادی صداوسیما برای اعلام هشدار نارنجی هواشناسی قیمت امروز خودرو‌های خارجی (۴ مرداد ۱۴۰۳) | قیمت‌ها افزایش یافت قیمت‌ها در بازار خودرو‌های داخلی افزایشی شد (۴ مرداد ۱۴۰۳) | افزایش ۱ تا ۲۱ میلیون تومان مشهد نیازمند همدلی برای عبور از اوج مصرف برق قیمت امروز ارز، طلا، سکه، بیت‌کوین (۴ مرداد ۱۴۰۳) | سکه امامی وارد کانال ۴۱ میلیون تومان شد رشد ۶ درصدی مصرف برق در خراسان رضوی نسبت به سال گذشته آیا اگر وام بگیریم، یارانه‌مان قطع می‌شود؟ بی‌توجهی بورس به دلار نیما فعالیت سامانه‌های ساتنا، پایا و چکاوک، امروز پنجشنبه (۴ مرداد) برقرار است شرایط خانه دار شدن دهک‌های ۱ تا ۴ آسان شد + جزئیات نرخ جدید جریمه روزانه خودرو‌های فاقد معاینه فنی اعلام شد قیمت امروز انواع میوه و صیفی جات در مشهد (۴ مرداد ۱۴۰۳) | افزایش ۷ هزار تومانی قیمت گوجه فرنگی ۲۹ میلیون پیام هشدار برای پرمصرف‌های برق ارسال شد | برخی مشترکان بیش از ۳ میلیون پول برق می‌دهند قیمت جدید «ری را» تکذیب شد + فیلم (۳ مرداد ۱۴۰۳) بانک های کل کشور، پنجشنبه ۴ مرداد تعطیل شدند + ساعت کاری بانک ها در روزهای شنبه و یکشنبه قیمت انواع مدل‌های موبایل امروز چند؟ (۳ مرداد ۱۴۰۳) کدام اصناف مشهد از تعطیلی چهار ساعته مستثنی هستند؟ خراسان رضوی بیشترین تعداد آثار تاریخی منقول کشور را داراست
سرخط خبرها

دامداران خراسان رضوی از واکسن تب مالت استقبال نمی‌کنند

  • کد خبر: ۲۶۰۹۱
  • ۱۷ ارديبهشت ۱۳۹۹ - ۲۰:۰۰
دامداران خراسان رضوی از واکسن تب مالت استقبال نمی‌کنند
مدیرکل دام‌پزشکی خراسان رضوی گفت: با وجود اینکه واکسن تب مالت چندان مورد استقبال دامداران قرار نگرفته است، تاکنون توانسته‌ایم با امکاناتی که داریم به خوبی عمل کنیم.
به گزارش شهرآرانیوز، در نخستین همایش بیماری‌های مشترک انسان و دام با موضوع تب مالت در شهرستان فیروزه افزود: باید این فرهنگ در بین دامداران گسترش یابد که واکسن به‌تنهایی کافی نیست و همراه آن باید دام‌های آلوده شناسایی و معدوم شوند.

وی ادامه داد: برای ریشه‌کنی تب مالت دولت باید اعتبارات لازم را اختصاص دهد تا با خرید دام‌های بیمار و ناقل بتوانیم از انتقال و شیوع این بیماری جلوگیری کنیم.

مدیرکل دام‌پزشکی خراسان رضوی گفت: برای فرهنگ‌سازی واکسیناسیون و اطلاع‌رسانی به دامداران نیازمند هماهنگی بین بخشی و کلی هستیم و شناسایی حلقه‌های مفقوده در مدیریت بیماری تب مالت در ارتباطی هماهنگ ممکن می‌شود.
شریعتی افزود: با کنترل بروسلوز و جلوگیری از تلف‌شدن حتی یک دام، اقتصاد روستائیان و دامداران تقویت می‌شود و برای جوامع هدف این بیماری شامل دامداران و روستاییان، شهرنشینان و دام‌پزشکان باید پروتکل‌های بهداشتی ویژه طراحی و در نظر گرفته شود.

وی اضافه کرد: حدود ۱۵۰ سال از اولین گزارش تب مالت می‌گذرد و طی این مدت مشخص شده که این بیماری می‌تواند اثرات مخربی در حوزه بهداشت و اقتصاد داشته باشد و سالیانه حدود ۵۰۰ هزار تا یک میلیون به جمعیت دام‌های مبتلا به این بیماری اضافه می‌شود و یکی از جامعه‌های هدف بیماری بروسلوز که به بیماری هزارچهره معروف است، کارمندان دام‌پزشکی هستند.

مدیرکل دام‌پزشکی خراسان رضوی با تأکید بر اطلاع‌رسانی شفاف گفت: دام‌پزشکی یک سازمان اقتصادی‌پزشکی است و در انعکاس اخبار، به مسائل اقتصادی باید توجه شود تا صنعت دام‌پروری آسیب نبیند.

شریعتی افزود: در سال ۹۷ دو کانون آنفلوانزا در استان خراسان رضوی شناسایی و موجب ایجاد مشکل در صادرات شد و حدود سه ماه قبل کشور‌های منطقه اوراسیا حجم درخور توجهی از واردات خود را از خراسان رضوی و اصفهان به علت یک مشکل جزئی لغو کردند که این امر باید  در انعکاس اخبار این حوزه مورد توجه خبرنگاران قرار گیرد.
 
منبع: ایرنا
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->