سخنگوی کمیسیون امنیت ملی: تصمیمی قاطع برای دورماندن ابزارهای سایبری از تروریسم گرفته شود ایران فعلاً با دور بعدی مذاکره با آمریکا موافقت نکرده است چگونه روسیه و چین به چشمان ایران در آسمان تبدیل شدند؟ عبور ۵ نفتکش تحریمی دیگر از تنگهٔ هرمز با وجود محاصره آمریکا + فیلم جمهوری‌خواهان به ترامپ: زمان رو به اتمام است طرح دوفوریتی ثبت «روز ملی تنگه هرمز» در تقویم رسمی کشور پیام محمدباقر قالیباف به مناسبت روز ارتش: ارتش، نماد اقتدار، امنیت و مرزبانی از ایران عزیز است آیت‌الله علم‌الهدی: در جنگ هیچ عقب‌نشینی نداشته‌ایم؛ رزمندگان با قدرت ایستاده‌اند سخنگوی قرارگاه مرکزی حضرت خاتم‌الانبیا (ص): در پی بدعهدی‌های مکرر آمریکا کنترل تنگه هرمز به حالت قبل برگشت اژه ای: ارتش از ابتدا تاکنون، پشتیبان ملت و انقلاب بوده است عراقچی خطاب به فرمانده کل ارتش: امنیت امروز، مدیون مجاهدت نیروهای مسلح ماست وزیر خارجه اسبق ایران خطاب به بحرین: در جنگ آمریکا و اسرائیل علیه ما شریک هستید + فیلم رئیس قوه قضائیه: حق جمهوری اسلامی در پیگیری حقوقی تمامی اقدامات جنایتکارانه آمریکا محفوظ است واقعا و دیگر هیچ ارتش در شکوه اسوه و مانایی اسطوره پل B ۱ کرج تا چه زمانی بازسازی می‌شود؟ سازمان اطلاعات سپاه: هسته‌های وابسته به آمریکا، رژیم صهیونیستی و انگلیس در سه استان شناسایی و متلاشی شدند سردار طلایی‌نیک: تنگه هرمز در کنترل کامل ایران است زمان و مکان دور بعدی مذاکرات ایران و آمریکا مشخص شد سلام بر متولد ۲۹ فروردین | مروری بر زندگی و زمانه قائد شهید امت به مناسبت فرارسیدن سالروز تولد او رئیس کمیسیون امنیت ملی: از نظام جدید دریایی تنگه هرمز تمکین کنید نظارت دائمی بر عملکرد نمایندگان شوراهای اسلامی شهر و روستا حضور میدانی مردم خط بطلان بر نقشه‌های دشمن معافیت تحریم نفت روسیه، یک‌ماه دیگر تمدید شد ترامپ: نتانیاهو اجازه ندارد به لبنان حمله کند وقتی دریا جهنم می‌شود | همه‌چیز درباره مین‌های دریایی و راهبرد مین‌گذاری تنگه هرمز حزب الله: گنجانده شدن لبنان در آتش‌بس نتیجه فشارهای ایران است
سرخط خبرها

تشریح وضعیت خدمت مشمولان کنکوری/ مهلت یک‌ساله به لیسانسه‌ها

  • کد خبر: ۲۶۲۰۵
  • ۱۹ ارديبهشت ۱۳۹۹ - ۰۹:۱۲
تشریح وضعیت خدمت مشمولان کنکوری/ مهلت یک‌ساله به لیسانسه‌ها
رئیس سازمان وظیفه عمومی ناجا به تشریح وضعیت خدمت مشمولانی پرداخت که به دلیل جلوگیری از شیوع کرونا هنوز نتوانسته‌اند کنکور بدهند.

به گزارش شهرآرانیوز، سردار تقی مهری، با اشاره به وضعیت خدمت مشمولانی که امسال کنکوری بودند، اظهار کرد: برابر قانون کسانی که به سن بیست سالگی می‌رسند، ۱۸ سال آن‌ها تمام می‌شود و حداکثر تا بیست سالگی باید وضعیت سربازی خود را معلوم کنند، البته از هجده تا بیست سالگی می‌توانند معافیت تحصیلی بگیرند.

وی افزود: افرادی هستند که به عنوان به مثال امسال خرداد ماه امسال دیپلم می‌گیرند، این افراد یک سال زمان دارد تا به خدمت سربازی بیاید یعنی تغییر تاریخ کنکور تغییری در وضعیت این‌ها ندارد، چراکه تا خرداد سال آینده این افراد مهلت دارند تا دانشگاه قبول شوند.

رئیس سازمان وظیفه عمومی ناجا بیان کرد: بنابراین کسانی که در خرداد امسال دیپلم گرفتند یک سال زمان و مهلت معرفی دارند که برای خدمت سربازی بیایند. در واقع می‌توانند در کنکور امسال که شهریور ماه برگزار می‌شود، شرکت کنند.

ارائه مهلت یک‌ساله به لیسانسه‌ها از سوی دانشگاه

سردار مهری در پاسخ به سؤال دیگری مبنی بر اینکه وضعیت خدمت مشمولان دانشجو که در مقطع کارشناسی یا کارشناسی‌ارشد در حال تحصیل هستند و باید کنکور ارشد و یا دکترا می‌دادند و الان زمان این آزمون هم به تأخیر افتاده است، گفت: کسانی که در مقطع دکترا هستند یا مقاطع کارشناسی‌ارشد می‌خواهند شرکت کنند بستگی به شرایط فرد داد. به عنوان مثال لیسانسه‌ها ۵ سال وقت دارند. حتی اگر دچار مشکل شوند مانند کرونا که پیش آمده دانشگاه اجازه دارد، کمیسیون برگزار می‌کنند و یک سال به آن‌ها اجازه دهد که ادامه تحصیل بدهند.

وی خاطرنشان کرد: اگر مدت زمان تحصیل فردی بیشتر از ۵ سال برای گرفتن کارشناسی پیوسته طول کشید و به دلیلی عقب افتاد در کمیسیون یک سال دیگر هم به او اجازه می‌دهند. یعنی ۶ سال وقت دارد کارشناسی خود را بگیرد و هیچ مشکلی هم از نظر وظیفه عمومی ندارد.

به گفته رئیس سازمان وظیفه عمومی ناجا در حال حاضر دیپلمه‌ای نداریم که اجازه شرکت در کنکور را نداشته باشد، چراکه هر کسی الان دیپلم گرفت یک سال فرصت دارد تعیین تکلیف سربازی خود را انجام دهد و یک بار هم کنکور را اجازه دارد شرکت کند.

احتمال‌دادن یک بازه زمانی به مشمولانی که برای بار دوم می‌خواهند کنکور بدهند

سردار مهری در پاسخ به سؤال دیگری مبنی بر این که آیا احتمال دارد ستاد کل نیروهای مسلح برای کسانی که کنکور سال گذشته را قبول نشدند و امسال قصد داشتند تا بار دیگر در کنکور شرکت کنند، ولی به دلیل کرونا و تعویق آزمون‌ها این شانس را از دست دادند، مهلتی در نظر بگیرد تا بتواند از شانس خود استفاده کنند، گفت: این را مطلع نیستم مگر آموزش و پرورش یا هر نهاد دیگری از ستاد کل نیروهای مسلح درخواست کند و آن‌ها تصمیم جدیدی در این باره بگیرند.

به گفته وی تا به این لحظه هنوز نه آموزش و پرورش و نه وزارت علوم و نه هیچ نهاد دیگری این درخواست را نه از ستاد کل نیروهای مسلح و نه از سازمان وظیفه عمومی ناجا نداشته است.

رئیس سازمان وظیفه عمومی ناجا در پایان گفت: تمام دیپلمه‌ها نگران نباشند و استرس هم نداشته باشند چراکه همه می‌توانند یک بار در کنکور شرکت کنند.

منبع: مهر

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
Start Google Analytics Code <-- End Google Analytics Code -->