توضیحات سخنگوی دولت در خصوص قیمت بنزین و رقم کالابرگ + فیلم دبیر شعام: شلیک‌های مداوم و هدفمند رزمندگان ما، تا تسلیم کامل دشمن و گرفتن انتقام خون شهدا ادامه خواهد داشت گاردین: ترامپ در باتلاق جنگ با ایران گرفتار شد حداد عادل: رهبر شهید انقلاب براساس حکمت و خردمندی تشخیص داد که نباید با آمریکا دستِ دوستی دهیم علی ربیعی: یکی از مهمترین دلایلی که کودتای ۱۸ و ۱۹ دیماه شکل نگرفت، حضور زنان در خیابان بود + فیلم صدور بیش از ۹۳ هزار مجوز خروج مشمولان برای اربعین | مهلت خروج بدون وثیقه تا ۲۲ مرداد هشدار سخنگوی انصارالله یمن به عربستان | محاصره واقعیت دارد (۳ مرداد ۱۴۰۵) ترامپ تروریست در جمع خبرنگاران: برای دوره چهارم می‌آیم! بقائی: ادعای دلسوزی اتحادیه اروپا برای حقوق بشر ایرانیان، ریاکاری محض است شرط تازه ترامپ برای ریاض | بدون پیمان ابراهیم توافقی در کار نیست ضیافت شام ترامپ با خبرنگاران کاخ سفید برگزار شد | رئیس دولت تروریستی آمریکا: ۹۳ درصد پوشش خبری درباره من منفی است عراقچی طی یادداشتی نوشت: گسترش نفوذ سازمان همکاری شانگهای در نظم نوین جهانی دیدار وزرای امور خارجه جمهوری اسلامی ایران و روسیه در حاشیه نشست وزرای خارجه سازمان همکاری شانگهای حملات عربستان و یمن علیه یکدیگر + فیلم و عکس (۳ مرداد ۱۴۰۵) نمایندگی ایران در سازمان ملل: هدف قرار دادن عامدانه دو شناور ایرانی از سوی آمریکا جنایت جنگی است نخستین دستورکار صحن علنی پس از جنگ رمضان منتشر شد ششمین هشدار جهانی آمریکا به شهروندانش در پی جنگ افروزی در خاورمیانه آخرین اخبار از چهاردهمین روز از نبرد هرمز | ادعای سنتکام: امشب هیچ‌گونه حمله‌ای علیه ایران انجام ندادیم (۳ مرداد ۱۴۰۵) پزشکیان درگذشت اکبر عبدی را تسلیت گفت ویدئو | انفجار عظیم در یک واحد صنعتی بزرگ در انگلیس حمله آمریکا به پایانه مرزی شلمچه تکذیب شد (۲ مرداد ۱۴۰۵) آسیب به ۱۰۰ شناور در جاسک در حملات اخیر آمریکا گوترش بار دیگر خواستار کاهش تنش‌ها در منطقه شد عراقچی در دیدار با وزیر خارجه پاکستان: پیمان‌شکنی آمریکا عامل اصلی وضعیت کنونی منطقه است ترامپ از بلغارستان به دلیل همسویی در جنگ علیه ایران قدردانی کرد! اعتراف رسانه آمریکایی به مشارکت کویت و بحرین در حملات علیه ایران گفتگوی تلفنی عراقچی و وزیر خارجه عمان پیرامون امنیت کشتیرانی در منطقه
سرخط خبرها

تشریح وضعیت خدمت مشمولان کنکوری/ مهلت یک‌ساله به لیسانسه‌ها

  • کد خبر: ۲۶۲۰۵
  • ۱۹ ارديبهشت ۱۳۹۹ - ۰۹:۱۲
تشریح وضعیت خدمت مشمولان کنکوری/ مهلت یک‌ساله به لیسانسه‌ها
رئیس سازمان وظیفه عمومی ناجا به تشریح وضعیت خدمت مشمولانی پرداخت که به دلیل جلوگیری از شیوع کرونا هنوز نتوانسته‌اند کنکور بدهند.

به گزارش شهرآرانیوز، سردار تقی مهری، با اشاره به وضعیت خدمت مشمولانی که امسال کنکوری بودند، اظهار کرد: برابر قانون کسانی که به سن بیست سالگی می‌رسند، ۱۸ سال آن‌ها تمام می‌شود و حداکثر تا بیست سالگی باید وضعیت سربازی خود را معلوم کنند، البته از هجده تا بیست سالگی می‌توانند معافیت تحصیلی بگیرند.

وی افزود: افرادی هستند که به عنوان به مثال امسال خرداد ماه امسال دیپلم می‌گیرند، این افراد یک سال زمان دارد تا به خدمت سربازی بیاید یعنی تغییر تاریخ کنکور تغییری در وضعیت این‌ها ندارد، چراکه تا خرداد سال آینده این افراد مهلت دارند تا دانشگاه قبول شوند.

رئیس سازمان وظیفه عمومی ناجا بیان کرد: بنابراین کسانی که در خرداد امسال دیپلم گرفتند یک سال زمان و مهلت معرفی دارند که برای خدمت سربازی بیایند. در واقع می‌توانند در کنکور امسال که شهریور ماه برگزار می‌شود، شرکت کنند.

ارائه مهلت یک‌ساله به لیسانسه‌ها از سوی دانشگاه

سردار مهری در پاسخ به سؤال دیگری مبنی بر اینکه وضعیت خدمت مشمولان دانشجو که در مقطع کارشناسی یا کارشناسی‌ارشد در حال تحصیل هستند و باید کنکور ارشد و یا دکترا می‌دادند و الان زمان این آزمون هم به تأخیر افتاده است، گفت: کسانی که در مقطع دکترا هستند یا مقاطع کارشناسی‌ارشد می‌خواهند شرکت کنند بستگی به شرایط فرد داد. به عنوان مثال لیسانسه‌ها ۵ سال وقت دارند. حتی اگر دچار مشکل شوند مانند کرونا که پیش آمده دانشگاه اجازه دارد، کمیسیون برگزار می‌کنند و یک سال به آن‌ها اجازه دهد که ادامه تحصیل بدهند.

وی خاطرنشان کرد: اگر مدت زمان تحصیل فردی بیشتر از ۵ سال برای گرفتن کارشناسی پیوسته طول کشید و به دلیلی عقب افتاد در کمیسیون یک سال دیگر هم به او اجازه می‌دهند. یعنی ۶ سال وقت دارد کارشناسی خود را بگیرد و هیچ مشکلی هم از نظر وظیفه عمومی ندارد.

به گفته رئیس سازمان وظیفه عمومی ناجا در حال حاضر دیپلمه‌ای نداریم که اجازه شرکت در کنکور را نداشته باشد، چراکه هر کسی الان دیپلم گرفت یک سال فرصت دارد تعیین تکلیف سربازی خود را انجام دهد و یک بار هم کنکور را اجازه دارد شرکت کند.

احتمال‌دادن یک بازه زمانی به مشمولانی که برای بار دوم می‌خواهند کنکور بدهند

سردار مهری در پاسخ به سؤال دیگری مبنی بر این که آیا احتمال دارد ستاد کل نیروهای مسلح برای کسانی که کنکور سال گذشته را قبول نشدند و امسال قصد داشتند تا بار دیگر در کنکور شرکت کنند، ولی به دلیل کرونا و تعویق آزمون‌ها این شانس را از دست دادند، مهلتی در نظر بگیرد تا بتواند از شانس خود استفاده کنند، گفت: این را مطلع نیستم مگر آموزش و پرورش یا هر نهاد دیگری از ستاد کل نیروهای مسلح درخواست کند و آن‌ها تصمیم جدیدی در این باره بگیرند.

به گفته وی تا به این لحظه هنوز نه آموزش و پرورش و نه وزارت علوم و نه هیچ نهاد دیگری این درخواست را نه از ستاد کل نیروهای مسلح و نه از سازمان وظیفه عمومی ناجا نداشته است.

رئیس سازمان وظیفه عمومی ناجا در پایان گفت: تمام دیپلمه‌ها نگران نباشند و استرس هم نداشته باشند چراکه همه می‌توانند یک بار در کنکور شرکت کنند.

منبع: مهر

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
Start Google Analytics Code <-- End Google Analytics Code -->