وزیر علوم: افزایش ظرفیت پذیرش در کنکور نداریم | برای همه داوطلبان صندلی خالی وجود دارد اسامی فرآورده‌های بهداشتی غیرمجاز در حوزه مراقبت از مو و بدن اعلام شد شمارش معکوس برای جبران کمبود «پنتاوالان» | پیگیری شهرآرانیوز از وضعیت کمبود واکسن پنج‌گانه نوزادان توزیع شیر مدارس در سال تحصیلی جدید قطعی شد| شش همت اعتبار برای حدود ۸ میلیون دانش‌آموز کشور مرگ یک جوان بر اثر حمله پلنگ در تربت حیدریه توضیحات سازمان سنجش درباره آزمون اختصاصی پذیرش دانشجو - معلم انتقال یک ایرانی از زندان چین به کشور پس از ۱۸ سال وقوع بارش‌های رگباری همراه با وزش باد در خراسان رضوی از امروز (۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) حجاج ایرانی از بحث تنش‌زا و همراه‌داشتن مواد اسیدی و دارو‌های پودرشده پرهیز کنند مشاهده لاشه دو توله پلنگ ایرانی در پارک ملی خَبر کرمان بازداشت ۴ نفر از عوامل پخش برنامه تفرقه‌افکنانه در صداوسیما، با دستور قضایی از «هرمز» تا «کوچه»؛ تکرار یک تراژدی توریستی؟ توضیحات رئیس مرکز اطلاع‌رسانی وزارت آموزش و پرورش در خصوص نگرانی از پلیسی شدن محیط مدارس جزئیات زورگیری از دانشجویان خواجه نصیرالدین طوسی آزادی ۸۲۹ نفر از زندانیان جرائم غیرعمد در سال ۱۴۰۳ | فقط ۷۲۰ زندانی بدهکار دیگر در زندان‌های استان باقی مانده‌اند فراخوان چهارم جذب نخبگان در دستگاه‌های اجرایی از شهریورماه ۱۴۰۴ رهایی نوجوان ۱۶ساله از چنگ گروگان‌گیران در عملیات پلیس (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) تصادف زنجیره‌ای در محور ملک‌آباد - مشهد؛ انتقال ۱۱ مصدوم به بیمارستان (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) ماجرای مرگ همزمان ۶ نفر در خانه باغی در ارومیه + فیلم و علت فوت هشدار سطح زرد هواشناسی در خراسان رضوی در پی پیش‌بینی افزایش دما (چهارشنبه، ۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) رفع توقیف گواهینامه رانندگان متخلف نوروز ۱۴۰۴ در خراسان رضوی آغاز ثبت‌نام اینترنتی کتاب‌های درسی از اردیبهشت رسانه‌ها در ارتقای سلامت عمومی نقش مهمی دارند | ضرورت تقویت همکاری اصحاب رسانه با فعالان حوزه سلامت زورگیری از ۲ دانشجوی دانشگاه خواجه نصیرالدین طوسی تهران (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) خطر طغیان سرخک در خراسان رضوی زیر سایه واکسن هراسی احتمال بروز افسردگی در سالمندان گوشی باز این علائم روانی را جدی بگیرید بهره‌برداری از مرکز خدمات سلامت روستایی به همت خیران در سبزوار (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

آغاز طرح تحقیقاتی «سلول درمانی»/ ۳۰ طرح درمان کرونا در دست بررسی

  • کد خبر: ۲۶۲۷۳
  • ۱۹ ارديبهشت ۱۳۹۹ - ۲۳:۰۸
آغاز طرح تحقیقاتی «سلول درمانی»/ ۳۰ طرح درمان کرونا در دست بررسی
معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی با اشاره به اینکه ۳۰ طرح تحقیقاتی در خصوص مقابله با کرونا در حال انجام است، گفت: طرح سلول درمانی نیز در قالب یک طرح تحقیقاتی پس از پلاسما درمانی در دستور کار قرار گرفت.
به گزارش شهرآرانیوز، نوری سپهر، گفت: کتاب کرونا ویروس منبع بسیار خوبی برای دانشجویان و اساتید خواهد بود.

وی افزود: از ابتدای شیوع ویروس کرونا کمیته علمی مقابله با کرونا در دانشگاه علوم پزشکی البرز تشکیل شد و در تمام حوزه‌های تحقیقی، تشخیصی، پیشگیری، درمان و آمار و اپیدمیولوژی فعالیت‌های بسیاری انجام شده است.

معاون تحقیقات و فناوری ضمن بیان این که تا کنون ۳۰ طرح تحقیقاتی در خصوص مقابله با کرونا در حال انجام است، اضافه کرد: ۱۰ طرح در حال مراحل اخذ کد اخلاق است.

سپهر یادآور شد: برخی تحقیقات و پژوهش‌های دانشگاه علوم پزشکی ملی و بین المللی است.

به گفته معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی، سازمان بهداشت جهانی در چند کشور در حال تست مطالعات بالینی چند قلم دارو می‌باشد و یکی از آن‌ها جمهوری اسلامی ایران است که این دارو‌ها در استان البرز نیز برای بیماران تجویز می‌شود.

دکتر نوری سپهر عنوان کرد: یکی از طرح‌های ملی پلاسمادرمانی است که به خوبی در حال اجراست و سلول درمانی نیز در قالب یک طرح تحقیقاتی انجام می‌دهیم.

وی گفت: فعالیت‌های مشترک خوبی با مراکز علمی و تحقیقاتی کشور که در استان البرز حضور دارند مثل سرم سازی رازی، انستیتو پاستور، سازمان انتقال خون و دیگر مراکز دانشگاهی در حال انجام است.
 
منبع: فارس
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->