مهلت چند هفته‌ای اولیای دم به قاتل فرزندشان قصاص؛ مجازات قتل زن میانسال بعد از رابطه نامشروع سامانه‌های الکترونیکی ثبت اسناد فردا (دوشنبه ۶ اسفند ۱۴۰۳) فعال است چند منبع مهم آلودگی هوا در خانه را بشناسید تعطیلی واحدهای قضایی استان تهران در روز دوشنبه (۶ اسفند ۱۴۰۳) ظفرقندی خبر داد: استقبال کمرنگ پزشکان از تخصص‌های داخلی و جراحی بایدها و نبایدهای گرم کردن غذا در مایکروویو سازمان غذاودارو هشدار داد: خطر تشدید کبد چرب با مصرف داروهای مسکن و گیاهی نامعتبر برخورد ۲ پراید در خواف پنج مصدوم برجای گذاشت (۵ اسفند ۱۴۰۳) شرایط رانندگی با گواهینامه ایرانی در عراق اعلام شد آیا مدارس و ادارات مشهد و خراسان رضوی فردا (دوشنبه، ۶ اسفند ۱۴۰۳) تعطیل است؟ تیراندازی به رئیس آموزش و پرورش سراوان (۵ اسفند ۱۴۰۳) آیا تخمه آفتابگردان برای مبتلایان به دیابت و کبد چرب مضر است؟ صدور هشدار سطح نارنجی هواشناسی خراسان رضوی در پی پیش‌بینی بارش برف و باران (۵ اسفند ۱۴۰۳) ماجرای کارزار سربازی دختران چیست؟ | استقبال جالب و معنادار مردان ایران افزایش ۲۵ درصدی بلیت مترو در سال ۱۴۰۴ از پالایش قوانین قدیم تا نظارت بر قوانین جدید | حوزه خراسان، مشاور فقهی قانون‌گذاری مجلس می‌شود آیا مدارس و دانشگاه‌های استان مازندران تا پایان هفته مجازی شده است؟ (۵ اسفند ۱۴۰۳) جدول فوق‌العاده ایثارگری بازنشستگان و تأثیر آن روی همسان‌سازی حقوق منتشر شد + جزئیات آغاز طرح امداد نوروزی اورژانس از ۲۵ اسفند ۱۴۰۳ شلیک خونین به جوان تهرانی در ولنجک آغاز برنامه ملی برای رصد کمبود‌های ملزومات پزشکی اهدای عضو دختر جوان مرگ مغزی به ۶ بیمار زندگی دوباره بخشید (۵ اسفند ۱۴۰۳) انسداد برخی جاده‌های کشور به علت بارش برف (۵ اسفند ۱۴۰۳) محکومیت اعضای باند قاچاق هروئین و شیشه در بندرعباس | حکم اعدام برای ۳ تن از متهمان رشد ۷۰ درصدی مبلغ اضافه‌کار محیط‌بانان در سال ۱۴۰۴ آزمون‌های علوم پزشکی ۱۴۰۳ با ۱۱ هزار داوطلب برگزار شد دوازدهمین جشنواره انتخاب کارفرمایان برتر خراسان رضوی برگزار شد (۵ اسفند ۱۴۰۳) | ۵۲ درصد کارگران استان پیش از موعد بازنشسته می‌شوند پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (یکشنبه، ۵ اسفند ۱۴۰۳) | هوا از فردا سرد می‌شود آیا عیدی ۱۴۰۳ بازنشستگان تأمین‌اجتماعی قبل از ماه مبارک رمضان پرداخت می‌شود؟ پزشکیان در آیین اختتامیه سی‌وهشتمین جشنواره خوارزمی: اراده حل مسئله و مشکلات کشور را داریم
سرخط خبرها

ترکیب سه دارو؛ نویدبخش درمان زودهنگام بیماران کرونایی

  • کد خبر: ۲۶۳۰۸
  • ۲۰ ارديبهشت ۱۳۹۹ - ۰۹:۱۸
ترکیب سه دارو؛ نویدبخش درمان زودهنگام بیماران کرونایی
محققان دریافتند، ترکیبی از سه دارو موجود کنونی، کروناویروس را طی ۷ روز سرکوب می‌کند.
به گزارش شهرآرانیوز، استفاده از این روش درمانی در بیماران هنگ‌کنگی، موجب شد که این بیماران دو برابر سریع‌تر از سایر بیماران که فقط با یک دارو درمان شده بودند، به زندگی عادی خود برگردند.

نتایج این تحقیق توسط دانشگاه هونگ کنگ در نشریه لانست منتشرشده و می‌تواند پیشرفتی برای ارائه روش استاندارد درمانی برای بیماران کووید-۱۹ باشد.

در این روش درمانی از دارو‌های ضدویروسی اینترفرون بتا-۱، لوپیناویر/ریتوناویر و ریباویرین برای کاهش مدت‌زمان بیماری در بیماران با علایم خفیف تا متوسط استفاده شد و سرعت بهبودی آنان افزایش یافت.

گفته می‌شود که ترکیب این آنتی‌ویروس‌ها در مقایسه با استفاده منفرد از لوپیناویر/ریتوناویر، داروی ایدز که با نام تجاری کالترا (Kaletra) شناخته می‌شود، موثرتر هستند.

محقق این تحقیق، پروفسور یوون کووک-یونگ، متخصص برجسته بیماری‌های عفونی گفت: نتایج آزمایش ما نشان داد که درمان زودهنگام کووید-۱۹ خفیف با ترکیب سه‌گانه دارو‌های ضدویروسی ممکن است به‌سرعت میزان ویروس در بدن بیمار را سرکوب کند، علایم را تسکین و با کاهش مدت و کمیت، خطر ابتلا به کارکنان مراقبت‌های بهداشتی را نیز کاهش دهد.

وی در ادامه افزود: " این ترکیب سه‌گانه درمانی بی‌خطر و قابل‌تحمل برای بیماران است. "

داروی اینترفرون برای درمان مولتیپل اسکلروزیس، یک نوع بیماری عصبی ساخته‌شده است و معمولا برای درمان هپاتیت C از ریباویرین استفاده می‌شود.

محققان خاطرنشان کردند: برای تایید اینکه این روش سه‌گانه برای بیمارانی که علائم شدیدتری دارند، تاثیرگذار باشد نیازمند آزمایش‌های بیشتری هستیم.

آخرین مطالعه در این روش، شامل ۱۲۷ بیمار بزرگسال مبتلا به کووید-۱۹ در ۱۰ فوریه و ۲۰ مارس در یکی از ۶ بیمارستان هنگ‌کنگ بوده است. در میان آنان ۸۶ مورد درمان ترکیبی و ۴۱ مورد با کالترا درمان شدند.

این نتایج حاکی از آن است که دارو‌های ترکیبی میزان شدت ویروس را به‌طور موثر، طی هفت روز از شروع درمان سرکوب می‌کنند و این میزان برای بیماران با یک نوع دارودرمانی ۱۲ روز است.

علایم بیماری افراد تحت درمان با روش سه‌گانه به‌طور متوسط در چهار روز کاهش یافت و این میزان در گروه کنترل با یک دارو هشت روز بود.

مدت‌زمان بستری بیماران با داروی سه‌گانه کمتر از ۹ روز و در بیماران درمانی با یک دارو ۱۴ روز اعلام شد.

همچنین درمان سه‌گانه در بیماران در زمان بروز اولین نشانه‌های بیماری نتایج بالینی بهتری نسبت به درمان با کالترا به همراه داشت.

دکتر سارا شالحوب، متخصص بیماری‌های عفونی دانشگاه غربی در کانادا که در این تحقیق شرکت نداشت، گفت: این تحقیق گامی به‌سوی یافتن یک درمان بسیار موثر در بیماران مبتلا به کووید-۱۹ است.

به‌طور جداگانه، محققان هنگ‌کنگی آزمایش‌هایی در مورد اثربخشی داروی رمدسیویر (Remdesivir)، داروی ابولا، در درمان کووید-۱۹ انجام دادند که پروفسور یوون کووک-یونگ از اعضاء این گروه تحقیقی نیز بود.
 
منبع: ایسنا
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->