از عوارض مصرف الکل، کمبود ویتامین B است برخورد بار کامیون با پل هوایی شهید فهمیده در مشهد (۲ آذر ۱۴۰۳) انتقام از قاتل با قتل فجیع سه عضو خانواده سانحه رانندگی در خواف خراسان رضوی هشت مصدوم برجای گذاشت (۲ آذر ۱۴۰۳) قتل فجیع جوان ۲۳ ساله تهرانی به جرم دفاع از ناموس تصادف در مسیر سبزوار- خوشاب یک کشته و ۲ زخمی برجای گذاشت (۲ آذر ۱۴۰۳) کاهش مصرف آب در مشهد، نتیجه اقدامات فرهنگی موثر است مسمومیت ۶ عضو یک خانواده با گاز مونوکسید کربن در نزدیکی مشهد (۲ آذر ۱۴۰۳) ۸ محصول غیرمجاز آرایش چشم اعلام شد برخی جاده‌های خراسان رضوی بارانی و لغزنده است (۲ آذر ۱۴۰۳) آیا میتوان با زن مبتلا به ایدز ازدواج کرد؟ پروازهای ایران‌ایر به فرودگاه استانبول روزانه شد جزییات حادثه سقوط آسانسور یک ساختمان مسکونی در خیابان قائم مشهد واژگونی خودرو در بجستان خراسان رضوی یک کشته برجای گذاشت (۲ آذر ۱۴۰۳) دستگیری ۳۸۶ متهم به سرقت در اجرای طرح اقتدار امنیت اجتماعی در مشهد زمان برگزاری کنکور سراسری ۱۴۰۴ اعلام شد تلاش‌های ماندگار استاد باقرزاده در توسعه دانشگاه فردوسی و رفاه دانشجویان اختصاص ۲.۲ هزار میلیارد تومان برای تکمیل طرح‌های نیمه‌تمام سیستان و بلوچستان آخرین اخبار از تأثیر معدل در کنکور توصیه‌هایی برای محافظت در برابر آلودگی هوا واژگونی خودرو در بولوار وکیل‌آباد مشهد بدون مصدوم و محبوس تنها نشانه پوکی استخوان «شکستگی» است ستاد حقوق بشر به تصویب قطعنامه پیشنهادی کانادا علیه ایران اعتراض کرد اختلافات مالی بین ۳ دوست در تهران منجر به قتل شد شمارش معکوس برای روشن‌شدن تنور نانوایی در محله عمار یاسر مشهد اعترافات مردی که همسرش را با کلنگ در مشهد به قتل رساند + عکس پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (پنجشنبه، یکم آذر ۱۴۰۳) | تداوم بارش باران در غالب نقاط استان نگرانی وزیر بهداشت از روند نزولی زادوولد در کشور | ثبت کمتر از یک میلیون تولد در سال ۱۴۰۳ بازنشستگان تأمین اجتماعی فعلاً بیمه تکمیلی ندارند! (یکم آذر ۱۴۰۳) | لطفاً بیمار نشوید
سرخط خبرها

ترکیب سه دارو؛ نویدبخش درمان زودهنگام بیماران کرونایی

  • کد خبر: ۲۶۳۰۸
  • ۲۰ ارديبهشت ۱۳۹۹ - ۰۹:۱۸
ترکیب سه دارو؛ نویدبخش درمان زودهنگام بیماران کرونایی
محققان دریافتند، ترکیبی از سه دارو موجود کنونی، کروناویروس را طی ۷ روز سرکوب می‌کند.
به گزارش شهرآرانیوز، استفاده از این روش درمانی در بیماران هنگ‌کنگی، موجب شد که این بیماران دو برابر سریع‌تر از سایر بیماران که فقط با یک دارو درمان شده بودند، به زندگی عادی خود برگردند.

نتایج این تحقیق توسط دانشگاه هونگ کنگ در نشریه لانست منتشرشده و می‌تواند پیشرفتی برای ارائه روش استاندارد درمانی برای بیماران کووید-۱۹ باشد.

در این روش درمانی از دارو‌های ضدویروسی اینترفرون بتا-۱، لوپیناویر/ریتوناویر و ریباویرین برای کاهش مدت‌زمان بیماری در بیماران با علایم خفیف تا متوسط استفاده شد و سرعت بهبودی آنان افزایش یافت.

گفته می‌شود که ترکیب این آنتی‌ویروس‌ها در مقایسه با استفاده منفرد از لوپیناویر/ریتوناویر، داروی ایدز که با نام تجاری کالترا (Kaletra) شناخته می‌شود، موثرتر هستند.

محقق این تحقیق، پروفسور یوون کووک-یونگ، متخصص برجسته بیماری‌های عفونی گفت: نتایج آزمایش ما نشان داد که درمان زودهنگام کووید-۱۹ خفیف با ترکیب سه‌گانه دارو‌های ضدویروسی ممکن است به‌سرعت میزان ویروس در بدن بیمار را سرکوب کند، علایم را تسکین و با کاهش مدت و کمیت، خطر ابتلا به کارکنان مراقبت‌های بهداشتی را نیز کاهش دهد.

وی در ادامه افزود: " این ترکیب سه‌گانه درمانی بی‌خطر و قابل‌تحمل برای بیماران است. "

داروی اینترفرون برای درمان مولتیپل اسکلروزیس، یک نوع بیماری عصبی ساخته‌شده است و معمولا برای درمان هپاتیت C از ریباویرین استفاده می‌شود.

محققان خاطرنشان کردند: برای تایید اینکه این روش سه‌گانه برای بیمارانی که علائم شدیدتری دارند، تاثیرگذار باشد نیازمند آزمایش‌های بیشتری هستیم.

آخرین مطالعه در این روش، شامل ۱۲۷ بیمار بزرگسال مبتلا به کووید-۱۹ در ۱۰ فوریه و ۲۰ مارس در یکی از ۶ بیمارستان هنگ‌کنگ بوده است. در میان آنان ۸۶ مورد درمان ترکیبی و ۴۱ مورد با کالترا درمان شدند.

این نتایج حاکی از آن است که دارو‌های ترکیبی میزان شدت ویروس را به‌طور موثر، طی هفت روز از شروع درمان سرکوب می‌کنند و این میزان برای بیماران با یک نوع دارودرمانی ۱۲ روز است.

علایم بیماری افراد تحت درمان با روش سه‌گانه به‌طور متوسط در چهار روز کاهش یافت و این میزان در گروه کنترل با یک دارو هشت روز بود.

مدت‌زمان بستری بیماران با داروی سه‌گانه کمتر از ۹ روز و در بیماران درمانی با یک دارو ۱۴ روز اعلام شد.

همچنین درمان سه‌گانه در بیماران در زمان بروز اولین نشانه‌های بیماری نتایج بالینی بهتری نسبت به درمان با کالترا به همراه داشت.

دکتر سارا شالحوب، متخصص بیماری‌های عفونی دانشگاه غربی در کانادا که در این تحقیق شرکت نداشت، گفت: این تحقیق گامی به‌سوی یافتن یک درمان بسیار موثر در بیماران مبتلا به کووید-۱۹ است.

به‌طور جداگانه، محققان هنگ‌کنگی آزمایش‌هایی در مورد اثربخشی داروی رمدسیویر (Remdesivir)، داروی ابولا، در درمان کووید-۱۹ انجام دادند که پروفسور یوون کووک-یونگ از اعضاء این گروه تحقیقی نیز بود.
 
منبع: ایسنا
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->