امتیاز جدید برای هنرستانی‌ها | هنرستان‌ها می‌توانند از مراکز فنی‌ و حرفه‌ای رایگان استفاده کنند نائب رئیس مجلس به تغییر ساعت شروع مدارس اعتراض کرد مهارت معلمان آموزش خانواده باید بازنگری شود هشدار جدی: اشتباهات مرگبار در مصرف مسکن‌ها و راه‌های پیشگیری فعالیت ستاد احیای دریاچه ارومیه با محوریت معاون اول رئیس جمهور پرداخت یک‌هزار میلیارد تومان برای تامین منابع شیرخشک در دستور کار قرار گرفت فرود ایران به چاله جمعیتی؛ کاهش نرخ باروری به زیر ۱.۳۶ و سالمندی ۲۶ درصدی تا ۱۴۳۰ | هشدار مدیر جمعیت مشهد: بدون اقدام فوری، جبران کاهش جمعیت بیش از ۱۰۰ سال زمان می‌برد! انتقاد نماینده مجلس از بلاتکلیفی آزمون کیفیت‌بخشی معلمان وام، طلا و ارز؛ ۳ حربه وسوسه‌انگیز کلاهبرداران سایبری پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (چهارشنبه، ۲۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) | اوج گرما در مشهد بیش از ۷ میلیون گردشگر خارجی در سال ۱۴۰۳ به ایران وارد شدند هدف‌گذاری ساخت ۵ هزار واحد خوابگاهی متأهلی در هر سال رأی پرونده قتل داریوش مهرجویی تأیید شد یک بام و دو هوای مصوبات کشوری در خراسان رضوی باران نیامد؛ مشهد خشک‌تر از همیشه درمانگاه جهادی شهید رئیسی در مشهد افتتاح شد (۲۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) شروع مدرسه از ۶ صبح! | چالش‌های یک سیاست اضطراری ارسال لیست بیمه تأمین‌اجتماعی در روز‌های پنجشنبه هم امکان‌پذیر است اهدای عضو بیمار مرگ مغزی در مشهد به ۴ بیمار زندگی دوباره بخشید (۲۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) استاندار خراسان رضوی خبر داد؛ بسترسازی برای مشارکت بخش خصوصی در اکتشاف معادن اطلاعیه وزارت بهداشت درباره آمار مرگ‌ومیر کودکان بر اثر آلودگی هوا پیش‌بینی هواشناسی کشور (۲۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) | ۷ استان از امروز بارانی و خنک می‌شوند تأمین محصولات ایمن برای بیماران سلیاکی کمبود ماما در پایگاه‌های بهداشتی مشهد آیا مصرف شیر مادر باعث افزایش زردی نوزاد می‌شود؟ چگونه دلستر می‌تواند به پرپشت شدن مو کمک کند؟ ابراز نگرانی تأمین اجتماعی از روند رو‌به افزایش بازنشستگی‌های زودهنگام در مشاغل سخت و زیان‌آور فشار خون بالا و دیابت در مردان کُشنده‌تر است حکم عاملان سرقت مرگبار از دانشجوی دانشگاه تهران صادر شد+جزئیات توقیف خودرو و دستگیری راننده متخلف به‌ دلیل رفتار هنجارشکنانه
سرخط خبرها

ترکیب سه دارو؛ نویدبخش درمان زودهنگام بیماران کرونایی

  • کد خبر: ۲۶۳۰۸
  • ۲۰ ارديبهشت ۱۳۹۹ - ۰۹:۱۸
ترکیب سه دارو؛ نویدبخش درمان زودهنگام بیماران کرونایی
محققان دریافتند، ترکیبی از سه دارو موجود کنونی، کروناویروس را طی ۷ روز سرکوب می‌کند.
به گزارش شهرآرانیوز، استفاده از این روش درمانی در بیماران هنگ‌کنگی، موجب شد که این بیماران دو برابر سریع‌تر از سایر بیماران که فقط با یک دارو درمان شده بودند، به زندگی عادی خود برگردند.

نتایج این تحقیق توسط دانشگاه هونگ کنگ در نشریه لانست منتشرشده و می‌تواند پیشرفتی برای ارائه روش استاندارد درمانی برای بیماران کووید-۱۹ باشد.

در این روش درمانی از دارو‌های ضدویروسی اینترفرون بتا-۱، لوپیناویر/ریتوناویر و ریباویرین برای کاهش مدت‌زمان بیماری در بیماران با علایم خفیف تا متوسط استفاده شد و سرعت بهبودی آنان افزایش یافت.

گفته می‌شود که ترکیب این آنتی‌ویروس‌ها در مقایسه با استفاده منفرد از لوپیناویر/ریتوناویر، داروی ایدز که با نام تجاری کالترا (Kaletra) شناخته می‌شود، موثرتر هستند.

محقق این تحقیق، پروفسور یوون کووک-یونگ، متخصص برجسته بیماری‌های عفونی گفت: نتایج آزمایش ما نشان داد که درمان زودهنگام کووید-۱۹ خفیف با ترکیب سه‌گانه دارو‌های ضدویروسی ممکن است به‌سرعت میزان ویروس در بدن بیمار را سرکوب کند، علایم را تسکین و با کاهش مدت و کمیت، خطر ابتلا به کارکنان مراقبت‌های بهداشتی را نیز کاهش دهد.

وی در ادامه افزود: " این ترکیب سه‌گانه درمانی بی‌خطر و قابل‌تحمل برای بیماران است. "

داروی اینترفرون برای درمان مولتیپل اسکلروزیس، یک نوع بیماری عصبی ساخته‌شده است و معمولا برای درمان هپاتیت C از ریباویرین استفاده می‌شود.

محققان خاطرنشان کردند: برای تایید اینکه این روش سه‌گانه برای بیمارانی که علائم شدیدتری دارند، تاثیرگذار باشد نیازمند آزمایش‌های بیشتری هستیم.

آخرین مطالعه در این روش، شامل ۱۲۷ بیمار بزرگسال مبتلا به کووید-۱۹ در ۱۰ فوریه و ۲۰ مارس در یکی از ۶ بیمارستان هنگ‌کنگ بوده است. در میان آنان ۸۶ مورد درمان ترکیبی و ۴۱ مورد با کالترا درمان شدند.

این نتایج حاکی از آن است که دارو‌های ترکیبی میزان شدت ویروس را به‌طور موثر، طی هفت روز از شروع درمان سرکوب می‌کنند و این میزان برای بیماران با یک نوع دارودرمانی ۱۲ روز است.

علایم بیماری افراد تحت درمان با روش سه‌گانه به‌طور متوسط در چهار روز کاهش یافت و این میزان در گروه کنترل با یک دارو هشت روز بود.

مدت‌زمان بستری بیماران با داروی سه‌گانه کمتر از ۹ روز و در بیماران درمانی با یک دارو ۱۴ روز اعلام شد.

همچنین درمان سه‌گانه در بیماران در زمان بروز اولین نشانه‌های بیماری نتایج بالینی بهتری نسبت به درمان با کالترا به همراه داشت.

دکتر سارا شالحوب، متخصص بیماری‌های عفونی دانشگاه غربی در کانادا که در این تحقیق شرکت نداشت، گفت: این تحقیق گامی به‌سوی یافتن یک درمان بسیار موثر در بیماران مبتلا به کووید-۱۹ است.

به‌طور جداگانه، محققان هنگ‌کنگی آزمایش‌هایی در مورد اثربخشی داروی رمدسیویر (Remdesivir)، داروی ابولا، در درمان کووید-۱۹ انجام دادند که پروفسور یوون کووک-یونگ از اعضاء این گروه تحقیقی نیز بود.
 
منبع: ایسنا
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->