زنان بیشتر از مردان در معرض ابتلا به سرطان تیروئید هستند رهایی ۲ تبعه عراقی ربوده شده در اهواز (۴ بهمن ۱۴۰۳) ساخت و ساز‌های بی کیفیت و مسئولیت کیفری! | چه کسی باید پاسخگوی خسارت در ساخت و ساز‌ها باشد؟ جراحی تومور مغزی از طریق چشم برای اولین بار در دنیا ۲ تا ۳ میلیون نفر در ایران درگیر بیماری‌های نادر هستند درباره سرطان پروستات شایع‌ترین و مرگ‌بار‌ترین سرطان در بین مردان | غده‌ای خارج از مدار سلامت وزارت آموزش‌وپرورش: تشکیل سازمان خدمات رفاهی فرهنگیان در حال بررسی است چگونگی حذف تأثیر معدل در پایه دهم به شورای عالی آموزش و پرورش واگذار شد حناچی: محله «بستکی» دبی را معماران هرمزگانی ساخته‌اند ثبت تصویر یک قلاده پلنگ در پارک ملی کرمان + فیلم هم‌اکنون هیچ مددجویی پشت نوبت دریافت جهیزیه از کمیته امام‌خمینی (ره) خراسان رضوی نیست غریب‌آبادی: جمهوری اسلامی ایران دستاوردهای خود را در شورای حقوق بشر سازمان ملل ارائه خواهد کرد نوشیدنی‌های شیرین، ناسالم‌ترین خوراکی‌ها هستند خسارت دو میلیاردی درپی آتش‌زدن بنای تاریخی در گیلان | خاطی با وثیقه فعلاً آزاد شد با فواید و مضرات سیاه‌دانه آشنا شوید هشدار درخصوص محتویات دارو‌های کاهش وزن کشف بیش از ۲ هزار قلم محصولات آرایشی و بهداشتی قاچاق در نیشابور کدام دارو‌ها مشمول افزایش قیمت شدند؟ کشف بیش از ۲۹ هزار لیتر سوخت قاچاق در مرز‌های خراسان رضوی ۱۲۰ هزار بیمار «ام‌اس» در کشور وجود دارد پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (پنجشنبه، ۴ بهمن ۱۴۰۳) | هوای مشهد گرم می‌شود آخرین وضعیت و محدودیت ترافیکی در جاده‌های کشور (۴ بهمن ۱۴۰۳) معاون رئیس کل دادگستری: فروش زمین به نفع شکات پرونده کثیرالشاکی کینگ مانی زلزله ۴.۶ ریشتری جم را لرزاند (۴ بهمن ۱۴۰۳) ویتامین D چگونه ریسک ابتلا به سرطان پستان را کاهش می‌دهد؟ درباره سرطان چشم بیشتر بدانید فقط ۲ درصد ایرانی‌ها خون اهدا می‌کنند بررسی وضعیت عدالت آموزشی در جلسه شورای آموزش و پرورش خراسان رضوی | فاصله ۸ هزار کلاسی تا نقطه مطلوب ۴۷۰ بیمار مبتلا به سل در خراسان رضوی تحت درمان هستند علت ارتکاب قتل، همسرم قربان‌صدقه‌ام نمی‌رفت و طلاق می‌خواست!
سرخط خبرها

مینو محرز: گرما و کرونا دو خط موازی نیستند/ بازگشت کرونا در سرما

  • کد خبر: ۲۶۳۴۲
  • ۲۰ ارديبهشت ۱۳۹۹ - ۱۲:۴۸
مینو محرز: گرما و کرونا دو خط موازی نیستند/ بازگشت کرونا در سرما
عضو کمیته کشوری مبارزه با بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی شایعه خاتمه کرونا با آغاز گرما را رد کرد و گفت: گرما در محیط باعث از بین رفتن سریع ویروس کرونا می‌شود، اما تأثیر بسیار کمی در روند کاهش شاخص‌های سرایت آن یا به طور کلی نابودی آن دارد.

به گزارش شهرآرانیوز، مینو محرز ضمن ابراز نگرانی از احتمال اوج‌گیری مجدد ویروس کرونا بر اثر شروع زودهنگام کار و فعالیت در جامعه، افزود: همه بیرون آمده‌اند و رعایت نمی‌کنند. انگار که اصلا ویروسی نیامده و نبوده! گویا فراموش کرده‌اند. این در حالی است که هنوز هم فاصله‌گذاری فیزیکی مهم‌ترین نکته و تنها راهی است که در دنیا کنترل کرونا توسط آن صورت گرفته است.

وی با تأکید بر اینکه مردم در صورت امکان و در موارد غیر ضروری نباید از خانه خارج شوند، تصریح کرد: خوشبختانه در ماه رمضان ماندن در خانه بیشتر شده و به امر مقابله با کرونا کمک کرده است، اما اگر رفت‌وآمدهای روزمره و بی‌توجه به نکات بهداشتی را تکرار کنیم و ادامه یابد، مشکل خواهیم داشت.

گرما و کرونا دو خط موازی نیستند

محرز درباره شایعه‌ای که در نخستین روزهای کرونا منتشر شد مبنی بر این که کرونا با شروع گرما از بین می‌رود، خاطرنشان کرد: گرما در محیط باعث می‌شود ویروس کرونا زودتر از بین برود، اما تأثیر بسیار کمی در روند کم شدن شاخص‌های سرایت آن یا به طور کلی از بین رفتن آن دارد.

عضو ستاد ملی مقابله با کرونا، گزارش‌هایی که از یک مرکز تحقیقات مطالعات آمریکایی به‌تازگی منتشر و در آن بیان شده که ویروس جهش یافته و قدرت آن کم شده است را خبر خوشی عنوان کرد که در صورت تأیید صحت آن، به کاهش یا از بین رفتن ویروس کرونا کمک می‌کند.

وی توضیح داد: در صورت تأیید این تحقیقات، می‌توان گفت خود ویروس در حال کمک به بهبود شرایط ماست که اگر این روند ادامه یابد به‌طور قطع با عدم حضور در تجمعات، کنترل سفرها، خودداری از تماس‌ها و بیماریابی درست، می‌توان زودتر به حد ثابت بیماری رسید.

بازگشت کرونا در سرما

محرز هشدار داد: با سردتر شدن هوا، ویروس آنفلوانزا و کرونا با هم مخلوط شده و مشکل بزرگ‌تری در کمین افراد خواهد بود. بنابراین نباید از یاد ببریم که هنوز کرونا در دنیا وجود دارد و بیم خطر افزایش آن می‌رود.

عضو ستاد ملی مقابله با کرونا، با تأکید بر اینکه مردم فکر نکنند این بیماری تمام شده و هنوز هستند مواردی که تمام اعضای خانواده کرونا گرفته‌اند، یادآور شد: پس تا کشف واکسن آن باید نکات بهداشتی، ایمنی و فاصله‌گذاری اجتماعی رعایت شود.

بالأخره سایه کرونا چه زمانی کم می‌شود؟

وی در پاسخ به اینکه «کرونا کی تمام می‌شود؟» گفت: هنوز نمی‌دانیم. اگر خبرهای جهش کرونا و کاهش یافتن قدرت بیماری‌زایی آن صحیح باشد، می‌توان ابراز امیدواری کرد که دیگر به سرعت ادامه نخواهد یافت.

وی ادامه داد: تقریبا اتفاقی که برای ویروس سارس افتاد که بعد از مبتلاکردن افراد بی‌شماری، از قدرت ویروس کم شد. درباره کرونا هم قابل پیش‌بینی است که پس از اینکه با قدرت سرایتش جمعیت زیادی را فراگرفت جهش یابد و کم اثر شود. بنابراین اگر قدرت آن کمتر شود، بیماری خفیف‌تر شده و مصونیت جامعه اتفاق می‌افتد.

عضو ستاد ملی مقابله با کرونا تأکید کرد: در هر صورت افرادی که به کرونا مبتلا نشده‌اند، اگر در معرض آن قرار بگیرند حتما مبتلا می‌شوند و به بقیه هم انتقال می‌دهند. پس فراموش نکنیم هنوز تنها راه مقابله، فاصله‌گذاری فیزیکی است و تا توزیع واکسن نمی‌توان گفت ویروس دیگر نیست.

منبع: ایرنا 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->