تصاویر مردان میدان مین، در مشهد اکران می‌شود تبریک شهردار مشهد مقدس به مناسبت عید سعید قربان (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) توضیحات مدیرعامل شرکت قطار شهری مشهد در خصوص بدهی به صندوق توسعه ملی کیفیت هوای کلانشهر مشهد امروز (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) در شرایط بسیار ناسالم قرار دارد پرداخت کامل معوقات بیمه تکمیلی کارکنان شهرداری مشهد افزایش ساعات سرویس‌دهی خط ۳ قطار شهری مشهد در روز عرفه (۱۵خرداد ۱۴۰۴) پیام تسلیت رئیس شورای اسلامی شهر مشهد مقدس در پی جان‌باختن پاکبان مشهدی آماده‌باش کامل ناوگان تاکسیرانی مشهد هم‌زمان با سالروز رحلت بنیان‌گذار انقلاب اسلامی، قیام ۱۵خرداد و برگزاری دعای عرفه ۱۴۰۴ بی‌احتیاطی راننده منجر به فوت یک پاکبان مشهدی در پیاده‌رو شد (۱۴ خرداد ۱۴۰۴) پیام تسلیت شهردار مشهد به مناسبت سالگرد ارتحال امام خمینی (ره) و گرامیداشت یوم الله ۱۵ خرداد امضای تفاهم نامه تامین مسکن حمایتی ویژه اقشار خاص در مشهد «نهضت آسفالت» در مشهد | تحقق ۴ میلیون مترمربع روکش معابر تا پایان خرداد ۱۴۰۴ پیگیری تأمین منابع مالی در قرارگاه راهبری و تحول در مدیریت منابع شهری مشهد حسامی: از ظرفیت‌های رسانه‌ای برای روشنگری درباره جنایات رژیم صهیونیستی استفاده کنیم سرویس‌دهی ویژه ناوگان اتوبوسرانی مشهد در روز‌های عرفه و عید سعید قربان (۱۵ و ۱۶ خردادماه ۱۴۰۴) محدودیت‌های ترافیکی مراسمات دعای عرفه و نماز عید قربان ۱۴۰۴ در مشهد اعلام شد کدام مراکز معاینه فنی در مشهد، ۱۴ و ۱۵ خرداد ۱۴۰۴ فعال هستند؟ دستگاه حفار خط سه مترو مشهد در نزدیکی ایستگاه امامیه قرار دارد مشهد، پیشتاز توسعه مسیر‌های دوچرخه‌سواری در کشور با ۲۲۰ کیلومتر زیرساخت بازگشت تیم ملی دوومیدانی به کشور در غیاب حاشیه‌سازان وضعیت عارف آقاسی مشخص شد
سرخط خبرها

راه‌اندازی ۱۰ گرم‌خانه برای کارتن خواب ‌ها در مشهد/ بازتولید کارتن خوابی ریشه‌کن شود

  • کد خبر: ۲۶۳۷۳
  • ۲۰ ارديبهشت ۱۳۹۹ - ۱۶:۱۴
راه‌اندازی ۱۰ گرم‌خانه برای کارتن خواب ‌ها در مشهد/ بازتولید کارتن خوابی ریشه‌کن شود
رئیس کمیسیون فرهنگی، اجتماعی،زیارت گردشگری و رسانه شورای اسلامی شهر مشهد گفت: افزایش تعداد گرم‌خانه‌های موجود در مشهد از ۵ به ۱۰ گرم‌خانه را در قالب طرح به شورا می‌فرستیم.
لاله سادات کوثری/ شهرآرانیوز-احسان اصولی در هم‌اندیشی جمعی از اعضای شورای شهر مشهد با فعالان اجتماعی و موضوع سامان‌دهی و حمایت از کارتن‌خواب‌های مشهد، با اعلام این خبر افزود: باید به دنبال راهکاری بود تا تولید و بازتولید معتادان متجاهر در مشهد ریشه‌کن شود.

وی ادامه داد: رفت‌وآمد معتادان متجاهر به گرم‌خانه‌ها بسیار زیاد است و شاید بتوان گفت ماندگاری این افراد در دوره پاکی شاید بین ۳ تا ۴ ماه است.

وی با بیان اینکه هم اکنون حدود ۹۰۰۰ معتاد متجاهر در مشهد وجود دارد، افزود: این رقم در سال‌های ۹۰ تا ۹۴ بین ۵۰۰۰ تا ۶۰۰۰ نفر بوده است.

این عضو شورای اسلامی شهر مشهد ادامه داد: به نظر می‌رسد ساختار کمپ‌های ترک اعتیاد مشکل دارد که قدرت پاک ماندن  یک فرد پاک‌شده از اعتیاد را بالا نمی‌برد.

اصولی با بیان اینکه برای اولین‌بار در شهر امام رضا (ع) با رویکرد گرم‌خانه، تدبیری اندیشیدیم که یک فرد به علت سرما جان خود را از دست ندهد، افزود: اکنون ۵ گرم‌خانه در شهر مشهد فعال هستند و امیدواریم با تصویب شورا ۵ گرم‌خانه دیگر به این تعداد افزوده شود و از مجموع ۱۰ گرم‌خانه، یک گرم‌خانه به بانوان اختصاص یابد.

وی تأکید کرد: در شورا مصوبه‌ای داریم که اگر خیری ۵۰ درصد اعتبار ساخت مجموعه‌ای عام‌المنفعه را بپردازد، ما نیز ۵۰ درصد دیگر را تأمین کنیم و انتخاب نام آن مجموعه نیز با خیر باشد.
اصولی با بیان اینکه چه نیک است خیران ما به سمت ساخت مجموعه‌هایی با محوریت این معضل اجتماعی پیش بروند، افزود:چه نیک است برای معتادانی که پاک می‌شود، زمینه اشتغال فراهم کنیم؛ چرا که بیکاری خود عامل برگشت فرد پاک به اعتیاد است.

مجوز طرح تفصیلی برای اسماعیل‌آباد

در ادامه این نشست شهردار منطقه ۲ مشهد نیز با بیان اینکه این منطقه بزرگ‌ترین منطقه مشهد است، افزود: در دو سه سال گذشته موفق شدیم، طرح تفصیلی اسماعیل‌آباد را به صورت منفک از کمیسیون ماده ۵ دریافت کنیم.
قربانی افزود: در سال گذشته بیشترین حجم آسفالت را در منطقه توس داشتیم. در بحث حریم نیز شهرداری تنها نگهداری را بر عهده دارد.

جمع‌آوری بازیافت شغل اصلی مردم در اسماعیل‌آباد

یک فعال اجتماعی نیز در‌این‌باره گفت: منطقه اسماعیل‌آباد جزو معدود مناطقی در مشهد است که طرح تفصیلی دارد.
شعرباف افزود: به نظر می‌رسد برای جلوگیری از به وجود آمدن معضلات و پیگیری از آن‌ها باید هر چه سریع‌تر این طرح به سند اقدام تبدیل شود.

وی ادامه داد: شغل بیشتر مردم ساکن در این محله بازیافتی است، بنابراین اگر مرکز خرید بازیافت از قسمت اسماعیل‌آباد به سمت خین عرب ایجاد شود، کار درست و مناسبی است.
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->