ماجرای نامه مخبر برای حداقل‌بگیران تامین اجتماعی چه بود؟ | سه میلیون تومان برای متناسب‌سازی نیست! راه اندازی چهارمین مرکز خدمات جامع سلامت آموزشی در دانشگاه علوم پزشکی مشهد اعمال‌قانون ۱۸۳۷ خودروی حادثه‌ساز در مشهد | توقیف ۴۴ خودروی متخلف (یکم مرداد ۱۴۰۳) آخرین وضعیت بانک‌ها در پرداخت وام ازدواج | ۲۷۰ هزار نفر در صف انتظار هستند (یکم مرداد ۱۴۰۳) چرا کمک هزینه معیشتی معلولان متوقف شده است؟ چرا قانون متناسب ‌سازی حقوق بازنشستگان تامین اجتماعی به درستی اجرا نمی‌شود؟ انتشار فایل کتاب‌های درس دانش آموزان مدارس از امروز (یکم مرداد ۱۴۰۳) یک‌میلیون تومان متناسب‌سازی به حساب بازنشستگان کشوری واریز می‌شود، اما برای بازنشستگان تأمین اجتماعی، نه (یکم مرداد ۱۴۰۳) چند راهکار مناسب برای تحمل راحت گرمای شدید این روز‌ها تصادف دو خودرو سنگین در بزرگراه مشهد _ باغچه یک کشته برجای گذاشت (یکم مرداد ۱۴۰۳) تب، سردرد و بدن درد مهمترین علائم بیماری تب دنگی است چه عواملی زمینه‌ساز انسداد سینوس‌ها و ایجاد بیماری سینوزیت می‌شوند؟ فعالیت ۹۵ خانه نگهداری از فرزندان بی‌سرپرست در خراسان رضوی افزایش ۱۹ درصدی بارندگی‌ها در کشور نسبت به سال آبی گذشته اعترافات قاتل سنگدل به قتل نگهبان گاراژ با ضربات سنگ دستگیری فالگیر شیطان‌صفت به جرم آزار و اذیت زن جوان دستگیری متهم به قتل مسلحانه مدیرعامل شرکت ساختمانی در سهروردی پنج کشته و سه مصدوم بر اثر حادثه رانندگی در لرستان+تصویر (۳۱ تیر ۱۴۰۳) قاپ‌زن‌های حرفه‌ای با شلیک پلیس تسلیم شدند
سرخط خبرها

ایجاد فرصت‌های کسب‌وکار در مناطق محروم با طرح‌های اشتغال‌زایی بنیاد برکت

  • کد خبر: ۲۶۴۵۰
  • ۲۱ ارديبهشت ۱۳۹۹ - ۱۱:۵۳
ایجاد فرصت‌های کسب‌وکار در مناطق محروم با طرح‌های اشتغال‌زایی بنیاد برکت
مدیرعامل بنیاد برکت ستاد اجرایی فرمان امام(ره) گفت: طرح‌های اشتغال‌زایی این بنیاد علاوه بر ایجاد فرصت‌های کسب‌وکار در مناطق محروم، رونق تولید را نیز به دنبال داشته است.
به گزارش شهرآرانیوز، امیرحسین مدنی با اشاره به فعالیت‌های بنیاد برکت در زمینه ایجاد اشتغال از طریق سرمایه‌گذاری، مشارکت و ارائه تسهیلات در حوزه‌های دام‌پروری، زنبورداری، پرورش جوجه یک‌روزه، فرش دست‌بافت و پوشاک افزود: طرح‌های اشتغال‌زایی بنیاد برکت در سال گذشته باعث ایجاد ۱۶ هزار تن گوشت قرمز، ۲۵۰۰ تن گوشت سفید، ۱۰۶۰ تن گوشت ماهی و میگو، ۴۲ هزار تن شیر، ۷ میلیون قطعه جوجه یک‌روزه، ۸۰۴ تن عسل، ۶۲ هزار مترمربع فرش دست‌بافت و یک میلیون و ۴۱۰ هزار دست پوشاک شده است.

وی اظهارکرد: بنیاد برکت ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره) تا پایان سال ۹۸ اقدام به ایجاد ۳۵۶ هزار فرصت شغلی مستقیم و غیرمستقیم از طریق اجرای ۴۰ هزار و ۶۲۲ طرح توانمندسازی اقتصادی با حجم کل سرمایه‌گذاری ۹۵ هزار میلیارد ریالی نموده است.

مدیرعامل بنیاد برکت در تشریح این تعداد طرح اشتغال‌زایی گفت: ۳۵۶ هزار فرصت شغلی ایجاد شده شامل ۱۲۰ هزار شغل در بخش اجتماع‌محور، ۲۳۰ هزار شغل در بخش بنگاه‌محور و ۶۰۰۰ شغل در بخش تسهیلات‌محور بوده است.

مدنی با تأکید بر فعالیت‌های گسترده بنیاد برکت برای اشتغال‌زایی در مناطق محروم تصریح کرد: بنیاد برکت برای سال ۹۹ ایجاد ۱۸۹ هزار شغل جدید را در بخش‌های حمایت از طرح‌های خانگی، اقتصادی کوچک و متوسط هدف‌گذاری کرده است.
وی ادامه داد: برای ایجاد ۱۸۹ هزار شغل یادشده، ۶۸ هزار میلیارد ریال اعتبار پیش‌بینی شده است.

مدیرعامل بنیاد برکت با اشاره به نام‌گذاری سال ۹۹ به نام «جهش تولید» از سوی رهبر معظم انقلاب خاطرنشان کرد: راه‌اندازی طرح‌های اشتغال‌زایی بنیاد در سال ۹۹ علاوه بر ایجاد فرصت‌های کسب‌وکار و توانمندسازی اقتصادی و اجتماعی مناطق محروم، تولید محصولات حاصل از این مشاغل را با یک جهش چشمگیر مواجه خواهد ساخت.

مدنی با اشاره به رشد ۱۰۰ درصدی محصولات طرح‌های اشتغال‌زایی برکت در سال جاری توضیح داد: بر این اساس، ظرفیت تولید گوشت قرمز، گوشت سفید، شیر و عسل تا پایان سال جاری به ترتیب به ۳۰ هزار، ۱۵ هزار، ۵۵ هزار و ۲۵۰۰ تن خواهد رسید. همچنین در این مدت، ۹۵ هزار مترمربع فرش بافته و ۲ میلیون و ۵۰۰ هزار دست پوشاک دوخته خواهد شد.

وی با بیان اینکه ۳۱ استان کشور زیر پوشش فعالیت‌های اشتغال‌زایی بنیاد برکت قرار دارند عنوان کرد: ۴۱۵ مجری و تسهیلگر بنیاد در ۱۹۱ شهرستان و ۸۰۰۰ روستا مشغول به شناسایی و خدمات‌دهی به متقاضیان اشتغال هستند.
مدیرعامل بنیاد برکت با تأکید بر تمرکز فعالیت‌های این بنیاد بر مبحث اشتغال‌زایی بیان کرد: با توجه به منویات رهبر معظم انقلاب و سیاست‌های ابلاغی از سوی ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره) مبنی بر محرومیت‌زدایی و توانمندسازی مناطق محروم از طریق فراهم آوردن فرصت‌های کسب‌وکار، بنیاد عمده فعالیت‌ها و اقدامات خود را بر ایجاد اشتغال در مناطق روستایی و کمتر توسعه یافته متمرکز کرده است.

مدنی یادآور شد: اجرای طرح‌های اشتغال‌زایی بنیاد برکت و ایجاد اشتغال پایدار در مناطق محروم و روستایی، علاوه بر توانمندسازی اقتصادی و اجتماعی و ارتقای سطح زندگی و معیشت، مهاجرت معکوس و رونق تولید را در این مناطق به دنبال داشته است.

وی در پایان خاطرنشان کرد: بنیاد برکت همچنین با پیش‌بینی پشتیبان و بازار فروش برای محصولات تولیدی، یک زنجیره اقتصادی را تشکیل می‌دهد که اشتغال پایدار را به دنبال دارد.

منبع: ایرنا
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->