یارانه‌ها سال آینده افزایش می‌یابد؟ ثبات قیمت سیب زمینی از اوایل اسفند ۱۴۰۳ | عرضه قطره چکانی به بازار؛ ممنوع تکمیل ۳۲۹ طرح آموزشی؛ ثمره سفر رییس جمهور به خوزستان معامله ۸۲ میلیون دلار در بازار ارز تجاری امروز (پنجشنبه ۴ بهمن ۱۴۰۳) وزیر صنعت، معدن و تجارت با وزیر انرژی عمان دیدار و گفت‌و‌گو کرد (۴ بهمن ۱۴۰۳) ۷۰درصد کارگران نسخه قرارداد ندارند وزیر نیرو: تابستان ۱۴۰۴ قطعی برق نخواهیم داشت بی‌برقی، ۲۵۰ همت خسارت به بخش صنعت وارد کرد طرح جدید مرکز آمار ایران برای محاسبه دقیق تعداد زائران در خراسان رضوی + فیلم نرخ سکه از مرز ۶۰ میلیون تومان عبور کرد (۴ بهمن ۱۴۰۳) تکلیف پوشش بیمه موتورسواران در روز‌های بارانی به کجا رسید؟ ۱۲۵ میلیون دلار در بازار ارز تجاری مرکز مبادله ایران معامله شد مجلس با کاهش مبلغ وام ساخت مسکن به ۶۵۰ میلیون تومان مخالفت کرد عرضه اولیه یک شرکت مشهدی در بورس، دوشنبه آینده (۸ بهمن ۱۴۰۳) | حسابمان را برای عرضه اولیه «محتشم» چقدر شارژ کنیم؟ تاثیر نظافت صنعتی بر افزایش بهداشت و ایمنی محیط کار و کارکنان بیش از پنج هزار و ۸۰۰ تن گوشت تنظیم‌بازار در خراسان رضوی توزیع شد تهرانی‌ها ۲برابر الگو، مصرف آب دارند | هر تهرانی در شبانه‌روز، ۲۵۰ لیتر آب مصرف می‌کند لزوم همکاری دولت در ساخت مسکن کارگری افزایش قیمت طلا و سکه در مشهد | سکه یک میلیون و ۳۰۰ هزار تومان گران‌تر شد (۴ بهمن ۱۴۰۳) بررسی قیمت امروز خودرو‌های خارجی در بازار آزاد (۴ بهمن ۱۴۰۳) قیمت امروز خودرو‌های داخلی (۴ بهمن ۱۴۰۳) | ساینا ۴۷۷ میلیون تومان رقم تخفیف نمایشگاه‌های بهاره امسال مشخص شد | برگزاری نمایشگاه بهاره از ۱۰ تا ۲۰ اسفند ۱۴۰۳ دلار وارد کانال ۸۳ هزار تومان شد | جهش طلا به کانال ۵.۵ میلیون تومان (۴ بهمن ۱۴۰۳) صادرات ۴۹۳ هزار تن محصولات کشاورزی خراسان رضوی به کشور‌های خارجی رشد طلا در سایه تعرفه‌گذاری‌های جدید ترامپ با حذف ارز نیمایی، ارز مسافرتی با چه نرخی عرضه می‌شود؟ ویدئو | قیمت دلاری مسکن با لحاظ «افت قدرت خرید دلار» چقدر است؟ ناترازی انرژی تولیدات کاشی و سرامیک را کاهش داده است کاهش ارزش گمرکی ۱۰مدل خودرو وارداتی | خودروهای خارجی ارزان می‌شوند؟
سرخط خبرها

بازار زعفران، غریب در بازار جهانی/ کاهش ۷۰ درصدی صادرات و فروش زعفران

  • کد خبر: ۲۶۵۷۴
  • ۲۲ ارديبهشت ۱۳۹۹ - ۱۲:۱۲
بازار زعفران، غریب در بازار جهانی/ کاهش ۷۰ درصدی صادرات و فروش زعفران
نایب رئیس شورای ملی زعفران گفت: ویروس کرونا، نبود مبادلات تجاری و صادارت، نبود تقاضا در بازار داخل و خارج منجر به رکود و کسادی بازار طلای سرخ شده است.

نجمه سرباز/شهرآرانیوز؛ غلامرضا میری در گفت‌وگو با خبرنگار شهرآرانیوز، با بیان اینکه قیمت زعفران در بازار به‌سبب قرنطینه خانگی و کاهش قدرت خرید خانوار در رکود است، گفت: «متأسفانه بازار زعفران از ۲۰ اسفند تاکنون، دچار رکود شده است. ۸۰ تا ۸۵ از محصول زعفران، صادراتی است و باید حتما صادر شود.به‌دلیل اینکه کشور‌های واردکننده زعفران از کشور ما دچار ویروس کرونا هستند و در تعطیلات و قرنطینه به سر می‌برند، طبیعی است که در این مدت تقاضا و درخواستی برای زعفران نبوده است.»

 


وی با بیان اینکه مصرف داخلی زعفران نیز به همان نسبت کاهش داشته است، افزود: «زعفران در طی سال، بازار‌های ثابت‌شده‌ای دارد که بازار شب عید، ماه رمضان و مناسبت‌های خاص از جمله این بازار‌ها هستند. متأسفانه امسال زعفران تمام این بازار‌ها را از دست داد و در رکودی بی‌سابقه به سر می‌برد. فروش زعفران تقریبا صفر بوده و اگر هم بوده قابل‌توجه و چشمگیر نبوده است.»

 

به گفته میری، اگر در نظر بگیریم در فروردین و اردیبهشت سال ۹۸ ما ۴۰ تن زعفران فروخته‌ایم، اما امسال هنوز آمار گمرک دریافت نکرده‌ایم. مطمئنا آمار ما در ماه‌های فروردین و اردیبهشت امسال درمقایسه‌با مدت مشابه سال قبل، صادرات و فروش زعفران ۷۰ درصد کاهش داشته است.


میری ادامه داد: از طرفی در بحث فروش زعفران، همیشه موضوع عرضه و تقاضا مطرح است. با اینکه عرضه محصول زعفران درمقایسه‌با سال گذشته بیشتر بوده، اما تقاضا کمتر است. فروش زعفران کاهش داشته و تنها امیدمان به این است که بازار‌های جهانی به‌زودی بازگشایی شوند و در کشور ما نیز ویروس کرونا از بین برود و مبادلات تجاری انجام شود تا بازار زعفران از حالت رکود در بیاید و به رونق برسد. زیرا ایران به‌عنوان تولیدکننده منحصر به‌فرد -و بهتر است بگوییم بی رقیب زعفران- در دنیا مطرح است.


وی حداقل قیمت هر کیلو زعفران را ۶ میلیون و ۲۰۰ هزار تومان و حداکثر قیمت آن را ۱۰ میلیون تومان اعلام کرد.

 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->