وضعیت طرح نهضت ملی مسکن در خراسان رضوی مطلوب است دیدار معلمان نمونه با مقام معظم رهبری سارق بی‌رحم در مشهد طعمه‌اش را با نوشیدنی مسموم به قتل رساند + عکس جزئیاتی از برگزاری انتخابات ۲۱ اردیبهشت ۱۴۰۳ جهاد اسلامی: اسرائیل به این نتیجه رسیده که جنگ راهکار آزادی اسرا نیست ادعای رسانه صهیونیستی: هواپیمای رئیس موساد در ریاض به زمین نشست موشک‌های تاروس به اوکراین نخواهد رفت ادعای رسانه صهیونیستی: اکثر مسئولان اسرائیلی موافق توافق مبادله اسرا هستند ترکیه ناو هواپیمابر می‌سازد شلیک ۳۰ موشک به پایگاه میرون اسرائیل توسط حزب الله لبنان + فیلم (۹ اردیبهشت ۱۴۰۳) نتانیاهو از صدور حکم بازداشتش وحشت زده است خودروی یک وزیر صهیونیست واژگون شد + فیلم زلنسکی: حداقل به هفت سامانه دفاع هوایی نیاز داریم حزب الله قادر است الجلیل را محو کند عربستان، اولین مقصد «بلینکن» رسانه عبری: عملیات رفح یک اشتباه است شیخ نعیم قاسم: جنگ باعث بازگشت شهرک نشینان نخواهد شد مخبر: ایران به دنبال روابط برد برد با کشورهاست مخبر: توسعه روابط با کشورهای آفریقایی راهبرد اساسی ایران است تحولات «غزه»، محور سفر وزیر خارجه ترکیه به ریاض روسیه: تمام رزمایش‌های ناتو را از نزدیک زیر نظر داریم
سرخط خبرها

قالیباف روی صندلی چه کسی در مجلس یازدهم می‌نشیند؛ لاریجانی یا عارف؟

  • کد خبر: ۲۶۸۱۷
  • ۲۵ ارديبهشت ۱۳۹۹ - ۰۰:۲۰
قالیباف روی صندلی چه کسی در مجلس یازدهم می‌نشیند؛ لاریجانی یا عارف؟
تنها چند روز به آغاز مجلس یازدهم باقی مانده است و در این بین به نظر می رسد هر روزی که می گذرد احتمال نشستن قالیباف بر روی صندلی «علی لاریجانی» کم و کمتر می شود.

به گزارش شهرآرانیوز، در تازه‌ترین اخبار منتشر شده؛ شب گذشته علی خضریان منتخب مجلس یازدهم در توییترش از یک توافق بزرگ خبر داد و نوشت: «‌به برکت ‎ماه رمضان در ‎جلسه وفاق امروز که با حضور جمعی از منتخبان ‎مجلس یازدهم برگزار شد، با توافق میان آقایان سیدمصطفی میرسلیم، حمیدرضا حاجی‌بابایی، علی نیکزاد و سیدشمس‌الدین حسینی کمیته‌ای ۷ نفره با سازوکار مشخص برای کمک به ‎وحدت جریان انقلاب برای ریاست مجلس آینده تشکیل شد».

 

کمیته‌ای منهای محمدباقر قالیباف که پیش از این گفته می شد اکثریت اصولگرایان بر سر ریاست او بر مجلس یازدهم به توافق رسیده اند. اما در انتهای مارتن اصولگرایان برای رسیدن به میدان بهارستان به نظر می رسد که احمدی نژادی‌های مجلس در کنار مستقلین سرعت خود را زیاد کرده اند تا آنجا که «سیدمصطفی میرسلیم» که طی هفته‌های اخیر بارها اعلام کرده بود که به هیچ وجه قصد کناره گیری از رقابت برای رسیدن به ریاست مجلس یازدهم را ندارد، به نظر می رسد با وزیر کابینه محمود احمدی نژاد به توافق رسیده باشد.

 

میرسلیم روز گذشته هم طبق معمول؛ قبل از اینکه به جلسه افطار «وفاق» برسد در جمع اعضای شورای مرکزی جامعه جوانان متحد اسلامی کنایه ای را هم حواله شهردار پیشین تهران کرد و گفت: نامزد ریاست مجلس نباید هدفش ریاست جمهوری باشد.

 

قالیباف تا اینجای کار به نظر می‌رسد که قافیه را به طیق مقابلش باخته باشد. او در خوشبینانه ترین حالت شاید رای حداکثر 100 نماینده مجلس را به همراه داشته باشد زیرا طبق شنیده‌های خبرنگار دیده بان ایران لابی‌های سنگین «محمدرضا حاج بابایی» طی چند ماه اخیر با نماینده‌های غیر تهرانی از اصلاح طلبان اقلیت گرفته تا مستقلین و احمدی نژادی‌های مقیم مجلس که اتفاقاً در سکوت کامل خبری برگزار می شد، توانسته است نظر بسیاری از منتخبان را به خودش جلب نماید.

 

محمود عباس‌زاده مشکینی، استاندار اردبیل در دولت محمود احمدی‌نژاد هم ضمن اشاره به همین موضوع این را هم اضافه کرد که "از میان حاجی بابایی، نیکزاد و شمس الدین حسینی یک نفر کاندیدای ریاست می شود."

 

منتخب مجلس یازدهم این را هم اضافه کرده است که احتمالاً اعضای جبهه پایداری هم با دوستان دولت نهم و دهم ائتلاف کنند. ائتلاف رهپویان با این دوستان هم دور از انتظار نیست.

 

اظهارات این مدیر احمدی نژادی در حالی مطرح می شود که پس از کناره گیری نمادین «علیرضا زاکانی» از رقابت با قالیباف و سکوت هفته‌های اخیر جبهه پایداری درباره گمانه زنی‌های ترکیب مجلس آینده؛ پیش پرده نمایشی است که آنها قرار است در خرداد ماه بر روی صحنه ببرند.

 

و اما در این بین تکلیف «قالیباف» چه خواهد شد؟

 

برخی کارشناسان سیاسی بر این باورند که در صورتی که حاج بابایی شانس بالایی برای رسیدن به کرسی ریاست مجلس یازدهم داشته باشد و قالیباف مانند «محمدرضا عارف» متحمل شکست شود چاره ای به جز نشستن بر روی صندلی خودش در بین سایر نمایندگان را ندارد و به نظر می رسد حتی برای ریاست یکی از کمیسیون‌های تخصصی مجلس هم اقدامی نکند. قالیباف در صورت نرسیدن به جایگاه علی لاریجانی ترجیح می دهد یکسال باقی مانده را مانند چهار سالی که عارف برای رسیدن به انتخابات ریاست جمهوری 1400 سکوت پیشه کرد، ساکت بنشیند و تنها نظاره گر اتفاقات صحن باشد.

 

منبع: دیده‌بان ایران

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->