شهادت مامور مبارزه با مواد مخدر در درگیری با قاچاقچیان مسلح در محور نهبندان - زاهدان (۱۶ مهر ۱۴۰۴) دستور رئیس‌جمهور برای اقدام فوری در زمینه کودکان بازمانده از تحصیل توضیحات قوه قضائیه درباره آخرین وضعیت پرونده کرسنت و حساب بانکی بابک زنجانی در مالزی سقوط مرگبار کارگر جوان از ساختمان در حال احداث مشهد (۱۶ مهر ۱۴۰۴) دستگیری ۲۵۹ معتاد و مواد فروش در مشهد در هفته فراجا (مهر ۱۴۰۴) لزوم ثبت‌نام دانش‌آموزان ایرانی فاقد مدارک هویتی در اسرع وقت وزیر آموزش و پرورش: امسال بیش از ۱۵۰ هزار کودک در مقطع ابتدایی از تحصیل جا ماندند (۱۶ مهر ۱۴۰۴) ترس‌های اجباری نتایج نهایی کنکور ۱۴۰۴ کی اعلام می‌شود؟ رئیس کمیسیون بانوان و خانواده شورای اسلامی شهر مشهد: مشهد باید در موضوعات گردشگری سلامت و فرهنگی، نقش ملی و منطقه‌ای ایفا کند آموزش کمک‌های اولیه به رانندگان باید در صدور گواهینامه الزامی شود ۱۰ درصد ایرانیان کالری لازم را دریافت نمی‌کنند دارورسانی رایگان درب منزل بیماران‌ ام‌اس در سراسر کشور کاهش آمار تصادفات درون‌شهری در خراسان رضوی طی شش‌ماهه نخست ۱۴۰۴ ۷۰ تا ۸۰ درصد نوزادان کم‌وزن، با تغذیه مناسب به منحنی رشد طبیعی بازمی‌گردند اهدای اعضای جوان مرگ مغزی در مشهد به بیماران نیازمند زندگی دوباره بخشید (۱۶ مهر ۱۴۰۴) صدور هشدار سطح زرد هواشناسی در خراسان رضوی در پی پیش‌بینی کاهش کیفیت هوا در مشهد (۱۶ مهر ۱۴۰۴) هدف‌گذاری جذب ۵ میلیون گردشگر از عراق | آرامگاه شمس در مهر ۱۴۰۵ بهره‌برداری می‌شود آتش به دامنه دماوند افتاد | نابودی ۸ هکتار پوشش گیاهی به دلیل سهل‌انگاری گردشگران رئیس جدید دانشگاه آزاد اسلامی: فعالیت دانشگاه آزاد بدون هیچ وقفه‌ای ادامه می‌یابد از شیر مادر تا صبحانه مدرسه، مسیر سلامت کودکان ایرانی درباره تربیت فرزندانی قوی اما خسته که نقاب قدرت بر چهره دارند | قوی، اما ترک خورده برگزاری رویداد بین‌المللی خاطره‌نویسی با هدف زنده‌نگه‌داشتن یاد شهدای جنگ ۱۲ روزه + شرایط شرکت در رویداد کمبود بیش از ۸ هزار محیط‌بان در کشور احیای دریاچه ارومیه با جدیت در حال پیگیری است صدور کیفرخواست برای سرنشینان کشتی قاچاق سوخت در هرمزگان | سرنشینان، اتباع ۴ کشور خارجی بودند سالانه حدود ۱۰۰ هزار شکایت در سامانه ۱۳۶ ثبت می‌شود گروگان‌گیری کارشناسان اورژانس توسط همراهان بیمار در ساوه | دلیل درگیری و ضرب‌وشتم چه بود؟ پیگیری خسارات جنگ ۱۲ روزه در مراجع قضایی ایران و خارج از کشور
سرخط خبرها

از مشکلات آموزش مجازی نبود زیرساخت‌های لازم است

  • کد خبر: ۲۷۰۹۴
  • ۲۷ ارديبهشت ۱۳۹۹ - ۱۵:۴۱
از مشکلات آموزش مجازی نبود زیرساخت‌های لازم است
رئیس دانشگاه فنی و حرفه‌ای خراسان رضوی گفت: نبود زیرساخت‌های لازم و همچنین عدم تجربه اساتید و دانشجویان در ارائه آموزش‌ها به صورت مجازی در ابتدا مشکلاتی را فراهم کرد.

به گزارش شهرآرانیوز، محسن حداد سبزوار در خصوص آموزش مجازی در دانشگاه‌های فنی و حرفه‌ای، اظهار کرد: بیماری کرونا باعث حاکم شدن شرایط ویژه‌ای بر کشور، به ویژه در دانشگاه‌ها شد، بنابراین دانشگاه‌ها و مراکز آموزشی برای تداوم و حفظ ارتباط آموزشی خود با دانشجویان ملزم به استفاده شیوه آموزشی غیر حضوری و آموزش‌های مجازی شدند.

وی بیان کرد: در ابتدا به دلیل نبود زیرساخت‌های لازم و همچنین عدم تجربه اساتید و دانشجویان در ارائه این گونه آموزش‌ها، مشکلاتی فراهم شد، اما خوشبختانه با اهتمام اساتید، کارکنان و برنامه‌ریزان حوزه آموزشی و فناوری دانشگاه و همچنین همراهی دانشجویان مشکلات اولیه برطرف شد و در حال حاضر تمام دروس تئوری و تعدادی از دروس عملی به صورت مجازی ارائه می‌شود.

حداد سبزوار افزود: این فرصت باعث شد که اساتید محتوای آموزشی خوب و باکیفیتی در قالب فایل‌هایی که در اختیار دانشجویان قرار می‌گیرد، تهیه نمایند، دانشجویان نیز به راحتی امکان دسترسی به این منابع را دارند و امید داریم که حتی بعد از رفع کرونا بخشی از آموزش‌ها به صورت مجازی ارائه و این باعث ارتقای کیفیت آموزش‌ها، صرفه‌جویی در هزینه‌ها و دقت شود.

 رئیس دانشگاه فنی و حرفه‌ای خراسان رضوی با اشاره به نقاط قوت آموزش مجازی، تصریح کرد: آشنایی اساتید و دانشجویان با روش‌های آموزش‌‎های مجازی و استفاده از تکنولوژی‌های جدید، رعایت پروتکل‌های بهداشتی و حفظ سلامت دانشجویان، اساتید و کارکنان، دسترسی بهتر دانشجویان به مطالب درسی و امکان ارتباط بیشتر و خارج از وقت کلاس با اساتید جهت رفع اشکالات درسی  و تسهیل امور دانشجویان با راه‌اندازی میز خدمت در دانشکده‌ها از جمله نقاط قوت این روش است.

وی در خصوص نقاط ضعف روش آموزش مجازی، گفت: از جمله نقاط ضعف این نوع آموزش می‌توان به عدم وجود زیرساخت‌های لازم در دانشکده‌ها و عدم تجربه کافی اساتید و دانشجویان با این روش آموزشی، کمبود امکانات برای بعضی از دانشجویان و عدم دسترسی لازم به اینترنت مورد نیاز، صرفه‌جویی در هزینه و وقت دانشجویان، وقت‌گیر بودن تهیه مطالب مناسب برای ارائه در بستر مجازی برای اساتید و عدم برگزاری کلاس‌های عملی (کارگاهی وآزمایشگاهی) در بستر مجازی اشاره کرد.

حداد سبزوار با بیان اینکه «هرگونه تغییر در شرایط کاری، ابتدا مشکلاتی را به همراه خواهد داشت و مقاومت‌هایی در مقابل تغییرات انجام خواهد شد»، عنوان کرد: طبیعی است که تغییر روش آموزشی از حضوری به بستر آموزش مجازی با توجه به عدم وجود زیرساخت‌‎های لازم، مشکلات زیادی را برای اساتید و دانشجویان ایجاد کرد و در ابتدا با عدم استقبال مواجه شد.

رئیس دانشگاه فنی و حرفه‌ای خراسان رضوی ادامه داد: به تدریج با آموزش‌های لازم برای اساتید و دانشجویان در مورد نحوه برگزاری کلاس‌های مجازی این مشکلات کاهش یافته است. اساتید نیز برای تهیه مطالب آموزشی مناسب برای آموزش مجازی باید وقت زیادی را صرف کنند، بنابراین گله‌مند هستند. مشکل عمده‌ای که باید راهکار مناسبی برای آن پیش‌بینی شود، نحوه آزمون‌ها و ارزشیابی از دانشجویان مخصوصاً در آزمون‌های پایانی ترم است.

وی خاطرنشان کرد: با تلاش مضاعف و تعهد اساتید نسبت به ارائه کلاس‌های آموزشی، عمده مشکلات آموزش مجازی به تدریج برطرف شده، اما هنوز از نظر کیفیت مطالب و فایل‌های ارائه شده نقایصی وجود دارد که با نظارت بیشتر گروه‌های آموزشی این نقایص نیز برطرف خواهد شد، در نهایت اساتید با توجه به محتوا و نحوه ارائه کلاس‌ها، ارزشیابی خواهند شد.

حداد سبزوار در خصوص وضعیت آموزش دروس عملی در آموزش‌های مجازی، بیان کرد: بعضی از دروس عملی با توجه به ماهیت آن، به صورت مجازی ارائه می‌شود، اما هنوز عمده کلاس‌های عملی از جمله کارگاه‌ها و آزمایشگاه‌ها ارائه نشده‌اند.

رئیس دانشگاه فنی و حرفه‌ای خراسان رضوی اضافه کرد: امید دارم که با تهیه فیلم‌های خوب از شیوه کار با دستگاه‌ها و تجهیزات آزمایشگاهی، کارگاهی یا مدل‌سازی‌های مناسب، دروس عملی تا حد امکان به صورت مجازی برگزار شود، اما این واقعیت که اکثر دروس عملی باید حضوری برگزار شوند، وجود دارد، بنابراین امیدواریم بعد از گذشت این دوران و امکان حضور دانشجو این دروس به صورت فشرده تشکیل شود.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->