برگزاری نخستین نشست فعالان سینمای خراسان رضوی در مشهد تمام مهربانی‌های یار مهربان تصویرگر آواز‌های آبی شهر | یادی از استاد علی‌اکبر زرین‌مهر نقاش فقید مشهدی هم‌زمان با سالروز درگذشتش ماجرای تخلص استاد شهریار در مسابقه تلویزیونی «دونقطه» + فیلم گنجینه ای از هنر ناب ایرانی در حرم رضوی | گذری به موزه تخصصی فرش آستان قدس رضوی روایتی طنزآمیز از روابط انسانی | گزارشی از اکران مردمی فیلم «ناجورها» در مشهد پرتره «سیدحسن حسینی»، شاعر برجسته، روی آنتن تلویزیون + زمان پخش زوربا، یک مرد رها | معرفی کتاب «زوربای یونانی» به بهانه انتشار کتاب صوتی‌اش مدیرعامل مؤسسه فرهنگی شهرآرا: حمایت شهرآرا از سینما برای گرم‌ترشدن بازار هنر مشهد است + فیلم «جیمی کیمل» مجری مشهور تلویزیون اخراج شد سواد رسانه‌ای؛ سپر دفاعی در جنگ نوین حماسه در غزل | فردوسی چه تأثیراتی بر شهریار گذاشته است؟ رائد فریدزاده: حمایت از پروژه‌های سینمایی استانی باید هدفمند و بلندمدت باشد + فیلم لغو اجرا‌های محسن یگانه در گرگان + علت مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان رضوی: ظرفیت هنری استان نیازمند ایجاد زیرساخت‌های لازم است پایان بخش اجرایی جشنواره هجدهم موسیقی جوان رمان «جایی برای دفن مردگان نیست» در کتابفروشی‌ها مروری بر کارنامه هنری «فرهاد آییش» به مناسبت تولد هفتاد و سه سالگی‌اش
سرخط خبرها

سینما‌ها در شرایط بسیار بحرانی هستند، چاره‌ای جز بازگشایی نداریم

  • کد خبر: ۲۷۱۷۸
  • ۲۸ ارديبهشت ۱۳۹۹ - ۱۴:۴۹
سینما‌ها در شرایط بسیار بحرانی هستند، چاره‌ای جز بازگشایی نداریم
رییس انجمن صنفی سینماداران می‌گوید: ما چاره‌ای جز بازگشایی سینماها نداریم چون از همه جا ناامیدیم و هر حرفی می‌شنویم در حد شعار است.

به گزارش شهرآرانیوز، محمدقاصد اشرفی درباره بازگشایی احتمالی سینما‌ها و اختیاری بودن آن بیان‌کرد: از آنجا که اعلام شده بیشتر کسب و کار‌ها پس از ماه رمضان بازگشایی می‌شوند، ما هم منتظریم برای سینما‌ها این اتفاق بیفتد و خبر را از سازمان سینمایی پیگیری می‌کنیم تا ببینیم براساس چه دستورالعملی باید کار را شروع کرد. اختیاری اعلام شدن بازگشایی هم بیشتر برای شروع است و شاید بعضی سینما‌ها با تاخیر یکی دو هفته‌ای کار را آغاز کنند، اما به هر حال باید این اتفاق بیفتد، چون سینما‌ها در شرایط بسیار بحرانی هستند و هیچ راهگشایی برای ما درنظر گرفته نشده است.

او در پاسخ به اینکه مگر کمک سازمان برای هر پرده سینمایی ۱۰ میلیون تومان تاثیری نداشته، افزود: بیشتر سینما‌ها در تنگنای مالی هستند و آن ۱۰ میلیون تومان را نگرفتیم، چون قبلا هم گفتیم که این برای ما یک شوخی است. ۱۰ میلیون تومان با وام ۶ ماهه چه دردی از ما دوا می‌کند؟ ما چیزی می‌خواهیم که نه تمام مشکلات بلکه حداقل بخشی از مشکل ما را کم کند. اینجا دولت باید حمایت کند. محل کسب ما بسته شده و از همه جا ناامید شده‌ایم. هر حرفی هم زده می‌شود در حد شعار است و ما فعلا فقط به شعار‌ها گوش می‌دهیم.

وی با اشاره به مشکلات مالی سینماداران در پرداخت قبض‌ها و حقوق و حق بیمه کارکنان خود گفت: دولت تمام اقلام را گران کرده، ولی ما تصمیم گرفتیم امسال بلیت سینما را گران نکنیم. امسال «جهش تولید» نامگذاری شده با توجه به اینکه فقط درباره آن حرف زده می‌شود، در نطفه در حال خفه شدن است، چون عملا قدمی برداشته نمی‌شود؛ بنابراین با تمام این شرایط ما چاره‌ای جز بازگشایی نداریم و می‌خواهیم روی پای خودمان بایستیم تا این مشکلات کمی برطرف شود.

اشرفی درباره اینکه چقدر احتمال می‌دهد سینما‌ها با استقبال مردم روبرو شوند؟ بیان کرد: مسلما رکود خواهیم داشت و ما انتظارش را داریم که مخاطب حضور چندانی در سینما نداشته باشد. ما با چشم باز از این بازگشایی استقبال می‌کنیم، ولی فقط امیدواریم فیلم‌های خوب اکران شوند، چون مخاطبانی هستند که دوست دارند فقط روی پرده سینما فیلم تماشا کنند.

روز گذشته روابط عمومی سازمان سینمایی اعلام کرد: آیین‌نامه ۱۵ بندی در کارگروه بررسی آسیب‌های کرونا در سینما نهایی و به ستاد ملی مبارزه با کرونا پیشنهاد شد. به این ستاد اعلام کردیم که آمادگی وجود دارد که سینما‌ها در روز عید فطر بازگشایی شوند. البته باید ببینیم نظر ستاد ملی مبارزه با کرونا چیست، ولی با این حال ما آماده‌ایم. همچنین اعلام شده این کار داوطلبانه است و سینما‌هایی که تمایل نداشته باشند، می‌توانند همچنان بسته بمانند. مهمترین بند این آیین‌نامه این بود که باید از ۴۰ درصد ظرفیت سینما‌ها استفاده شود و قیمت بلیت همانند سال قبل خواهد بود. فاصله بین سانس‌ها افزایش پیدا خواهد کرد و سینما‌ها باید موارد بهداشتی را رعایت کنند.»

پیش‌تر یک پیش‌نویس از آیین‌نامه ۱۵ بندی منتشر شده بود که پس از نهایی شدن به ستاد ملی مبارزه با کرونا پیشنهاد شده است. 

 
منبع: ایسنا 
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->