به گزارش شهرآرانیوز، وی افزود: طرح تحویل دارو به در منازل بیمارانی که امراض مزمنی نظیر فشار خون بالا، دیابت و بیماری قلبی با هدف پیشگیری از انتقال ویروس کرونا به این گونه بیماران که بیشتر آنها سالمند هستند از فروردینماه امسال در حال اجراست.
حمید داستانی افزود: در قالب این طرح داروی مورد نیاز بیماران مزمن از طریق پرونده پزشکی آنها برای مدت ۲ ماه تهیه و به صورت رایگان به در منازل آنها تحویل داده میشود تا نیازی به مراجعه آنان به مراکز درمانی نباشد.
وی کل پروندههای پزشکی بیماران مزمن زیر پوشش تأمین اجتماعی خراسان رضوی را نزدیک به ۱۰۰ هزار بیان کرد که برخی از آنها به طور فعال به مراکز درمانی تأمین اجتماعی مراجعه میکنند.
مدیر درمان بیمه تأمین اجتماعی خراسان رضوی با اشاره به خدمات ارائه شده به افراد مشکوک به کرونای مراجعهکننده به بیمارستانهای تأمین اجتماعی خراسان رضوی گفت: طی این مدت 3500 نفر با علائم تنفسی حاد و مشکوک به کرونا در بیمارستانهای فارابی و ۱۷ شهریور در مشهد و رازی در تربت حیدریه پذیرش شدهاند.
داستانی افزود: بیش از ۷۰۰ نفر از این تعداد در ۳ بیمارستان زیر پوشش تأمین اجتماعی در خراسان رضوی بستری شدهاند که پس از انجام اقدامات تشخیصی برای ادامه درمان به بیمارستانهای دانشگاه علوم پزشکی مشهد اعزام شدهاند.
تأمین اجتماعی خراسان رضوی ۱۹ بیمارستان و مرکز درمانی دارد که شامل ۳ بیمارستان در مشهد و تربت حیدریه، ۷ پلیکلینیک و ۹ درمانگاه است.
منبع: ایرنا