پایان سرخک و سرخجه در ایران؛ تأیید رسمی تا سال ۲۰۲۳ کنکور ۱۴۰۴ در آرامش برگزار شد | شروع ترم نوورودها به تعویق افتاد ۸ هزار نیروی پلیس راهور برای تأمین ایمنی تردد زائران اربعین ۱۴۰۴ آماده‌باش هستند زلزله ۴.۶ ریشتری شاهرود را لرزاند (۲۷ تیر ۱۴۰۴) آغاز رقابت داوطلبان گروه آزمایشی علوم تجربی در کنکور ۱۴۰۴ راه اندازی ۳۰ اورژانس اجتماعی در کشور | ایجاد بیش از ۵ هزار فرصت شغلی برای جامعه هدف بهزیستی ۶۳ کشته و ۲۹۰ زخمی در سیل مرگبار ایالت پنجاب پاکستان + فیلم (۲۶ تیر ۱۴۰۴) پیگیری برای ثبت جهانی روستای «مارین» (۲۶ تیر ۱۴۰۴) درباره بادکش درمانی که به یکی از رایج ترین روش های درمانی سنتی تبدیل شده است | درمان‌های آرام بخش افزایش اعتبارات حوزه میراث فرهنگی اردبیل (۲۶ تیر ۱۴۰۴) دفترچه سؤالات نوبت دوم کنکور ریاضی و علوم انسانی ۱۴۰۴ منتشر شد + لینک سوالات حق پرستاری مددجویان بهزیستی با اولویت سه دهک اول در حال پیگیری است ویدئو | مسئولیت‌پذیری و اقدام بموقع پرستاران شیرخوارگاه آمنه تهران پیش از بمباران رژیم صهیونیستی سارقان موتورسیکلت‌های تهران دستگیر شدند مستمری‌بگیران زن می‌توانند مستمری همسر خود را نیز دریافت کنند کلاهبرداری که همسر باردارش را روانه زندان کرد پیداشدن پیکرهای بیش از ۶۰ درصد شهدای جنگ ۱۲روزه، توسط نیرو‌های هلال‌احمر واریزی به حساب بازنشستگان صندوق ذخیره فرهنگیان (۲۶ تیر ۱۴۰۴) گرما این بیماری‌ها را تشدید می‌کند ممانعت از پوشش خبری کنکور سراسری ۱۴۰۴ در دانشگاه فردوسی مشهد + فیلم با این صبحانه قند خون خود را پایین بیاورید نقش مادر در تربیت فرزند و اشتباهات رایج مادران ۲ شرور به اتهام درگیری دسته‌جمعی در تهران دستگیر شدند (۲۶ تیر ۱۴۰۴) ابلاغ ۲۴ راهنمای تجویز دارو و پروتکل درمانی ثبت‌نام وام ازدواج فرزندان بازنشستگان با عقدنامه‌های ۱۴۰۲ تا ۱۴۰۴ قابل انجام است + جزئیات آیا لکه‌های سفید روی ناخن‌ها نشانه کم‌خونی است؟ کاهش ۵۲ درصدی طلاق در خانواده‌های دارای چهار فرزند به بالا اعتراض داوطلبان آزمون سمپاد درباره لو رفتن سؤالات آزمون ورودی به کجا رسید؟ چیزی به نام وِیپ ایمن وجود ندارد
سرخط خبرها
در نشست خبری مدیرکل کمیته امداد امام خمینی(ره) خراسان رضوی بیان شد:

فطریه‌ها ظرف سه روز، به دست نیازمندان می‌رسد/جمع‌آوری ۶ میلیارد تومان فطریه در سال گذشته

  • کد خبر: ۲۷۴۶۲
  • ۳۱ ارديبهشت ۱۳۹۹ - ۱۱:۴۸
فطریه‌ها ظرف سه روز، به دست نیازمندان می‌رسد/جمع‌آوری ۶ میلیارد تومان فطریه در سال گذشته
مدیرکل کمیته امداد امام خمینی(ره) خراسان رضوی گفت: مبلغ فطریه و کفاره در مشهد، امروز، سی‌و‌یکم اردیبهشت‌ماه، از طرف دفتر نماینده ولی فقیه اعلام می‌شود.
سمیرا شاهیان/ شهرآرانیوز، حبیب الله آسوده با بیان این خبر افزود: مجموع فطریه و زکات فطره‌ای که شورای زکات در سال ۹۸ جمع‌آوری کرده است به ترتیب حدود ۶ میلیارد و ۴۳ میلیون تومان و یک میلیارد و ۲۰۰ میلیون تومان بوده که طبق موازین شرعی و در اسرع وقت هزینه شده است. البته این مبالغ به عنوان عملکرد کمیته امداد امام خمینی (ره) در استان نیست.
 
فعالیت ۳۰ درصد پایگاه‌های جمع‌آوری فطریه بعد از عید فطر
مدیرکل کمیته امداد خراسان رضوی و دبیرشورای زکات استان از برپایی ۱۰۰۰ پایگاه کمیته امداد برای جمع آوری فطریه و کفارات همزمان با عید فطر در سطح استان خبر داد و افزود: این پایگاه ها از ساعت ۱۲ بامداد عید فطر برپا می شوند و تا چند روز پس از عید مستقر هستند.
حبیب‌الله آسوده درخصوص فعالیت پایگاه‌های جمع‌آوری فطریه گفت: سی درصد پایگاه‌های جمع‌آوری فطریه، یک روز بعد از عید فطر نیز در محل‌های مشخص مستقر هستند تا مشکلی برای آن دسته از روزه‌دارانی که فرصت نکردند فطریه‌شان را بپردازند، پیش نیاید.
او همچنین بیان کرد: تعدادی از صندوق‌های صدقه در شهر شامل 20درصد از صندوق‌ها، تخلیه شده است و برای سه، چهار روز به فطریه و زکات اختصاص پیدا کرده‌ است. در محل این صندوق‌ها بنر نصب می‌شود تا مردم مطلع و اقدام به واریز فطریه‌شان کنند.

 

لیست نیازمندان شناسایی شده است
مدیرکل کمیته امداد امام خمینی (ره) استان گفت: برای تسریع کار، لیست نیازمندان در شهرستان‌ها از قبل شناسایی و آماده شده است و به محض واریز مبالغ به حساب کمیته امداد، پول جمع‌آوری شده به حساب نیازمندان واریز می‌شود.

آسوده درباره مدت زمانی که این مبالغ به دست نیازمندان می‌رسد، اظهارکرد: دستگاه‌ها و خیریه‌هایی که مجوز جمع‌آوری وجوهات را دارند رصد می‌کنیم تا به محضی که پول فطریه واریز شد، آن را به دست نیازمندان با اولویت ایتام و معلولان و بیماران نیازمند برسانیم.

او افزود: پیش‌بینی ما این است که ظرف دو، سه روز بعد از عید فطر مبالغ به نیازمندان پرداخت شود.  

 

توزیع 200هزار بسته خوراکی
مدیرکل کمیته امداد امام خمینی (ره) استان از توزیع بسته‌های خوراکی بین نیازمندان گفت و افزود: 150هزار بسته خوراکی تا دهه دوم بین نیازمندان توزیع شد و 50هزار بسته نیز تا پایان ماه مبارک رمضان با کمک مراکز نیکوکاری بین نیازمندان توزیع خواهد شد.

آسوده با اشاره به طبخ غذا با کمک مردم و خیران نیز اظهار کرد: نهضت بزرگ طبخ غذا به کمک مردم و خیران در استان شکل گرفت و تا امروز، یک میلیون 750هزار پرس غذا با مشارکت مردم طبخ و بین نیازمندان توزیع شده است. امیدواریم تا پایان ماه رمضان بتوانیم به طبخ بیش از 2میلیون غذا برسیم. البته در همه مشارکت‌ها، بنیاد مستضعفان نیز کمک داشته است و مبلغ 5میلیارتومان به خانواده‌های متاثر از بحران کرونا کمک شده است.  

 

پایگاه‌های جمع‌آوری فطریه، ملزم به داشتن مجوز و مهر برجسته شورای زکات هستند
مدیرکل کمیته امداد امام خمینی (ره) خراسان رضوی درباره پایگاه‌های مجاز به جمع‌آوری فطریه و زکات گفت: همه پایگاه‌های جمع‌آوری فطریه که در سطح استان و در محل تجمعات نماز عید فطر مستقر می‌شوند باید مجوز و مهر برجسته شورای زکات را داشته باشند و در غیر اینصورت مابقی پایگاه‌ها مورد تایید کمیته امداد امام خمینی(ره) نیستند.

آسوده ادامه داد: عده‌ای از شهروندن مایلند از طریق فضای مجازی اقدام به پرداخت فطریه‌شان کنند که ما نمی‌خواهیم مانع کار خیرشان شویم، اما توصیه می‌کنیم بررسی کنند و مبالغ را به حساب کسانی که از شورای زکات مجوز دارند واریز کنند.

این مسئول اعلام کرد: نیکوکاران می توانند با شماره گیری کد # ۵ * ۰۵۱ * ۸۸۷۷ * نسبت به پرداخت وجوه زکات فطریه و کفاره خود بدون نیاز به بیرون آمدن از منزل و با گوشی همراه اقدام کنند.

او افزود: کسانی که از طریق فضای مجازی می‌خواهند اقدام به جمع‌آوری فطریه‌ کنند، باید شماره حساب‌شان را به پلیس فتا و شورای زکات اعلام کنند.

مدیرکل کمیته امداد امام خمینی (ره) استان درباره برخورد با افراد سودجو اظهار کرد: در فرمانداری‌ها کارگروه نظارت و بازرسی تشکیل شده است که این پیگیری را برای پایگاه‌های غیر مجاز انجام می‌دهد. همچنین مردم می‌توانند موارد احتمالی را با شماره تلفن 3128-051 اعلام کنند.

 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->