زمان برگزاری کنکور سراسری ۱۴۰۴ اعلام شد تلاش‌های ماندگار استاد باقرزاده در توسعه دانشگاه فردوسی و رفاه دانشجویان اختصاص ۲.۲ هزار میلیارد تومان برای تکمیل طرح‌های نیمه‌تمام سیستان و بلوچستان آخرین اخبار از تأثیر معدل در کنکور توصیه‌هایی برای محافظت در برابر آلودگی هوا واژگونی خودرو در بولوار وکیل‌آباد مشهد بدون مصدوم و محبوس تنها نشانه پوکی استخوان «شکستگی» است ستاد حقوق بشر به تصویب قطعنامه پیشنهادی کانادا علیه ایران اعتراض کرد اختلافات مالی بین ۳ دوست در تهران منجر به قتل شد شمارش معکوس برای روشن‌شدن تنور نانوایی در محله عمار یاسر مشهد اعترافات مردی که همسرش را با کلنگ در مشهد به قتل رساند + عکس پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (پنجشنبه، یکم آذر ۱۴۰۳) | تداوم بارش باران در غالب نقاط استان نگرانی وزیر بهداشت از روند نزولی زادوولد در کشور | ثبت کمتر از یک میلیون تولد در سال ۱۴۰۳ بازنشستگان تأمین اجتماعی فعلاً بیمه تکمیلی ندارند! (یکم آذر ۱۴۰۳) | لطفاً بیمار نشوید انجام ۱۵۰۰ عمل جراحی برای مجروحان حادثه لبنان در ایران تأکید معاون وزیر نیرو بر ضرورت اعمال مدیریت مصرف آب در مشهد افزایش مرگ‌ومیر ناشی از «هاری» در ایران کمبود برخی تجهیزات پزشکی در مشهد که حیات بیمار را به خطر می ‎اندازد ظفرقندی: موافق درمان رایگان سالمندان بالای ۶۵ سال نیستم رمزگشایی از صد‌ها پرونده سرقت در روزهای اخیر | دستگیری ۳۴۱ سارق، کلاهبردار و مالخر اهمیت سرمایه‌گذاری در تحقیقات و فناوری برای رشد علمی ایران| چرا جایگاه علمی‌مان را از دست دادیم؟ ثبت‌نام وام شهریه دانشجویان آغاز شد (یکم آذر ۱۴۰۳) وزیر بهداشت: زیرساخت افزایش ظرفیت پزشکی مهیا نشده است | توضیحات آقای وزیر برای جلوگیری از مهاجرت واکنش کمیسیون اجتماعی مجلس به ابطال بخش غیرقانونی آیین‌نامه متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان اشراف اطلاعاتی، زیرساخت فرایند موفقیت‌های عملیات انتظامی و توسعه امنیت اجتماعی است زمین لرزه نسبتا شدید در برازجان استان بوشهر (یکم آذر ۱۴۰۳) تأثیر قابل‌توجه ارتباط با دوستان بر بهبود سلامت روان ورود سامانه بارشی جدید به کشور از روز دوشنبه (۵ آذر ۱۴۰۳) کاهش افسردگی با خوردن ماهی برخی دارو‌های دیابت می‌توانند آسم را مهار کنند
سرخط خبرها

کدام افراد بیشتر در معرض خطر ابتلا به کرونا قرار دارند

  • کد خبر: ۲۷۵۲۳
  • ۳۱ ارديبهشت ۱۳۹۹ - ۲۱:۵۷
کدام افراد بیشتر در معرض خطر ابتلا به کرونا قرار دارند
مطالعات انجام‌شده نشان داده است افرادی که بیماری‌های زمینه‌ای و ضعف سیستم ایمنی دارند بیشتر در معرض خطر ابتلا به کووید-19 قرار گرفته‌اند.

به گزارش شهرآرانیوز، این افراد باید با رعایت توصیه‌های بهداشتی مراقب جان خود و خانواده‌شان باشند. همه افرادی که به ویروس کرونا مبتلا شده‌اند به یک روش مشخص بیمار نشده‌اند.

هر روز داده‌های جدیدی درباره ویروس کرونا منتشر می‌شود. مراکز کنترل و پیشگیری بیماری‌ها (CDC) و سایر منابع پزشکی اظهار داشته‌اند که افراد مسن در صورت ابتلا به ویروس کرونا بیشتر در معرض خطر قرار دارند.

همچنین مشخص شده است که افراد دارای شرایط پزشکی خاص در هر سنی که باشند، بعد از ابتلا به ویروس کرونا نیز مستعد ابتلا به عوارض جدی خواهند بود.

اعتمادآنلاین به نقل از «world atlas» گزارش می‌دهد که موسسه خانواده کایزر پیش‌بینی کرده است تقریباً از هر 10 بزرگسال بالای 18 سال چهار نفر در معرض خطر قرار دارند که افراد بالای 60 سال و کسانی که بیمار هستند نیز از این جمله‌اند.

 

شرایط پزشکی پرخطر

 

کرونا

 

مایکل هاچمن، دکتری عمومی دانشکده پزشکی دانشگاه کِک کالیفرنیای جنوبی، توضیح می‌دهد که با افزایش سن افراد سیستم ایمنی بدن آنها تغییر می‌کند که این امر مبارزه با عفونت‌ها را دشوار می‌کند. کسانی که وضعیت سلامت نامناسبی دارند نیز برای مبارزه با بیماری و بهبود از آن شرایط دشوارتری را تجربه می‌کنند.

 

گروه‌های پرخطر متشکل از همه گروه‌های سنی هستند که عبارت‌اند از افرادی که مشکلات زیر را دارند:

 

1- سیستم ایمنی ضعیفی دارند، مانند کسانی که بیماری‌هایی چون سرطان یا مشکل در یکی از اعضای بدن یا پیوند مغز استخوان دارند یا بهبود یافته‌اند؛ ایدز یا استفاده مداوم از داروهای تضعیف‌کننده سیستم ایمنی مانند کورتیکواستروئیدها

 

2- آسم یا بیماری مزمن ریه

 

3- شرایط خطرناک قلبی، نارسایی کلیه، بیماری کبد یا دیابت

 

4- هر کسی که به شدت اضافه‌‌وزن داشته و دارای شاخص توده بدنی بیش از 40 باشد.

 

عوارض

 

کرونا

 

این ویروس در صورت واکنش بیش از حد سیستم ایمنی بدن پیشرفت می‌کند و باعث بروز التهاب می‌شود. التهاب ریه به ذات‌الریه گفته می‌شود که به پر شدن ریه‌ها با مایعات می‌انجامد. کووید-19 باعث تنگی نفس می‌شود و تنفس را سخت‌تر می‌کند. این ویروس همچنین ممکن است سلول‌های کلیوی را از بین ببرد. احتمال دارد بیماران به نارسایی تنفسی، شوک سپتیک و نارسایی اندام‌های مختلف مبتلا شوند.

 

دکتر اتو یانگ، متخصص بیماری‌های عفونی از یوسی‌ال‌ای، اظهار می‌کند که این مسیر کشنده «کاملاً شبیه روشی است که مردم از آنفلوانزا می‌میرند»؛ اما البته اضافه می‌کند که ویروس‌های آنفلوانزا با ویروس کرونا کاملاً تفاوت دارد. در مورد میزان مرگ‌ومیر اطلاعات متناقضی در دست است. ان‌پی‌آر (رادیوی ملی آمریکا) در 27 مارس 2020 گزارش داد که میزان مرگ‌ومیر این بیماری در ایتالیا 10 درصد و در کره‌جنوبی و ایالات متحده کمتر از یک و نیم درصد بوده است.

 

اول ایمنی بعد کار

 

کرونا

 

گرچه به نظر می‌رسد کرونا باعث ایجاد علائم خفیف یا متوسط ​​در اکثر افراد بیمار می‌شود، اما بهترین راه برای محافظت از همه در برابر این بیماری بسیار مسری ماندن در خانه تا حد امکان است. به مردم سراسر جهان گفته شده که از ازدحام جمعیت بپرهیزند و چه در داخل خانه و چه در خارج از منزل نکات بهداشتی را رعایت کنند.

 

کرونا

 

کسانی که در معرض خطر هستند می‌توانند از دوستان یا اعضای خانواده بخواهند وسایل مورد نیازشان را جدا کنند، اما اگر این کار امکان‌پذیر نیست، توصیه می‌شود که از دستکش و محصولات بهداشتی استفاده کنند. احتمال وجود ویروس بر سطوحی که «بسیار لمس می‌شوند» مانند دستگیره در، چرخ‌دستی‌های خرید و نرده بالاست و نباید بدون دستکش لمس شوند.

 

افراد در معرض خطر در خانه چه کنند

 

افرادی که در معرض خطر بیشتری قرار دارند باید از ورود افراد دیگر به خانه خود جلوگیری و رفت‌وآمد را محدود کنند. این احتمال وجود دارد که ویروس بدون اطلاع و علائم خاص در خانه وجود داشته باشد. حتی دوستان صمیمی نیز می‌توانند ناآگاهانه عامل گسترش بیماری کووید-19 شوند. اگر شخصی مواد غذایی را درِ خانه شما می‌آورد، باید کیسه‌ها و بسته‌بندی‌ها را ضدعفونی کنید و محصول را با آب و صابون شست‌وشو دهید. فاصله 2 متری باید در هر زمان و مکانی حفظ شود.

منبع: اعتماد

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->