مارگزیدگی سالانه ۵.۴ میلیون نفر در جهان | مارگزیدگی بیش‌از ۸ هزار ایرانی در سال ۱۴۰۳ غرق شدن مادر و دختر در استخر کشاورزی نیشابور (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) زلزله ۷.۸ ریشتری روسیه را لرزاند (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) زلزله زاهدان را لرزاند + جزئیات (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) برگزاری کلاس‌های آمادگی شروع مدارس ممنوع است | والدین گزارش کنند، با مدارس متخلف برخورد می‌شود حجت‌الاسلام‌والمسلمین علی‌‌اكبر الهى خراسانى دعوت حق را لبیک گفت  ۸۱ کودک شیرخوار در مراکز بهزیستی خراسان رضوی تحت مراقبت هستند | شیرخوارگاه‌ علی‌اصغر(ع) خالی نشده است آخرین اخبار از آتش‌سوزی یک مجتمع تجاری در سبزوار | آتش مهار شد + فیلم (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) برنامه‌های آموزش و پرورش استان خراسان رضوی در راستای بهبود آموزش در مدارس شیوع بالای آرتروز زانو در بین ایرانی‌ها | کدام گروه‌های سنی در معرض خطر هستند؟ طرح جدید هلال احمر برای کمک به دانش‌آموزان نیازمند | توزیع بسته‌های لوازم‌التحریر در مناطق کم‌برخوردار بازنشستگان نفت، سهامدار پتروشیمی می‌شوند واکسن آبله‌مرغان موجود شد | آیا واکسن بزنیم یا نه؟ آیا کره‌های محلی برای طبخ غذا بهتر است و باعث افزایش چربی خون نمی‌شود؟ بی‌احتیاطی ۳ جوان به قیمت جانشان تمام شد | پا در رکاب چاه، جان در کمین مرگ فرمانده انتظامی سیب و سوران به شهادت رسید دستگیری قاتل پس از ۱۴ سال | انکار دسیسه زنانه برای قتل شوهر ۵ هزار شاکی منتظر تعیین تکلیف پرونده «موبایل موسوی» توصیه رئیس کل دادگستری خراسان رضوی به کارآموزان قضایی: با مردم مهربان باشید و از وسوسه‌های شیطانی دوری کنید سخنگوی آموزش و پرورش: هیچ اتفاقی مانع آغاز مدارس در اول مهر نمی‌شود پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (پنجشنبه، ۲۷ شهریور ۱۴۰۴) | هوای مشهد موقتاً گرم می‌شود یک کشته و ۲۰ مصدوم در تصادف اتوبوس محور تهران به مشهد (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) پیگیری جدی مجلس برای افزایش حقوق اعضای هیئت علمی دانشگاه‌ها مدیرکل امور زنان و خانواده استانداری خراسان رضوی: آمار مبتلایان به سرطان پستان در خراسان رضوی بالاست منشا ۴۰ درصد آلودگی هوای سرخس خراسان رضوی، ترکمنستان است عقیم‌سازی پشه‌ها برای مقابله با تب دنگی | ساکنان برج‌ها هم از پشه آئدس در امان نیستند مشهد، میزبان اولین کنگره بین‌المللی هوش مصنوعی و فناوری‌های سلامت در زنان و زایمان انتقاد معاون تربیت بدنی آموزش و پرورش به ساعت محدود ورزش مدارس و تحرک کم دانش‌آموزان
سرخط خبرها

فشارخونی های مبتلا به کرونا بخوانند

  • کد خبر: ۲۷۴۶۴
  • ۳۱ ارديبهشت ۱۳۹۹ - ۱۲:۰۳
فشارخونی های مبتلا به کرونا بخوانند
یک متخصص قلب گفت:‌ افرادی که فشار خون دارند در صورت ابتلا به کرونا نباید داروهای خود را قطع کنند بلکه باید همان پروتکل‌های قبلی رعایت شود و نیازی به تغییر داروهای فشار خون بالا نیست.

به گزارش شهرآرانیوز، دکتر مرجان حاج احمدی افزود: مطالعات نشان می دهد کسانی که دارای فشاری خون بالا هستند نسبت به سایر افراد، در صورت ابتلا به کرونا از نظر میزان مرگ و میر در رده بالاتری قرار ندارند و هیچ کدام از داروها در ابتلا یا عدم ابتلا به کرونا تاثیر مثبت و منفی ندارد و همچنین داروهای فشارخون هیچکدام باعث تشدید بیماری کرونا یا افزایش مرگ و میر نمی‌شود.

وی تصریح کرد: کسانی که فشار خون دارند در صورت ابتلا به کرونا نباید داروهای خود را قطع کنند بلکه باید همان پروتکلهای قبلی رعایت شود و نیازی به تغییر داروهای فشار خون بالا نیست.

حاج احمدی با بیان اینکه فشار خون بالا یکی از بیماری های شایع در مراکز پزشکی است و عوارض بسیار جدی روی ارگان های حیاتی بدن از جمله چشم و مغز قلب و کلیه ایجاد می کند، اظهار داشت: افراد ممکن است مدت های طولانی فشارخون بالا داشته باشند ولی دارای هیچ علائم نباشند، چون فشار که از سمت خون به عروق وارد می‌شود بالاست باعث آسیب پذیری جداره می شود به ویژه در ارگان‌هایی که عروق در آنها باریک تر و آسیب پذیرتر است وسلامتی به خطر می‌افتد.

این متخصص قلب ادامه داد: اگر افراد فشارخون خود را کنترل کنند به میزان قابل توجهی از میزان بیماری ها و مرگ و میر کاهش می یابد و  داروهای زیادی از رده های مختلف در کنترل این بیماری نقش دارند که باید درست استفاده شوند و در کنار آن باید تغذیه سالم، ورزش، تغییر شیوه زندگی وترک سیگار را هم مد نظر قرار داد.
وی تصریح کرد: در خصوص مهمترین عواملی که ما را در خطر فشار خون بالا قرار می دهد، گفت: برخی عوامل مثل سن، نژاد، سابقه خانوادگی و مسائل ژنتیکی در دست ما نیست ولی بسیاری از عوامل خطر مثل اضافه وزن، چاقی، مصرف سیگار و تنباکو، بی‌تحرکی، رژیم غذایی پرنمک سدیم و کم پتاسیم، مصرف زیاد الکل،   زندگی پر استرس و بسیاری از بیماری های مزمن قابل کنترل است.


حاج احمدی افزود: فشار خون در برخی افراد که دارای فشار خون بالا هستند می تواند باعث سردرد و تنگی نفس و خون دماغ شود اما باید به این نکته توجه کرد این علائم اختصاصی نیستند و در زمانی که فشارخون بی علامت است خطر بیشتری دارد چون باعث وارد آمدن نیروی بیشتری از جریان خون به جداره عروق می شود و باعث بروز سکته های قلبی و مغزی و بیماریهای کلیوی می شود، به عبارت دیگر بی علامتی فشار خون به معنای این نیست که ما را دچار عارضه نمی کند.


وی خاطرنشان کرد:در زمان کنونی به علت شیوع چاقی و کم تحرکی در کودکان و شیوع پرفشاری خون در این رده سنی، توصیه می‌شود فشار خون افراد بالای سه سال هم اندازه گیری شود و دستگاه های معتبر به ویژه دستگاه های دیجتال بازویی برای کنترل فشار خون مناسب است.


این متخصص قلب تاکید کرد: برای اندازه گیری فشار خون در منزل بهترین کار این است که نحوه درست اندازه گیری فشار خون را یاد بگیریم و درصورت مشاهده فشار خون بالا، زمان اندازه‌گیری در منزل برای اطمینان و کنترل آن حتما به پزشک مراجعه کنیم.


 حاج احمدی اظهار داشت: برخی افراد هنگام مراجعه به مراکز درمانی به علت هیجان دچار فشار خون بالا می شوند از این رو برای اطلاع از بیماری توصیه می‌شود طبق پروتکل پزشکی چندین بار فشار خود را در منزل با یک دستگاه مطمئن اندازه گیری کنند.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->