تبلیغات محصولات ضد پوسیدگی دندان تا چه میزان واقعی است؟ پیش‌بینی هواشناسی کشور (۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۴) | ورود ۲ موج خنک بارشی به کشور در هفته جاری ویروسی که حجاج را تهدید می‌کند، چه علائمی دارد؟ یک هزار و ۶۵۰ اهدا کننده مرگ مغزی در مشهد به بیش از هفت هزار بیمار زندگی دوباره بخشیدند  اختلال یادگیری ریاضی در کودکان را بشناسیم چگونه می‌توان گرفتگی بینی در فصل بهار را برطرف کرد؟ توضیحاتی در رابطه با ترمیم حقوق و مراحل پرداخت فوق‌العاده خاص بازنشستگان جدید نیرو‌های مسلح حقوق بازنشستگان و مستمری‌بگیران تأمین‌اجتماعی از امروز (۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۴) با افزایش و اعمال متناسب‌سازی واریز می‌شود هشدار وزیر بهداشت: ۵۰ درصد مردم دچار بی‌تحرکی هستند رسانه عبری فاش کرد: یک‌پنجم نظامیان رژیم صهیونیستی در آستانه طلاق هستند روند نگران‌کننده مصرف دخانیات به‌ویژه در میان نوجوانان و زنان پیام پزشکیان به پاپ لئون: ایران، پیام‌آور صلح، عدالت و گفت‌وگوی بین ادیان است دیابتی‌ها برنج و نان بخورند یا نخورند؟ وحید دستجردی: تأمین سالن‌های عقد و عروسی باید به عهده شهرداری‌ها باشد زلزله گزنک مازندران خسارتی نداشت (۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) خروپف زنگ خطری برای بیماری قلب، عروق و  ریه | هشدار شبانه قلب رونمایی از تمبر الواح هخامنشی استعداد فرزندان در بن‌بست فقر پدران! تبهکار مخوف تبعه خارجی به دام پلیس مشهد افتاد ممنوع‌الخروجی بدهکاران مهریه حذف می‌شود؟ انهدام باند موسرخه در مشهد شورای ویژه اشتغال‌زایی دانش‌آموزان راه‌اندازی خواهد شد گزارشی از حضور نصفه‌نیمه کارمندان در ساعت ۶ صبح | خواب‌ماندن از قانون! ممنوعیت توزیع کتب درسی خارج از سامانه الکترونیکی بودجه‌ای برای تکمیل موزه‌های درحال‌ساخت نداریم آیا روغن زیتون هم فاسد می‌شود؟ هشدار سازمان غذا و دارو: عرقیات فاقد مجوز بهداشتی نخرید عظیمی‌راد: به جای مانع‌تراشی باید معلمان را حمایت کنیم دانش‌آموزان باید در حوزه تولید ابزار هوش مصنوعی آموزش ببینند انهدام ۲ باند کانال‌های جعلی تلگرامی | مجازات انتشار تصاویر خصوصی دیگران در فضای مجازی چیست؟ ابرهای عربستان در ایام حج بارور می‌شوند
سرخط خبرها
عضو کمیته کشوری مبارزه با بیماری‌های عفونی:

مردم ایران باید بدانند که همه‌گیری کرونا تمام نشده است

  • کد خبر: ۲۷۷۴۰
  • ۰۳ خرداد ۱۳۹۹ - ۱۳:۰۳
مردم ایران باید بدانند که همه‌گیری کرونا تمام نشده است
خیلی از مردم تصور می‌کنند دیگر نیازی به رعایت پروتکل‌ها نیست، به همین علت اکنون بسیاری از مردم در مسافرت هستند و به شمال کشور رفته‌اند.
عضو کمیته کشوری مبارزه با بیماری‌های عفونی گفت: پروتکل‌های بهداشتی در بیشتر اماکن عمومی مانند حمل‌ونقل عمومی و ادارات و اماکن مذهبی رعایت نمی‌شود، افزایش لجام‌گسیخته مسافرت‌ها هم نگران‌کننده است، با این وضعیت همه‌گیری کرونا تا آخر سال ادامه می‌یابد.

مسعود مردانی افزود: روند رو‌به‌کاهش ابتلا به کرونا در ۲۰ استان کشور همچنان ادامه دارد و حدود ۱۰ استان مانند خوزستان، کرمانشاه، سمنان یا برخی مناطق تهران هنوز در وضعیت هشدار هستند. البته موارد شناسایی ابتلا به این ویروس در کشور رو‌به‌افزایش است و علت آن افزایش بیماریابی و شناسایی مبتلایان خفیف با انجام بیشتر تست مولکولی در کشور است.

وی ادامه داد: در مجموع روند همه‌گیری کرونا در کشور نزولی است، اما انتقال ویروس کرونا همچنان رخ می‌دهد. مشکل اینجاست که خیلی از مردم تصور می‌کنند همه‌گیری کرونا تمام شده و دیگر نیازی به رعایت پروتکل‌ها نیست به همین علت اکنون بسیاری از مردم در مسافرت هستند و به شمال کشور رفته‌اند.

عضو کمیته علمی ستاد ملی مقابله با کرونا گفت: مردم ایران باید بدانند که همه‌گیری کرونا تمام نشده است. این بیماری هنوز وجود دارد و باید هوشیاری و فاصله‌گذاری اجتماعی را رعایت کنند، اصول بهداشت فردی و اجتماعی نیز باید رعایت شود.

وی افزود: اکنون که بسیاری از اماکن عمومی از جمله اماکن مذهبی، ادارات و دانشگاه‌ها باز شده، رعایت اصول بهداشتی، بیش از پیش ضروری است در غیر این صورت دوباره با اوج گرفتن بیماری کووید۱۹ در کشور و یک فاجعه انسانی روبه‌رو می‌شویم.

مردانی گفت: برای رعایت اصول بهداشتی در اماکن عمومی دستورالعمل‌ها و پروتکل‌هایی اعلام و ابلاغ شده، اما خیلی از این پروتکل‌ها در عمل رعایت نمی‌شود. حتی بسیاری از این پروتکل‌ها امکان اجرایی ندارد و امکان نظارت بر اجرای آن‌ها وجود ندارد.

وی ادامه داد: اکنون شاهد هستیم که در برخی ادارات اصلا پروتکل‌های بهداشتی از جمله ماسک‌زدن رعایت نمی‌شود. البته در مطب‌های خصوصی خیلی در این زمینه سخت‌گیری می‌شود، ماسک می‌زنند و حتی کف کفش مراجعه‌کنندگان را ضدعفونی می‌کنند، اما در بسیای از اماکن عمومی خبری از اجرای پروتکل‌های بهداشتی نیست، مثلا در اتوبوس‌ و قطارشهری خیلی از مردم ماسک نمی‌زنند.

وی افزود: در بسیاری از اماکن مذهبی هم می‌بینیم که پروتکل‌های بهداشتی مثل ماسک‌زدن و رعایت فاصله اجتماعی رعایت نمی‌شود و خیلی از مردم اصلا اعتقادی به رعایت پروتکل‌های بهداشتی ندارند.

عضو کیته کشوری مبارزه با بیماری‌های عفونی گفت: افزایش مسافرت مردم به شهر‌های مختلف نگران‌کننده است و اگر به همین شکل لجام‌گسیخته مسافرت‌ها ادامه پیدا کند، گرفتاری کرونا در ماه‌های آینده ادامه پیدا می‌کند.

وی ادامه داد: کاهش موارد شدید بیماری کووید۱۹ و بهبود وضعیت کشور این امید را ایجاد کرد که بتوانیم در آینده نزدیک همه‌گیری کرونا را به مرحله کنترل برسانیم تا مردم برای زندگی عادی روزمره دغدغه‌ای نداشته‌اند، اما اگر این مسافرت‌ها و لجام‌گسیختگی در رعایت پروتکل‌های بهداشتی ادامه پیدا کند، همه‌گیری کرونا تا آخر سال همچنان ادامه پیدا می‌کند.

منبع: ایرنا
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->