با بازگشت مالباخته از سفر، پلیس مشهد ۲ متهم جوان را به زندان فرستاد | دوستان ناباب همدیگر را لو دادند! پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (چهارشنبه، ۹ مهر ۱۴۰۴) | تداوم روند کاهش دما تا اواسط هفته آینده  گزارش پرحاشیه درمورد تبعات قانون جوانی جمعیت | دادستانی تهران علیه یک رسانه اعلام جرم کرد ظرفیت بومی خراسان رضوی می‌تواند از فقر جلوگیری کند راهکار مدیریت آتش هورالعظیم و آلودگی شدید اهواز چیست؟ تدابیر حفظ سلامتی در فصل پاییز از نگاه طب ایرانی استانداردسازی مدارس، اولویت برنامه رفع محرومیت آموزشی | تبدیل روش‌های آموزش منفعل به روش‌های خلاقانه در سال ۱۴۰۴ پلمب ۲۰ واحد دندان‌پزشکی متخلف در مشهد | انجام ۱۶۲ مورد بازدید در شش‌ماهه نخست سال ۱۴۰۴ زنگ کلاس «امید زندگی» در بیمارستان کودکان اکبر مشهد نواخته شد (۹ مهر ۱۴۰۴) آخرین جزئیات درمورد طرح ورود کودکان به مدارس از ۵ سالگی | مزایا و معایب این طرح چیست؟ آیا هزینه‌های بیمه تکمیلی بازنشستگان تا آخر مهرماه ۱۴۰۴ پرداخت می‌شود؟ رئیس‌کل دادگستری خراسان رضوی: پس از فعال‌شدن مکانیسم ماشه، با محتکران و اخلالگران، قاطعانه‌تر برخورد می‌شود ۲۵ سال دیگر، یک‌سوم جمعیت ایران سالمند هستند | روایتی از یک بحران جمعیتی که در آستانه آن هستیم تایوان، میزبان سومین دوره المپیاد بین‌المللی نانو | نتایج نهایی رقابت طی هفته آینده اعلام می‌شود ۱۶ هزار دُز واکسن آنفلوانزا برای ایثارگران خراسان رضوی تأمین شد (۹ مهر ۱۴۰۴) تراژدی مرگ سلول‌های مغزی | نگاهی به آلزایمر از دیدگاه دو مکتب پزشکی مدرن و طب ایرانی علائم افسردگی فصلی را بشناسید | راهی مؤثر برای پیشگیری از افسردگی پاییزی غربالگری قد و وزن دانش‌آموزان ۴ پایه تحصیلی | اثرگذاری برنامه شیرمدرسه در کاهش کوتاه‌قدی تغییرات اقلیمی می‌تواند باعث افزایش مصرف قند شود جزئیات یک تفاهم‌نامه معیشتی ویژه بازنشستگان تامین اجتماعی اعلام شد | وام ویژه خرید اقساطی تا سقف ۱۵۰ میلیون فیش حقوقی شهریورماه ۱۴۰۴ بازنشستگان تأمین اجتماعی چه زمانی صادر می‌شود؟ طعم تلخ یک عادت تازه | روایتی از فرصت‌ها و چالش‌های افزایش مصرف قهوه در ایران اعترافات اعضای باند سرقت خشن در مشهد| فروش گوشی‌های آیفون سرقتی فقط ۱۰۰ هزار تومان! صفویه، سلطان جانمایی ایران در کریدور‌های تجاری و بین المللی هشدار جدی نسبت به پیامد‌های کاهش نرخ باروری در ایران قتل خونین دلارفروش ۷۲ ساله در آستارا محدودیت‌های ترافیکی در محورهای منتهی به مشهد در روز‌های آخر هفته زلزله ۶.۹ ریشتری در فیلیپین | کلیسای کاتولیک ویران شد + فیلم (۸ مهر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها
عضو کمیته کشوری مبارزه با بیماری‌های عفونی:

مردم ایران باید بدانند که همه‌گیری کرونا تمام نشده است

  • کد خبر: ۲۷۷۴۰
  • ۰۳ خرداد ۱۳۹۹ - ۱۳:۰۳
مردم ایران باید بدانند که همه‌گیری کرونا تمام نشده است
خیلی از مردم تصور می‌کنند دیگر نیازی به رعایت پروتکل‌ها نیست، به همین علت اکنون بسیاری از مردم در مسافرت هستند و به شمال کشور رفته‌اند.
عضو کمیته کشوری مبارزه با بیماری‌های عفونی گفت: پروتکل‌های بهداشتی در بیشتر اماکن عمومی مانند حمل‌ونقل عمومی و ادارات و اماکن مذهبی رعایت نمی‌شود، افزایش لجام‌گسیخته مسافرت‌ها هم نگران‌کننده است، با این وضعیت همه‌گیری کرونا تا آخر سال ادامه می‌یابد.

مسعود مردانی افزود: روند رو‌به‌کاهش ابتلا به کرونا در ۲۰ استان کشور همچنان ادامه دارد و حدود ۱۰ استان مانند خوزستان، کرمانشاه، سمنان یا برخی مناطق تهران هنوز در وضعیت هشدار هستند. البته موارد شناسایی ابتلا به این ویروس در کشور رو‌به‌افزایش است و علت آن افزایش بیماریابی و شناسایی مبتلایان خفیف با انجام بیشتر تست مولکولی در کشور است.

وی ادامه داد: در مجموع روند همه‌گیری کرونا در کشور نزولی است، اما انتقال ویروس کرونا همچنان رخ می‌دهد. مشکل اینجاست که خیلی از مردم تصور می‌کنند همه‌گیری کرونا تمام شده و دیگر نیازی به رعایت پروتکل‌ها نیست به همین علت اکنون بسیاری از مردم در مسافرت هستند و به شمال کشور رفته‌اند.

عضو کمیته علمی ستاد ملی مقابله با کرونا گفت: مردم ایران باید بدانند که همه‌گیری کرونا تمام نشده است. این بیماری هنوز وجود دارد و باید هوشیاری و فاصله‌گذاری اجتماعی را رعایت کنند، اصول بهداشت فردی و اجتماعی نیز باید رعایت شود.

وی افزود: اکنون که بسیاری از اماکن عمومی از جمله اماکن مذهبی، ادارات و دانشگاه‌ها باز شده، رعایت اصول بهداشتی، بیش از پیش ضروری است در غیر این صورت دوباره با اوج گرفتن بیماری کووید۱۹ در کشور و یک فاجعه انسانی روبه‌رو می‌شویم.

مردانی گفت: برای رعایت اصول بهداشتی در اماکن عمومی دستورالعمل‌ها و پروتکل‌هایی اعلام و ابلاغ شده، اما خیلی از این پروتکل‌ها در عمل رعایت نمی‌شود. حتی بسیاری از این پروتکل‌ها امکان اجرایی ندارد و امکان نظارت بر اجرای آن‌ها وجود ندارد.

وی ادامه داد: اکنون شاهد هستیم که در برخی ادارات اصلا پروتکل‌های بهداشتی از جمله ماسک‌زدن رعایت نمی‌شود. البته در مطب‌های خصوصی خیلی در این زمینه سخت‌گیری می‌شود، ماسک می‌زنند و حتی کف کفش مراجعه‌کنندگان را ضدعفونی می‌کنند، اما در بسیای از اماکن عمومی خبری از اجرای پروتکل‌های بهداشتی نیست، مثلا در اتوبوس‌ و قطارشهری خیلی از مردم ماسک نمی‌زنند.

وی افزود: در بسیاری از اماکن مذهبی هم می‌بینیم که پروتکل‌های بهداشتی مثل ماسک‌زدن و رعایت فاصله اجتماعی رعایت نمی‌شود و خیلی از مردم اصلا اعتقادی به رعایت پروتکل‌های بهداشتی ندارند.

عضو کیته کشوری مبارزه با بیماری‌های عفونی گفت: افزایش مسافرت مردم به شهر‌های مختلف نگران‌کننده است و اگر به همین شکل لجام‌گسیخته مسافرت‌ها ادامه پیدا کند، گرفتاری کرونا در ماه‌های آینده ادامه پیدا می‌کند.

وی ادامه داد: کاهش موارد شدید بیماری کووید۱۹ و بهبود وضعیت کشور این امید را ایجاد کرد که بتوانیم در آینده نزدیک همه‌گیری کرونا را به مرحله کنترل برسانیم تا مردم برای زندگی عادی روزمره دغدغه‌ای نداشته‌اند، اما اگر این مسافرت‌ها و لجام‌گسیختگی در رعایت پروتکل‌های بهداشتی ادامه پیدا کند، همه‌گیری کرونا تا آخر سال همچنان ادامه پیدا می‌کند.

منبع: ایرنا
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->