کمبود حداقل ۱۴۰ هزار پرستار در کشور| تعرفه پرستاری باعث تبعیض شد تصادف دلخراش جاده زابل با ۱۳ کشته و مصدوم| سه کودک بین جان باختگان نجات ۷ شهروند از حادثه آتش سوزی در صادقیه مشهد (۱۵ آبان ۱۴۰۳) چاقوکشی مرگبار همسایه‌ها در تهران و دستگیری متهمان فراری بکارگیری غیرپرستاران در بیمارستان‌های خصوصی به علت کمبود پرستار تصادف شدید ۲ دستگاه تریلی کشنده با خودرو ام وی ام در بزرگراه کلانتری مشهد (سه شنبه ۱۵ آبان ۱۴۰۳) کشف ۱۳۶ کیلوگرم تریاک در مشهد (۱۵ آبان ۱۴۰۳) انفجار پالایشگاهی در «ازمیت» ترکیه ۱۰ زخمی برجای گذاشت (۱۵ آبان ۱۴۰۳) دستگیری ۲۰ فعال یک شرکت هرمی در مشهد (۱۵ آبان ۱۴۰۳) فوت دختر یازده‌ساله در کاشمر براثر ضرب‌وجرح بوده است در آغوش مرگ و در بند فقر: قصه تلخ کارگران سالن تشریح پزشکی قانونی توقیف پراید با راننده یازده‌ساله در اصفهان + عکس اعلام اولویت‌ها و هزینه اولیه حج ۱۴۰۴ جهانگیر: اجل مهلت نداد حکم شارمهد اجرا شود تهاتر بدهی‌های دارویی سازمان غذا و دارو و تأمین اجتماعی افراد تحصیل‌کرده کمتر به زوال عقل مبتلا می‌شوند بررسی یکی از علل سقط جنین در خانواده‌ها پیش‌بینی شروع پیک اول آنفلوانزا از اواخر آذر ۱۴۰۳ آغاز فاز جدید رتبه‌بندی معلمان از مهرماه ۱۴۰۴ تحول نظام سلامت در ایران در گرو هوش مصنوعی است این متن را با صدای آهسته بخوانید! پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (سه‌شنبه، ۱۵ آبان ۱۴۰۳) | کاهش دمای ۱۱ تا ۱۵ درجه‌ای در انتظار استان پرونده سرم‌های آلوده دیالیز روی میز دستگاه قضا ۱۰ درصد سالمندان «کم‌ماهیچگی» یا «تحلیل عضلانی» دارند کمبود معلم، مانعی بر سر راه آموزش باکیفیت در مدارس ابتدایی | ثبت‌نام ۹ میلیون دانش‌آموز در مقطع ابتدایی عملکرد پزشکی قانونی خراسان رضوی در شش ماه اول ۱۴۰۳ | ۱۶۱ مرگ داغ در بهار و تابستان کاهش ابتلای بانوان به سرطان پستان و تخمدان از جمله تأثیرات مثبت فرزندآوری است چرا گردشگران ایرانی فقط استانبول و آنتالیا را برای سفر انتخاب می‌کنند؟ تنها مکان مطمئن برای عرضه دارو «داروخانه» است کاهش تدریجی قد یکی از علائم پوکی استخوان است 
سرخط خبرها
عضو کمیته کشوری مبارزه با بیماری‌های عفونی:

مردم ایران باید بدانند که همه‌گیری کرونا تمام نشده است

  • کد خبر: ۲۷۷۴۰
  • ۰۳ خرداد ۱۳۹۹ - ۱۳:۰۳
مردم ایران باید بدانند که همه‌گیری کرونا تمام نشده است
خیلی از مردم تصور می‌کنند دیگر نیازی به رعایت پروتکل‌ها نیست، به همین علت اکنون بسیاری از مردم در مسافرت هستند و به شمال کشور رفته‌اند.
عضو کمیته کشوری مبارزه با بیماری‌های عفونی گفت: پروتکل‌های بهداشتی در بیشتر اماکن عمومی مانند حمل‌ونقل عمومی و ادارات و اماکن مذهبی رعایت نمی‌شود، افزایش لجام‌گسیخته مسافرت‌ها هم نگران‌کننده است، با این وضعیت همه‌گیری کرونا تا آخر سال ادامه می‌یابد.

مسعود مردانی افزود: روند رو‌به‌کاهش ابتلا به کرونا در ۲۰ استان کشور همچنان ادامه دارد و حدود ۱۰ استان مانند خوزستان، کرمانشاه، سمنان یا برخی مناطق تهران هنوز در وضعیت هشدار هستند. البته موارد شناسایی ابتلا به این ویروس در کشور رو‌به‌افزایش است و علت آن افزایش بیماریابی و شناسایی مبتلایان خفیف با انجام بیشتر تست مولکولی در کشور است.

وی ادامه داد: در مجموع روند همه‌گیری کرونا در کشور نزولی است، اما انتقال ویروس کرونا همچنان رخ می‌دهد. مشکل اینجاست که خیلی از مردم تصور می‌کنند همه‌گیری کرونا تمام شده و دیگر نیازی به رعایت پروتکل‌ها نیست به همین علت اکنون بسیاری از مردم در مسافرت هستند و به شمال کشور رفته‌اند.

عضو کمیته علمی ستاد ملی مقابله با کرونا گفت: مردم ایران باید بدانند که همه‌گیری کرونا تمام نشده است. این بیماری هنوز وجود دارد و باید هوشیاری و فاصله‌گذاری اجتماعی را رعایت کنند، اصول بهداشت فردی و اجتماعی نیز باید رعایت شود.

وی افزود: اکنون که بسیاری از اماکن عمومی از جمله اماکن مذهبی، ادارات و دانشگاه‌ها باز شده، رعایت اصول بهداشتی، بیش از پیش ضروری است در غیر این صورت دوباره با اوج گرفتن بیماری کووید۱۹ در کشور و یک فاجعه انسانی روبه‌رو می‌شویم.

مردانی گفت: برای رعایت اصول بهداشتی در اماکن عمومی دستورالعمل‌ها و پروتکل‌هایی اعلام و ابلاغ شده، اما خیلی از این پروتکل‌ها در عمل رعایت نمی‌شود. حتی بسیاری از این پروتکل‌ها امکان اجرایی ندارد و امکان نظارت بر اجرای آن‌ها وجود ندارد.

وی ادامه داد: اکنون شاهد هستیم که در برخی ادارات اصلا پروتکل‌های بهداشتی از جمله ماسک‌زدن رعایت نمی‌شود. البته در مطب‌های خصوصی خیلی در این زمینه سخت‌گیری می‌شود، ماسک می‌زنند و حتی کف کفش مراجعه‌کنندگان را ضدعفونی می‌کنند، اما در بسیای از اماکن عمومی خبری از اجرای پروتکل‌های بهداشتی نیست، مثلا در اتوبوس‌ و قطارشهری خیلی از مردم ماسک نمی‌زنند.

وی افزود: در بسیاری از اماکن مذهبی هم می‌بینیم که پروتکل‌های بهداشتی مثل ماسک‌زدن و رعایت فاصله اجتماعی رعایت نمی‌شود و خیلی از مردم اصلا اعتقادی به رعایت پروتکل‌های بهداشتی ندارند.

عضو کیته کشوری مبارزه با بیماری‌های عفونی گفت: افزایش مسافرت مردم به شهر‌های مختلف نگران‌کننده است و اگر به همین شکل لجام‌گسیخته مسافرت‌ها ادامه پیدا کند، گرفتاری کرونا در ماه‌های آینده ادامه پیدا می‌کند.

وی ادامه داد: کاهش موارد شدید بیماری کووید۱۹ و بهبود وضعیت کشور این امید را ایجاد کرد که بتوانیم در آینده نزدیک همه‌گیری کرونا را به مرحله کنترل برسانیم تا مردم برای زندگی عادی روزمره دغدغه‌ای نداشته‌اند، اما اگر این مسافرت‌ها و لجام‌گسیختگی در رعایت پروتکل‌های بهداشتی ادامه پیدا کند، همه‌گیری کرونا تا آخر سال همچنان ادامه پیدا می‌کند.

منبع: ایرنا
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->