آتش‌سوزی یک هتل‌آپارتمان در مشهد مهار شد (۱۵ تیر ۱۴۰۳) تامین کامل امنیت در شعبات اخذ رای مشهد و خراسان رضوی (۱۵ تیر ۱۴۰۳) ۱۱۱ نفر از حجاج به دلیل وخامت شرایط جسمی‌ به کشور بازگشتند مقطع کاردانی رشته «فوریت‌های پزشکی» حذف خواهد شد ارتباط گردشگری ایران با مالزی افزایش می‌یابد هشداری برای زمین؛ ۲۳ درصد از مساحت زمین دیگر قابل بهره برداری نیست دستگیری عامل قتل پاکبان مشهدی + عکس خمیردندان‌های غیرمجاز از سوی وزارت بهداشت معرفی شدند (۱۴ تیر ۱۴۰۳) دستگیری سارقان سفری در مشهد نیمی از فوتی‌ها در تصادفات مشهد، عابران پیاده هستند واریز ۳ میلیون تومان به حساب بازنشستگان | متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان به چه معناست؟ (۱۴ تیر ۱۴۰۳) کشف انبار داروهای غیرمجاز توسط پلیس مشهد پشه آئدس به رنگ و بوی تایر بسیار علاقه‌مند است پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان‌رضوی (پنجشنبه، ۱۴ تیر ١۴٠٣) | تداوم وزش باد در استان سالاد سزار ۱۰۰ ساله شد | همه چیز در مورد یک سالاد پرطرفدار اهدای اعضای کودک مرگ مغزی در مشهد نجات‌بخش زندگی سه بیمار نیازمند‌به‌عضو شد (۱۴ تیر ۱۴۰۳) گردشگری ایران از دریچه سیاستگذاری دولت چهاردهم؛ باید و نبایدها انفجار شدید در کارخانه تولید جنگ‌افزار آمریکا + فیلم معلمان مدارس غیردولتی تحت پوشش بیمه تکمیلی درمان قرار می‌گیرند
سرخط خبرها

آخرین اخبار چهاردهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری

گوگل پزشک نیست/سایت‌ها اطلاعات درمانی اشتباهی در اختیار افراد قرار می‌دهند

  • کد خبر: ۲۷۹۳۰
  • ۰۵ خرداد ۱۳۹۹ - ۲۱:۴۳
گوگل پزشک نیست/سایت‌ها اطلاعات درمانی اشتباهی در اختیار افراد قرار می‌دهند
باید بدانید گوگل دکتر شما نیست و در بیشتر مواقع سایت‌ها اطلاعات اشتباهی در اختیار افراد قرار می‌دهد.

به گزارش شهرآرا نیوز، بیشتر افراد تاکنون بارها علائم بیماری خود را بصورت آنلاین در گوگل نوشته و جستجو کرده‌اند اما باید بدانید گوگل دکتر شما نیست و در بیشتر مواقع سایت‌ها اطلاعات اشتباهی در اختیار افراد قرار می‌دهد.

مطالعه جدید محققان "دانشگاه ادیث کوان" استرالیا با تمرکز بر صحت تشخیص آنلاین و آفلاین بیماری، نشان داده که بررسی علائم بیماری به صورت آنلاین توسط برخی سایت‌ها فقط در حدود یک سوم مواقع دقیق صورت می‌گیرد.

طی این مطالعه محققان ۳۶ سیستم و سایت بین‌المللی علایم بیماری را بررسی کردند و دریافتند که آنها تنها در نشان دادن نتایج اولیه ۳۶ درصد صحیح پاسخ می‌دهند و این دقت آنها پس از سه بار تلاش به ۵۲ درصد افزایش می‌یابد.

"میچلا هیل"(Michella Hill) نویسنده اصلی این مطالعه گفت: اگرچه ممکن است استفاده از این سایت‌ها وسوسه انگیز باشد تا دریابید که چه عاملی باعث به وجود آمدن برخی علایم در بدن شما شده است اما باید توجه کنید آنها بیشتر اوقات در بهترین حالت غیرقابل اطمینان هستند و در بدترین حالت می‌توانند خطرناک باشند.

جستجوگرهای آنلاین علائم ممکن است با ارائه اطلاعات غلط، احساس بدی به کاربران بدهند. افراد نباید با داشتن کمی ناراحتی و یا سردرد به سرعت علائم بیماری خود را در اینترنت جستجو کنند. واقعیت این است که باید بسیار محتاطانه از این وبسایت‌ها و برنامه‌ها استفاده کنید زیرا آنها از سابقه پزشکی و دیگر علائم شما باخبر نیستند. افرادی که فاقد دانش درباره سلامت بدن هستند، ممکن است فکر کنند توصیه‌ای که داده می‌شود صحیح است یا اینکه وضعیت آنها در حالتی خاص چندان جدی نیست.

طی این مطالعه مشخص شد که مشاوره تریاژ در مورد اینکه چه زمانی و کجا باید به دنبال خدمات پزشکی باشیم، نتایج دقیق‌تری را نسبت به تشخیص نشان می‌دهد.

هیل گفت: ما دریافتیم که مشاوره در مورد مراقبت‌های پزشکی در موارد اضطراری و مراقبت‌های فوری حدود ۶۰ درصد از موارد صحیح است اما در موارد غیراضطراری این دقت به ۳۰ تا ۴۰ درصد کاهش یافته است.

به طور کلی، توصیه‌های تریاژ از بعضی جهات خوب است اما در برخی موارد می‌تواند اشتباه باشد و افراد اشتباهی و در صورتی که به مراجعه به پزشک نیاز ندارند به اورژانس روند. این سایت‌ها جایگزینی برای مراجعه به پزشک نیستند، اما برخی مواقع می‌توانند اطلاعات مفیدی از یک بیماری در اختیار افراد قرار دهند. برای مثال اکنون و در زمان شیوع بیماری کووید-۱۹ این سایت‌ها و برنامه‌ها تاثیر خوبی در ارتقای آگاهی افراد نسبت به این بیماری داشته‌اند.

به عنوان مثال، سرویس بهداشت همگانی انگلیس از این ابزارها برای نظارت بر علائم و مکان‌های احتمالی که شیوع این بیماری در آنها زیاد است، استفاده می‌کند. هیچ شفافیت یا اطلاعاتی در مورد اینکه چگونه این سایت‌ها اطلاعات و داده‌های خود را جمع آوری می‌کنند وجود ندارد. ما همچنین دریافتیم که بسیاری از سایت‌های بین‌المللی اطلاعاتی درباره برخی از بیماری‌های موجود در استرالیا، مانند" تب راس ریور"(Ross River fever) و "ویروس هندرا"(Hendra virus) در سیستم خود ندارند.

منبع :ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
نظرسنجی
در دور دوم، شما به کدام نامزد انتخابات ریاست جمهوری رای می دهید؟
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->