انتشار اسامی رژلب‌ها و برق لب‌های غیرمجاز در بازار لوازم آرایشی آبادان گرم‌ترین شهر جهان شد آتش به جان طبیعت حفاظت شده ایلام افتاد (۲۷ تیر ۱۴۰۴) شهادت ۳ هم‌وطن در حادثه تیراندازی در خمین (۲۷ تیرماه ۱۴۰۴) دفترچه سؤالات نوبت دوم کنکورهای تجربی، هنر و زبان‌های خارجی ۱۴۰۴ منتشر شد + لینک سوالات واکنش آموزش‌وپرورش به شایعه افشای سوالات آزمون تیزهوشان و نمونه‌ دولتی پرونده کنکورهای دو نوبته بسته شد پایان سرخک و سرخجه در ایران؛ تأیید رسمی تا سال ۲۰۲۳ کنکور ۱۴۰۴ در آرامش برگزار شد | شروع ترم نوورودها به تعویق افتاد ۸ هزار نیروی پلیس راهور برای تأمین ایمنی تردد زائران اربعین ۱۴۰۴ آماده‌باش هستند زلزله ۴.۶ ریشتری شاهرود را لرزاند (۲۷ تیر ۱۴۰۴) آغاز رقابت داوطلبان گروه آزمایشی علوم تجربی در کنکور ۱۴۰۴ راه اندازی ۳۰ اورژانس اجتماعی در کشور | ایجاد بیش از ۵ هزار فرصت شغلی برای جامعه هدف بهزیستی ۶۳ کشته و ۲۹۰ زخمی در سیل مرگبار ایالت پنجاب پاکستان + فیلم (۲۶ تیر ۱۴۰۴) پیگیری برای ثبت جهانی روستای «مارین» (۲۶ تیر ۱۴۰۴) درباره بادکش درمانی که به یکی از رایج ترین روش های درمانی سنتی تبدیل شده است | درمان‌های آرام بخش افزایش اعتبارات حوزه میراث فرهنگی اردبیل (۲۶ تیر ۱۴۰۴) دفترچه سؤالات نوبت دوم کنکور ریاضی و علوم انسانی ۱۴۰۴ منتشر شد + لینک سوالات حق پرستاری مددجویان بهزیستی با اولویت سه دهک اول در حال پیگیری است ویدئو | مسئولیت‌پذیری و اقدام بموقع پرستاران شیرخوارگاه آمنه تهران پیش از بمباران رژیم صهیونیستی سارقان موتورسیکلت‌های تهران دستگیر شدند مستمری‌بگیران زن می‌توانند مستمری همسر خود را نیز دریافت کنند کلاهبرداری که همسر باردارش را روانه زندان کرد پیداشدن پیکرهای بیش از ۶۰ درصد شهدای جنگ ۱۲روزه، توسط نیرو‌های هلال‌احمر واریزی به حساب بازنشستگان صندوق ذخیره فرهنگیان (۲۶ تیر ۱۴۰۴) گرما این بیماری‌ها را تشدید می‌کند ممانعت از پوشش خبری کنکور سراسری ۱۴۰۴ در دانشگاه فردوسی مشهد + فیلم با این صبحانه قند خون خود را پایین بیاورید نقش مادر در تربیت فرزند و اشتباهات رایج مادران
سرخط خبرها
معاون مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت از تخلف در پروتکل‌های بهداشتی کرونا خبر داد:

پلمب ۲۰۰ هزار واحد صنفی متخلف در کشور

  • کد خبر: ۲۷۹۶۴
  • ۰۶ خرداد ۱۳۹۹ - ۱۰:۳۷
پلمب ۲۰۰ هزار واحد صنفی متخلف در کشور
معاون مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: بیش از ۲۰۰ هزار واحد صنفی متخلف از پروتکل‌های بهداشتی کرونا تاکنون پلمب شده‌اند و با‌توجه‌به روند بازگشایی‌ها، نظارت و برخورد با متخلفان تشدید می‌شود.
به گزارش شهرآرانیوز، محسن فرهادی افزود: به‌طور میانگین در کل کشور حدود ۷۰ درصد اصناف کشور پروتکل‌های بهداشتی ابلاغ شده برای پیشگیری از کرونا را رعایت کرده‌اند. در تهران میزان رعایت پروتکل‌ها پایین‌تر از میانگین کشوری و حدود ۵۶ درصد است، البته در استان تهران وضعیت بهتر و حدود ۷۰ درصد است و به‌طور کلی میزان رعایت پروتکل‌ها در کلان‌شهر‌ها مانند تهران، اصفهان، مشهد یا تبریز از میانگین کشوری کمتر است.

وی گفت: بیماری کووید۱۹ مرگ هم دارد و هر چقدر کمتر اصول بهداشتی رعایت شود، میزان مرگ بیشتر است و در شهر‌هایی که اصول بهداشتی کمتر رعایت شده، میزان مرگ ناشی از ویروس کرونا بیشتر است. برای اینکه میزان رعایت پروتکل‌های بهداشتی ابلاغی بیشتر شود در ستاد ملی کرونا مصوب شد که میزان نظارت‌ها و برخورد با اصناف متخلف تشدید شود.

تشدید نظارت بر اصناف

معاون مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی افزود: بیش از ۲۰۰ هزار صنف مختلف که به‌نوعی پروتکل‌های بهداشتی را رعایت نکرده بودند از زمان ابلاغ این پروتکل‌ها تاکنون به علت رعایت نکردن اصول بهداشت فردی یا اجتماعی و پروتکل‌ها تعطیل شده‌اند. البته همه آن‌ها اکنون تعطیل نیستند و تعدادی از آن‌ها باز شده‌اند و به‌طبع با‌توجه‌به مصوبه جدید ستاد ملی کرونا، نظارت‌ها، بازرسی‌ها و شدت برخورد با متخلفان بیشتر می‌شود.

فرهادی گفت: در افزایش سخت‌گیری‌ها برای رعایت پروتکل‌های بهداشتی، وزارت بهداشت تنها نیست. دستگاه‌های نظارتی دیگر در وزارتخانه‌ها، شهرداری‌ها و قوه قضائیه نیز در این مسیر با وزارت بهداشت همکاری می‌کنند و تیم‌های نظارتی بیشتر می‌شوند.

وی درباره تردد‌ها و نقش آن در انتقال کرونا گفت: درباره اجرای طرح ترافیک سیاست رسمی وزارت بهداشت و ستاد ملی کرونا اعلام شد. وزارت بهداشت در این شرایط مخالف اجرای طرح ترافیک و شلوغی وسایل حمل‌ونقل عمومی است. خوشبختانه مسئولان حوزه شهری نیز همکاری کردند و با اعمال طرح ترافیک سیستم حمل‌ونقل عمومی شلوغ‌تر شده بود. رعایت پروتکل‌های بهداشتی مثل زدن ماسک و رعایت فاصله‌گذاری‌ها سخت و کنترل این پروتکل‌ها هم مشکل‌تر می‌شود.

وی افزود: سیاست و توصیه کلی وزارت بهداشت همچنان این است که فقط در صورت ضرورت از خانه خارج شویم و فقط برای خرید ارزاق و کار از خانه خارج شویم، هنوز نباید فکر کنیم شرایط عادی است و بخواهیم به صورت عادی تردد کنیم، به همین علت وزارت بهداشت مخالف اجرای طرح ترافیک در شهر‌های بزرگ است.

فرهادی درباره تأثیر استفاده از ماسک در فاصله‌های نزدیک افراد مثل اتوبوس و قطارشهری ادامه داد: به هر حال استفاده از ماسک مفید است. البته تأثیرگذاری نوع ماسک‌ها فرق دارد. ماسک‌های سه‌لایه معمولی در اماکن عمومی و وسایل حمل‌ونقل تا حدودی ایمنی ایجاد می‌کند. افرادی که بیمار هستند یا افرادی که با بیماران سروکار دارند حتما باید ماسک بزنند. به‌طور مسلم ماسک N۹۵ ایمن‌تر است، اما استفاده از آن سخت‌تر است و کمتر از در بازار پیدا می‌شود. نمی‌شود و لزومی هم ندارد به همه مردم توصیه کنیم از این نوع ماسک‌های فیلتردار بزرگ استفاده کنند. ماسک N۹۵ بیشتر برای مرکز درمانی لازم است و برای اتوبوس و قطارشهری همین ماسک‌های معمولی سه‌لایه کفایت می‌کند.

معاون مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت درباره پیشگیری از انتقال کرونا از طریق زباله‌ها به ایرنا گفت: از نظر وزارت بهداشت، در شرایط همه‌گیری کرونا همه زباله‌های بیمارستانی و خانگی عفونی تلقی می‌شوند، نظارت بر دفع بهداشتی زباله‌ها و جلوگیری از فعالیت زباله‌گرد‌ها وظیفه وزارت کشور و شهرداری‌هاست. پسماند‌های تولیدی در شرایط شیوع کرونا با شرایط عادی متفاوت است. البته این نکته به معنای این نیست که نباید بازیافتی صورت بگیرد.

وی افزود: بطری‌های شیشه‌ای در حرارتی که ذوب می‌شود و از آن شیء دیگری تولید می‌شود، ایمن است، اما جا‌هایی که زباله‌ها و پسماند‌ها جمع‌آوری می‌شود ناامن است. زباله‌ها باید به شکل ایمن جمع‌آوری شود. در واقع سیستم جمع‌آوری و دفع پسماند‌ها باید ایمن شود. این مسئله مهمی است که به شهرداری تهران و شهرداری‌ها و دهیاری‌های کشور از طرف وزارت بهداشت اعلام شده است و از دیدگاه وزارت بهداشت چه قبل و بعد از کرونا زباله‌گردی اقدامی مخاطره‌آمیز است. در شرایط کرونا موضوع حساس‌تر است و در انتقال بیماری نقش دارد.

فرهادی گفت: شهرداری‌ها باید سیستم جمع‌آوری و دفع زباله‌ها را بازنگری و اصلاح کند و از فعالیت زباله‌گرد‌ها نیز به هر شکل باید جلوگیری شود. زباله‌ها باید به شکل کاملا مکانیزه از مبدأ جمع‌آوری شود به شکلی حداقل تماس را با افراد داشته باشد و قطعا رعایت اصول بهداشتی در جمع‌آوری زباله به شکل دستی محقق نمی‌شود.

افزایش شهر‌های سفید در کشور

معاون مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت درباره رنگ‌بندی شهر‌ها به قرمز، سفید و زرد و انتقاد‌هایی که به این طرح شده است، گفت: این طرح تاکنون موفق بوده است به این دلیل که سیاست‌های اجرایی و رعایت پروتکل‌ها بر اساس شهر‌های پر‌‌خطر و کم‌خطر برنامه‌ریزی شده است. پیش‌بینی اپیدمیولوژیست‌های وزارت بهداشت این است که این روند، شهر‌ها و مناطق سفید را افزایش می‌دهد.

وی افزود: تاکنون شهری را نداشته‌ایم که سفید باشد و به زرد یا قرمز تبدیل شود و مناطق سفید رو به افزایش است. نکته این است که از تردد در بین شهر‌ها و مناطق قرمز و سفید باید خودداری کنیم، زیرا با رفتن به مناطق قرمز خودمان را در برابر بیماری قرار می‌دهیم و با رفتن به مناطق سفید آن منطقه را در خطر افزایش بیماری قرار می‌دهیم. این‌طور نیست که یک منطقه سفید یک دفعه قرمز شود. وضعیت شهر‌ها و مناطق مختلف مدام بازنگری می‌شود. بازنگری وضعیت آن‌ها به فاصله چهار روز تا یک هفته‌ای انجام می‌شود و نتیجه بازنگری‌ها نیز اعلام عمومی می‌شود.

فرهادی ادامه داد: طرح رنگ‌بندی شهر‌های کشور تاکنون موفق بوده و تاکنون روند تغییرات به این شکل بوده است که شهر‌های سفید رو به افزایش است نه اینکه شهر‌های سفید، زرد یا قرمز بشوند. ضمن اینکه هنوز منطقه سبز و عاری از بیماری در هیچ جای کشور نداریم.

منبع: ایرنا
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->