تأمین اجتماعی با دلالان و مدعیان نفوذ برخورد می‌کند کشف یک کارگاه تولید و توزیع قرص‌های غیرمجاز در البرز استرداد کلاهبردار ۱۱ هزار میلیارد ریالی به کشور | به دام انداختن ۱۶ مهره اصلی از پازل تبهکاری جهانی جمع‌آوری شربت «سگانوز» از بازار سارقان حرفه‌ای اربعین شناسایی و ممنوع‌الخروج شدند پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (شنبه، ۱۸ مرداد ۱۴۰۴) | افزایش دما از روز دوشنبه اخاذی و اغفال دختران توسط یک شیطان‌صفت به بهانه فروش سوالات کنکور ! این دمنوش‌ها را بخورید تا گرمازده نشوید عمل پیوند قلب با موفقیت در دانشگاه علوم پزشکی مشهد انجام شد (۱۸ مرداد ۱۴۰۴) چگونه از بروز سنگ کیسه صفرا جلوگیری کنیم؟ آبونمان متغیر تلفن ثابت! مصرف غذا‌های «پُرچرب» در تابستان به حداقل برسد زائران اربعین از غذا‌های خشک و کنسروی استفاده کنند توصیه‌های تخصصی برای پیاده‌روی ایمن در مسیر اربعین اهدای عضو جوان مرگ مغزی در مشهد به ۷ بیمار زندگی دوباره بخشید (۱۸ مرداد ۱۴۰۴) قتل هولناک یک زن با ضربات چاقو در مشهد | آیا انگیزه قتل سرقت النگوهای مقتول بود؟ دستگیری «شبح مرگ» در مشهد؛ سرنوشت شوم انتقام‌جوی ۲۶ ساله پس از دو دهه توهم! درمان گرمازدگی حدود ۳۰۰۰ زائر اربعین در خاک ایران | انتقال ۶۷ نفر از زائران از عراق به کشور بهترین هتل های استانبول برای سفرهای خانوادگی؛ تجربه اقامتی راحت و امن نخستین پرواز مشهد به کویته؛ گامی مؤثر در توسعه روابط ایران و پاکستان آخرین وضعیت تردد و تصادفات در مسیر‌های منتهی به مرز‌های خروجی اربعین مصدومیت ۹ نفر در تصادف شبانه در محور نیشابور - مشهد (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) ۳۰ مصدوم در پی خروج قطار از ریل در مسیر کرمان _ زرند (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) مأمور پلیس آستانه اشرفیه در درگیری با قاتل مسلح به شهادت رسید (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) قطار تهران - کرمان از ریل خارج شد (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) زلزله تربت‌جام خسارت نداشت (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) زلزله تربت جام را لرزاند (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) ۴ شرور تهران با شلیک پلیس دستگیر شدند زلزله تهران را لرزاند | واکنش موسسه ژئوفیزیک دانشگاه تهران به اعلام نشدن زمین لرزه (۱۶ مرداد ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

معدوم‌سازی ۳۷۰۰ کیلو مواد غذایی فاسد

  • کد خبر: ۸۱۵۶
  • ۱۲ آبان ۱۳۹۸ - ۰۸:۰۹
معدوم‌سازی ۳۷۰۰ کیلو مواد غذایی فاسد
سیرجانی - کارشناسان اداره کل بهداشت دانشگاه علوم پزشکی مشهد در قالب چند تیم در دهه پایانی ماه صفر از ۵۴۷۲ مرکز تهیه و توزیع مواد غذایی، مراکز اسکان زائران و اماکن عمومی بازدید کردند.
در این مدت ۱۹۸ واحد صنفی به دلیل تخلف صنفی به مراجع قانونی معرفی و ۱۲ واحد صنفی نیز تعطیل شدند.
به گفته مدیر سلامت محیط و کار معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی مشهد طی این مأموریت‌های ضربتی و بهداشتی حدود ۳۷۰۰ کیلوگرم انواع مواد غذایی غیر قابل مصرف کشف و با دستور و هماهنگی دستگاه قضایی از چرخه مصرف خارج و معدوم‌سازی شد.
حسنی ادامه داد: کارشناسان اداره کل بهداشت در این مدت از ۴۱۰ مرکز اسکان زائران پیاده در شهر بازدید کردند و آب‌سردکن‌ها، مخازن و شیر‌های برداشت عمومی آب در پارک‌ها، کمپ‌ها، اماکن تفریحی و اماکن زیارتی را از نظر آب مصرفی و دفع پساب مورد بررسی قرار دادند.
بازرسی و کنترل بهداشتی از پایانه‌های مسافربری، راه‌آهن، فرودگاه‌ها، اتوبوس‌ها و قطار‌های مسافربری، جلوگیری از فعالیت دست‌فروشان دوره‌گرد مواد غذایی حساس همچون آبمیوه، بستنی، فراورده‌های لبنی، ساندویچ از دیگر اقدامات مأموران اداره بهداشت در این ایام بود که حسنی به آن‌ها اشاره کرد.
این مقام مسئول ادامه داد: در این مدت از ۲۱۶۱ مکان عمومی بازدید شد که ۱۵ مورد به دلیل تخلف به مراجع قانونی معرفی شدند و ۲ مکان عمومی نیز پلمب شد.
حسنی در پایان از شهروندان خواست تا در صورت بروز مشکل بهداشتی واحد‌های صنفی تهیه و توزیع‌کننده محصولات خوراکی و غذایی موضوع را به شماره تماس ۱۹۰ اطلاع دهند.
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->