زمان واریز مرحله دوم کالابرگ برای سه دهک اول اعلام شد تمدید مهلت ثبت‌نام نوبت دوم کنکور ۱۴۰۴ + جزئیات جزئیاتی از افزایش حقوق و تسهیلات بازنشستگان تأمین اجتماعی در سال ۱۴۰۴ وعده‌های پوچ؛ بازگشت روز‌های خاموش ۸۲ تن فرآورده خام دامی غیربهداشتی در گناباد جمع‌آوری شد (۱۹ فروردین ۱۴۰۴) سبک زندگی نادرست عامل سندرم نوظهور فراموشی گلوتئال | سندرم مرگ یک عضو مواجهه طولانی‌مدت با آلودگی هوا سلامت مغز را تهدید می‌کند شهادت ۲ مرزبان هنگ مرزی بانه براثر انفجار مین‌های جنگ تحمیلی + عکس (۱۹ فروردین ۱۴۰۴) نمک رنگی منجر به عقب ماندگی ذهنی جنین می‌شود یادی از دکتر سیدمهدی صانعی، استاد الهیات دانشگاه فردوسی مشهد | مردی از تبار مهر و معرفت فیش حقوقی فروردین ماه ۱۴۰۴ بازنشستگان تأمین اجتماعی چه زمانی صادر می‌شود؟ تیراندازی در منطقه نعمت‌آباد تهران + جزئیات پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (۱۹ فروردین ۱۴۰۴) | تداوم بارش باران در مشهد تا آخر امشب رئیس اورژانس مشهد: ۵۰ درصد تماس‌های اورژانس، مزاحمی و اشتباهی است برگزاری آزمون استخدامی جدید برای وزارت آموزش و پرورش درج درصد گوشت در سوسیس و کالباس‌ها الزامی است مدیرعامل هلال احمر لرستان برکنار شد | سرپرست جدید منصوب شد شیرخشک "آپتامیل پپتی" در حال توزیع است مرحله دوم همسان‌سازی حقوق بازنشستگان باید از اول فروردین ۱۴۰۴ اعمال شود پیش‌بینی هواشناسی کشور (۱۹ فروردین ۱۴۰۴) | رگبار باران و رعد و برق در ۸ استان چگونه در بهار فعالیت‌های بدنی خود را شروع کنیم؟ گزش سالانه تا ۳۰۰۰۰ نفر توسط گربه‌های خانگی قارچ‌هایی با ظاهری فریبنده، تهدیدی جدی در فصل بهار نقش ماموگرافی در ارزیابی سلامت قلب زنان درمان آلرژی با طب ایرانی جزئیات تازه از حریق درمانگاه در مشیریه تهران | سه فوتی و ۱۸ مصدوم + فیلم فوت یک نفر در حریق درمانگاه مشیریه تهران + تصاویر (۱۸ فروردین ۱۴۰۴) اسامی ۷ معدنچی جان‌باخته در حادثه معدن دامغان تبرئه سیف و عراقچی تایید شد | سخنگوی سازمان تعزیرات: جزئیات را اعلام خواهیم کرد استاندار سمنان: خطای فردی، علت حادثه معدن دامغان است قتل مرد جوان به دست سرایدار جنایتکار
سرخط خبرها

۷۰ درصد بیماران بدحال مبتلا به کرونا با پلاسما درمانی بهبود می‌یابند/ استقبال بهبود یافتگان از اهدای پلاسما

  • کد خبر: ۲۷۹۸۳
  • ۰۶ خرداد ۱۳۹۹ - ۱۲:۲۹
۷۰ درصد بیماران بدحال مبتلا به کرونا با پلاسما درمانی بهبود می‌یابند/ استقبال بهبود یافتگان از اهدای پلاسما
عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی بقیه‌الله (عج) از تاثیر مثبت روش درمانی پلاسما در مداوای بیماران بدحال کرونا خبر داد و گفت براساس نتایج تحقیقات انجام شده ۷۰ درصد بیماران بدحال که از پلاسما درمانی استفاده کردند، بهبود یافتند.
به گزارش شهرآرانیوز، عبدالمجید چراغعلی افزود: هرچه بیماران زودتر پلاسما را دریافت کنند، این روش درمانی اثربخشی بیشتری دارد.

وی یادآور شد: بیشتر بیمارانی که قبل از یک هفته بستری در بخش آی سی یو، پلاسما دریافت کردند، مداوا شدند، اما بر بیمارانی که دیرتر از این روش استفاده کردند، تاثیر چندانی نداشته است.

عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی بقیه الله (عج) با بیان اینکه این طرح تحقیقاتی تقریبا به نتیجه نهایی رسیده است، گفت: در مرحله اول طرح مشخص شد که پلاسما درمانی برای بیماران بدحال بستری در بخش‌های آی سی یو نتایج مثبت داشته و بیشتر آنان را مداوا کرده است.

چراغعلی افزود: بخش دوم این روش درمانی شامل بیمارانی می‌شود که هنوز به مرحله حاد بیماری نرسیدند به عبارتی مبتلا به بیماری شدند و علایم در آن‌ها ظاهر شدند، اما هنوز وضعیت آنان وخیم نشده که در بخش آی سی یو بستری نشده اند که نتایج این بخش در حال بررسی است.

وی تاکید کرد: در نهایت نتایج این تحقیقات نشان می‌دهد که استفاده از روش درمانی پلاسما در کنترل و کاهش علایم بیماری کرونا بسیار موثر بوده است.

وی ادامه داد: این روش درمانی علاوه بر ایران در کشور‌های اروپایی، آمریکا و دیگر کشور‌ها استفاده می‌شود.
وی در پاسخ یه این سوال که آیا پلاسما درمانی در پروتکل درمانی کشور قرار گرفت است، گفت: این موضوع در حال بررسی است، اما نتایج پلاسما درمانی کاملا مثبت است.

عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی بقیه الله (عج) با یادآوری اینکه پلاسما می‌تواند روش درمانی بسیار موثری برای بیماری کرونا تلقی شود، اظهار داشت: پلاسمای درمانی روشی مشابه واکسیناسیون یا ایمن سازی افراد در مقابل بیماری کرونا است.

چراغعلی توضیح داد: پلاسمای انسانی دارای ایمنوگلولولین اختصاصی علیه کرونا است به عبارتی با خالص سازی پلاسما می‌توان آنتی بادی یا پادتن اختصاصی ضد این بیماری تولید کرد. مانند ایمنو گلوبولین‌های وریدی که از پلاسمای انسانی تهیه می‌شود و داروی با ارزش و گران بها هستند، می‌توان ایمنوگلوبین اختصاصی علیه کرونا را تهیه کرد و برای ایمن سازی افراد از آن استفاده کرد.

وی همچنین گفت: پلاسمای انسانی حاوی آنتی بادی (پادتن) علیه کرونا است و آن را می‌توان به همه به خصوص کادر پزشکی تزریق کرد تا آنان به نحوی در مقابل این بیماری محافظت شوند.

عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی بقیه الله (عج) با بیان اینکه به احتمال فراوان فصل پاییز شاهد شیوع مجدد بیماری کرونا خواهیم بود، افزود: تا این زمان به احتمال زیاد واکسن و داروی اختصاصی این بیماری به بازار نمی‌آید، کادر پزشکی بیشتر از دیگران در معرض خطر هستند، برای حفاظت بهتر آنان می‌توان از این روش درمانی استفاده کرد.

چراغعلی ادامه داد: هرچند همچنان رعایت حفاظت فردی و نکات بهداشتی هم برای کادر پزشکی و هم برای مردم به عنوان نکات کلیدی است که باید رعایت شود، اما از روش پلاسما درمانی برای بهبودی بیماران و محافظت کادر پزشکی استفاده کرد.

بیماران کرونایی بهبود یافته استقبال خوبی برای اهدای پلاسما کردند
وی به استقبال خوب اهدا کنندگان پلاسما اشاره کرد و گفت: بیماران مبتلا به کرونا بهبود یافته استقبال خوبی از این کار کردند تا این لحظه مشکلی از نظر اهدا وجود نداشته است.
این استاد دانشگاه با یادآوری اینکه این کار ابتدا در قالب طرح تحقیقاتی در کشور آغاز شده است، افزود: این طرح با همکاری سازمان انتقال خون، دانشگاه علوم پزشکی بقیه الله (عج) و بخش خصوصی بعد از شیوع بیماری کرونا آغاز شده است. در این روش از پلاسمای بیماران بهبود یافته برای درمان بیماران مبتلا به کرونا استفاده می‌شود.
چراغعلی افزود: مطالعه در بیمارستان‌های بقیه الله (عج) و مسیح دانشوری تهران و شهید بهشتی قم و شهر اصفهان انجام شده است.
 
منبع:ایرنا
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->