آمار نهایی سفرهای نوروزی سراسر کشور اعلام شد | مشهد و خراسان رضوی در جمع مقاصد برتر و پر تردد آخرین آمار داوطلبان کنکور ۱۴۰۴ اعلام شد درباره توصیه‌های غذایی کارشناس‌نماها در فضای مجازی | تغذیه زرد تشیکل کلاس‌های جبرانی رایگان برای دانش آموزان در پایان سال تحصیلی تشخیص سرطان با نانوداروی "تیلمانوسپت" ایرانی فراخوان وزارت علوم برای جذب امریه در دانشگاه‌ها (۱۷ فروردین ۱۴۰۴) تصادف ساختگی برای زورگیری پویش کافی نیست؛ راه‌ها را  ایمن کنید مدیرعامل سازمان تأمین اجتماعی: در آخرین روز سال نشان دادیم تأمین اجتماعی ورشکسته و بدعهد نیست پیگیری وضعیت نوبت دهی بیمارستان تأمین اجتماعی مشهد | التیام درد‌های بیمارستان فارابی مشهد عدم پرداخت به‌موقع حق بیمه مشکلات جدی برای بحث درمانی بازنشستگان ایجاد کرده است + فیلم ریزش معدن مهاباد به دلیل بارش باران | یک معدن کار جان باخت (۱۷ فروردین ۱۴۰۴) اختلال در سامانه ثبت نام وام بازنشستگان | توضیحات صندوق بازنشستگی: بازنشستگان طی روز‌های آتی به سایت مراجعه کنند هدیه نوروزی بازنشستگان بانک تجارت واریز شد (۱۷ فروردین ۱۴۰۴) اولین توربین بادی سیمانی کشور در زابل نصب شد اورژانس کشور در نوروز بیش از ۲۰۰ هزار ماموریت انجام داد پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (۱۷ فروردین ۱۴۰۴) | کاهش نسبی دمای روزانه در روز سه‌شنبه شبکه زیرزمینی مخازن سوخت قاچاق در ساحل جزیره قشم کشف و منهدم شد + فیلم افزایش چشمگیر استقبال فرهنگیان از اسکان نوروزی در سال ۱۴۰۴ ویتامین‌ها چطور ما را قوی می‌کنند؟ درد در نواحی مختلف سر ناشی از چیست؟ قاچاقچی حرفه‌ای با ۸۸ کیلوگرم حشیش در مشهد دستگیر شد پبش بینی ۵ روز رگبار باران و ورزش باد شدید از امروز ۱۷ فروردین ۱۴۰۴ میزان داروی تولیدی در کشور پاسخگوی نیاز داخلی نیست فوتی‌های حوادث جاده‌ای در خراسان رضوی ۱۹ درصد کاهش یافت ۳۸۷ هزار مسافر نوروزی از سیاه چادرهای عشایری خراسان رضوی بازدید کردند آغاز ثبت نام وام ۵۰ میلیونی بازنشستگان کشوری از امروز (۱۷ فروردین ۱۴۰۴) چالش‌های تأمین دارو در مشهد در نوروز ۱۴۰۴ | در جست وجوی دارو توانبخشی سالمندان در منزل، گامی برای بازگرداندن شور زندگی
سرخط خبرها

۷۰ درصد بیماران بدحال مبتلا به کرونا با پلاسما درمانی بهبود می‌یابند/ استقبال بهبود یافتگان از اهدای پلاسما

  • کد خبر: ۲۷۹۸۳
  • ۰۶ خرداد ۱۳۹۹ - ۱۲:۲۹
۷۰ درصد بیماران بدحال مبتلا به کرونا با پلاسما درمانی بهبود می‌یابند/ استقبال بهبود یافتگان از اهدای پلاسما
عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی بقیه‌الله (عج) از تاثیر مثبت روش درمانی پلاسما در مداوای بیماران بدحال کرونا خبر داد و گفت براساس نتایج تحقیقات انجام شده ۷۰ درصد بیماران بدحال که از پلاسما درمانی استفاده کردند، بهبود یافتند.
به گزارش شهرآرانیوز، عبدالمجید چراغعلی افزود: هرچه بیماران زودتر پلاسما را دریافت کنند، این روش درمانی اثربخشی بیشتری دارد.

وی یادآور شد: بیشتر بیمارانی که قبل از یک هفته بستری در بخش آی سی یو، پلاسما دریافت کردند، مداوا شدند، اما بر بیمارانی که دیرتر از این روش استفاده کردند، تاثیر چندانی نداشته است.

عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی بقیه الله (عج) با بیان اینکه این طرح تحقیقاتی تقریبا به نتیجه نهایی رسیده است، گفت: در مرحله اول طرح مشخص شد که پلاسما درمانی برای بیماران بدحال بستری در بخش‌های آی سی یو نتایج مثبت داشته و بیشتر آنان را مداوا کرده است.

چراغعلی افزود: بخش دوم این روش درمانی شامل بیمارانی می‌شود که هنوز به مرحله حاد بیماری نرسیدند به عبارتی مبتلا به بیماری شدند و علایم در آن‌ها ظاهر شدند، اما هنوز وضعیت آنان وخیم نشده که در بخش آی سی یو بستری نشده اند که نتایج این بخش در حال بررسی است.

وی تاکید کرد: در نهایت نتایج این تحقیقات نشان می‌دهد که استفاده از روش درمانی پلاسما در کنترل و کاهش علایم بیماری کرونا بسیار موثر بوده است.

وی ادامه داد: این روش درمانی علاوه بر ایران در کشور‌های اروپایی، آمریکا و دیگر کشور‌ها استفاده می‌شود.
وی در پاسخ یه این سوال که آیا پلاسما درمانی در پروتکل درمانی کشور قرار گرفت است، گفت: این موضوع در حال بررسی است، اما نتایج پلاسما درمانی کاملا مثبت است.

عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی بقیه الله (عج) با یادآوری اینکه پلاسما می‌تواند روش درمانی بسیار موثری برای بیماری کرونا تلقی شود، اظهار داشت: پلاسمای درمانی روشی مشابه واکسیناسیون یا ایمن سازی افراد در مقابل بیماری کرونا است.

چراغعلی توضیح داد: پلاسمای انسانی دارای ایمنوگلولولین اختصاصی علیه کرونا است به عبارتی با خالص سازی پلاسما می‌توان آنتی بادی یا پادتن اختصاصی ضد این بیماری تولید کرد. مانند ایمنو گلوبولین‌های وریدی که از پلاسمای انسانی تهیه می‌شود و داروی با ارزش و گران بها هستند، می‌توان ایمنوگلوبین اختصاصی علیه کرونا را تهیه کرد و برای ایمن سازی افراد از آن استفاده کرد.

وی همچنین گفت: پلاسمای انسانی حاوی آنتی بادی (پادتن) علیه کرونا است و آن را می‌توان به همه به خصوص کادر پزشکی تزریق کرد تا آنان به نحوی در مقابل این بیماری محافظت شوند.

عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی بقیه الله (عج) با بیان اینکه به احتمال فراوان فصل پاییز شاهد شیوع مجدد بیماری کرونا خواهیم بود، افزود: تا این زمان به احتمال زیاد واکسن و داروی اختصاصی این بیماری به بازار نمی‌آید، کادر پزشکی بیشتر از دیگران در معرض خطر هستند، برای حفاظت بهتر آنان می‌توان از این روش درمانی استفاده کرد.

چراغعلی ادامه داد: هرچند همچنان رعایت حفاظت فردی و نکات بهداشتی هم برای کادر پزشکی و هم برای مردم به عنوان نکات کلیدی است که باید رعایت شود، اما از روش پلاسما درمانی برای بهبودی بیماران و محافظت کادر پزشکی استفاده کرد.

بیماران کرونایی بهبود یافته استقبال خوبی برای اهدای پلاسما کردند
وی به استقبال خوب اهدا کنندگان پلاسما اشاره کرد و گفت: بیماران مبتلا به کرونا بهبود یافته استقبال خوبی از این کار کردند تا این لحظه مشکلی از نظر اهدا وجود نداشته است.
این استاد دانشگاه با یادآوری اینکه این کار ابتدا در قالب طرح تحقیقاتی در کشور آغاز شده است، افزود: این طرح با همکاری سازمان انتقال خون، دانشگاه علوم پزشکی بقیه الله (عج) و بخش خصوصی بعد از شیوع بیماری کرونا آغاز شده است. در این روش از پلاسمای بیماران بهبود یافته برای درمان بیماران مبتلا به کرونا استفاده می‌شود.
چراغعلی افزود: مطالعه در بیمارستان‌های بقیه الله (عج) و مسیح دانشوری تهران و شهید بهشتی قم و شهر اصفهان انجام شده است.
 
منبع:ایرنا
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->