شکارچی فعال در فضای مجازی دستگیر شد بار دیگر هشدار خودمراقبتی برای شهروندان در کلانشهر مشهد صادر شد (۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۴) حرکت جدی بیمارستان منتظریه مشهد در مسیر توسعه پیوند اعضا؛ فرهنگ‌سازی درباره مرگ مغزی، ضرورتی اجتناب‌ناپذیر برای رسانه‌ها پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (دوشنبه، ۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۴) | دمای مشهد امروز به ۳۴ درجه می‌رسد هشدار پلیش فتا درمورد فروشندگان سوالات نهایی | لو رفتن سوالات قبل از ساعت مشخص غیرممکن است ۲۹ هزار کودک بازمانده از تحصیل ۶ تا ۱۱ ساله جذب مدارس خواهند شد توصیه‌های طلایی برای تأمین آب بدن در گرمای هوا آیا مصرف تخم‌مرغ خام یا نیم‌پز برای سلامتی مفید است؟ پایان خوش ماجرای نانوایی کوی عمار یاسر مشهد بازسازی صحنه قتل از سوی مرد ضایعاتی | قتل ضایع مرد ضایعاتی! بحران خاموش جمعیت تأمین اجتماعی: حقوق اردیبهشت‌ماه ۱۴۰۴ بازنشستگان در دو مرحله واریز می‌شود، بازنشستگان صبوری کنند چرمشهر بزرگ ترین تهدید برای سلامت کشف رود | تشدید آلایندگی از  گذر دباغ خانه پارک موزه علوم زمین مشهد موزه برتر کشوری شد چرا حقوق بازنشستگان تأمین‌اجتماعی بدون افزایش واریز شد؟ + اطلاعیه کانون عالی کارگران بازنشسته تأمین‌اجتماعی درباره نحوه پرداخت حقوق اردیبهشت ۱۴۰۴ تبلیغات محصولات ضد پوسیدگی دندان تا چه میزان واقعی است؟ پیش‌بینی هواشناسی کشور (۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۴) | ورود ۲ موج خنک بارشی به کشور در هفته جاری ویروسی که حجاج را تهدید می‌کند، چه علائمی دارد؟ یک هزار و ۶۵۰ اهداکننده مرگ مغزی در مشهد به بیش از ۷ هزار بیمار زندگی دوباره بخشیدند اختلال یادگیری ریاضی در کودکان را بشناسیم چگونه می‌توان گرفتگی بینی در فصل بهار را برطرف کرد؟ توضیحاتی در رابطه با ترمیم حقوق و مراحل پرداخت فوق‌العاده خاص بازنشستگان جدید نیرو‌های مسلح حقوق بازنشستگان و مستمری‌بگیران تأمین‌اجتماعی از امروز (۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۴) با افزایش و اعمال متناسب‌سازی واریز می‌شود هشدار وزیر بهداشت: ۵۰ درصد مردم دچار بی‌تحرکی هستند رسانه عبری فاش کرد: یک‌پنجم نظامیان رژیم صهیونیستی در آستانه طلاق هستند روند نگران‌کننده مصرف دخانیات به‌ویژه در میان نوجوانان و زنان پیام پزشکیان به پاپ لئون: ایران، پیام‌آور صلح، عدالت و گفت‌وگوی بین ادیان است دیابتی‌ها برنج و نان بخورند یا نخورند؟ وحید دستجردی: تأمین سالن‌های عقد و عروسی باید به عهده شهرداری‌ها باشد زلزله گزنک مازندران خسارتی نداشت (۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) خروپف زنگ خطری برای بیماری قلب، عروق و  ریه | هشدار شبانه قلب
سرخط خبرها
یک متخصص ژنتیک مولکولی گفت:

کووید ۱۹ مثل آنفلوآنزا ریشه کن نخواهد شد/ به زمان قبل از کرونا بر نمی‌گردیم

  • کد خبر: ۲۸۱۷۶
  • ۰۸ خرداد ۱۳۹۹ - ۰۹:۴۹
کووید ۱۹ مثل آنفلوآنزا ریشه کن نخواهد شد/ به زمان قبل از کرونا بر نمی‌گردیم
عضو هیات علمی پژوهشگاه ملی مهندسی ژنتیک و زیست فناوری گفت: زمان ماندگاری ویروس کووید ۱۹ در جهان مشخص نیست و به همین دلیل مردم باید خود را با این ویروس وفق دهند، زیرا به زمان قبل از کرونا بر نمی‌گردیم و باید نکات بهداشتی را بیشتر رعایت کنیم.
به گزارش شهرآرانیوز، مسعود هوشمند درباره تغییر ژنوم ویروس کووید ۱۹ در بروز بیماری با علائم مختلف در افراد افزود: همه افراد ژنوم خاصی دارند و به همین دلیل گاهی بیماری در یک فرد زودتر از فرد دیگر خود را نشان می‌دهد. گاهی ممکن است اثر دارو روی بدن افراد با یکدیگر بسیار فرق داشته باشد که به اصطلاح به آن پزشکی شخصی می‌گوییم.

وی با اشاره به سوال‌هایی که در این زمینه در سامانه ۴۰۳۰ توسط مردم مطرح می‌شود، ادامه داد: در حال حاضر مقاله‌هایی در مورد ژنوم انسان منتشر شده که نشان می‌دهد ژنوم هر فرد به چه اندازه می‌تواند در مقابل کرونا یا سایر ویروس‌ها مقاوم باشد.

کووید ۱۹ مثل آنفلوآنزا ریشه کن نخواهد شد
این متخصص ژنتیک مولکولی گفت: کووید ۱۹ هم مانند آنفلوآنزا در دنیا ریشه کن نخواهد شد. واکسن این ویروس هم مانند آنفلوآنزا هر ساله جدید خواهد شد. به همین دلیل مردم فقط باید دقت داشته باشند که بهداشت را رعایت کنند و تا جایی که ممکن است از کار‌های غیرضروری که سلامت آن‌ها را به خطر می‌اندازد، دوری کنند. همچنین مردم باید مراقب افرادی که به هر دلیلی سطح ایمنی پایینی دارند، باشند.

کاهش خطر کرونا در انتقال بین افراد
هوشمند اظهار کرد: وقتی ویروس کرونا از بدن فردی به دیگری منتقل می‌شود، میزان خطرناک بودن آن کمتر می‌شود، اما باید بدانیم که هنوز آشنایی زیادی با این ویروس نداریم و به همین دلیل به فرضیه‌ها اکتفا می‌کنیم.

عضو هیات علمی پژوهشگاه ملی مهندسی ژنتیک و زیست فناوری افزود: در DNA ما هزاران جهش اتفاق می‌افتد، اما به دلیل اینکه سیستم تعمیر و مرمت داریم می‌توانیم آن جهش را از بین ببریم. شاید در این ویروس امکان اینکه بتوانیم این جهش‌ها را از بین ببریم وجود نداشته باشد، زیرا ویروس دست‌خوش برخی تغییرات می‌شود.

این متخصص ژنتیک مولکولی گفت: امیدواریم این تغییرات اذیت کننده نباشد. دیده شده این ویروس معمولا به سمت کمتر خطر شدن پیش خواهد رفت، اما هنوز در مورد آن نمی‌توانیم به صورت کاملا قطعی اظهار نظر کنیم.

منبع: ایرنا
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->