مستمری کمک هزینه لوازم بهداشتی آبان ۱۴۰۳ واریز شد(۷ آذر ۱۴۰۳) هشدار رییس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس درباره تب دنگی خاروانا در آذربایجان شرقی لرزید (۶ آذر ۱۴۰۳) مرگ فجیع ۲ جوان در برخورد با قطار در مازندران(سه شنبه ۶ آذر ۱۴۰۳) دستگیری زورگیری که با چاقو به ماشین حمله کرده بود توصیه پژوهشگران: دیر شام نخورید! کاظمی: تحقق سند تحول مهم ترین رسالت آموزش پرورش است درمان سرطان ریه به کمک نانوحباب‌ها ساجدی نیا تاکید کرد: افزایش تاب‌آوری جامعه در مقابل مخاطرات طبیعی ضروری است شناسایی مجرمان ۹۰ پرونده لاینحل به کمک اطلاعات بانک ژنتیک رمزگشایی از قتل سه زن در مشهد ۳.۵ میلیون زوج نابارور در کشور| ۳۰ درصد زوجین در سن باروری تک فرزند قرار دارند حادثه معدن این بار در نطنز (۶ آذر ۱۴۰۳) یادی از زنده‌یاد دکتر جمال‌الدین مستقیمی، پدر علم آناتومی ایران | کاشف کالبد‌ها مدیرکل بهزیستی خراسان رضوی تغییر کرد | عزل «محترمانه» فیروزی پس از حادثه کودک کاشمری حق طلاق در اختیار مردان است یا زنان؟ مراقبت‌های دوره‌ای کودکان باید براساس زمان طلایی تشخیص بیماری‌ها باشد آیا تأمین‌اجتماعی برای واریز حقوق بازنشستگان و مستمری‌بگیران از بانک‌های دیگر قرض گرفته است؟ مرگ مشکوک ۲ کودک پس از مصرف ماکارونی در تهران چالش‌های مراقبت از  سالمندان در خانه کشف ۲۶ فقره سرقت قطعات خودرو در شهر مشهد (۶ آذر ۱۴۰۳) گلایه شهروندان از  تعیین سقف پذیرش در برخی مراکز درمانی | ماجرای سقف گذاری بیمه چیست؟ کشف ۵۰ میلیارد ریال لوازم جانبی قاچاق تلفن همراه در ترمینال مشهد (۶ آذر ۱۴۰۳) انهدام باند هفت‌نفره سرقت و مالخری اموال مسروقه در مشهد | تعویض موادمخدر با کالای سرقتی بررسی قوانین فرزندخواندگی و حمایت از کودکان بی‌سرپرست در کشور زنجیره تولید و تأمین دارو با کمبود نقدینگی مواجه است بانوی جوان مرگ مغزی در مشهد به ۳ بیمار زندگی دوباره بخشید (۶ آذر ۱۴۰۳) پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (سه‌شنبه، ۶ آذر ۱۴۰۳) | آغاز بارش باران از فردا تا شنبه پرداخت دو ماه علی‌الحساب متناسب‌سازی حقوق برای بازنشستگان لشکری (۶ آذر ۱۴۰۳) + زمان ابلاغ احکام حال‌وروز بازنشستگان خوب نیست | مطالبه بازنشستگان از دولت باید کنترل تورم باشد تمدید بیمه‌های تکمیلی و عمر بازنشستگان تأمین اجتماعی (۶ آذر ۱۴۰۳) زنان بیمه‌شده چگونه می‌توانند درخواست کفالت والدین یا همسر ازکارافتاده را ثبت کنند؟
سرخط خبرها

ادامه دردسر‌های آموزش مجازی برای دانشجویان؛ ۵ جلسه ۲۰ دقیقه‌ای برای یک درس تخصصی!

  • کد خبر: ۲۸۵۶۶
  • ۱۱ خرداد ۱۳۹۹ - ۱۴:۳۳
ادامه دردسر‌های آموزش مجازی برای دانشجویان؛ ۵ جلسه ۲۰ دقیقه‌ای برای یک درس تخصصی!
رئیس مؤسسه آموزش عالی بهار از رسیدگی به اعتراضات و مشکلات جمعی از دانشجویان این دانشگاه خبر داد.
علی صمدی جوان/شهرآرانیوز، در بسیاری از دانشگاه‌ها، ترم تحصیلی رو به پایان است. با شیوع کرونا و بروز آسیب‌های جدی به حوزه آموزش و پژوهش که بیشتر آن به‌علت استمرار تعطیلی‌ها بوده است، آموزش مجازی به جریان افتاد. اما مشکلات آموزش مجازی باعث شد تا دانشجویان دانشگاه‌های مختلف به این سیستم تدریس اعتراض کنند. در این بین، جمعی از دانشجویان مؤسسه آموزش عالی بهار در اعتراض به تصمیمات و ناکارآمدی آموزش مجازی، آن هم در آستانه امتحانات پایان ترم، اقدام به انتشار نامه‌ای به هیئت نظارت، ارزیابی و تضمین کیفیت علوم، تحقیقات و فناوری خراسان رضوی کرده‌اند و خواستار رسیدگی به مشکلات خود شده‌اند.

آموزش‌های مجازی کمتر از ۲۰ دقیقه

به سراغ یکی از فعالان دانشجویی این دانشگاه غیرانتفاعی رفتیم تا مشکلات به وجود آمده در حوزه آموزش این دانشگاه را بررسی کنیم.

این دانشجو و از نمایندگان اعتراض دانشجویی به شهرآرانیوز گفت: هم‌زمان با آغاز سال تحصیلی بعد از تعطیلات عید نوروز، کلاس‌های مجازی دانشگاه نیز آغاز شد، اما به هیچ عنوان کیفیت لازم را نداشت.

وی ادامه داد: از ابتدای شروع دوره‌های مجازی تاکنون، ۲ نامه رسمی به دانشگاه ارائه دادیم تا زیرساخت‌های لازم برای آموزش مجازی را فراهم کنند. اما اقدام درخور توجهی صورت نگرفت و به‌تازگی نامه‌ای را برای بررسی و رسیدگی به مشکلاتمان خطاب به دبیر هیئت نظارت، ارزیابی و تضمین کیفیت علوم، تحقیقات و فناوری خراسان رضوی ارسال کرده‌ایم تا صدای هم‌کلاسی‌ها و هم‌دانشگاهی‌های خود را به گوش مسئولان وزارت علوم برسانیم. همچنین رونوشت این نامه را در اختیار دکتر کافی، رئیس دانشگاه فردوسی مشهد، قرار دادیم، زیرا دانشگاه‌های غیرانتفاعی در مشهد زیرنظر دانشگاه فردوسی فعالیت می‌کنند.

این فعال دانشجویی به مهم‌ترین اشکالات آموزشی این دانشگاه اشاره کرد و گفت: در زمینه آموزش مجازی، دانشگاه ما زمانی کمتر از مصوبه وزارت علوم را برای کلاس‌های مجازی رعایت کرده است؛ طبق مصوبه، ۱۶ جلسه ۹۰ دقیقه‌ای باید برگزار شود، در حالی که دانشگاه ما ۵ جلسه ۲۰ دقیقه‌ای برای بسیاری از رشته‌ها برگزار کرده است. در برخی رشته‌های علوم انسانی نیز، آموزش‌ها به‌صورت فایل صوتی در تلگرام ارسال شده است.
 
مشکلات آموزش مجازی ادامه دارد
 

وی خاطرنشان کرد: این وضعیت بد آموزشی در حالی است که کلاس‌های درس مجازی باید از بهمن‌ماه سال گذشته آغاز می‌شد، اما دانشگاه ما از اردیبهشت‌ماه کلاس‌های مجازی را راه‌اندازی کرده است.

نماینده دانشجویان دانشگاه غیرانتفاعی بهار در ادامه به وضعیت شهریه اشاره کرد و گفت: یکی دیگر از درخواست‌ها، رسیدگی به وضعیت شهریه است. در ترم جاری، بسیاری از دروس عملی برگزار نشد و دانشجویان خواستار پس گرفتن شهریه خود یا اعمال آن برای ترم بعدی هستند. ضمن آنکه ذخیره شهریه برای آن دسته از دانشجویانی که حذف درس یا حذف ترم می‌کنند هم باید اعمال شود.

وضعیت تصمیمات دانشگاه ما از بسیاری مراکز بهتر است

برای بررسی بهتر اعتراضات دانشجویان این مؤسسه غیرانتفاعی به سراغ ریاست مرکز رفتیم تا از آخرین تصمیمات شورای آموزشی آن مطلع شویم.

دکتر سیدمحمدرضا مدرس رضوی، رئیس دانشگاه بهار، ضمن تأیید نامه‌های اعتراضی دانشجویان اظهار کرد: موج نارضایتی به وجود آمده طبیعی است و به دانشجویان خود حق می‌دهیم، اما در شرایط کنونی که کرونا عامل آن بوده است، تصمیمات فعلی، بهترین راه و تنها راه ممکن برای ادامه تدریس و تحصیل همکاران و دانشجویان ما بوده است.

مدرس رضوی ادامه داد: اینکه در هر نظام آموزشی یا هر مؤسسه آموزشی، همواره عده‌ای گله‌مند یا ناراضی باشند نیز طبیعی است، اما تلاش ما این بوده است که نارضایتی‌ها را به حداقل برسانیم.

وی به وضعیت مشابه سایر مؤسسات غیرانتفاعی مشهد اشاره کرد و افزود: سایر مؤسسات آموزشی هم درگیر این اعتراض بوده‌اند، اما اعتراض آنان زودتر شکل گرفت، ولی دانشجویان ما هفته گذشته این اعتراض را مطرح کردند. ما با دعوت از نمایندگان دانشجویان و برگزاری جلسه با آن‌ها، به رفع مشکلات سعی داشتیم و اعلام کردیم که یکشنبه هفته آینده، یعنی امروز، جلسه‌ای با محوریت مشکلات تمام مؤسسات غیرانتفاعی خواهیم داشت. اما رسانه‌ای کردن این مشکلات، آن هم امروز، بیشتر شباهت به موج‌سواری برخی دانشجویان دارد.

استاد بازنشسته گروه مکانیک دانشگاه فردوسی مشهد با اشاره به جلسه امروز خود و دیگر رؤسای دانشگاه‌های غیرانتفاعی به میزبانی دانشگاه بینالود، گفت: نکات خوبی در این جلسه مطرح شد، اما به‌علت وجود نظر‌های گوناگون، امکان اخذ یک تصمیم متحد به وجود نیامد. ولی براساس سرفصل‌هایی که دانشگاه بهار خود را موظف به اجرای آن می‌داند، برخی تصمیمات از سوی هیئت مدیره ما اتخاذ شد.

مدرس رضوی ادامه داد: در جلسه هیئت مدیره مصوب شد امتحانات مقطع کارشناسی‌ارشد به‌صورت حضوری و مقاطع کاردانی و کارشناسی بنا به تصمیم استاد، یا حضوری یا مجازی برپا شود. برای رعایت عدالت آموزشی نیز برگزاری حداقل یک جلسه حضوری رفع اشکال برای تمام دروس و حداکثر ۳ جلسه برای رشته‌های خاص در دستورکار شورای آموزشی قرار گرفته است. همچنین زمان امتحانات پایان ترم ۶۰ دقیقه و برای برخی دروس، حداکثر ۷۵ دقیقه تعیین شده است.

وی به حذف درس یا حذف ترم اشاره کرد و گفت: تمام دانشجویانی که تمایل به حذف ترم یا تک درس دارند تا ۲۰ خردادماه فرصت خواهند داشت درخواست خود را با ارائه دلایل کافی به‌صورت کتبی به واحد آموزش تحویل دهند و دانشگاه پس از بررسی‌های لازم، رأی خود را صادر خواهد کرد. شهریه درخواست‌های مورد موافقت، به‌صورت بستانکار نزد دانشگاه خواهد ماند و دانشجو نیازی به پرداخت مجدد شهریه ترم یا واحد درسی در آینده نخواهد داشت.

مدرس رضوی به مشکلات به وجود آمده در برپایی کلاس‌های مجازی پرداخت و ادامه داد: شورای آموزشی مؤسسه، بررسی مفصلی را درباره چگونگی برگزاری کلاس‌های آنلاین آغاز کرده است تا بتواند گزارش خود را به دانشجویان ارائه دهد که این مسئله مستلزم زمان کافی می‌باشد.

رئیس دانشگاه غیرانتفاعی بهار در انتها از تمام دانشجویان این دانشگاه خواست تا ضمن شکیبایی، امکان بررسی و اتخاذ تصمیمات لازم را به مدیران دانشگاه بدهند تا امور مورد اعتراض بررسی و حل‌وفصل شود.

گفتنی است مؤسسه آموزش عالی بهار بیش از ۱۰۰۰ دانشجو دارد که در ۳ مقطع کاردانی، کارشناسی و کارشناسی‌ارشد در رشته‌های گوناگون مشغول تحصیل هستند.
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->