تنها مکان مطمئن برای عرضه دارو «داروخانه» است کاهش تدریجی قد یکی از علائم پوکی استخوان است  کشف ۵۷ کیلوگرم زعفران تقلبی در طرقبه‌شاندیز (۱۵ آبان ۱۴۰۳) پایان رفاقت بیست‌ساله با قتل ناموسی در مشهد تداوم بارش باران در برخی استان‌ها (۱۵ آبان ۱۴۰۳) تزریق واکسن «روتاویروس» تا ۳ هفته آینده در سراسر کشور آخرین آمار بازماندگان از تحصیل در خراسان رضوی چقدر است؟ رسیدگی به اعتراضات پرونده‌های کد «۱۹» و «۵» آزمون‌های استخدامی آموزش و پرورش تا پایان آذرماه مردمی‌سازی، هدف اصلی در امر مبارزه با مواد مخدر در خراسان رضوی آزمون دکتری ۱۴۰۴ وزارت بهداشت چه زمانی برگزار می‌شود؟ با ترک سیگار طول عمر خود را افزایش دهید ۵۶ درصد زایمان‌های کشور سزارین است سقوط مرگبار کوهنورد شاهرودی از کوه دختر جوان برای انتقام از مرد تبهکار اراذل و اوباش اجیر کرد واژگونی خودرو پراید در نزدیکی مشهد با یک کشته و سه مصدوم (۱۴ آبان ۱۴۰۳) نقشه تجاوز و قتل پسر نوجوان برای دخترخاله ۴ ساله نسخه طب سنتی برای درمان سرفه‌های مزمن «مرگ» پایان رابطه مخفیانه با مرد متاهل بارش باران در جاده‌های خراسان رضوی (۱۴ آبان ۱۴۰۳) مرگ زن جوان به‌خاطر سقط غیرقانونی جنین شیوه برگزاری کنکور ۱۴۰۴ تغییر می‌کند؟ کشف ۴ هزار عدد قرص مخدر و غیرمجاز در مشهد (۱۴ آبان ۱۴۰۳) استخدام ۱۰ هزار پرستار، به زودی سرقت از ساکنان پایتخت در پوشش پرستار سند «هوشمندسازی سلامت» تدوین شد ۱۳ درصد بزرگ‌سالان غربالگری‌شده مبتلا به دیابت هستند اضافه‌کاری پرستاران به ساعتی ۱۰۰ هزار تومان می‌رسد؟ اشتغال فارغ‌التحصیلان دانشگاه جامع علمی‌کاربردی تا چهار سال آینده تضمین می‌شود خطر پیشی‌گرفتن آمار «مرگ» بر میزان «تولد» در کشور بارگذاری مدارک رتبه‌بندی معلمان از فردا (۱۵ آبان ۱۴۰۳) آغاز می‌شود کارت آزمون وکالت ۱۴۰۳ آماده شد متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان تامین اجتماعی در انتظار اعتبار و مجوز‌های قانونی (۱۴ آبان ۱۴۰۳)
سرخط خبرها

واکنش‌های اجتماعی به رفتار بعضی از سلبریتی‌ها/ رفتار بهنوش بختیاری جنبه تجاری دارد!

  • کد خبر: ۲۸۵۸۹
  • ۱۱ خرداد ۱۳۹۹ - ۱۷:۲۴
واکنش‌های اجتماعی به رفتار بعضی از سلبریتی‌ها/ رفتار بهنوش بختیاری جنبه تجاری دارد!
ویدئویی در صفحه اینستاگرام یکی از بازیگران منتشر شد که بُهت و تعجب همگان را برانگیخت.
سمیرا شاهیان/ شهرآرانیوز، بهنوش بختیاری لحظاتی از اسکورتش توسط تیم تشریفات موتورسوار مشهد را به نمایش گذاشت و نوشت: «بچه‌های تشریفات در نهایت ادب همه رو متفرق کردن و ما در آرامش کار کردیم... اگر تیم تشریفات قوی مشهد نباشه، اصلا نمی‌شه میون هجمه کرونا کار کرد...»
عضو هیئت علمی گروه جامعه‌شناسی دانشگاه فردوسی مشهد درباره رفتار این سلبریتی می‌گوید: نکته مهم این است که زمانه این کار‌ها گذشته است و دیگر توجه مردم به این کار‌های نمایشی جلب نمی‌شود. حتی مردم با این شیوه ایجاد هیاهو ممکن است از سلبریتی‌ها متنفر شوند.
 
زمانه تفاخر به حضور بادیگار‌دها گذشته
احمدرضا اصغرپور می‌افزاید: اتفاقا اگر سلبریتی‌ای بخواهد نشان بدهد فرد مهمی است و توجه همگان را جلب کند که نظراتش را گوش کنند، باید رفتار عادی‌تری را انتخاب کند؛ مثلا از فرودگاه مشهد، بدون هیچ هیاهویی سوار قطارشهری شود و به مقصد مدنظر برود.
این انتخاب سروصدای مثبت بیشتری ایجاد می‌کند، درحالی که تفاخر به حضور بادیگار‌دهای متفاوت زمانه‌اش گذشته و شاید هفت‌هشت سال پیش مُد بود و این‌طور صحنه‌سازی‌ها برای مردم جذابیت داشت.

این استاد دانشگاه با اشاره به شیوه درست جذب افکار عمومی می‌گوید: سلبریتی‌ای که از حضور بادیگارد‌های موتورسوار احساس رضایت می‌کند، برداشتش از تفکر جامعه درست نیست؛ یعنی افکار عمومی را خوب نفهمیده است، زیرا اگر می‌خواهد آدم پرنفوذی باشد و دنبال‌کننده‌های واقعی‌اش را افزایش دهد، با این کار، راه نادرست را می‌رود.

او ادامه می‌دهد: مثلا سلبریتی‌هایی که با نفوذ هستند، با نوشتن، با عادی زندگی کردن، با واکنش نشان دادن درباره اتفاقات مهم جامعه به تعداد دنبال‌کننده‌هایشان می‌افزایند نه با حضور چند بادیگارد.

این رفتار‌ها جنبه تجاری دارد
عضو هیئت علمی گروه جامعه‌شناسی دانشگاه فردوسی مشهد با اشاره به اینکه این رفتار‌ها جنبه تجاری دارد، اظهار می‌کند: این دست از سلبریتی‌ها یا میزبانانشان می‌کوشند که در شیوه فیلم‌برداری و انتخاب موسیقی زمینه، آهنگ باشکوهی بگذارند تا این‌طور نشان بدهند که اتفاق خاصی افتاده است، درحالی که سلبریتی‌هایی که شخصیت‌های عمیق‌تری دارند و مشهور و پرنفوذ هستند، کمتر این رفتار‌ها از ایشان سرمی‌زند؛ بنابراین افرادی که با شیوه‌های سطحی دنبال جلب توجه هستند، با تکیه بر قسمت تجاری برنامه می‌خواهند بگویند اتفاق مهمی درحال روی دادن است. درحالی که اتفاق مهمی نیفتاده است، زیرا اگر اتفاق مهمی افتاده بود نیاز به این حواشی نداشت.

احمدرضا اصغرپور با تاکید بر اینکه این شیوه حضور بادیگاردها برای محافظت فیزیکی آدم‌ها در برابر خطرات نیست، می‌گوید: شخصیت‌های سیاسی هم از نظر امنیتی مراتبی از حضور بادیگاردها را دارند؛ برای مثال وزرای دفاع و خارجه به خاطر واقعیت میزان در خطر بودن، تعدادی محافظ دارند و اصلا جنبه نمایشی ندارد، اما درباره این سلبریتی‌ها حضور بادیگارد، جنبه نمایشی دارد زیرا می‌خواهند اُبهتی ببخشند و آدم‌ها را به عنوان بیننده مقهور خودشان کنند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->