درباره سرطان قلب بیشتر بدانیم انتصاب «محمد بطحائی» به عنوان رئیس سازمان امور اجتماعی کشور (۲۳ آبان ۱۴۰۳) + سوابق خودمان را برای روز‌هایی با هوای آلوده آماده کنیم | در جست­جوی هوای پاک تمهیدات ترافیکی پلیس راهور مشهد در ساعات قطع برق | ترافیک سنگین بزرگراهی و قطعی برق چراغ‌های راهنمایی برخی نقاط شهر (۲۳ آبان ۱۴۰۳) بررسی وضعیت اجرای برنامه قطعی برق در مشهد پس از ۳ روز آتش سوزی یک کارخانه لاستیک سازی در رشت + فیلم (۲۳ آبان ۱۴۰۳) سومین کنگره بین‌المللی جراحی سرطان ایران در مشهد گشایش یافت شد (۲۳ آبان ۱۴۰۳) اهمیت ملاحظات زیست‌محیطی در توسعه ظرفیت‌های گردشگری جزایر جنوب کشور انصاری: برای مقابله با تغییر اقلیم باید به طور برابر از فناوری‌های روز دنیا بهره‌مند شویم + فیلم آینده زمین در خطر است | نشانه‌ای از کاهش مصرف سوخت‌های فسیلی نیست صدور فیش حقوق آبان ۱۴۰۳ بازنشستگان تأمین‌اجتماعی همراه با متناسب‌سازی، از عصر امروز (۲۳ آبان) + فیلم پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (چهارشنبه، ۲۳ آبان ۱۴۰۳) | تداوم روند کاهش دما تا صبح جمعه وزیر کار: اجرای متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان از امروز (۲۳ آبان ۱۴۰۳) آغاز می‌شود | افزایش ده‌درصدی دریافتی حداقل‌بگیران فعالیت‌هایی که انجام آن‌ها ذهن شما را ۴ سال جوان‌تر می‌کند بارش برف و باران و مه‌گرفتگی در محور‌های خراسان رضوی و ۱۰ استان دیگر (چهارشنبه ۲۳ آبان ۱۴۰۳) حدود ۲۴هزار مبتلا به ایدز در کشور ثبت شده است انتشار فراخوان جذب اعضای هیئت‌علمی در نوبت اول توضیحات قاضی پرونده عباس پالیزدار درباره چرایی طرح ادعا‌های جدید روایت زندگی تلخ دختری جوانی که در دام اعتیاد و اعمال غیراخلاقی افتاد آخرین مهلت ثبت‌نام در آزمون ارشد ۱۴۰۴، امروز (۲۳ آبان ۱۴۰۳) | ۴۷۷ هزار نفر ثبت‌نام کردند دادستان کازرون: خودکشی دانش‌آموز ارتباطی با مدرسه نداشته است متهمان به ۲۴ فقره کلاهبرداری با رسید جعلی در مشهد دستگیر شدند والدین با اختلال یادگیری فرزندان خود چه کنند؟ تصادف اتوبوس با چند دستگاه وسیله نقلیه در بولوار پنجتن مشهد و مصدومیت ۵ نفر | حال یک نفر وخیم است (۲۳ آبان ۱۴۰۳) بازنشستگان چشم انتظار واریز حقوق | پرداخت متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان از ساعت ۱۵ امروز (۲۳ آبان ۱۴۰۳) خار پاشنه چیست و چگونه ایجاد می‌شود؟ وضعیت دسترسی به شیرخشک در بازار چگونه است؟ (۲۳ آبان ۱۴۰۳) انصراف ۶۰۰۰ زوج از سقط جنین عمدی با اجرای طرح «نفس» هزینه حج تمتع ۱۴۰۴ چه زمانی اعلام می‌شود؟ ممنوعیت اخراج دائم دانش‌آموز از مدرسه‌| استفاده از راهکارهای جایگزین برای برخورد با تخلفات دستگیری سرشاخه‌های یک جریان انحرافی در تربت‌حیدریه + ویدئو زمان ثبت نام بیمه تکمیلی بازنشستگان تامین اجتماعی اعلام شد + جزئیات
سرخط خبرها
رئیس مرکز توسعه فناوری‌های راهبردی معاونت علمی وفناوری ریاست جمهوری:

مرکز جامع سلول‌های بنیادی در خراسان رضوی راه‌اندازی می‌شود/ مراکز جامع سلول‌های بنیادی در کشور افزایش می‌یابد

  • کد خبر: ۲۸۷۱۱
  • ۱۲ خرداد ۱۳۹۹ - ۱۴:۴۰
مرکز جامع سلول‌های بنیادی در خراسان رضوی راه‌اندازی می‌شود/ مراکز جامع سلول‌های بنیادی در کشور افزایش می‌یابد
رئیس مرکز توسعه فناوری‌های راهبردی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری گفت: مراکز جامع سلول‌های بنیادی در خراسان رضوی در حال راه اندازی است.
به گزارش شهرآرانیوز، اسماعیل قادری فر در نشست «برنامه ملی توسعه علوم و فناوری‌های سلول‌های بنیادی و پزشکی بازساختی» با اشاره به همراهی مجموعه وزارت بهداشت برای ایجاد تسهیل‌گری در فضای نوآوری گفت: فعالیت‌های فناورانه در کشور با شکل‌گیری زیست بوم فناوری و نوآوری وارد فضای جدیدی شده است. معاونت علمی ضمن توجه به امر پژوهش و تحقیقات، رسالت خود را توسعه شرکت‌های دانش بنیان، استارتاپ‌ها و کسب و کار‌ها قرار داده است، علمی که در مراکز تولید می‌شود باید به کسب و کار تبدیل شود و این نگاه تازه، ایجاد شده است.

قادری‌فر ادامه داد: با این نگاه در حوزه نوینی مانند سلول‌های بنیادی و پزشکی بازساختی شاهد رشد شکل گیر شرکت‌های دانش بنیان هستیم و در کمتر از ۸ سال تعداد شرکت‌های دانش بنیان در این حوزه به ۱۴۰ رسیده است و وارد فضای کسب و کار شده اند. این شرکت‌های دانش بنیان با رویکرد توسعه کارآزمایی بالینی در حال ورود به حوزه‌های تخصصی تولید محصولات فناورانه هستند. همه این اقدامات عزم و همت فعالان زیست بوم نوآوری و فناوری در این حوزه را نشان می‌دهد.

وی بیان کرد: معاونت علمی و فناوری نیز بر اساس رسالت ذاتی خود از توسعه کسب و کار‌ها و بازارسازی برای این حوزه حمایت می‌کند. ایجاد مراکز جامع سلول‌های بنیادی با هدف ایجاد زیرساخت‌های لازم در استان‌های گوناگون کشور شکل گرفت. در گام نخست در ۴ کلان شهر شیراز، تهران، کرمان و تبریز مراکز راه اندازی شدند که مدل موفقی است، در حال حاضر نیز در تلاش هستیم در همین دوره مدیریتی سرنوشت مراکز راه اندازی شده را مشخص کنیم. البته در استان‌های دیگری مانند خراسان رضوی نیز این مراکز در حال راه اندازی است. ظرفیت‌های موجود در استان‌های دیگر را باید هم افزا کنیم و با نگاه شبکه‌ای این زیرساخت‌ها را به خدمت درآوریم تا جریان توسعه دانشی وارد بحث درمان شود.

رئیس مرکز توسعه فناوری‌های راهبردی معاونت علمی همچنین افزود: ایران در حوزه سلول‌های بنیادی و پزشکی بازساختی پیشرفت‌های خوبی را تجربه کرده است و فعالان این زیست بوم با دستاورد‌های خود تحول را برای این بخش به همراه داشته‌اند. این اقدامات ایران را در میان کشور‌های همسایه سرآمد کرده است. در سفری که سال گذشته به ترکیه داشتیم به خوبی تفاوت ما در این حوزه مشخص بود که خود نشان از شتاب حرکت علمی کشور دارد.

۱۴۰ شرکت دانش بنیان در زیست بوم فناوری سلول‌های بنیادی نقش آفرینی می‌کنند
امیرعلی حمیدیه دبیر ستاد توسعه فناوری‌های سلول‌های بنیادی معاونت علمی نیز با اشاره به ایجاد نگاهی جدید در این حوزه گفت: در سال‌های گذشته فعالیت‌ها در این حوزه محدود به تولید مقالات علمی بود که با سیاست‌های معاونت علمی هم‌خوانی نداشت. این تغییر نگاه و حرکت به سوی فعالیت‌های فناورانه محور در ابتدا سخت بود، اما با موفقیت انجام شد. به گونه‌ای که امروز ۱۴۰ شرکت دانش بنیان با تولید محصولات فناورانه خود پیشرفت را برای این حوزه به ارمغان آورده‌اند.

حمیدیه افزود: امروز همکاری‌های بین‌المللی کشور و جذب ایرانیان مقیم خارج از کشور نیز در این سال‌ها رشد قابل ملاحظه‌ای داشته است. قبل از شکل گیری این تغییرات و ۵ سال پیش رتبه علمی ایران در این حوزه ۳۱ بود و الان در جایگاه سیزدهم ایستاده‌ایم و توانسته‌ایم کشور‌هایی مانند ترکیه و رژیم صهیونیستی را پشت سر بگذاریم. همچنین آیین‌نامه‌های مربوط با سلول‌درمانی، ژن درمانی در حال آماده سازی است.

وی گفت: اکنون محصولاتی در این حوزه تولید و وارد حوزه درمان شده‌اند. در حال حاضر ۵ محصول درمانی سلول‌های بنیادی و پزشکی بازساختی در کشور استفاده می‌شود.

علی اکبر حق دوست معاون آموزشی وزارت بهداشت با تاکید بر ضرورت رسیدن کشورمان به مرجعیت علمی در عرصه‌های مختلف علمی و فناوری، به تشریح پیش نیاز‌های این ضرورت و مراحل گذار آن پرداخت و اظهار داشت: رسیدن به مرجعیت علمی مسیری دشوار و پرزحمت است؛ بنابراین طراحی و ایجاد ساختار‌های لازم در این راستا امری ضروری به شمار می‌رود.

معاون آموزشی وزارت یهداشت گفت: با طراحی و راه اندازی مراکز مهارت‌آموزی در سطح دانشگاه‌های کشور، زیرساخت بسیار ارزشمندی را برای آموزش و تداوم مهارت آموزی پزشکان در راستای توسعه خدمات بالینی سلول‌های بنیادی و پزشکی بازساختی ایجاد کرده است. این مرکز آمادگی دارد، مراکز جامع را به عنوان مجریان بسته‌های مهارت آموزی ذیربط مورد حمایت قرار دهد.

نشست «برنامه ملی توسعه علوم و فناوری‌های سلول‌های بنیادی و پزشکی بازساختی» که با حضور علی اکبر حق دوست معاون آموزشی وزارت بهداشت، اسماعیل قادری‌فر رییس مرکز توسعه فناوری‌های راهبردی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، امیرعلی حمیدیه دبیر ستاد توسعه فناوری‌های سلول‌های بنیادی معاونت علمی و جمعی از مسئولان و فعالان زیست بوم فناوری و نوآوری، با هدف ایجاد و ارتقای زیرساخت‌های لازم برای توسعه و خودکفایی و کسب مرجعیت علمی و فناوری در این حوزه، فرهنگ سازی و اطلاع رسانی برای بهره مندی صحیح جامعه علمی از دستاورد‌ها و پیشرفت‌های آن و تثبیت ساختار مراکز جامع سلول‌های بنیادی و پزشکی بازساختی برگزار شد.

منبع: ایرنا
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->