مرگ ۷ مادر براثر سقط جنین طی سال ۱۴۰۳ سیگار با رگ‌های بدنتان چه می‌کند؟ اهدای عضو بیمار مرگ مغزی در مشهد به ۴ بیمار زندگی دوباره بخشید (۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (یکشنبه، ۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) | تداوم روند افزایش دما و احتمال بارش تگرگ در نواحی مستعد ماراتن شکستن ترافیک برای رسیدن به حوزه کنکور قول مساعد تأمین اجتماعی برای اجرای مرحله‌ی دوم متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان دردسر‌های همسایگی با مدرسه | گلایه‌های شهروندان مشهدی از فعالیت مدارس در نزدیکی منازل آنها مشهد، شهر دوستدار سالمند می‌شود تداوم بارش در غرب، مرکز و شمال کشور (۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) پشت پرده درمان‌های تزریقی مفصلی دست بند پلیس مشهد بر دست ساکن خانه مرموز روند نگران‌کننده چاقی در کودکان و نوجوانان هشدار درباره آمپول مونجارو | داروی لاغری تقلبی علت بیماری کبد چرب سبک زندگی نیست سهم ۵۵ درصدی سزارین از زایمان‌ها در کشور با رأی قضات دادگاه کیفری، عاملان قتل زن مسافر محکوم شدند | حبس و چوبه دار در انتظار ۲ برادر راز جنایت در شهر گلبهار خراسان رضوی فاش شد | همسرکشی با گرز به خاطر تحقیر و سند ۱۰ میلیاردی آتش‌سوزی مهیب در نظرآباد کرج مهار شد + فیلم (۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) طوفان برق مناطق استان البرز را قطع کرد (۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) آماده باش پایگاه‌های امداد و نجات تهران و البرز در پی زلزله کرج (۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) مدارس کدام شهر‌های خوزستان فردا (یکشنبه ۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) تعطیل است؟ هجوم طوفان تندری به تهران + فیلم (۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) هویت ۱۰ جان‌باخته دیگر حادثه انفجار بندر رجایی مشخص شد + اسامی زلزله نسبتا شدید کرج را لرزاند (۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) آزادسازی ۴ هکتار از اراضی کشاورزی در مشهد (۱۳ اردیبهشت ۱۴٠۴)
سرخط خبرها

ورود غیر متخصص‌ها به جراحی‌های زیبایی در ایام کرونایی

  • کد خبر: ۲۸۷۴۶
  • ۱۲ خرداد ۱۳۹۹ - ۲۳:۰۱
ورود غیر متخصص‌ها به جراحی‌های زیبایی در ایام کرونایی
در ایام کرونا که به دلیل، برخی تکنسین‌ها و افراد غیرحرفه‌ای به حوزه اعمال پلاستیک و زیبایی روی آوردند که این مسئله عواقبی را برای بیماران به همراه داشته است.

به گزارش شهرآرانیوز، حامد باطنی، در مورد انجام جراحی‌های زیبایی غیرقانونی در شرایط کرونایی توسط تکنسین ها و افراد غیرحرفه‌ای، گفت: افراد برای جراحی زیبایی به افرادی مراجعه کنند که فعالیت آنها از طریق مراکز قانونی همچون وزارت بهداشت، سازمان نظام پزشکی و انجمن جراحان پلاستیک و زیبایی مورد تایید قرار گرفته باشد.

رئیس انجمن جراحان پلاستیک و زیبایی ایران، اظهار داشت: با شرایط همه‌گیری ویروس کرونا تغییرات زیادی در همه جنبه‌های زندگی افراد از جمله ارائه خدمات پزشکی در حوزه‌های مختلف ایجاد شد.

وی با اشاره به اینکه ابتدای گسترش بیماری کرونا فعالیت‌های پزشکی که از نظر حیاتی برای بیماران ضروری نبود متوقف شد ولی به ترتیب بر حسب صلاحدید وزارت بهداشت فعالیت‌های پزشکی مختلف از جمله اعمال پلاستیک و زیبایی به صورت کامل آغاز شد، گفت: جراحان پلاستیک در حال حاضر با رعایت کامل پروتکل‌های بهداشتی و دستورالعمل‌های ابلاغی از سوی وزارت بهداشت اعمال مربوط  پلاستیک و زیبایی را انجام می‌دهند.

رئیس انجمن جراحان پلاستیک و زیبایی ایران ادامه داد: متاسفانه در ایامی که به دلیل، انجام جراحی‌های غیرضروری متوقف شده بود برخی از تکنسین ها و افراد غیرحرفه‌ای به حوزه اعمال پلاستیک و زیبایی روی آوردند و این مسئله عواقبی را برای بیماران به همراه داشته است.

وی ضمن توصیه به بیماران گفت: بیماران برای پیشگیری از عواقب جراحی‌های پلاستیک و زیبایی باید حتماً به جراحان حاذق مراجعه کنند که فعالیت آنها از طریق مراکز قانونی همچون وزارت بهداشت، سازمان نظام پزشکی و انجمن جراحان پلاستیک و زیبایی مورد تایید قرار گرفته باشد چراکه در غیر این صورت جراحی پلاستیک می‌تواند عوارض غیر قابل بازگشتی برای آنها به همراه داشته باشد.

باطنی گفت: به نظر می‌رسد کرونا تا مدت زمان طولانی ادامه داشته باشد لذا انجمن جراحان پلاستیک و زیبایی دستورالعمل ها و راهنمایی های لازم را برای اعضای انجمن اعلام کرده و امیدوارم که بتوانیم خدمات بهینه‌تری به بیماران ارائه دهیم.

منبع :ایران آنلاین

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->