آیا گلکسی زد فلیپ FE سال ۲۰۲۵ عرضه می‌شود؟ تغییر قابلیت بلاک در ایکس | حالا پست‌های عمومی شما را همه می‌بینند پرواز اولین تاکسی برقی تویوتا در آسمان ژاپن + فیلم (۱۵ آبان ۱۴۰۳) پرتاب موفق دو ماهواره ایرانی به فضا (۱۵ آبان ۱۴۰۳) + فیلم با هدف خدمت‌رسانی در حوزه کتاب‌داری، یک محصول دانش‌بنیان در کتابخانه‌های مهم کشور استفاده می‌شود جواب پازل امروز میجر (سه‌شنبه ۱۵ آبان ۱۴۰۳) بالاترین سرعت پهنای باند اینترنت موبایل متعلق به کدام کشورهاست؟ قابلیت‌های جدیدی که در iOS ۱۸.۲ ارائه می‌شود محمد جعفرپور به عنوان مدیرعامل شرکت مخابرات ایران معرفی شد چرا برخی از ویدئوهای اینستاگرام تار و بی‌کیفیت هستند؟ جواب پازل امروز میجر (دوشنبه ۱۴ آبان ۱۴۰۳) چطور با هوش مصنوعی ترانه و موزیک فارسی بسازیم؟ + آموزش و لینک سایت واردات قانونی، قیمت‌های آیفون ۱۶ را منصفانه می‌کند جواب پازل امروز میجر (یکشنبه ۱۳ آبان ۱۴۰۳) ماهواره‌های «هدهد» و «کوثر» پس از چهارسال تلاش، به فضا پرتاب می‌شوند بازدید معاون علمی و فناوری رئیس‌جمهور از پارک علم و فناوری استان | آغاز ساخت برج فناوری هوش مصنوعی در مشهد + فیلم آغاز فرایند ساخت برج فناوری هوش مصنوعی در مشهد با حضور معاون علمی رئیس‌جمهور + فیلم پاسخ پازل امروز میجر (شنبه ۱۲ آبان ۱۴۰۳) رونمایی از قابلیت جدید جست‌وجوی ChatGPT | معرفی رقیب قدرتمند برای موتور جستوی گوگل ویدئویی جدید از «اطلس»، ربات انسان‌نمای جدید بوستون داینامیکس
سرخط خبرها
با همکاری یک دانشمند ایرانی محقق شد

پیش‌بینی علائم بیماری کووید-۱۹ پیش از ظهور

  • کد خبر: ۲۸۸۳۵
  • ۱۳ خرداد ۱۳۹۹ - ۱۴:۰۲
پیش‌بینی علائم بیماری کووید-۱۹ پیش از ظهور
یکی از چالش‌های جلوگیری از انتشار بیماری کووید-۱۹ این است که افراد بدون علامت یا ناقل شناسایی شوند؛ چراکه این افراد می‌توانند پیش از آنکه دریابند به این بیماری مبتلا هستند، ویروس را به دیگران انتقال دهند.
به گزارش شهرآرانیوز، در ماه آوریل، محققان "موسسه علوم اعصاب راکفلر" (RNI) و "دانشگاه ویرجینیا غربی" (WVU) با کمک "علی رضایی" (Ali Rezai) پژوهشگر ایرانی توانستند با کمک مدل‌های پیش‌بینی هوش مصنوعی و حلقه‌های شرکت"اورا" (Oura) علائم بیماری کووید-۱۹ را پیش از ظهور پیش‌بینی کنند. اکنون محققان ادعا می‌کنند که پلتفرم دیجیتالی آن‌ها می‌تواند علائم مرتبط با بیماری کووید-۱۹ را تا سه روز زودتر با دقت بیش از ۹۰ درصد تشخیص دهد.

این رویکرد مبتنی بر علوم اعصاب است و از شرکت‌کنندگان می‌خواهد تا استرس، اضطراب، حافظه و سایر بیومتریک‌های روانشناختی و شناختی را در برنامه RNI / موسسه علوم اعصاب راکفلر وارد کنند.

حلقه هوشمند اورا می‌تواند داده‌های فیزیولوژیکی مانند درجه حرارت بدن، تغییر ضربان قلب، ضربان قلب در حال استراحت، ضربان تنفس و الگو‌های خواب را جمع‌آوری کند. این پلتفرم نیز داده‌های جمع‌آوری شده توسط برنامه RNI و حلقه را با مدل‌های هوش مصنوعی ترکیب می‌کند.

"علی رضایی"، رئیس اجرایی موسسه علوم اعصاب راکفلر گفت: ما احساس می‌کنیم که این پلتفرم می‌تواند گزینه مناسبی برای محافظت از کارکنان مراقبت‌های بهداشتی و افراد در این زمان و شیوع بیماری کووید-۱۹ باشد.

در حال حاضر این پلتفرم توسط بیش از ۶۰۰ متخصص مراقبت بهداشت در حال آزمایش است و در حال حاضر موسسه علوم اعصاب راکفلر در حال همکاری با دانشگاه‌هایی همچون دانشگاه توماس جفرسون (Thomas Jefferson University) و"دانشگاه وندربیلت" (Vanderbilt University) است تا این آزمایش را در مقیاس گسترده انجام دهد و بیش از ۱۰ هزار نفر در آن شرکت کنند.

محققان دانشگاه کالیفرنیا سانفرانسیسکو (UCSF) همچنین در حال بررسی چگونگی استفاده از حلقه اورا برای تشخیص علائم ویروس در کارکنان فوریت‌های پزشکی هستند.

منبع: ایسنا
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->