یک پژوهش علمی ثابت کرد: تاثیر فعالیت بدنی بر کاهش مرگ و میر ناشی از سرطان مرخص شدن ۴۲ مصدوم اتوبوس اردبیل به مشهد از بیمارستان سمنان (۱۴ بهمن ۱۴۰۳) وزارت علوم: امکان ثبت پایان‌نامه‌ها و رساله‌های کپی‌برداری‌ شده در ایرانداک وجود ندارد مدارس کدام استان‌ها(دوشنبه ۱۵ بهمن ۱۴۰۳) غیرحضوری شد؟ عوارض جراحی‌های زیبایی پلک و لیفت ابرو را جدی بگیرید چه تفریحاتی در هتل پرسپولیس شیراز منتظر شماست؟ تعداد موزه‌های کشور به ۱۰۰۰ مورد افزایش می‌یابد؟ مسیرهای دسترسی به هتل زندیه شیراز چه بخوریم تا کم‌حافظه نشویم؟ معرفی تصفیه آسا، نمایندگی دستگاه تصفیه آب در اصفهان درباره خطرات استفاده از تلفن همراه برای زنگ بیدارباش جریمه ایجاد آلودگی صوتی چقدر است؟ هشدار سازمان غذا و دارو در خصوص واکسن Prevenar ۲۰ | این واکسن در ایران قاچاق است کادر درمان در آستانه فرسودگی | سلامت مردم در خطر است بلیت پرواز عتبات عالیات گران نشد| نرخ بلیت رفت و برگشت به نجف ۱۴ میلیون تومان دریافت تأییدیه سلامت روان شرط صدور پروانه اشتغال روان‌شناسان است پیش بینی هواشناسی بندرعباس امروز (۱۴ بهمن ۱۴۰۳) | تداوم ناپایداری‌های جوی و دریایی تا اواسط هفته دانشگاهیان فردا (۱۵ بهمن ۱۴۰۳) با آرمان‌های بنیان‌گذار انقلاب اسلامی تجدید میثاق می‌کنند حس امنیت در کودکان چگونه آسیب می‌بیند؟ | لحظه‌های امن دنیای کودکانه آیا کودکان هم دچار پوکی استخوان می‌شوند؟ اعضای جوان سبزواری ۷ زندگی را نجات داد (۱۴ بهمن ۱۴۰۳) دختر نوجوان مرگ مغزی در مشهد به ۶ بیمار زندگی دوباره بخشید (۱۴ بهمن ۱۴۰۳) ایران موفق به تولید دارو‌های سل‌تراپی و ژن‌درمانی شد پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (یکشنبه، ۱۴ بهمن ۱۴۰۳) | افزایش آلاینده‌ها در شهر‌های بزرگ و صنعتی قاچاقچی مواد مخدر در دامداری به دام افتاد متناسب‌سازی حقوق هیچ‌کدام از سه گروه بازنشستگان کشوری، لشکری و تأمین‌اجتماعی کامل انجام نشده است (۱۴ بهمن ۱۴۰۳) صدور بیش از ۳۳ هزار اخطاریه سدمعبر برای اصناف در مشهد طی ۱۰ماهه نخست ۱۴۰۳ | شهرداری مکلف به رفع سدمعبر است دادخواهی ۴۰۲ شهروند ایرانی از ۲ حادثه تروریستی در حرم شاهچراغ (ع) وزیر آموزش و پرورش: نظر آموزش و پرورش درباره تأثیر معدل در کنکور نادیده گرفته شد بخشنامه جدید تأمین اجتماعی درباره بازرسی از کارگاه‌ها منتشر شد (۱۴ بهمن ۱۴۰۳) رجزخوانی در فضای مجازی، انگیزه جنایت هولناک در مشهد شد
سرخط خبرها

ماجرای آتش زدن سریالی پارک های تهران

  • کد خبر: ۲۸۸۹۶
  • ۱۴ خرداد ۱۳۹۹ - ۱۰:۰۰
ماجرای آتش زدن سریالی پارک های تهران
آتش سوزی‌های بوستان‌ها در تهران به یک پرونده سریالی و زنجیره‌ای تبدیل شده است.
به گزارش شهرآرانیوز، در چند روز گذشته، بوستان ولایت و پارک جنگلی چیتگر،  بوستانی در پاسداران  با آتش دست و پنجه نرم کردند. ۳ نفر برای پرونده بوستان ولایت دستگیر کردند و طبق شواهد آتش سوزی پارک جنگلی چیتگر عمدی بوده است. زهرا صدراعظم نوری، رئیس کمیسیون سلامت، محیط زیست و خدمات شهری شورای شهر تهران می‌گوید: خدمات شهری و سازمان آتش نشانی گزارشی خواستم و طبق این گزارش شفاهی آتش سوزی چیتگر عمدی بوده است. قرار شد گزارش کامل آن را سازمان آتش نشانی ارائه کند. این تونلی در انتهای پارک است که محل دپوی لوله پلی اتیلن بوده است و به دلیل گرما و برگ‌های خشک آتش به سرعت توسعه پیدا می‌کند.

زهرا صدراعظم نوری با اشاره به این که معمولا از خرداد تا اواخر مرداد و شهریور، آتش سوزی پارک‌ها زیاد است، گفت: بخشی از این آتش سوزی‌ها به دلیل بی توجهی شهروندانی است که برای تفریح به پارک‌ها می‌روند و برخی به دلیل گرمای هوا یا عمدی اتفاق می‌افتد. شهروندان که در پارک‌ها تفریح می‌کنند نباید آثاری به جا بگذارند که موجب آتش سوزی فضای سبز شود.

بدخواهان پارک‌ها را آتش می‌زنند
وی تاکید کرد: طبق گزارش شفاهی سازمان آتش نشانی دیشب پارک چیتگر به صورت عمدی آتش گرفته است و حریق اطفا شد. اما اگر بدخواهان و افرادی هستند که مبادرت به آتش زدن می‌کنند باید شناسایی و دستگیر شوند.

زهرا صدراعظم نوری افزود: آتش زدن عمدی پارک‌ها می‌تواند با هر هدفی از ایجاد تشویش تا ایجاد ناامنی و آشوب صورت گیرد. اما در فصل گرما خود در آتش گرفتن اراضی موثر است. باید در این شرایط مدیریت بوستان‌ها و مناطق آمادگی لازم و تجهیزات کافی داشته باشند تا حریق را به سرعت اطفا کنند. از سوی دیگر باید با گشت‌ها و کنترل بیشتر از اقدام کسانی که دنبال خرابکاری و آسیب زدن به اموال عمومی هستند، جلوگیری شود. چرا که این اقدامات می‌تواند خسارت‌های هنگفتی به شهر و شهرداری می‌زند و هم به شهروندان آسیب خواهد زد.

تهران جایی برای تخریب پارک‌های جنگلی ندارد
صدراعظم نوری تاکید کرد: بوستان‌ها سرمایه‌های شهر هستند که باید از آن‌ها خوب نگهداری و حفاظت شود. مدیریت شهری باید تمام تلاش خود را بکند تا از پارک‌ها مراقبت کند چرا که به اندازه کافی طی دهه‌های گذشته اراضی و باغات تهران از دست رفته است و جایی برای تخریب این پارک‌های جنگلی وجود ندارد؛ بنابراین شهروندان برای استفاده از پارک‌ها در قدم اول فاصله گذاری‌ها را رعایت کنند تا موج بعدی کرونا بازنگردد. در درجه بعد از موادی که می‌تواند به پارک آسیب بزند مانند مواد آتش زا، خودرو و... استفاده نکنند. خودرو ایجاد آلودگی می‌کند و این آلودگی در تخریب پارک‌ها موثر است و باید خودرو‌ها را بیرون پارک نگهدارند و پیاده یا با خودرو‌های برقی که مدیریت شهری تدارک می‌بیند در داخل پارک تردد کنند. از سازمان بوستان‌ها و مدیریت شهری می‌خواهم که هر چه سریع‌تر ساز و کار‌هایی فراهم کنند تا خودرو‌های برقی در پارک‌ها مستقر شده و شهروندان دچار مشکل نشوند.
 
منبع: رکنا
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->