آنتی بیوتیک در ایران ۱۰ درصد بیشتر از استاندارد جهانی تجویز می‌شود خراسان رضوی پیشرو در شناسایی و اهدای عضو در کشور | اهداکنندگان مرگ مغزی به ۳۲۴ بیمار نیازمند به عضو، زندگی دوباره بخشیدند تقریبا تمام افراد بالای ۶۵ سال مبتلا به آب مروارید می‌شوند آزمون تعیین رشته مجدد، برای کدام دانش‌آموزان برگزار می‌شود؟ کاهش نسبی دمای هوای برخی مناطق کشور از اواسط هفته آینده (۲ مرداد ۱۴۰۳) متن دقیق آیین‌نامه اجرایی متناسب سازی حقوق بازنشستگان چیست؟ | واریز مبلغ ماهانه یک میلیون تومان به حساب بازنشستگان کشوری و لشکری و صندوق فولاد انتقال زائران اربعین از شلمچه با ناوگان ایرانی امکان پذیر شد هوای کشور گرم‌تر می‌شود (یکم مرداد ۱۴۰۳) افزایش ۱.۳ درجه‌ای میانگین دمای هوای ایران در تیرماه تعطیلی و کاهش ساعت کاری ادارات و بانک‌های قم از دوم مرداد ۱۴۰۳ + جزئیات دستمزد عجیب سوادآموزی هر بیسواد در کشور خراسان‌رضوی پیشگام در واکسیناسیون دام نمرات امتحان نهایی چه زمانی اعلام می‌شود؟ بی‌اختیاری ادرار، یکی از علائم اصلی اختلال در کف لگن است بهره‌مندی ۵ هزار دانش‌آموز مشهدی از خدمات بهزیستی پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان‌رضوی (دوشنبه یکم مرداد ۱۴۰۳) | تداوم وزش باد در استان تا پایان هفته برای اولین بار در خراسان‌رضوی؛ افتتاح مرکز نگهداری شبانه‌روزی موقت اوتیسم تجویز آنتی‌بیوتیک در ایران ۱۰ درصد بیشتر از میانگین جهانی قاچاق معکوس دخانیات به دلیل قیمت پایین در ایران توصیه‌هایی در خصوص خشکی چشم | زائران اربعین مبتلا به خشکی چشم، اشک مصنوعی همراه داشته باشند کشف و ضبط ۱۳۰ قبضه سلاح جنگی غیر مجاز در شادگان خوزستان تغذیه و تحرک کافی از عوامل اثر گذار در حفظ سلامت استخوان و مفاصل است
سرخط خبرها

توصیه به خانواده‌ها برای کاهش اضطراب امتحانی فرزندان

  • کد خبر: ۲۹۰۰۷
  • ۱۵ خرداد ۱۳۹۹ - ۰۸:۰۳
توصیه به خانواده‌ها برای کاهش اضطراب امتحانی فرزندان
اضطراب امتحان از جمله اضطراب‌های موقعیتی است که با عملکرد و پیشرفت تحصیلی در ارتباط است. با به کارگیری توصیه‌هایی می‌توان از میزان این اضطراب کاست.
به گزارش شهرآرانیوز، خانواده‌ها می‌توانند با انجام برخی اقدامات نظیر فراهم کردن محیط فیزیکی آرام و بی سروصدا برای مطالعه دانش آموزان از میزان این اضطراب بکاهند. در ادامه ۱۷ توصیه مرکز سنجش آموزش وزارت آموزش و پرورش به خانواده‌ها برای کاهش اضطراب فرزندان خواهد آمد:

۱ ـ محیط خانواده و جو عاطفی حاکم بر آن باید دور از تنش‌های عاطفی و مشاجره باشد.
۲ ـ سعی شود در ایام امتحانات، رفت وآمد و مهمانی‌های خانوادگی تعطیل یا محدود شود.
۳ ـ محیط فیزیکی آرام و بی سروصدا برای مطالعه دانش‌آموزان فراهم کنید.
۴ ـ به استراحت و خواب دانش‌آموزان توجه کافی داشته باشید.
۵ ـ وظایف خانگی محوله به دانش‌آموزان را حذف کنید یا کاهش دهید.
۶ ـ در هنگام امتحانات، دانش‌آموزان نیاز به حمایت عاطفی و اطمینان بخشی بیشتری دارند؛ لذا در این زمینه اقدام موثرانجام دهید.
۷ ـ ساعات تماشای برنامه‌های تلویزیون تا حد امکان کاهش یابد.
۸ ـ از ایجاد ترس و دلهره بیجا در بچه‌ها خودداری کنید.
۹ ـ از توقعات بیجا و فشار بیش از حد برای مطالعه خودداری کنید.
۱۰ ـ در صورتی که فرزندتان از موفقیت در یکی از امتحانات رضایت خاطر نداشت، وی را مورد حمایت قرار دهید و از سرزنش کردن او خودداری کنید.
۱۱ ـ از حبس کردن دانش‌آموز در اتاق برای مطالعه کردن خودداری و به دانش آموز اجازه استراحت و تفریح لازم نیز داده شود.
۱۲ ـ تغذیه دانش‌آموز مناسب و مقوی باشد.
۱۳ ـ انتظارات بالا و بیش از حد توانایی از فرزندان می‌تواند در ایجاد اضطراب و شدت آن موثر باشد، پس انتظارات خود را تعدیل کنید.
۱۴ ـ کمال‌گرایی بیش از حد والدین و وسواس شدید خانواده نسبت به نمرات بالا باعث ایجاد اضطراب در فرزندان می‌شود.
۱۵ ـ از مقایسه فرزندان با یکدیگر و با دیگران پرهیز کنید.
۱۶ ـ از تأکید بیش از حد بر درس خواندن اجتناب کنید.
۱۷ ـ ضمن اطمینان بخشی به دانش آموزان، در آنان ایجاد انگیزه و با ارائه پاداش و تقویت‌های مطلوب آن‌ها را تشویق به مطالعه کنید.
 
منبع:ایسنا
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->